38

Fick ett meddelande idag av vår lärare som sköter Hollandspraktiken att flygbiljetter nu är bokade, fredag den 8de maj klockan 09.55 lyfter vi från Luleå med destination Holland. Är så taggad, bara 38 dagar kvar!!!!!! Speciellt nu när grans förvandlats till en slasksjö och jag inte har nå gummistövlar... 
För övrigt så har jag idag varit ner till ridhuset och kikat på när 3orna gjorde ridprovet för hästskötarexamen... Blev måttligt nervös när jag insåg att det är min tur om ett år!
Skrev nyss också veckans första prov och nu ikväll skippar jag nog gymmet och råpluggar till morgondagens ridlära-prov. 
Efter lunchen imorgon åker jag in till Dollarstore och kikar på resväskor (måste ju ha en hård väska så att min älskade Charles Owen hjälm inte blir mos på flyget, haha) och Elin skulle eventuellt in till stan och köpa jeans. Sedan bär de hem för påsklov, ska bli så äckligt skönt!

Såååååå jag!!

 

Söndag

Igår blev det en riktig myskväll som följdes upp med en mysmorgon idag. När jag tog tag i dagen har jag i stort sett bara pluggat och ätit. Efter 5 brummade jag till Korva för att hämta Elin och två av hennes klasskompisar och sedan styrde vi kosan mot Öjebyn. Var så grymt jäkla skönt att åka senare än vanligt och ändå komma fram över en timme tidigare! 
Såg nyss klart veckans Arrow avsnitt och nu ska jag sitta med näsan i skolböckerna tills jag slocknar för kvällen. En kort vecka väntar och på onsdag eftermiddag är röda faran påväg norrut igen. Natti på er!
 

Cover your crystal eyes

Det var ju inte igår! Men apropå igår så kom jag hem, bakade mina äppelcupcakes ännu en gång och avslutade kvällen med en film. Idag ska jag plugga och inte träna. 
Bjuder på lite pics från min bloggfrånvaro
 

Sheraton

Klockan ringde 05.10 och runt 6 bar de av först till happis å hämta Fanny och sedan mot Öjebyn, resan gick bra förutom att en störd lastbilschaufför glömde vad väjningsplikt är för något...... Morr..... Lektionen gick iallafall hyfsat, Sheraton var pigg (icke förvånande) och banan var superrolig! Fokus låg på lydnad och vägar, taggar banhoppning imån! 
Ikväll blir det pizza med brudarna och sen lite filmmys. Morgondagens lektion blev framflyttad så vi blir färdiga extra tidigt vilket betyder att vi också kommer hem tidigare = win-win-situation!
Lite annan onödig information; jag har tappat bort min strumpa.. Hade på mig myssockarna när vi åkte hit, när jag bytte om till ridkläder la jag allt på stolen och nu efter duschen hittade jag bara en av dom..... Värsta mysteriet! 
Oh well, ska söka en karta nu så jag hittar till dollarstore senare, heippa!
min Babe ska besiktas idag!!
 

RSS 2.0