In with the new.

Nu har jag breddat bloggen. Har tänkt göra det i eeeevigheter men har inte blivit av, det blir så mycket finare när man lägger ut bilder för tidigare var dom så små att man knappt såg nå ju. Alla bilder jag lagt ut tidigare kommer ju vara små men alla nya bilder blir stora och fina :)
Gjorde en snabb ny header i rätt storlek också. Det är rätt tråkig så ska göra en ny om jag får nå inspiration :) Nu ska jag läsa lite underbar bok och sen sova :) ♥
Om ni inte ser nån skillnad - uppdatera sidan :)

ruuuuubrik..

Hade hela  3 prov idag, fyfan. Men sista timmen (matte timmen) piggade upp mig igen!
Åkte med bussen till stallet och satte nytt bandage på Pilgrims hov och skrittade lite i ridhuset, med jeans. Och det var faktiskt skitsnyggt! :)
Nu dushen och sen till Kim. Puss ♥

?!

Sista november idag och det regnar! Vad fan är fel med världen?!

elin hietala

måste bara skriva ett inlägg och min fina elin hietala som är bäst i hela världen! hon är så söt och fin så man smälter när man ser henne och när man inte är med henne vill man bara springa fram och krama henne och aldrig släppa taget för att man är rädd att man ska förlora henne!! hon är ju fan finare än empopempo! :D ♥
ALLA ÄLSKAR ELIN ♥
hittade ingen bild på min ggulliis så det fick bli på hennes fina häst som är finare än snorris :D

Believe in what your heart is saying, hear the melody that's playing.

Träningen idag gick inte så bra :( Fick sådär.. Asså ingen luft typ när man hade sprungit.. Haha vet inte vad man kallar det men jävligt obehagligt är det iallafall!
Ny lyssnar jag på Fysiktexten och snart far jag till stallet och när jag kommer hem blir det nog att dejta kudden, är sjukt trött.
Vi hörs imorgon ♥

Show me there's a way to beat the monster.

Vi har ju varit på nån grejs på gymnasiet idag och vi fick sluta kvart över ett!!! Grymt skönt!
Nu ska jag nog se lite tv och plugga tills träningen börjar. Sen ikväll ska jag till stallet och pyssla om lilla snuttens sår :( Matilda ska visa hur man sätter bandage så han kan ha de över natten och så ska han bara skrittas resten av veckan. Lilla älsklingen <3
Nu kallar soffan!
prinsen i somras i ökx :)

Another week, another life.

Skoldagen är slut, äntligen! Hade bad sista timmen och alla andra tjejerna och anton hade gått och mensat ner sig så jag fick bada ensam :(
Ska käka nåt smått och chilla framför datan och sen far jag till stallet och så ska jag tvätta snuttens sår.. Skiter i träningen idag, inte för att jag hade hunnit ändå men tänkte PLUGGA fysik. Vi får ju se hur det går...
Imorgon ska vi va på gymnasiet hela dan typ och inte vågar jag gå dit på morgonen, haha. Piiiinsamt ;)

Christmas feelings.

Nu har jag städat mitt rum och lyssnat på en massa fina jullåtar, nu kommer julkänslorna! Har även tagit fram min lilla julgran och lite annat smått och imorgon sätter mamma upp julgardiner i mitt rum :')
Idag har jag åstadkommit något! Känns skönt, mitt rum såg verkligen förjävligt ut och det var hundhår ÖVERALLT! Haha.
Snart åker jag till stallet och nattar hästarna, sen slår jag mig nog ner framför teven och äter lite chips och dipp. Det var tänkt att ätas redan på fredag men har inte orkat (illa, jag vet) så nu är det dags! :)

Vår julskinka har rymt!

Har fixat ihop en julspellista nu för att få lite julstämning! Ska ta och börja städa i mitt rum och om jag hinner så julpyntar jag lite, myyysigt. Sen far jag till stallet och nattar. Puss ♥

helt klart världens bästa jul låt!

Bildlöst, igen..

Mina ben är som spaghetti! Fyfan asså.
Är så sjuuukt trött, ska äta lite tacogratäng (nej, jag blir aldrig less) och kvällen i ära så ser jag ett gammalt True Blood avsnitt innan jag kryper ner i sängen.
Har en känsla av att morgondagen kommer vara ännu värre än denhär så får se om jag överhuvudtaget orkar blogga då..
Btw, så var min ponny craaaaaazy idag! :D

Äntligen en ordentlig vinst!

Nu mosade vi ner Antnäs småungar, ställningen blev 66-30. Hade ju lite ont i halsen före och fick spela ganska mycket så är rätt trött nu. Ska ta och värma lite tacogratäng och vila framför teven för än är inte dagen slut! Klockan 2 är det konfaläsning till 6 och då far jag till stallet och rider, mockar och nattar. När jag kommer hem blir det sängdags för ska upp tidigt imån också, har jour! Yeee...
gammal basket bild, ska försöka fixa nya! :)

Livslusten är tillbaka!

Kom alldeles nyss hem från skolan. Drog direkt av alla kläder och hoppade in i min snökatt och här ska jag stanna resten av dagen. Världens bästa Mira tar Pilgrim idag så nu kan jag sitta här hemma framför nån film och vila så jag kan spela imån. Mamma ska laga tacogratäng till middag också, yummi. Om min hals låter mig svälja något vill säga. Aja, dagens uppdatering. Puss ♥





'''

Det hade inte kommit nå nya TSC eller VD avsnitt på pb, har äckelpäckelont i halsen och mår allmänt dåligt. Snälla skjut mig!

Snökatt.

Borde inte blogga nu, tänkte göra en pluggkväll av ikväll även fast det inte låter speciellt lockande..
Gjorde färdigt min onepice/ziperall på slöjden idag, yeyy (y) Efter skolan var jag med Emil tills min träning började, då kasta jag ut han ^^ Träningen gick iallafall bajs men är riktigt taggad till matchen på lördag, nu jävlar åker antnäs småungar på storstryk. Våran säsong hittills har ju inte varit mycket att hänga i granen, som tur är har det inte funnits någon gran att hänga de i! Haha, där var jag väll allt klyftig? ;)
Plugga var det ja.. Eller nej. Nu ska jag gå och ta mig min üüüber stora kopp full med te och sätta mig framför de nya Hart of Dixie avsnittet och försöka få min hals att friskna till, SEN läser jag igenom alla sidor och förklarar orden och SIST belönar jag mig med ett Generation Kill avsnitt. Nu är jag på en gång mer sugen på att sätta igång, hihi!
Haha ser ut som att jag har värsta hängpungen när jag har den på! Julia, jag är punglig! :D

Bildlöst..

Fullspäckad dag! Åkte med bussen till stallet efter skolan, red runt sjön med Lisa, skyndade hem, åt och dushade. Sen for jag till Elin och så gick vi förbi Davve och till ica och sen till bion. Jag kan lugnt säga att filmen är värd 80 kronor! Allt som skulle vara med var där! Nu taggar vi Breaking Dawn part 2!!!
Läste nyss igenom sogrejsen, var inte alls mycket att läsa så de gick fort. Ska kika igenom orden också. Sen blir det att hoppa in under täcket och få lite skönhets sömn, vilket kan behövas. Tyckte jag var blek som ett lakan tidigare ikväll..
Jusste, har fixat blogresponse också. Så VÅGA FRÅGA! ♥

..

Våren har kommit till Övertorneå, snön är borta och det är flera plusgrader ute...

I always swore to you I'd never fall apart.

Ny duschad och fräsch! Så ska de va.
Hade iallafall träning med Lasse idag, Frida hade match mot Kalix. Pilgrim hade sin tisdags-vila idag också. Tror dock att jag överansträngde hjärnan på kemin, men förhoppningsvis fick jag iallafall kläm på alla kolväten, alkoholer, syror och estrar (äntligen!!).
Får väll koppla av framför datorn samtidigt som jag kollar på lite halvnakna soldater, thihihi.. Ärligt talat har jag aldrig haft en tanke på att se Generation Kill tidigare, det verkade tråkigt. Men nu när jag upptäckt att även Kellan Lutz är med kunde jag bara inte låta bli ^^
På tal om de! Imån blir det BREAKING DAWN PART 1!!!! Får se om den är så bra som alla säger, även fast Edward nästan våldtar Bell. Dumma nyheter...


Haha han ser nästan ut som om han skulle våldta nån ;)

You don't know me at all

Måndagar är jobbiga på alla sätt och vis, men det värsta är att stiga upp på morgonen. Det är ju iallafall gjort nu, skönt (y)
Efter skolan var jag till stallet och red gubben i ridhuset. Han är så fin i högervarv men sen i vänster så låser han sig totalt, vad ska jag göra?! Spänner mig så mycket så får ont i vänster axel också och då blir jag lite smått handikappad.
Nog om det, skyndade mig hem från stallet och direkt iväg på träning.
Hade tänkt kolla några Generation Kill avsnitt ikväll men klantarslet laddade ner avsnitten i slutet av säsongen... Så det får bli Baksmällan 2 istället. Puss ♥



Lalalalalaaa...

Kan passa på att blogga nu ikväll, tror inte jag kommer ha lust att göra det imån så.. Haha.
Får stiga upp hyfsat tidigt imån också, klockan 11 är det gudstjänst som gäller! Sen ska jag även hinna vara och rida min älskling, blir nog dressyr i ridhuset... Med sadel kanske..
Skit samma, nu Generation Kill med Skarsgård och snyggingen från "Hart of Dixie". Puss ♥



It's not easy to be me.

Steg upp vid 9 imorse. Satt och myste lite framför teven och sen gick jag till stallet och kom nyss hem, red ut med Elin runt galoppbacken fast Tureholmvägen :)
Är jääävligt godis sugen, ska höra med pappa om vi kan fara och köpa lite. Orkar inte blogga mer, bjuder på 3 bilder från idag :)
Sökte fram ett vintertäcke åt Pilgrim, fint va? Det saknade en av "mag-gjordarna" men det spelar inte så stor roll, den är ju grön!! :D

3 mörka från igår.


Svar till Rebecca

Hej, självklart får du ta den!
Jo, jag har någon till men kan inte ladda upp dom på bloggen. Var bara den här som gick :( Annars kan jag maila dom åt dig? :)

Bildlöst.

Rolig skoldag idag. Helst matten!
Nu ska jag chilla ett tag och sen far jag och Elin till frippes för tjejkväll och tacos ;)

xperia ray

Nu har jag äntligen uppdaterat mig på mobilfronten. Fyfan vad skönt ^^
Idag på träningen hade vi den värsta cirkelträningen jag nånsin varit med om! Haha fyfan vad trött man var. Vi hade 2 stationer för armar, 2 för rygg, 3 för ben och 2 för mage. Undra om jag kommer kunna röra mig imån...
Nu ska jag gå och ladda ner lite musik till telefonen. ♥

...

Hann ju inte skriva så mkt igår. Pilgrim var iallafall jätte duktig på hoppningen! Vi hoppade studs med 2,5 m mellanrum och Pilgrim lyckades få in ett helt galoppsprång mellan innan han hoppade, hahahahaha. Världens finaste lilla häst. Och när vi kom nära på hindret i filmen och han hoppade stillastående så skulle jag försöka på in 7 språng mellan hindrena och då kom vi jääääätte nära men min schyssta häst hoppade ändå :') ♥
Försökte lägga ut resten av bilderna men nej, det gick inte! Snart börjar engelskan. Puss ♥


Hoppning.

Hade hoppning på lektionen och red Pilgrim, yeeey :D
HAr lite bråttom nu, datan slocknar strax. Anyway, det ser ut som att vi red åt samma håll hela tiden men de gjorde vi faktiskt inte. Haha. Och vi kommer lite mysko på endel hopp men vi höll på att försöka få in ett extra galoppsprång och det gick lite som det gick ;) Sista skuttet ligger på 75cm. Rekord för mig och Pilgrim tror jag, hihi.

Bilder från hopptävlingen!

Nu vägrar den här sugdatan att sammarbeta. Får se om jag får det att funka, isåfall kommer det mer bilder senare :)

Tävling på HR

Kom nyss hem. Steg upp kvart i fem imorse, hääärligt! Hade lugnt kunnat sova en timme till men Leif lurades lite. Det var Ellen, Elin och Matilda som var dit och tävlade och det gick bra för alla :)
Är helt frusen och har svinont i nacken så orkar inte skriva nå mer specifikt + att datorn snart dör. Bilderna vill inte laddas upp nu så ni får dom senare. puss ♥

Apple 

Tänkte inte blogga nåmer idag men ridpasset gick så himla bra så kunde inte låta bli!
Red inte alls speciellt länge, var tvungen att skynda så jag fick skjuts hem med Matilda. Hursomhelst red jag med sadel i ridhuset, hade ännu ett hål längre läder än sist. Så jävla skönt med långa läder!
Och Pilgrim var så duktig. I början av ridpasset är han ju lite stel såklart men när vi värmt upp ordentligt släppte han efter direkt. Han gjorde jätte fina flyttningar, finaste hittills tror jag! Blev så glaaaaaad :')
Nu blir de äppelkaka och sen ska jag lägga mig hyffsat tidigt. ♥
Mamsens äppelkaka

If this was a movie

Nu är skolveckan slut. Känns som att dagarna bara rinner iväg, snart är det sommar igen!
Hursomhelst så ska jag nog snart fara till Nybergs och kika på telefoner (!!!) och sen får pappa skjutsa mig och Matilda till stallet. När jag kommer hem ska jag och mamma baka en äppelkaka till stackars pappa som är lite sjuklig men jag kommer äta minst halva! :) Och när jag då sitter där med min halva av äppelkakan ska jag kolla mina nya VD och TSC avsnitt, livet leker.
Imorgon blir det Happis och kolla när Elin och Matilda tävlar och på söndag har vi match mot Antnäs 98 (tror jag). Puss ♥


Ny Maddi Jane sång. Inte en av mina favoriter men den funkar att lyssna på, och så är hon ju så söt :)

Vinst.

Vann mot Pol med 91-25, men jag tyckte Poltjejerna kämpade på jättebra :)
Nu är det föräldrafritt här hemma så ska ta och äta och sen slå på nåt Hellcats avsnitt. Bjuder på en bild på våran "krigs"-sminkning :)

Who'll be the lucky ones, who make it all the way?

Igår var jag och sålde bort alla jävla plastpåsar och kom inte hem förrän vid 10 och då var jag så trött och kall så orkade inte blogga, haha.
Nu är vi iallafall i skolan. Dom flesta är på lunch men vi har haft hk så är fortfarande helt äckelmätt :) På syslöjden hann jag ganska långt på min one piece, bara ärmarna, huvan och dragkedjan kvar tror jag :) Och muddarna.
Men nu ska jag gå och skriva in mig på nåt tema när dumminna glömde.
Match ikväll mot Pol!
Puss ♥


Tell me the reason why you committed a love suicide

Idag har verkligen varit allt annat är bra! Asså shit.
Dagen började med att jag trodde jag försovit mig, var helt bombsäker! Tills jag kom till skolan tidigare än jag annars brukar :S Sen har jag haft äckelont i magen hela dagen och tisdagar är bara allmänt dåliga!
Usch och fy och blä.
Såg iallafall nyss de nya Hart of Dixie avsnittet så är på lite bättre humör nu :) Ska gå ner nu, ta en alvedon och sen basta. Kanske också ser de nya Once upon a time avsnittet senare om det laddats klart. Min dag, jaa..
Love Suicide.

Dream. Explore.

Blir inge stall och ingen träning för mig idag. Mamma och pappa är nu och hämtar käk från Rogers och sen ska vi åka iväg mot Happis. Mammas gamla kompis och hennes ungar (mina gamla kompisar?) har kommit upp från gbg men åker ner imån och mamma ville fara och hälsa på :)
De var väll allt jag hade att säga för nu.. Puss ♥
Jusste, R.I.P Hickstead


NEEEEEEJ!

MTV är helt grönt! :'( Jag som ville se EMA.....
Nu måste jag trösta mig själv framför the change up med lite vaniljsås.

You make me feel so

Glömde skriva om ridpasset igår, hursomhelst så red jag i ridhuset med dressyrsadeln och überlånga läder. I högervarv var hans galopp galet skön men i vänster så blir han så svår att ställa/svänga :( Fick honom aldrig riktigt lös i galoppen i vänster varv, i traven släppte han efter lite iallafall. Men det var ju ett tag sen jag red ett ordentligt dressyrpass så.
När jag kom hem var jag ju på gudstjänst och sen myste jag framför tven. Lyckades hitta en riktigt bra version av nya filmen med Taylor Lautner - Abduction. Den var helt klart sevärd (HALLÅÅÅ!! Taylor Lautner!!!) men jag tror inte att jag kommer se den igen.
'
Ska nog snart börja fara till stallet och mocka, älsklingen går lektion sen så ska inte rida, och sen ska vi till Ida :)♥
För er som är intresserade så får man nåågra glimtar av hans fina rygg i filmen :) ^^

Lördag

Seg morgon idag, kanske beror det på det dystra vädret. Vem vet..?
När min bror sett färdigt idol får han ta och skjutsa mig till stallet. Ska mocka och rida ett dressyrpass i ridhuset, det var ju ett tag sen sist. Ska försöka skynda mig (yeah, right...) för sen ikväll ska jag på allhelgona-gudstjänst typ.

Jason-zombie

Höll på att bli ihjälskrämd för ett tag sen!
Var just färdig i dushen och gick ut och släckte dush/bastu/minihall-lamporna och så blev det helt kolsvart. Någon hade släkt resten av lamporna i källaren, tänkte att mamma eller pappa hade varit ner och råkat släcka dom så gick genom pannrummet och ut i hallen (i mörker) och när jag vänder mig direkt när jag kommer ut i hallen så säger nån "Stina" och så kollar jag upp och i andra änden av hallen sen jag en siluett mot fönstret. Det var så nära att jag pissade ner mig så det var inte sant! Och vem tror ni det var? Haha, Jim såklart!
Sen hade han en fin jason-mask och en kilt också ;)

Light up, light up


Blyger

Var ju med pappa till skogen imorse. Dimmigt som fan var det och ingen älg fick vi :( Men lika gla för de är ja men gladast är nog älgen, hihi ^^
Sen red jag ut med Matilda och Lisa runt sjön. Vi skrittade bara för det var ju som en aning mörkt. Tänk vad hemskt att klockan 3 är det kolsvart ute, man känner sig så trött hela tiden då också.
Sen har vi varit och tänt ljus på gravarna också, både i haapakylä och i ötå :)
Kvällen kommer spenderas framför tven, för jag har ett nytt revenge-avsnitt, ett vd-avsnitt och ett tsc-avsnitt och så kan jag fylla ut med en massa hellcats-avsnitt :)

I tasted, tasted love so sweet.

Idag red jag ut med Matilda, vi bestämde oss för att söka efter den andra vägen runt galoppbacken och proffsiga som vi är hittade vi den. Dock visste vi ju inte riktigt hur vi skulle rida så vi blev lite vilse men de ordnade sig till slut :) Blev sen till träningen men det var bara skönt ^^ Spelade mycket och det gick så jävla dåligt så det är inte sant, såna här dagar vill jag bara hugga ihjäl alla jävla basketbollar och gräva ner dom på kyrkogården.
Ikväll blir det tidig läggningsdags, ska följa med pappa och Ruff till skogen imån :) På tal om de, bjuder på några bilder när jag busade med Ruff i ridhuset igår! Haha, han älskar att springa omkring där :')
Jusste, har lite mobilproblem just nu så om ni smsar och jag inte svarar eller nå så är det därför så ni vet :)

- Elin, svar på kommentar.

Ja nog är det väl lite bra kanske. Men varken mamma eller pappa verkar vela köpa en ny mobil åt mig, det betyder att när denna krashar helt (vilket borde ske vilken minut som helst) måste jag ha pappas gamla med trasig joystick eller mammas gamla med helt cplucka :( Eller ska testa om jag kan få min gamla att vakna till liv igen! :D

Ny tv!!

Idag satte jag klockan att ringa på 9 så att jag inte skulle råka missa när DHL killen kom med tven, fast han kom inte förrän vid 11 så hade lugnt kunnat sova lite till menmen. Nu har vi iallafall äntligen en tv med fungerande bild och ljud, yeeee!
Hunden ligger helt utslagen på sängen och då måste jag roa mig själv denna förmiddag. Ska till stallet och rida litegrann men ska vänta tills Matilda har städat färdigt så kan jag slå två flugor i en smäll - gå ut med ruff samtidigt som jag går till stallet!
Lovade pappa att jag skulle ta ut Ruff på en längre prommenad idag och då går jag med han till stallet och så tar vi Pilgrim och far ut en sväng i skogen och sen hem igen, smart huh?
Skulle skala potatis åt mamma också men vågar inte börja redan nu för vet inte om man kan lämna de i grytan i flera timmar ;s
Nu ska jag sluta tråka ut er och se ett Hellcats avsnitt :)

En rolig historia - Svar till Sofie.

Jadu Sofie. Nu trodde alla att jag gjort det med flit, eller hur? (pajjat mobilen) När jag just fått veta att eshop gått i konkurs och att då funkar ju inte garantin längre. Men nej.
Har märkt att det varit en liten glipa mellan "delarna" men inget mer än det. Men så idag när jag höll på skriva ett sms så helt plötsligt lossnade dom från varandra. Haha. Men den fungerar fortfarande!, det är någon sorts pappersremsa som håller ihop delarna och själva telefonen så den funkar som vanligt men det är lite jobbigt att hålla ihop delarna bara ;)
Tänkte först tejpa runt den så man slipper hålla dom men sen kom jag på att då kan jag ju inte skjuta upp mobilen, asså typ för att nå knapparna om ni fattar. Hahahah ^^

Oupsi...


Once upon a time

Körde med en bloggfri dag igår. Men idag är det nya tag!
Mamma kommer hem idag och hon har köpt med sig en till dior-mascara!! :D Var lite kritiskt när jag fick den förra men den är verkligen såååå bra. Svindyr dock. Skulle aldrig ha köpt den själv, haha.
Får se om jag orkar fara till stallet idag eller om Pilgrim får vila. Blir ingen basket träning idag heller, vi är lediga! (y)
Nu ska jag gå ner och se om hunden vaknat upp ur sitt koma och sen ta med lite kakor och julmust och sätta mig framför datorn och se Once upon a time.


RSS 2.0