Skolfoto

Skolfotona kom in på photomic idag. Självklart har jag glömt pappret med inloggningen på grans men mobilen kom ihåg de sen jag registrerade mig så kunde kolla lite iaf :) Ensambilden blev helt okej men klassbilden.... Finner inga ord, haha.. There's always next year ;)



Ben och banan

Kom hem från macka idag vid 1 och då for jag till gymmet. Blev ett benpass, först körde jag dom "manliga" övningarna med Jonne och sen körde jag lite "kvinnliga" övningar själv som han vägrade vara med på. Har nyss ätit min otroligt proteinrika banan och nu ska jag ta en dusch. Ikväll blir det hemmagjord pizza till middag och senare filmtittande med mamma.



**

Haha, till mitt försvar ska jag berätta att jag inte startat min egna dator på säkert 2 veckor :p
Mamma masserar mina fötter nu så kan inte koncentrera mig på att skriva nå mer men ska försöka bättra mig när de gäller bloggen! Puss!

Kanelbullens dag

Gjorde mitt första gymnasieprov idag, väntar spänt på resultatet! Vill inte ens spekulera i hur de gick.. Mådde skit så min urgulliga mentor sjukanmälde mig dom två andra lektionerna. Vilade upp mig och sen bar de av hem med bussen. Dom har ändrat bussarna så höll på missa bussen hem från Kalix men som tur är väntade bussen. Annars hade jag behövt åka till Happis och sen hem därifrån.. När jag kom hem hade världens bästa mamma gjort pizza till middag och bakat kanelbulla <3 Bastade efter middagen och nu är jag hos Macka :)
Jusste, igår var det tjejkväll i Piteå, affärerna hade kvällsöppet och det fanns lite extra rabatter och så så jag shoppade lite :) vi var även och fikade på ett jättemysigt café!!



Legday

Skoldagen gick helt okej, vi hade naturbruk på förmiddagen och då byggde vi en bph-bana och testade den med en hund. Efter lunch hade vi två lektioner och sen tog jag en cykeltur till apoteket. Har även hunnit med ett gympass och biologiplugg, ska fortsätta med det sistnämnda. Puss <3

RSS 2.0