Varenda själ vill va en lirarkatt




Mint krokant

Näst sista jobbdagen är över och jag är dödsless på morgonjourer nu! Efter jobbet/stallet myste jag ner mig i soffan med te, mint krokant och Game of Thrones. Ska fortsätta med det och mot kvällningen blir det en tripp till Siekas med fader. Imorgon är sista praktik-dagen och bara en dag kvar till valborg! :D
Börjar nästan sakna skolan nu.. Blir lite segt att bara sitta hemma och inte få träffa mina housemates :( haha nä men när allting går tillbaka till vardagen lär jag längta hem ;) Måste avrunda, got kallar!
 
 
 
 

dagen + gårdagen

Gårdagen började med en sovmorgon och soffchill. Tog en joggingtur till stallet runt sjön och sedan höll jag ett markarbetspass för mina elever. Efter stallet åkte jag med Elin och Ellen till Ellen, där bastade vi och såg en skräckis.
Idag följde jag med Elin och Ellen till gymmet, blev ett mag- och lätt bicepspass. Efter det har jag inte gjort så mycket. Ska mysa hela kvällen och kolla Game of Thrones och imorgon väntar jobb med Jussi, tagga!!
 

:)

Ojoj.. 2 dagar utan inlägg.. Men till mitt försvar har jag haft fullt upp. Kom hem igen på onsdag så hela eftermiddagen spenderades på bussen och när jag kom hem skulle jag fort äta middag, basta och hoppa i säng. Igår började praktiken så det var extra tidig uppstigning och när jag slutade övningskörde jag till soptippen för pappa skulle slänga lite grejs och så klart skulle han ju dricka kaffe med sina gamla och åter igen blivande arbetskompanjoner. Fick ett ryck och följde med Elin till gymmet runt 5, vi körde axlar, triceps och gissa vem som gjorde sina första dips i ställning?!?!?! Fast Elin höll i mina fötter, hehehe... Efter gymmet turbo-duschade jag och skyndade iväg till lägenheten för att umgås med Elin och Matilda :) När jag kom hem därifrån åt jag kvällsmat och gick och sov.
Idag har jag varit i stallet igen hela förmiddagen och när pappa hämtade mig övningskörde jag till Siekas och hem. Det var det, kanske tar en joggingrunda ikväll i brist på annat.. :)
 
 

Legday

Är alldeles slut! Nästan hela dagen har spenderats i stallet med bland annat en hopplektion på världens bästa Sheraton. När jag går ut 3an ska han bli min!! Hihihihih :D
Efter middagen blev det gym för första gången på jag vet inte hur länge, dock blev passet inte så bra, var så jäkla trött..
Men igår tog jag ut mig ordentlig med en löptur på en timme, stolt tjej!
Nu ska vi gå till kvällsmaten och ta nå smörgåsar till huset som ska ätas med min kvarg och ananas, så gott!
Imorgon bär det hemåt igen för en och en halv vecka i byn. Planerar dock en helg här i Öjebyn nu här på ett tag, blir spännande att se om jag klarar de ;)
Nä nu måste jag gå, puss!





We're fireworks with a wet fuse

Hade en välbehövd myskväll med Elin igår! Och bastun var rackarns varm, haha.. Nu ska jag ta och packa väskan och runt 1 börjar vi rulla söderut. Kommer hem onsdag kväll så känns lite ovärt att åka men vi har hopplektion imorgon och det vill jag inte för mitt liv missa!! :D Får ta och köra stenhårt på gymmet också när jag är där, var som ett tag sen. Träningsvärken kommer vara olidlig!
Ska försöka blogga från mobilen, ber nu i förväg om ursäkt för bildernas kvalité, haha.. Pusspuss!
Nyduschad och osminkad. Haha på tal om det, sminkar mig aldrig i skolan och har alla min "fina" kläder hemma. Märks att man går naturbruks! Spelar ingen roll, man luktar ändå konstant häst typ och jag älskar det! Förstår inte hur jag orkade frysa hela tiden och sminka mig varje dag till skolan när jag gick högstadiet, haha.. :D
 

14.15

Jag glömde inte blogga igår, jag startade faktiskt inte datan alls för jag hade så mycket annat för mig. Vi åkte till Pirtti och grillade lunch och hälsade på lite folk, kom hem och for direkt till stallet. Sen åt jag middag, duschade och for till Jonne och klippte hans hår och sen såg jag sista Twilight filmen där också innan jag gick hem och hoppade i säng!
Idag har jag varit ute på en långprommis med hundarna, var tvungen att ta av jackan för det var så jäkla varmt! Äntligen kommer den riktiga våren! :D Ska ta och skära upp lite ananas och mango nu och njuta lite innan jag far till stallet och ger middag åt hästarna. Sen ska jag övningsköra till Siekas och ikväll blir det nattning och bastu hos Elin, och imån bär det av mot Öjebyn igen :)
 
 
 

Långfredag

Idag kom mammas homie och hälsade på, hon hade med sig kläder åt mig som vanligt så nu har garderoben fått sig en liten påfyllning :D Var med pappa och övningskörde till Siekas och sen en sväng till stallet för att ta hand om Pilgrim. När jag kom hem sprang jag lite intervaller på backgatan och nu sitter jag här och ser Game of Thrones och det ska jag fortsätta med hela kvällen, puss!
 
 

Thorells Morgan Ranch

När jag förde över bilderna från kameran hittade jag bilder från när jag hade praktik hos Thorells :)
 

Skärtorsdag

Dammade av systemisen idag för att ha bilder av någorlunda kvalité att visa er, haha typ på min frukost.. ;) Idag har varit och storhandlat med mami inför påsk. Vi köpte godis och påskmust men de är INTE till mig!!! Hoppas jag inte glömmer det bara.. Har varit i stallet också och så har jag tränat lite mage här hemma samt gjort 150 knäböj. Är lite problematiskt med träningen nu, haha, lite begränsat med möjligheter..
Nu, Game of Thrones! :D

Mellis

Känner redan nu att det här med bloggning kommer bli lite svårt. Det är ju sååå tråkigt att läsa ett inlägg utan bilder men jag har inga bilder att visa, min mobil har så jädrans dålig kamera så det är inte så mycket att se..
I alla fall, hittills har jag hunnit med stallet och dagens träning samt dusch och stretch. Är dödshungrig men orkar inte plocka fram min kreativa sida för att laga något så jag tar lite mellis i hopp om att någon annan tar tag i middagen. Resten av dagen kommer nog spenderas framför Gossip girl och det nya Hart of Dixie avsnittet, hejsvejs!
 

Tisdag

Tog sovmorgon idag också. Steg upp 9, de är ju inte allt för sent men det känns ändå som att halva dagen redan är förbi. Tog det lugnt hemma hela förmiddagen och runt halv 2 åkte jag till stallet.
Pilgrim hade fått komma ut i stora hagen idag men något väldigt traumatiskt måste ha hänt för han var verkligen LIVRÄDD för grinden. Det hjälpte ju inte att bli arg på stackarn för han gick så snällt efter mig i övriga hagen men vid grinden tog det stopp och han slängde sig bakåt, lillhjärtat, haha..
Tänkte att jag skulle ta och bränna lite fläsk på hemvägen och bara för att plåga mig lite extra tog jag en omväg över Turbovaara, planerade att det skulle ta runt en 40 minuter med de härliga uppförsbackarna (det tog runt 20 minuter för mig till stallet i helg å då är de ju bara nedförsbacke). När jag kom hem på gården hade det gått 25 minuter, måste haft tuggummi under skorna i lördags.. ;)
Nu är jag i alla fall ren och stretchad, hungern börjar också komma smygande. Ska gå och laga middag, blir bacon och spenat pasta! Senare ikväll är det Twilight som gäller med Elin och Jonne, haha gaaaayy..
Puss på er!
 

Påsklov

Hej alla! Nu tänkte jag ta mig i kragen och börja blogga igen. Ellen inspirerade mig, det är ju så otroligt kul att kunna gå tillbaka och läsa i efterhand! Gulligt också att det är några som har kikat in här varje dag även fast jag inte bloggat på flera månader :)
Nu har jag iallafall påsklov och jag håller på att dö av tristess här hemma när alla andra är i skolan, känner att detta kommer bli en lång vecka.. Ska ta och åka till stallet och röra på Pilgrim som förhoppningsvis sköter sig bättre än han gjorde igår. Det var nära att han blev pålägg där ett tag.. ;)
Efter middagen ska vi till Siekas och gratta Bertil och om det inte blir allt för sent ska jag umgås med Jonne också.
Avslutar med en bild på Ebbso, ska försöka uppdatera varje dag nu, jag lovar! :)
 

RSS 2.0