Onsdag

Har blivit så dålig på att blogga, skäms nästan! Nå gårdagen var i alla fall bra på alla sätt och vis. Mackas familj är så gullig, får mer julklappar hos honom än hemma, haha! Idag tog vi lång sovmorgon och tog mig hem först efter 4 någon gång. Nu ska jag gå upp i mitt rum och plocka iordning så jag får plats i sängen i natt och sen ska jag sätta mig med min oändliga bok och avsluta kvällen.
Kan inte föreställa mig att Poika har varit sådär liten..

Dan före dopparedan

Alla julklappar inslagna och lagda under granen. Imorgon firas jul hemma med middag hos Carina och Raimo och avslutas hos min lilla karl, hihihihih :)))



Mååååndag

Idag efter skolan traskade jag ner till stallet för att motionera en hest. Vi får rida när vi har hål eller slutar tidigt om de finns hästar som inte gått under dagen :) Fick rida Grans nya häst Pelle och han var superfin! Lite seg men jätte trevlig i övrigt, han blev en av mina favoriter direkt! Efter middagen var det gymdags som vanligt. Måndag betyder legday så benen fick sig en omgång. Testade en del nya övningar så väntar med spänning på att få känna lite "ny" träningsvärk :) Nu har jag även hunnit ta en dusch och ska springa och hämta tvätten innan kvällsmaten. Puss!



RSS 2.0