beslutsångest..?

Idag har vi fått mycket gjort :) Vaknade vid 11 å red lite på ängen.. Sen badade vi i sjön fast de var sviiiin kallt ;o haha. Sen har vi typ suttit inne och kollat tv :D, tränat teckenspråks-bokstäverna ;) (kan hela alfabetet)!! (y) och sökt filmer och sånt :)..

Nu väntar jag bara på att matilda och louise ska bestämma sej för vad vi ska göra. Jag vill se film men då blir de nog inte så -.-


Förrästen så ska de nu regna i 7 veckor! ;)

Hörs nån annan dag. Puss♥

bluuuuääääääää

Nu har vi haft hästarna i Jänkis i 1 vecka :) Har tillochmed hunnit hoppa lite barbacka också :)
Orkar inte skriva nå mer och bilder kommer nån annan gång :)



Idag har jag varit på marknaden :) Med Matilda och Elin <3

GODNATT! <3<3<3




HOPPAS,hoppas,HOPPAS!!! <3 :D

11 Juli 2010

Idag har jag och Matilda fixat spån och packat våra saker.
Nu väntar vi bara på att Pilgrim ska komma hem och då far vi till stallet och packar ponnisarnas grejer <3 :)

Hoppas han kommer snart! Är typ helt över-hyper ;) Pallar inte att sitta still ;s

Sista inlägget. PUSS ♥


Pics.





= BÄSTA SOMMAREN NÅGONSIN <3 :D

:D

Allt blev bra! Imorgon kväll är Pilgrim och Ella i Jänkis <3 :D


Bloggar säkert imån också, men om jag inte gör de så hörs vi på en sisådär vecka kanske :) Finns ju ingen data att blogga med i Jänkis :p

Pussåkram ♥

;(

I tried so hard and got so far, but in the end it doesn't even matter.

Kusinbarn

Nu är min farbror, hans fru, deras flicka (min kusin) och hennes pojke här och hälsar på :) Pojken har ett konstigt Irlänskt (?) namn så vet inte hur man stavar de, eller uttalar för den delen men han är jätte söt och helt kääär i mej ;) Haha! Och han älskar djur, helst kossor och hästar. Tror han ville komma och kolla på Pilgrim också innan dom åker hem till Irland igen :)


inte så bra bild men han tyckte inte om att sitta still så de blev som de blev :)

:'(

Har varit ganska dålig uppdatering igår och idag men har inte orkat vara på datan.

Idag var ju sista träningen, tråkigt att de är slut men nu får man iallafall sovmorgon ;) Ska fortsätta småträna resten av sommaren också hade jag tänkt, helst när jag har Pilgrim!

Och nyss kom pappa hem och sa att Ruff var borta :'( Dom vet inte om nån har tagit han eller om han har sprungit till skogs, mest troligt är han i skogen men han brukar aldrig vara borta så länge.. Inte ens under jakten! Hoppas han kommer tillbaka snart! <3


♥♥♥

;O

Nyss kom det en gubbe från posten med ett paket till pappa och han ba;

- Vist är dehär Idrottsvägen 8?
* Jaaa..
- Jag ska lämna ett paket här, kan du vara snäll och skriva på?
* Öhh... Okeej....

Och så börjar han knappa på värsta konstiga feta grejen, som i DS har man ju en sån där pinne.. Sån skulle man skriva med xD Haha och så gav han den åt mej å så ba kluddra jag ner mitt namn ;o De var sjukt svårt!! ;) Och läskigt :s

Dagens sista inlägg.

Nu har jag tränat, stretchat(!) och dushat (dödade 8 myggor i dushen), känns skönt att vara svett-fri igen, haha!
På träningen gick de ganska bra mot slutet i varje övning. De är ju som då man kommer igång. Men de är så svårt att komma ihåg att jag ska böja på benen, eftersom att när jag rider ska jag INTE dra upp knäna och jag SKA trampa ner hälen.. Och i basket är de oftast tvärtom :p.

Skriver dehär som sista inlägget idag även om de är tidigt, för kommer ändå inte ha tid ikväll.
Ska försöka gå och sova vid 10, för idag var jag så jävla trött (sov bara typ 5 timmar) och vill köra järnet imån på träningarna eftersom de är sista "hela" dagen :).

Och nu babblar Matilda nåt om att vi ska fa och fixa hagen åt hästarna ikväll också :p så då blir de väll de också, men skit om jag missar Miss Marple ;(!! Haha!

Nu blir de iallafall att slappa ;) (y) Ska gå ner och ta mig en kopp te (teberoende) och nåt nyttigt till :p  Puss♥



r.i.p  korgen :(

hästshopping

Det gick FORT! ;) Haha, köpte grejerna till stängslet och flugmedel. Och Stefan betalade dom så passade på att köpa Fyra Ess Hästsalva. Och så får jag försöka skrapa ihop pengar att betala hälften av de andra :p

snabb update.

Nu har jag varit på första träningen och sitter och äter min lunch, sen vid 11-12 eller 4-5 ska jag med matilda och hennes pappa och köpa lina till hästarnas hage och lite annat som behövs.
Ponnysarna kommer ju på söndag kväll <33

Nu oth och sömn :) ♥


Tisdag

Idag har jag vaknat klockan halv 7, då åt jag frukost och borstade tänderna och gick tillbaka till sängen och sov igen. Sen steg jag upp just så att jag skulle hinna klä på mig och så gick jag till träningen :), som var jätte kul (y) sen kom Ida till mig och vi gjorde lunch, som bestod av korv och makaroner. Gjorde ganska mycket mat så vi fick proppa i oss de sista ;) Sen gick vi upp till skolan och sköt lite skott och sen var de dags för träning nummer 2, det var också askul!! Och när jag kom hem gick jag och DUSHADE! :D
Sen när jag klätt på mig gick jag ut med en kopp te och kakor på hmm.. vad ska man kalla de? verandan(?) och njöt av det härliga sommarvädret som äntligen har hittat hit! Jätte varmt och skönt har det varit (y)

Nu ska jag inte skriva nå mer, kommer nog inge mer idag alls :p Men ha det bra!♥





Kvällsfika :)

Nu tänkte jag sätta mig och kolla Wildfire och OTH och till de har jag en kopp te och kakor :) Hade ju tänkt skruva ner på sötsaker men idag känner jag mig värd de, men minskning ska det bli! :)

Imån blir de också att träna och så tror jag Ida skulle komma hit mellan träningarna :)

Ha en trevlig kväll alla! ♥

Träning

Idag började basketskolan :) Och om jag ska vara ärlig hade jag inte den minsta lust att gå, ville bara stanna hemma. Men när jag väl kom dit och började träna så blev de askul! Hade helt glömt hur roligt det var! :D Första träningen var klockan 11 och sen skulle nästa ha varit 4 men dom ändrade så de blev klockan 2 istället, och imån tränar vi klockan 9 och sen 2. Usch va jobbigt att stiga upp så tidigt ;) men kul ska de bli :D

Bra att man kommer lite mer i form nu så jag orkar rida ordentligt HELA ridpasset sen när Pilgrim kommer <3 :)

Och så berättade Frank om hur viktigt att ha starka muskler för att inte skada sig, så de ska fixas! Fick ju se hur de kunde gå annars ;s

Hörs kanske senare ♥


Bilder :)






HAHA! Jag och Elin hade kul igår ;)

Hejdå Ponsy <3






♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Svar till Gabbi!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D:D:D:D
Du får smsa nån gång när du har tid!!!! :D:D:D:D

Godmorgon!

:)

ELIN misshandlar mig!


kolla vid ögonbrynet! Elin slog mej med en hockey-klubba ;o

Paranormal Activity

Paranormal Activity var inte ens läskig! ;) Den var läskig i mitten typ, fast inte i slutet. Och elin hade börjat lipa åt de förra gången hon såg de x) HAHAHAHAH!

Skräckisar :)

Idag har jag och Elin gått till Ica och köpt mat :) Blev pizza och cola (y) Tjockt!
Snart ska vi gå till Elins lägenhet (haha) och kolla lite skräckfilmer. Kanske Paranormal Activity och så ska vi se Scary Movie 2 (kanske) och The Grudge 2 :D Myyyyyyyys <3

Bloggar sen mer från Elin :) ♥


Ändrade planer.

Blev ändrade planer, istället för godis och cola framför Scary Movie (sämst ;)) så blir det godis, cola och chips och chips! :D Haha tjockt ? OHJA! ;)

 

Får se om jag bloggar ikväll, det är ju ganska svårt att rulla upp för trapporna.. Blir nog att sova på soffan inatt ;) (skämt, för dom som inte fattade!)


Äntligen!

Nu har jag ÄNTLIGEN köpt en Volumaster! :D Och nu ska jag pröva den, ohlala :)

 


:(

Asså jag MÅSTE se Eclipse!!! Ingen som vill följa med? :(


;*

Idag har jag inte gjort någonting förutom kollat på Life of Ryan :)
Och när jag är klar på datan ska jag gå och platta håret :)
Senare ska jag och handla GODIS & COCA COLA med mamma :)
Och sist på kvällen ska jag kolla Scary Movie 1 :)

Haha, så ser min dag ut. Inressant va? :)♥

1.


2.


3.



4.

Ny header.

Matilda: du får göra en ny om du vill :) Bilderna var inte så fina på den gamla..

Pilgrim

Den dagen Pilgrim kom var samma dag som Zelman åkte, och innan dom hade kommit tillbaka med Pilgrim så frågade Siv om jag ville börja sköta honom. Jag sa att jag säkert kunde göra de men ville bara se hur han var först. Och så fort han kom ur transporten blev jag käääär :) Han var jätte gullig och tjock! ;)

Den första veckan tog Matilda E hand om han men sen tog jag över. Han hade jätte dålig kondis och blev trött så fort man sattit sig upp, nääästan :p. Och när man skulle hoppa av fick man jävligt ont i höfterna för att han var så bred över ryggen!
När man galopperade bockade han, så jag tog alltid fast i manen för att inte flyga av. Och efter ett tag kom han ju på att varje gång jag tog fast i manen skulle vi galoppera, så då började han tagga riktigt ordentligt och sen när man väl gav galoppskänkeln fick man oftast en FET bockning till svar ;)
Och när man red barbacka fick han ibland för sej att sticka iväg, och 1 gång lyckades han tillochmed få av mej :p

En gång när jag red honom på lektion hade vi galoppbommar, och han var ju för söt när han kommer där och snubblar på bommarna och inte förstår vad han skulle göra, men redan innan lektionen var slut hade han fattat och då gick det finfint (y)
Nu har han lärt sej att hoppa studs och han är jätte duktig! :) FLYGANDE KÖTTBULLE!

Men han är en sån fin ponny som verkligen gör sitt bästa! ♥



Svar till Gabbi :)

Men ÅÅÅ va fusk ! ;) Vill också!!! :D:D

**

Idag vaknade jag vid 11 för att jag var såå pissnödig, orkade inte gå på toa igår på kvällen så då blir de så ;) Haha, sen har jag kollat Life of Ryan och fått dagens dos av bråk med mamma (hoppas jag ;s). Och så har jag så extremt ont i magen så gick tillochmed på en promenad! Men de hjälpte inte så de slutade med att jag var tvungen att ta en alvedon ;( och nu väntar jag på att den ska börja verka..
Ikväll kommer Jim hit också, han orkar typ inte vara i Kalix när han ändå inte kan göra nåt. Hoppas han blir bättre snart!<3 Så då får man iaf sällskap på kvällen :) Mamma och pappa går alltid och sover så tidigt :(

Vi hörs kanske ikväll, annars; Ha en trevlig dag och kväll :)♥


Alvedon klarar ALLT! :D



RSS 2.0