Samsung Galaxy Tab 4

Päronen vet då hur man ska överraska, idag blev jag ägare till en surfplatta så jag ska slippa släpa datorn till Öjebyn fram och tillbaka. Mycket praktiskt måste jag säga!
Har varit lite frånvarande under veckan då moliocken varit ur funktion, den kan dock sammanfattas kort med jour, Gällivare-tripp och mark&växt prov. 
Ikväll bär det av mot Åjbåjn än en gång men innan borde jag hinna med ett gympass och lite småfix. Bjuder på några bilder av de vackra ardennerhästarna jag mötte i Gällivare, puss!
 
 
 

Corville

Hoppningen igår var skitrolig, ville inte sluta! Och Corville var jättetrevlig han också så morgonen får toppbetyg!
Idag har jag inte haft en lika grym morgon men inget att klaga över. Bara en morgon kvar innan helgen. Tiden går så jäkla snabbt, hinner inte alls med!
Nästa vecka väntar dock jour och kanske även ett litet äventyr till Gällivare av alla ställen. Ska snart kila till gymmet för lite armar och sen är det äta, duscha, sova. Puss!
 
 
 

Tisdag

Nu känns det inte som att vi haft ett tre veckor långt jullov, allting rullar på här precis som vanligt - vilket är en bra sak! :)
Idag var jag på lunch-yoga på lunchrasten, mycket värmande i kylan måste jag erkänna! Sista lektionen körde vi Lukas i skogen med kälke, kallt men mysigt! Körde sist så skulle parkera kälken utanför stallet, det blev lite kaos hehehe.... Men höll mig kvar ovanpå kälken iallafall (med mycket möda)!
Har pluggat lite efter middagen och nu börjar det bli dags att byta om och kila till gymmet med Elin för ett magpass.
Imorgon startar vi dagen med en hopplektion och jag fick äran att hoppa stallets nya häst så det ska bli kul! Inviger även mina nya orangea ridbyxor så blir 2 premiärer imorgon, hihi!
Mindre kul är dock att ridlektionen följs upp av ett idrottspass direkt innan lunchen, tur då att mina lår gjort sig av med träningsvärken sen lovet iallafall!
Vi hörs här på någon dag, puss!
 
 
 

Segway

Tänkte blogga innan jag åkte men glömde så passar på nu när bussen har fungerande wifi.
Idag har jag varit och levererat dopbilderna på lilla Jacob, alltid ute i sista stund! Har även hunnit med ett snabbt pass på gymmet.. Det var deprimerande få saker, haha...
Öh.. Ja men har gjort bort halkbanan så nu är det bara att fylla 18 kvar och de lär gå fort (alldeles för fort).
Å, nu kom jag på en sak till, jag har klippt hundarnas klor idag, hehe...
Det var väll de för nu, puss!



Chocolate chip cookies

Idag steg jag upp tidigt och dödstrött - klockan 9.30, heheheheh... Får börja vända tillbaka dygnet nu innan skolan börjar igen.
Bakade chocolate chip cookies som blev ganska goda faktiskt men mindre snygga. Sen övningskörde jag med Gunnar och kom nyss från gymmet.
Nu har två bra pass följt de två dåliga vilket är lite skönt! Det var riktigt länge sen jag hade sån här träningsvärk i magen och imorgon lär det nog kännas i benen också!
Har fått bokad halkbana till på fredag och sen är det bara boka provet och invänta födelsedagen, iiiihhhh....
Haha, ska hjälpa mamma med middagen nu och senare blir det bastu, Reign och PLL(!!!!!!)



Reign

Hejsanhoppsan bloggen! Idag har varit en lat dag. Ett (till) misslyckat gympass, en promenix med vovvarna i kylan, kockat ihop middag och har nu börjat nörda en ny serie, Reign. Den verkar lovande!
Imorgon ska jag göra allt de jag nämnde ovan samt att jag skulle vilja hinna med att baka lite, kanske lite optimistiskt men hoppas kan man ju.
Det kom även ett nytt Revenge avsnitt inatt som jag ska njuta av efter bastun, puss!



2015

Hade en helt okej nyårsafton vilket igår belönade mig med en hel dag av huvudvärk, haha..
Idag är jag iallafall på g igen och när Elin har tid blir det ett benpass på gymmet.







RSS 2.0