**

Har vaknat innan 9 idag och nu är jag dödstrött! Ska strax kila ut med valpen och kissa och sedan i brist på bättre saker att göra tänkte jag börja kolla säsong 3 av Teen Wolf och invänta kvällen. Försöker övertala Macka att sova hos mig i natt med det lär nog sluta med att vi sover hos han.. Envisa killar!
'
Blev Subways största stamkund under helgen i Stockholm och även fast jag vet exakt vad jag ska ha så blir de sådär... :p
 

Tisdag

Efter en mysig natt/morgon hos Macka är jag nu hemma. Har även hunnit vara och gjort ett ärende på apoteket, fotat det som inhandlades i Stockholm och varit ute på ett x antal kissturer med valpis. Ska på en stund dra med bror till ICA och köpa chips till ikväll. Borde pallra mig över vägen till gymmet också men det får blir imorgon om någon annan kan vakta valpen. Tur att det bara är 3 veckor kvar till skolan börjar så jag inte missar allt för mycket träning och blir tjockis, hihi :D
Och så avslutar vi med en dagsfärsk bild på plutten, puss!
 
 
 

Stockholm shopping

Glömde fota ett par svarta jeansshorts och Mackas presenter är hos han nu så blev ingen bild på dom heller :) Kan hända att något ännu är i tvätten med det här är i alla fall det mesta :)
 
 

Home, sweet home.

Idag har varit en sån där skön hemma-dag. Har packat upp väskan och lekt med valpen, ska till pojkvän senare och ge han sina en aning försenade födelsedagspresenter. Puss!

Godmorgon

Nu har jag just vaknat upp till sista dagen i Stockholm som även idag bjuder på strålande solsken! Idag görs sista shoppingen, ska bland annat se om jag hittar några valp-saker för gissa vem som väntar på att få sova sin första natt med mig????? :D


rubrik här










Vet att ni älskar min mobilbloggning! - Espresso House - Gamla Stan - PUB - Sommarkrysset - The Wanted -

jåå








snart framme!!






Torsdag

Hoppsan, glömde visst blogga igår.. :p Syrran åkte på morgonen och hela förmiddagen spenderades på campingen med Elin, hej underbara sol!!!! Efter steket bar de av mot gymmet med jonne, blev först ben och sedan mage, träningsvärken sitter fint nu på planet! ;) Efter träningen var de dusch och benrakning och sen kom pojkvän. Umgicks med han i någon timme och sen packade jag innan jag somnade.
Nu sitter jag på flyget mot Stockholm, väl framme väntas shopping, har dock inte fått lönen ännu så får storshoppa senare i helgen. Blev bara 3 timmars sömn inatt då jag steg upp redan 2, haha de kändes så mongo att stå och sminka sig halv 3 på natten.. :p Är hursomhelst helt slut i huvudet, längtar redan till ikväll när man får sova i hotellsängen och vakna upp till hotellfrukost <3 Nu blev de långt så avrundar här, ha en underbar dag! :))

Tisdag

All text försvann, åååå :( Nå men en kort sammanfattning då.. Sov hos Macka i natt och idag har jag varit med syster och barnen på ekobadet. Imorgon åker dom hem, ha en trevlig kväll! :)

Måndag

Fick ganska bra med hjortron igår och vi var bara ute i en dryg timme. När jag kom hem gjorde jag en liten fruktsallad med jordgubbar från landet, vindruvor och färska hjortron och de åt jag framför Miss Marple. Brittiska deckare är de bästa som finns! 
Idag har jag degat hela dagen, var till biblan och hämtade två böcker som jag reserverat och har redan läst halva av den första, hehe... Hjälpte mamma att laga middag och sen var jag till gymmet en sväng. Nu sitter jag hos Elin i lägenheten och degar mer. När jag kommer hem ska jag lääääääsa :D puss!
 

Söndag

Drömde om päronfil inatt så nu står det ett paket päronfil i kylen.
Idag har vi varit till älgfarmen i Överkalix, fick pussa Oskar på mulen! Ett riktig charmtroll var han! :) Får se om det bär av ut i hjortronskogen ikväll och regnet ger sig, det var jätte länge sen jag plockade hjortron så de blir nog kul. Blir än en gång bildlöst, tog inte med kameran till älgfarmen och nu vill inte internetet arbeta med mig så pass att de går att ladda upp gamla bilder :p puss!
 

19 Juni

Idag är det exakt en månad tills min skola börjar.. Men det ska vi inte tänka på nu!
Dagen började på bästa sätt, vaknade bredvid mitt hjärta ♥ Sen for jag med stora familjen till Överkalix för marknad. Kom hem med en ny väska, ett halsband och lite godis. Nu sitter jag och läser för fullt om valpar och allt som hör till, det är inte så länge kvar tills Poika kommer hem nu :) Ska läsa lite till innan jag tar kväll, puss!
 

Torsdag

Hejhej bloggen! Tog sovmorgon till 10 idag, skäms nästan.. Men Casper har varit riktigt grinig inatt så har blivit väckt lite då och då under natten. Nu är Ida och barnen i alla fall och hälsar på farmor. Dom skulle vara hemma till 12 så ska fixa lunch till det, snäll lillasyster som jag är! Sen ska jag till gymmet med Jonne en sväng och senare ikväll blir det antingen bastu med kompisar eller mys med pojkvän, vi ser. Och imorgon bär det mest troligt av till Överkalix för marknad. Missade ju marknads-söndagen här i Ötå så hann inte bunkra upp med marknadsgodis - stor miss! Utnyttjar därför syrran och far dit med henne :)
Nu ska jag njuta av tystnaden och läsa ur min bok, puss!
 
 

Onsdag

Blev väckt redan innan 9 idag av en busig Maya så då var det bara att stiga upp. Tog dock en powernap innan jag for till gymmet med Jonne, idag stod mage på schemat och så blev det liiiiite, lite biceps. Kan också berätta att jag har hemsk träningsvärk i benen från igår, är stolt över att jag får så mycket träningsvärk fast jag tränade själv :p Har nyss ätit middag och håller nu på att kolla de nya PLL avsnittet. Senare blir det kortspel hos Jonne. Har blivit helt fast på kortspel, är ju såååå kul!! :D Puss!
 

Tisdag

Har städat hela dagen idag! Nästan.. Hann med ett gympass före middagen, mina ben är spaghetti nu, haha :) Nu är Ida, Maya och Casper här vilket betyder full fart, tur att det är läggdags snart :p
Har väll inte så mycket annat att komma med, puss! ♥
 

Måndag

På lördag kväll åkte jag med Macka till Jänkis och kom hem idag på dan :) Har firrat upp nya sängen, den har ingen bäddmadrass ännu så den är lite hård men jag överlever nog. Imorgon kommer syrran och barnen, full fart lär det bli då.. Nu ska jag äta lite tacogratäng och kolla en film, puss!♥
 
 

Oups!

Nu har jag glömt att blogga igen, haha.. Fick med mig pojkvän till marknaden igår mot alla odds! :) Kvällen igår var också helt okej. Mötte pojkvän på marknaden idag också å nu är vi hemma hos han å ser film. Får se hur denna kvällen blir, imorgon ska jag iallafall hämta en ny säng!!!

Torsdag

Träningsvärken i magen är nu inne på 4de dagen, i axlarna på 2ra och i ryggen är de nu första dagen. Hoh, jobbigt liv!
Igår kväll missade jag Morden i Midsummer igen, var ute på byn med Tova och Lisa :) Missade ju i tisdags också för att jag spelade bingo.
Aja, nu ska jag iväg till gymmet en snabbis och sen får vi se vad som händer. Imorgon börjar marknaden!!!! Tagga marknadsgodis och thaimat!!!!!!!!!!!!! Puss ♥
 

Onsdag

Vaknade vid halv 11 idag jag har ändå hunnit med jättemycket! Var till bibblan och lämnade böcker och sen var jag till gymmet. Efter gymmet har jag duschat och sen tvättade jag mina sminkborstar. Nu förtjänar jag en seg kväll, ska nog hinna kolla nya pll och true blood avsnittet och sen kanske kolla en film eller läsa lite. Men nu är jag hungrig så ska äta, puss!

bilbingo



Igår i mobilbilder







Är hos Mira nu och ska spendera kvällen och natten här :) puss!

Söndag

Helgen har spenderats i Jänkis och sedan hemma hos Macka :) For hem nån gång mitt på dagen och innan de bjöds de på fin-lunch, haha.. Karré, potatisgratäng, sallad och baconinlindad halloumi. Stackars Kent kom på att han glömde grilla vitlöksbröd till, haha söt!
När jag kom hem väntade Mira på mig och så for vi till campingen och solade en stund. När vi kom hem for vi till gymmet och nu är hon i duschen. Ikväll ska vi spela kort med Jonne :D hejdåå!
 

:))))

sorry, har glömt blogga.. gör de när jag är hemma, pusssss!



Onsdag

Nu är det endast två sommarjobbs-dagar kvar. Äntligen sommarlov! Efter jobbet idag hade jag värsta mördar-huvudvärken men den gav sig och jag for och tränade med Jonne. Nu har jag ätit och sitter i soffan, ska kolla nya True Blood avsnittet och nya PLL avsnittet och sen börjar Morden i Midsummer. Någonstans emellan där ska jag även ta en bastu. Puss på er :)
 
 

Tisdag

Har lagat lyxmiddag idag, hemmagjord pizza med lufttorkad skinka, mozzarella och tomat :) Nu ska jag läsa och sen kolla morden i midsomer, puss!
 
 

Måndag

Jag är så trött! Idag efter jobbet var jag till gymmet med Jonne och körde ben, superjobbigt! När jag kom hem tog jag en dusch och åt middag och sen sov jag i två timmar. Nu ska jag måla naglarna och sen läsa i min nya bok som biblan beställde in åt mig :))))) Puss!
 

RSS 2.0