Don't tell me you love me then walk out the door

Hjälpte min kära mor och far med middagen idag, blev grillat! Mammas hemmagjorda potatissallad, kött, sallad och halloumi ♥ Åt alldeles för mycket, blev dödstrött så tog en powernap efter maten. Vakna av att mobilen vibrerade som nå jäkla cp brevid mitt huvud, Jonne vet hur man väcker folk! For till gymmet direkt, blev axlar och triceps idag :) Tog en dusch när jag kom hem och nu är det dags för kvällsfika och nåt pll avsnitt :) Imorgon blir nog en lugn dag i skolan då vi har självförsvars-dag (tyyyp), puss godnatt! ♥

Torsdag

Har de nånsin varit såhär varmt på sommaren förut?.. Hahah! Idag var mellanstadiet min favoritplats, där var det riktigt svalt och skönt.
Fick veta hur de gått i nationella matte och jag fick AAAA!!!! :D Haha överlycklig tjej nu! 
Blir inget Överkalix idag så ska ta och byta till bikini och sen gå ut på gården och pressa en stund, ska kolla om säsong 3 av pll så jag hänger med när de börjar igen! :) Ikväll blir det gymmet om inget oväntat inträffar, puss! 
 

Hoppsan!

Glömde det viktigaste i förra inlägget! När jag skyndade mig iväg till gymmet hann jag inte sätta fast håret (kan ju lixom lika gärna göra de där för annars måste Jonne vänta utanför gymmet så länge när jag inte har min egen bricka, ni vet...) Iallafall, de första han sa var att mitt hår inte såg så slitet ut, haha! Aldrig förr har jag hört en kille kommentera hårkvalité och tydligen har han ju gått och tänkt på att mitt hår är slitet också ;) Kunde stolt svara att jag faktiskt borstade ut håret med fingrarna innan jag gick till gymmet, för ovanlighetens skull! :D
 

Kvällssnabbis

Kämpade mig iväg till gymmet, det blev mage för mig och sittaochkollapå för slöfocken Jonas.... 
Snart måste jag nog efterlysa mina föräldrar, dom var inte hemma när jag kom hem från Macka och dom har fortfarande inte kommit, det underliga är att dom lämnat Ruffen hemma.. Förstå mig inte fel, det är skönt att vara ensam hemma men jag vågar inte gå och duscha när dom inte är här, hehe.. ;)
Sitter och förbereder min SO redovisning till imorgon, gör klart keynoten och antecknar lite på mina händer. Nu i skrivande stund slog det mig att jag just gjorde något korkat, skrev på utsidan av handen för att inte allt skulle försvinna i duschen men nu lär jag istället vakna med texten i ansiktet imorgon, haha :D
Nu ska jag göra klart och äta middag nummer 2, puss och godnatt!

Onsdag

Hoff vad varmt det är ute idag, haha men ska inte klaga! :) Slutade skolan lite extra tidigt idag så passade på att lägga mig ute i solen, pressade en stund innan jag tog en snabbdusch och gick till Macka. Har suttit framför hans fläkt i försök att inte smälta bort, haha!
Ska försöka tvinga iväg mig till gymmet också nu, känns så olockande som de bara kan kännas! Om jag tar mig iväg så blir det dusch och plugg när jag kommer hem, pussåkramskumbanan!

updateeeee

Bara för att jag inte vill komma med falsk information måste jag uppdatera er lite om hur denna dagen gick.. En person (nämner inga namn) hade bränt sig idag och drabbats av slöhet så hen bad om att inte behöva fara till gymmet. Tänkte då att nu har jag feting chansen att fara ut och springa lite! Hade dock just ätit middag då så var tvungen att vänta ut hållen men sen blev jag trött så somnade och sov i 2 timmar och när jag vaknade har jag suttit smådrogad i en timme så de blev inget av min motion idag..
Haha ja.. men nu ska jag ner i duschen och sen läsa boook :) godnatt!

Tisdag

Lätt skoldag idag, först sovmorgon och en lektion som de inte blev något av så vi tog en cruis med Älg till ica och höll Lisa sällskap. Sen blev det lunch och istället får en lång plågsam so-lektion var vi och tränade våran sång till skolavslutningen. Slapp de första tema-passet då jag skulle till tandläkaren, de var värsta bitterfittan där men ville nästan krama henne när hon sa att det inte fanns några hål, vilken lättnad haha.. Blir lika rädd varje gång! Avslutade skoldagen med en syslöjdslektion där jag gjorde klart mitt sista jobb och när jag kom hem har jag legat och pressat en timma ute i solen med Femtio nyanser av frihet som sällskap :)
Nu ska jag ut och hänga upp tvätten och sedan blir det middag (mamma ska göra sin egna potatissallad - DRÖM!!) och sen ska jag iväg med Jonne till gymmet. Har lite smått träningsvärk i vaderna och på framsidan av låren från igår och idag är det dags för rygg :) PUSS!
Detta är en bild från när jag var i Linköping i somras (lägg märke till att min mobil hade lite bättre kamerakvalité då;)). Jag gillar inte fötter som många vet, solar oftast med strumpor och skor på (när jag inte är på stranden då) och då får man så fina vita fötter som jag har på bilden, haha! :D
 

Måndag

Huvva vad bra det känns att ha varit och tränat! Blev ben och förväntar mig träningsvärk imån :) Ska strax ta och laga till någon middag och sen ta en skön bastu!
Gjorde bort de tredje nationella i spanska idag, nu är de ett enda ynka prov kvar! Muntligt är det också så de räknas nästan inte ens som ett prov :) Men rackarns.. Nu kom jag ju på att jag måste läsa en bok till torsdag också, lite mindre kul.. :) 
Två fina mobil bilder från när jag satt med Ruff och väntade på segapan Jonne :)

Söndag

Stackars Marcus var tvungen att stiga upp jätte tidigt idag och skjutsa hem mig, eller han behövde ju inte men ja.. :p När vi steg upp fick vi höra att det har brunnit på två ställen i Ötå inatt (senare fick jag även höra om bilarna) så när han körde hem mig var vi tvugna att åka förbi och kika. Obehagligt det måste ha varit för stackars Ella som bor där brevid.. :/ 
När jag kom hem bytte jag kläder och fixade mig och så åkte vi till Överkalix för min kusin konfirmerades. Det var nog de löjligaste kyrkbesök jag nånsin varit på, haha.. Och länge tog de! Fick lite fika efteråt iallafall :)
Har inte tränat sen tisdag och har fikat både på fredag och idag och så har jag ännu tryckt massa pizza nyss, känns så jävla INTE bra....!!! Fast orkar inte vara och träna idag men nästa vecka är det hårdträning som gäller för annars blir jag feeeet! :)

Lördag

Kvällen igår blev skitbra! Tova hade överträffat sig själv än en gång med det underbara fikat! Uppfyllde mitt mål och åt av allt men tårtan var så god så av den blev det tillochmed två bitar :) Rullade till frippes sen och satt där och spelade kort hela kvällen och när de stängde var jag med Macka. 
Sov hos han och idag har jag torkat upp så mycket piss så jag har tappat räkningen på hur många pölar det blev... Längtar tills våran valp kommer, hehehe... Kom hem för ett tag sen, har bara hunnit duscha. Nu ska jag chilla till 5 för då kommer Mira och så ska vi göra oss iordning och sen fara till frippes, dom har ju nå musiksak utomhus så de blir nog kul när det är så fint väder också :) PUSSPUSS!

Fredag

Sista skoldagen för veckan är över, en helt underbar tanke är att vi nu bara har en enda hel skolvecka kvar innan grundskolan är slut! 
Orkade inte fara till gymmet idag så har istället bättrat på min benrakning som jag slarvade med igår och så har jag smort in mina vita ben.. Nu ska jag ta och värma en kartong mat, tänkte att jag äter extra tidigt idag så jag hinner bli hungrig tills vi ska till Tova och fika. Dagens mål är att faktiskt orka smaka lite av varje, haha :) Ja men ska då alltså till Tova vid 6 och sen får vi se hur kvällen blir, puss!

Torsdag

Mitt mongo till pojkvän fifflade med mina alarm igår så idag ringde klockan 5.05.. Det tragiska var ju att jag hann stiga upp och pissa och tvätta ansiktet och allt innan jag insåg att klockan var lite för lite.. Hahaha!
Skolan idag gick seeeegt, men hann göra klart mitt tennarmband på syslöjden, den blev över förväntan! :) 
Nu har jag min mat i mikron så ska äta massor och sen fara till Överkalix, det står hoppning på schemat men det kanske blir en uteritt i det fina vädret, vilket som blir fin fint! :) Puss!
 

Bortskämd vovve...

Tror vi har världens mest bortskämda hund! Han MÅSTE få nytt vatten om han ska dricka, det hjälper inte om man har bytt det en halvtimme tidigare, han måste SE när man byter. Tills han får som han vill ha de står han i köket och tittar på sin vattenskål, ibland skäller han lite. Det roliga är att jag, mamma och pappa kan sitta i vardagsrummet och kolla teve och när jag kommer på att jag måste pissa och går förbi köket på väg mot toaletten så ser jag honom stå framför sin vattenskål och väntar på att någon ska byta och sätta helt fräscht vatten i den. Men utomhus är smutsiga vattenpölar och äckliga diken de bästa som finns..
 
Nog om det, gjorde det första spanska nationella provet idag, bara 3 kvar.... Efter skolan promenixade jag till Macka och kom hem därifrån just, nu är det matdags och sen ska jag nog sitta i fåtöljen å kolla på teveserier tills det börjar växa mossa på mig :) puss!

PLL

Läste på Kenzas blogg att pll säsong 5 snart skulle starta, kände mig obligerad att ta reda på exakt när och blev glatt överraskad att det startar igen den 11 Juni (!!!!!!!) 
Eller då släpps den i USA å de är ju på natten svensk tid så efter skolavslutningen kan vi kolla första pll-avsnittet innan vi far på mucken, grymt eller grymt?! :D

Tisdag

Var otroligt skönt med sovmorgon imorse! Skolan var slut på ett kick och då for jag med papi och köpte mackor innan jag for och gymmade med tjockisen. Blev axlar och nu några timmar senare är mina armar fastklistrade mot mina sidor, haha. Efter gymmet var det hem, dusch, klä på sig, äta och iväg på vårkonsert. Det fanns världens sötaste kille i 4an som sjöng, han var ju så uttinuttiplutti!
Nu ska jag varva lite 90210 med samhällskunskaps plugg innan läggdags, puss!

Måndag

Fick se våra nationella prov i historia idag, säger bara korkade skolverket! Fast om man ska se något positivt i det hela så är mitt a i historia kanske inte borta :))))) 
Efter skolan var jag och uträttade ett ärende mitt i ötå city innan jag for till gymmet med Jonne. Vi körde ben å är jätte tlött nu.. Fast på idrotten hade vi terränglöpning så det har väll också gjort sitt till min trötthet :)
Ska kirra lite middag och sedan kolla en film och njuta av att jag och Ruffen har huset för oss själva, puss! ♥
Filmen är baserad på en bok av Nicholas Sparks och snygga Josh Duhamel är en av huvudrollerna!! Alltså en win -win :D

Grillat!

Orkade inte plocka fram systemkameran :p Vi skulle ha köpt ett grillspjut och grillat det men allt var slut så kassler fick duga. Vi gjorde två olika sorters potatis i foliepaket och sen hade vi en sallad och grillad halloumi och tomat :)

Söndag.

Kvällen igår spenderades hos Jonne med massa folk. Var ganska segt först men när jag och Mira kom på den briljanta idéen att baka en kladdkaka blev allt mycket roligare, uppskattad var den också bland killarna! Sen for jag hem till Macka och så sov vi där. 
Idag när jag vaknade lät jag, snäll som jag är, Macka sova. Gick upp och pratade med hans mamma och busade med Molly istället. När jag sen väl skulle väcka honom somnade vi båda och så vaknade vi runt 3 och då tvingade jag han att stiga upp och köra hem mig, hihi. Nu har jag just varit och handlat massa gott med mamma och pappa och nu ska här grillas! Om jag ids och kommer ihåg ska jag ta en bild på maten å lägga upp här så alla blir avundsjuka! 
Men nu ska jag äta en macka innan jag börjar göra salladen, puss!
 

:D

Nu har våran Ruff blivit pappa åt 5 små valpisar! Det blev 4 hanar och en tik, längtar tills vi ska vara och kika på dom! :D

Troubles will come and they will pass

Hann inte blogga igår, efter skolan var jag och tränade och sen var jag med Mira å vi fixade oss å for till frippes. Socialiserade oss där ett tag och sen var jag med Macka. Blev en roadtrip till Jänkis och sen hem till han och sussa. Vaknade idag klockan 6 (!!!!) av att det var olidligt varmt i hans rum så gick och öppnade fönstret och sen vaknade jag vid 10 och då var de ingen skillnad på värmen ute och inne så jag var tvungen att lämna rummet, hehe.. Sen när sömntutan också vaknade åkte vi till Finland, där solade vi lite och tvättade åååpeln :) 
Funderar nu på om jag ska orka gå ut i solen eller om jag ska gå och ta en dusch och börja fixa mig för ikväll...... Blir nog det senare för håller på bränna mig och orkar inte leta fram solskyddet + att myrorna inte vill låta mig vara ifred :/
PUUUUSSS! bjuder på några vackra mobilbilder!


Torsdag

Äntligen börjar sommaren komma hit upp också! Gjorde ju bort sista matte nationella å det gick nog ganska bra :) Efter skolan (som vi fick sluta tidigare :D) gick jag direkt och bytte till shorts och linne och sen gick jag ut på gården och dammsög bilen. Helt sjukt hur mycket Ruffhår det fanns i bagaget, det var inte svart utan det var Ruffärg på väggarna :p
Nu ska jag äta och kolla lite tv-serier innan vi åker till Överkalix för ridlektion, puss!

Onsdag

Ja, idag har vi då varit och spelat skol-DM i basket i Luleå. Det gick väll sådär... inte så bra, haha men nog hade vi roligt iallafall :) Vi kom hem vid 6 och då bytte jag om och gick till gymmet med Jonne, hade 0 energi så var jätte jobbig mot han, stackarn... Resten av kvällen kommer bestå av 90210 tittande, och kanske (mycket liten risk) kikar lite i matteboken till de sista betydande nationella imån (!!!!!!).
Imorgon efter skolan blir det antingen ridlektion om vi kirrar skjuts eller så blir det gym, ingen vila här nå mer! Puss ♥

...




Denniskorv

Min slappardag blev inte av och tur var ju de, sommaren är snart här och än är inte bikini-kroppen framme ;) For och spelade lite basket klockan 6, eller blev mest skott men de gör inget, tyckte det passade perfekt med lite basket innan imorgon! Träningen var så lätt så bestämde mig för att fara en snabbis till gymmet också, körde ben och nu i efterhand var nog det ett lite korkat beslut då jag lär ha en sjuhellsikkes träningsvärk imorgon! Kan briljera som bänkvärmare istället :D
När jag gick hem över gården började jag fundera på vad jag skulle äta nu efter träningen och så kom jag på att mamma och Jim hade köpt denniskorv! (världens onödigaste töntkorv men den är god att äta stekt i korvbröd)  så bestämde mig för att ta en kvällsprommis med vovven ner till ICA för att köpa korvbröd, nog är jag allt hurtig! Aja, nu säger Ruff att det är dags att ta fram korven, godnatt på er! ♥
 

Tisdag

Blev en riiiiktigt kort skoldag idag, sååå skönt! Har även fått veta till 99%s säkerhet att jag kommer sluta med ett a i geografi och ett b i biologi. Hade velat ha ett a även i biologi när de är de jag kommer läsa mest på Grans menmen, nu är jag otroligt skoltrött så orkade inte jobba sönder mig med inlämningen så b duger :)
Vet faktiskt inte om jag ska göra något vettigt alls idag, tänkte gymma men så har Jonne gått och blivit sjuk och Macka jobbar så får se hur de blir med de, kanske far ikväll :) Annars blir det 90210 heeeela dagen, prima fint!
Imorgon är de skol-DM i basket i Lule, fett najs å slippa veckans jobbigaste skoldag! Puss ♥

:(

Kära alla mina bloggande vänner, snälla uppdatera era bloggar! Det gör ont i blogghjärtat att inte ha några nya inlägg att läsa :(

Måndag

Mysig morgon! När jag satt och åt frukost fick jag ögon-migrän, tänkte att jag skulle hinna till skolan och göra provet innan den riktiga migränen kom eller så kanske den inte skulle komma alls, så gick och sminkade mig och skulle just borsta tänderna och gå till skolan så kände jag huvudvärken. Då var det bara att tvätta bort sminket och lägga sig i sängen, kändes riktigt bra när frukosten kom upp också, haha... Men nu är allt bra och jag ska spendera dagen med 90210 och passa på att plugga lite till. Ikväll är det basketmöte klockan 6 och sen ska jag fara och mysa med en viss person som fyller år idag! ♥
 

Söndag

Satt hemma hela kvällen igår och kollade 90210, blev säkert en sisådär 10 avsnitt, hehe.. Sen kom Macka och hämtade mig å så for vi och sov hos han. Har segat hela förmiddagen idag men de får man göra på söndagar :) Vi lekte lite med valpen och nu kan jag konstatera att valptänder inte är något att leka med! 
Kom hem just före 5 och så for jag, mamma och bror till Labonte och åt middag så nu är jag supermätt! Måste plugga för vi har fysikprov imorgon men alltså.... Fysik suger verkligen, 90210 är mycket roligare :D Puss ♥
 

Lördag

Igår var ingen bra dag, frippes var också så otroligt tråkigt så gick hem och kollade 90210 hela kvällen istället. Dom sista timmarna av gårdagen, eller iofs var det idag, blev lite positivare så slutade kvällen på bra humör iaf! :)
Idag har jag och Mira varit och tränat, ÄNTLIGEN, hahah! ;) Vi körde först mage sen triceps och biceps. Mina armar är döda på riktigt nu, orkar inte laga mat eller duscha... Ska samla krafter framför ett 90210 avsnitt innan jag tar tag i mitt liv, puss! ♥

Fredag

Vaknade otroligt sur och på dåligt humör runt 11 imorse, haha, stackars mamma.. Nu har jag hunnit få upp blodsockret så det känns lite bättre :) Skulle ha varit och tränat en sväng nu på förmiddagen men det blev inget med de.. Jäklar när Jonne kommer hem nästa vecka, då ska jag svettas! 
Ska på en stund gå och tvätta mitt otroligt smutsiga hår, haha, och sen ska jag och mamma laga fin middag för farmor kommer på besök :) Resten av kvällen spenderas med ett av dom fina monstren nedan, puss ♥

Torsdag?...

Haha tror jag skrev fel dag som rubrik på förra inlägget... Blir helt dagvild nu när veckorna är helt konstiga! Har varit lite off the map nu de senaste 24 timmarna så de är därför jag inte har bloggat :) Ikväll har jag varit på ett möte vart vi diskuterade vad vi ska göra med pengarna vi samlat in till basketen under säsongen. Vi satt där i nästan 3 timmar men vi måste ändå träffas en gång till för att vi inte blev klara, haha! ;) Efter de for jag till Elin i lägenheten å satt där och pratade, de som är bra med att vi inte träffas så ofta är att när vi väl gör de har vi massor att prata om! :)
Ska spendera resten av kvällen med lite 90210-avsnitt, eller vi får se om jag ens orkar kolla ett.. Puss godnatt ni fina! ♥
 
 

Måndag.

Helt sjukt vad jobbigt det var på gymmet idag, benen VÄRKTE! Vi fick lite hjälp av en snubbe med utfallsstegen och helt plötsligt blev dom ännu jobbigare, att han var norsk gjorde inte saken bättre, fick kämpa för att förstå vad han sa, som endel av er vet är min bakgrund med norskar är inte helt bra, hahahah.........
När jag kom hem hade världens bästa mamma gjort hemmagjord pizza igen, duuuundergott! Åt och sen satte jag mig i soffan å här har jag suttit, har tagit en timmes powernap också. 
Nu ska jag äta de sista av pizzan och sen plugga tills pappa kommer hem och värmer bastu, puss ♥

The sky is the limit.

Nu är det bara ett nationellt prov i matte kvar, känns gudomligt! Att vi sen ska ha nationella i spanska känns lite sådär mindre bra menmen..
Slutade iallafall tidigare idag och de är ju tisdag så det betyder också att jag hade sovmorgon imorse, blev inte många skoltimmar idag och jag klagar inte!
När Mira kommer hit med bussen ska vi fara till gymmet. Har blivit dåligt med träning på sista tiden, synd men sant. I och för sig är jag lite småförkyld, eller näsan har helt enkelt börjat överproducera snor, haha lagom mysigt! Har tagit det lite lugnt i och med de då men nu kan jag inte sitta hemma och slöa mer. Idag blir det ett stenhårt benpass, satsar på träningsvärk i en vecka! Fast får se hur de funkar, kommer inte ihåg sist jag gymmade utan Jonne eller Macka som sa vad jag skulle göra, hehe kanske segar ihop totalt! ;)
Nu sitter jag på mitt rum med mitt jättesega nät, måste vara här så mamma tror att jag pluggar så jag slipper hjälpa henne i köket, hihi.. Nä men ska kolla ett supernatural avsnitt om nätet vill sammarbeta såpass, puss! :)
 

Valpis :D

Min familj är OTROLIG! Vi hade ju en tik hit till Ruff men sen hörde vi ingenting så vi antog att det inte blev nå valpar. Men nu för 5 minuter sen fick jag höra (när pappa pratade i telefon med min syster....) att dom hade varit hit på fredag (!?) och sagt att det visst hade blivit valpar, till nästa helg borde dom komma. WIE! :D Men jag får aldrig veta nåt, ingen berättar åt mig, haha...
 

Stay classy

Bara för att jag uppdaterat så dåligt under helgen kan jag blogga två gånger idag, hehe.. Iallafall, Jonne var slö så det blev axlar triceps på gymmet idag men det gick bra för han gav mig grym motivation! Han sa att om jag körde hårt skulle jag få en hel shaker med proteinmojset :D Får köra ben imorgon med Mira istället, kul det kommer bli att få leka PT när Jonne inte är där, hihihihih :D
Har mot alla odds än en gång tvingat mig ner i duschen för ännu en plågsam hårtvätt, trodde aldrig jag skulle uppskatta fungerande varmvatten så mycket som jag gör nu!
Nu ska jag och mamma slänga ihop en hemmagjord pizza, lite tveksamt om jag kommer orka nån kladdkaka ikväll.. Nog för att det bara är bra för min beach2013-kropp om jag skippar den, haha! Känns som att pluggandet också är lite för tråkigt för att göras ikväll också.. Resultatet till vårat senaste kemiprov hade kommit ut på schoolsoft och nu borde det krävas ett mirakel för att sänka mitt betyg i kemi, YEEEY! 
 

Tuttifrutti strössel

Har haft en jättebra helg! Som jag nu ska avsluta med ett gympass på nån timme, har som för mig att de var ben idag men vi får väll se. När jag kommer hem ska jag slänga ihop en kladdkaka och sitta i soffan resten av kvällen och variera med att skriva min miljörapport och kolla tv-serier, myspys. Puss på er!
Årets första mjukglass som åts i onsdags, otroligt välformad, haha!

TGIF

Har dikter på svenska lektionen just nu, så otroligt tråkigt, haha!
Igår var en helt grym dag! När jag kom hem från skolan hade jag fått lite nya kläder att gå igenom, massor med jeansshorts å de var ju helt awesome! På ridlektionen fick jag rida Bobbsan med dressyrsadel - DRÖM! Filmerna såg också skitbra ut om jag får säga det själv, hade lugnt kunnat lägga upp dom här utan att klippa om jag hade haft dom, finfina Bobby :') Och när jag kom hem fick jag höra vilken cpstört, underbart, fantastisk låt som Ella hittat till skolavslutningen! Vi har ett litet projekt på gång som jag ska ta tag i idag, kommer blir amaaaazing!
Nä men nu måste jag återgå till lektionen, puss!

Torsdag

Nu var de förhoppningsvis sista kemiprovet bortgjort, otroligt skönt! De gick nog inte så bra men får skylla mig själv när jag gjorde andra saker istället för att plugga, haha. Ska gå hem nu och äta stuvade makaroner och korv innan vi åker iväg mot Överkalix, idag blir det först en timme ridning och sedan en timme teori. Vi ska filma när vi rider och sen analysera filmerna på teorin, det blir nog kul och lärorikt! Blir en sen kväll nu när vi har dubbla lektioner menmen, de ju nästan sommar nu så! Puss♥
 

It's the unexpected that changes our lives.

 

1 maj.

Vilken kväll det blev igår! inte alls som jag tänkt att den skulle bli men, hah.. Idag känner jag att det blir en sån där lugn dag som man går omkring med smutsigt hår bara för att det blir extra skönt och basta ikväll. Tror vi skulle grilla till middag också så de sitter ju perfa!
Tänkte bara låta er veta att jag lever, puss! 

RSS 2.0