fml

var jätte glad tills för en stund sen, djup depression. orkar inte blogga, min dröm krossades, haha. hejdå!

OMFG! Bästa dagen i hela jävla världshistorien!!!!! :D

Har gjort mitt livs galnaste grej ikväll!!!!! Sprang fram till Lorenzo (assnygga basketspelaren) och frågade om jag fick en kram å de fick jag + 2 pussar och tova tog en bild, ser lite cp ut men var så glad så jag bjuder :D :D :D Trodde aldrig jag skulle våga! Ska aldrig duscha! :D :D :D
Gahhh, kolla vilket filmstjärne leende!!!! :D :D :D 
Bjuder på 2 bilder till, den yngsta ville ta en bild med mig och fick en puss även av han, hehe ;)

21.00

Tisdagar måste ju vara den lättaste skoldagen i världshistorien. Efter skolan var de träning igen för Luka(?) och det var skitroligt! Jag var helt bombsäker på att jag inte skulle spela basket till hösten men nu vet jag inte nåmer... 
Kom nyss hem från sporthallen, idag var ju matchen mellan KSK och Virtus och denna gång tog Virtus hem segern, har suttit och smådregglat över nummer 16 - han är typ en gud! tror aldrig att jag sett snyggare människa irl ;)
Nu ska jag och min ömma kropp ta kväll, tjaoo.
Vacker bild om jag får säga det själv.. :)

Rock mafia - The big bang

Nu när jag såg LOL igen fastnade jag i den här underbara låten och så fort jag hör den nu vill jag bara dansa!  

Monday I'm in love ♥

Alltså gud vilken grym måndag! Tror fan inte de är sant, måndagar ska inte vara bra, dom brukar inte vara de :D Skoldagen var chill, god mat till lunch och tillochmed idrotten gick bra, happy girl! Sen for jag på basketträning, tänkte att jag kan ju testa fara nu när den där italienska tränaren är här och det var så sjukt kul! Fast uppvärmningen var skitjobbig, svettades som en gris, haha! :D 
Nu har jag just kommit upp ur duschen och sitter å skypar med Elin, ska gräva fram lite käk och sen ta de lugnt resten av kvällen, myys :)
Ska fara och träna imorgon också och sen kolla en match, ksk hade inte matchen på torsdag utan på tisdag så mitt liv är typ räddat! Kort sagt, bra dag! ♥

When a defining moment comes along you can do one of two things, define the moment or let the moment define you.

Nu har jag glömt bort att blogga igen, hihi :) Idag har jag iallafall tagit lite sovmorgon, sköööönt :) Sen tog jag med mig vovven på en joggingtur till stallet, kände mig inte ett dugg trött när jag kom till första gångbanan så bestämde mig för att fara runt sjön också och de var ett korkat beslut, haha. Och hunden fick jag släpa fram, jag som hoppats på draghjälp... 
Kom nyss hem från sporthallen, kollade en match mellan de italienska laget och lf future å lf utklassade med ca 60p :) fick också veta att de skulle vara en match mellan italienarna och ksk men missar den så är lite deprimerad nu, funderar på att inte fara och rida på torsdag ;) en av dom där italienarna var ju så snyyyygg!
Nu ska jag slå på en film och ladda inför skolveckan, problemet är dock - vilken film?
har sett båda så spelar ju egentligen ingen roll men....

Relax and enjoy life!

Idag fick jag fin glid hem från skolan, haha, sådär lagom slött! Degade en stund hemma innan jag åkte till stallet och pysslade om min fina. Ja de blev åkte till stallet, ingen joggingtur, än en gång.. Slött! När jag kom hem hoppade jag i duschen och sen fixade jag mig en låång stund och sen for jag till frippes med Jull och Lisa, de var typ tråkigt så gled lite då och då, sen kom de mer folk och sen när dom for och lämnade mig ensam kvar satt jag där och mögla tills de andra folket gick ut till bussen :) Nu samlar jag kraft för att gå ner i källaren och hämta upp sminkborttagnings saken, fyfan då gick jag!

Arosa

Hann inte blogga igår, efter skolan var jag hem och åt och sen åkte jag och Matilda till Överkalix och red lektion där. Fick rida Arosa och först blev jag typ besviken. Tidigare när jag sett folk rida henne har de inte sett så bra ut, hon har dragit med huvet och sprungit som en älg och i början gick de så för mig också men sen när jag hittade knapparna tyckte jag det gick jätte bra! Vi red lite bommar och på slutet blev de lite upphöjda galoppbommar och hon hoppade lika gulligt som Pilgrim :) 
Kom hem efter 9 och då åt och duschade jag och sen var de sömn dags :)
Nu sitter jag i soffan och väntar på nästa lektion, dagens planer är att efter skolan försöka ta mig till stallet, mysa med ponnyn och sen ta mig tillbaka hem och göra mig iordning för ikväll, får se om jag ids blogga mer. Heiidoo!
En bild på Arosa från ridlägret :)

Hjärtat ♥

Ponnyn har gått och blivit smällfet, och han tyckte de jag såå skönt när jag kliade honom under magen och mellan bakbenen :)

When you walk away I count the steps that you take

Första skoldagen, check! 
Väldigt dålig dag, på morgonen insåg jag att mitt puder är waaaay för mörkt, med min tur fick jag ett nere-skåp vid lottningen, som jag sagt tidigare suger schemat och vi hade bara bajsiga lektioner idag och helt allmänt så har det varit en riktigt flummig dag. Matten var nog de roligaste och då är det illa!
Men åter till pudret, satan var sur jag är nu! Varför blir de alltid för mörkt, hellre har jag fan för ljust puder... Fick köra med de idag men vette fan hur jag gör imorgon, + att jag nu måste lägga ut en jävla massa pengar på nytt puder. Mitt bankkort säger neeeeej :( 
Sen tänkte jag åka med tjejerna till Linnea nu efter skolan men kom på att jag skulle ge middag åt hästarna så de fick jag hoppa över, men då har jag iallafall näääästan hunnit städa klart i mitt rum och det var välbehövligt! Och när jag kommer från stallet å går och duschar ska jag nog ta och kladda i resten av den röda(rosa?) färgen i håret också för den blåa var så ljus.. :)
Har märkt att de blir ganska mycket sjö-bilder.. haha men Jänkis är ju så vackert!

We were meant to be, supposed to be, but we lost it.

Har inte blivit nå bloggande idag, har haft fullt upp! Klev upp tidigt och åt frukost och sen for jag faktiskt på en liten joggingrunda och gjorde lite styrkeövningar, hej otränad människa! Bra start på dagen.
Sen for jag och Elin på en liten shoppingrunda på byn, först till ica och köpa vaxningsremsor å lite andra nödvändiga saker, sen vidare till Kaarles. Elin ville ha hjälp men en ögonbryns penna men de slutade med att hon köpte en aning mer och även jag gjorde 2 äckligt onödiga köp, haha. En BB-cream-special-grej och en ny ögonbryns penna, inte för att min gamla är slut utan bara för att jag inte orkar vässa den.. ;)
När vi var klara hade jag tandläkar-tid, är livrädd för dom kärringarna men hon jag var till idag var typ världens gulligaste! De tog typ 10 minuter och sen startade jag och Elin våran myskväll.
Vaxningen av benen var ingen höjdare, vi hade inte riktigt nog långa hårstrån så allt försvann inte och de var så jobbigt, hehe. Men de gjorde inte lika ont som jag trodde att de skulle göra, bara på endel ställen - saaataaanaaa!
Vi beställde hemmagjord pizza av mamma och när vi ätit den gick vi ner i bastun igen och färgade Elins hår, de blev väll... bra, och tände eld i bastun.
Sen kladdade Elin lite färg på min dipdye så nu är den inte vanligt blond längre. Tänkte beställa ny färg men glömde bort så igår kväll gick jag ut i garaget och grävde fram brors gamla färger, och de funkade ju! 
Hursom så myste vi med lite ansiktsmasker i bastun och sen gick vi upp och åt blåbärspaj, mumsi :) Bra uppladdning inför sista året på grundskolan, jag är redo för morgondagen. Nu ligger jag i sängen och ska slå på en film, puss ♥
Min kära vän ♥
 
 

Gate 33

Sitter på Arlanda nu som jag gjort redan i några timmar. Tåget var i tid och checkade in väskan direkt, sen åt jag lite lunch och gick och köpte min älskade Dior-mascara. Testade en ny sort av dom för en gångs skull, får se om den är lika bra eller om jag får gå tillbaka till den jag brukar ha :) Dom senaste 3 timmarna har jag bara legat på gate-bänkarna och kollat PLL och Awkward, den sistnämnda är ju grym, sitter typ och asgarvar vilket inte är så lätt att göra diskret och tyst utan att någon märker, hehe..
Flyget går 4 så snart borde vi väll börja få gå ombord på flyget och sen om några timmar är jag äntligen hemma! Anna-Maria ringde också nyss och sa att jag har plats för ridlektioner på torsdagar 18.45 och att de börjar redan den här veckan, ska bli så roligt! 
Orkar inte ladda upp nån bild, hehe sorry!

Are you ready to turn the tide?

Fick för mig att lyssna på denhär låten en gång till för gamla tiders skull, tillsammans med videon gav låten mig fortfarande rysningar. Grym!
Kör den på fullskärm och med headset, mmmm ♥
 

Sista dagen!

Vad det var härligt att vakna idag när jag insåg att om mindre än ett dygn åker jag hem! Min tågbiljett hade också kommit och den kommer 24h innan tåget går så jaa :D 
Denna dag kommer nog bli lugn, om inte Ida ha andra planer ska jag traska ner in till byn och köpa en glass trots att vädret inte är så bra. Kan inte åka härifrån utan en hejdå glass ju! Och sen måste jag ju packa ihop mina grejer också, måntro om allting får plats.. Den var nästan full när jag åkte hit och shoppade ju litegrann här, får väll stå på den när jag ska dra upp dragkedjan ;) 
Och snart borde Anna-Maria ringa upp om ridlektionerna, haha har längtat till det ögonblicket sen jag pratade med henne i början av veckan. 
Och Elin, du hade rätt. Jag kommer nog överleva schemat för de är så mycket annat kul som kommer hända! Jag älskar dig och jag längtar till tisdag ♥
Pikachu, ponnyn Maya fick rida på ridskolan. En sån sötnos han var! :)

Shoppaholicen här!

Jag skulle inte köpa mer kläder..... MEN, jag har varit lite smålessen nu den senaste veckan för en rad olika saker och idag pratade jag ut med min underbara mor över telefon och vi gjorde samtidigt en deal, jag fick beställa lite grejer och hon betalade hälften av paketet! Så det var som en tröstpresent till mig från mig själv och mamma ♥
Hursomhelst, thaimaten var gudomligt god och efter de bjöd Ida på kladdkaka, som hon bakat själv - OTROLIGT!  Sköljde ner allt med en jävla massa cola så har typ mått en aning illa, men de börjar släppa nu så funderar på att smyga till köket och ta en bit till ;) 
Har inget att göra... Ingen att skypa med. De är så synd om mig! Fast nu åker jag snart hem, bara morgondagen kvar och sen spenderas hela måndagen typ på Arlanda. Sen har jag en dag på mig att installera mig hemma igen innan skolan börjar.
Nu vill jag ha kladdkaka, tjoo!
cp-bild men denna var en av grejerna som ska få komma in till min garderob :D

Pikachu

Idag har Maya fått vara till en ponnyridskola och testat rida en häst i passande storlek och de tyckte hon var jätte roligt ^^ Det fanns en massa shettisar i olika färger och dom var så himla gulliga men när dom var på ridbanan så regnade det så kunde inte ta fram kameran ;/.
När vi kom hem, efter att ha varit vaken 4 timmar, slocknar jag igen i 3 timmar... haha vet inte vad som är fel på mig! Nu snackade Ida nåt om thaimat till middag och jag är pigg och vaken igen ;) Heippa!
 

Elin


When people see good, they expect good. And I don't want to have to live up to anyone's expectations.

Blev ju en sen natt igår, höhö, så vaknade idag vid 12.. Fy jag skäms nästan för att jag sover så länge! De enda positiva var att då hade Ida och Maya redan ätit lunch, blodpuddding, och så slapp jag äta de ^^ tryckte iallafall i mig några mackor och sen gick jag ut på gården och solade. Inga jävla solstolar fanns de så var tvungen att ligga på marken på en handduk och fick besök av en massa olika sorters spindlar. Som tur var var alla små och lättdödade - ja, jag dödade spindlar och nej, det började inte regna! ;) Låg där ute i nån timme tills Mayas farmor kom och då for jag och Ida till stallet och red Blenda och Chili till betet, testade på Idas ridstil och mina ben krampade redan efter igångskrittningen!
De är väll de jag gjort idag, nu vill jag ha oboy och macka, tjingeling!
Haha något vita fötter..... Tycker inte om att gå omkring utan strumpor ;))

Natti natti!

Haha satan vad jag har uppdaterat idag asså! Nu ligger jag i sängen med Bamse och skypar med två puckon som håller mig vaken. Kommer aldrig lyckas stiga upp imorgon.. Nu säger jag och Bamse godnatt till alla ni fina ♥

Du får inte stoppa köttbullar i näsan Marcus :)

Riktigt hushållssam är han, Marcus! :D

Elinpelin!

Nu har världens bästa kompis bestämt sig för att komma ut ur garderoben med sin blogg, häääär hittar ni henne! ♥

Jag vill inte hem!

Elin berätta nyss att våra scheman har kommit upp på schoolsoft och nu vill jag ta livet av mig! Vill verkligen inte komma hem igen, de är bara problem i Övertorneå... Helt seriöst så suger schemat... och idrotten.. FML! Nu ska jag gråta tills jag är helt uttorkad, hejdå :'(
 

Bamse den stora svarta hunden!

Tjena tjena! Fick sovmorgon idag också och när jag vaknade hade Bamse tagit sig friheten att komma upp i sängen och ligga vid mina fötter, så söt hund :) Efter att vi ätit lunch åkte vi till stallet med ungarna, Maya fick rida lite med Ida och sen tyckte Ida att det var dags för sits-träning för mig. Hon longerade mig på Blenda i typ max 20 minuter och jag höll på att avlida! Så jävla jobbigt, förstår inte att man ska kunna sitta så och samtidigt slappna av, otroligt! Kommer nog ha fet träningsverk imorgon och då blir det att rida igen, Blenda och Chili ska tillbaka till betet och Chili måste få sina galoppintervaller gjorda så de blir mer svett i sadeln imorgon. 
Nu är det middags dags, heiippa!

You're the one I imagine

Igår fick jag sovmorgon till 10, sen var jag snäll och städade Idas toalett. De blev jätte rent! Sen av någon anledning blev jag jätte trött och så sov jag någon timme, haha har fått någon sorts sömnsjuka... Är trött exakt hela tiden!Sen på kvällen tyckte jag att jag behövde lite motion så följde med på cykel när Ida red Blenda från betet till stallet.
 
Idag åkte vi till stallet tidigt, vid 8, för att hovslagaren skulle komma. Jag var snäll och smorde Idas sadel och träns, haha hon är så slö! ;) När Blenda blivit skodd och Ida hade ryckt hennes man åkte vi hem och for och badade med barnen och hundarna, och duktiga jag doppade mig faktiskt! Simmade tillochmed en bit. 
Nu har vi just kommit hem och mina ögonlock håller på att falla igen, ska nog ta och läsa lite och så får vi se om jag slocknar. Har börjat läsa hungerspelen igen, grym bok!
Och idag är de exakt en vecka tills skolan börjar, TAGGA! Hehehe... kul att börja 9an :) Och så har jag anmält mig till ridlektioner i Överkalix, nu ska jag äntligen få lära mig lite nytt! Det kommer bli sjukt kul tror jag, och enligt Ida så är det bra om jag får rida lite stor häst för om jag börjar på Grans finns det bara stora hästar :p
Oj nu blev det mycket, heidooo :))
Saknar min prins ♥

+++

Nu är bloggen mindre ccrazzzyyy och jag är skelögd av alla bokstäver, siffror och tecken i stil- och kodmallarna så nu tar jag natt! Sovgott ♥

Be a true heart, not a follower.

Idag har jag shoppat.... Och som vanligt mer än jag borde.... Handlade i 4 olika affärer och lyckades spendera sisådär 1500 svenska riksdaler, haha mår illa. Och en del saker var så onödiga men jag bara ville ha dom, typ på bikbok var de om man köpte ett par jeans fick man en tröja för 200kr gratis å då var jag ju tvungen att köpa ett par jeans för 500kr, och då tåls de att tillägga att jag ju köpte 2 par nya jeans när jag var i lule förra helgen. Som Elin sa; Vad ska de bli av mig? ;) Mitt riktigt awesome:a svar var; En shoppaholic. Hahah ;)
De är också det enda jag gjort idag. Nu ska jag skypa med Elin :))) Hejdå!
 
 
 

Ny design a la Elin!

Min fina, älskade och saknade vän Elin har inspirerat, hjälpt och förklarat för mig hur denna designen skulle se ut, ville bara säga att jag älskar min Elin ♥ 
Ser ni ingen skillnad måste ni antingen kolla upp synen eller uppdatera sidan, tjooo!

Blenda

Idag var jag ner till kanalen igen med Ida, Casper och Maya. Fotade litegrann och så åt vi glass ute i solen, jätte mysigt. Senare på kvällen åkte jag och Ida till stallet och så red vi ut, jag på jätten Blenda och hon på en söt ponny-häst som hette Chili. Vi red galoppintervallen på en travbana å det var jätte roligt att rida en stor häst! :D Haha nu låter jag som en liten unge... ;) Vi hörs!

Det är inte lätt när det är svårt

Hej alla! Är ju i Borensberg nu hos min syster Ida och hennes familj. Nätet är jätte segt här så kommer nog inte blogga så ofta och bildlöst blir det. Idag promenerade jag in till själva "byn" och tog en fika på ett jätte mysigt kafé, hade med kameran också för tänkte fota kanalen lite men när jag kom dit började det småregna så får ta och göra det någon annan dag. Sen så har jag och Maya varit ute på gården och lekt litegrann, ritade en häst åt henne på asfalten och hon döpte hästen till Blenda och satt på henne och låtsades rida. Så sött! Nu börjar det bli läggdags för Maya och Casper och när dom har somnat skulle vi åka och tömköra Blenda. Sen blir det nog ännu en tidig kväll för mig, idag blev jag väckt redan halv 7 -.- men lyckades lura iväg Maya så jag fick sova en liten stund till, haha. Aja, nu vet ni att jag lever, vi hörs! :)
 

This is not the end, it's only a bump in the road.

Igår kväll var hemsk, riktigt hemsk. Vet inte vad jag ska säga...
Idag har jag iallafall städat min garderob och sattit upp hyllorna och spegeln i mitt rum och lastat på med grejer dit, kul med förändring! Emil var också hit en sväng, haha stackarn fick titta på medan jag städade ;) Nu ska jag göra lite middag och sen åker jag och pappa till Jänkis och sedan till Kuiva för att säga hejdå till min älskling, de kommer nog bli ett tårfyllt farväl ♥ 
Förhoppningsvis hinner jag vara en sväng till Elin också men får se hur de blir med det för måste packa mina grejer också och lägga mig hyfsat tidigt för imorgon är de uppstigning 4 (?!) och så bär de iväg mot Linköping, fett najjs! Gotta go, puuuuuuss! 
 

Min vackraste dröm ♥

Du är det finaste jag vet, älskar dig av hela mitt hjärta ♥

Norwegian & sj

Då var Linköpingsbiljetterna bokade! Satan vilket trassel det var att hitta billiga flyg och tågbiljetter som passade tidsmässigt, haha men nu är de iallafall gjort! På onsdag, alltså inte imån men dagen efter, åker jag och kommer hem gör jag måndagen den 20 augusti, alltså just innan skolan börjar. Det ska bli så jäkla kul att få träffa Ida igen och se nya bejbisen och Maya :) Fast är lite orolig för att byta från flyget till tåget, haha, kommer säkert stå och skaka när jag väl är på Arlanda ^^
Nog om det, även denna dag har spenderats inomhus kollandes på Kyle XY. Vilket liv jag har! See ya, Kyle kallar :D

Fina Lasse ♥


It's not too late to make it right

Idag vaknade jag av att jag höll på stekas ihjäl i mitt rum, perfekt väder för uteaktiviteter tänkte jag tills jag insåg att jag inte hade någon att umgås med, haha. Då satte jag mig och började kolla lite Kyle XY och det är vad jag har gjort non-stop hela dagen, typ.. Såg lite OS hoppning där Roffe regerade och har kikat på lite flyg- och tågbiljetter :)
På en stund ska jag väll pallra mig till Kuiva och pussa lite på hästen och sen avslutar jag denna sega dag med lite Kyle XY-tittande! 
 

The spaces between my fingers are right where yours fit perfectly.

Nu har jag tagit tummen ur röven och överfört bilderna från kameran! Det tog sin lilla tid men nu är det gjort, upptäckte dock att jag glömt kameraladdaren i Jänkis -.- 
Igår var jag till Luleå, shoppade på dan och på kvällen var jag på lk för första gången någonsin, haha. Köpte inte så mycket men de bästa köpet (och billigaste^^) var en lite special aux-kabel till min uråldriga stereo. Så jävla grymt att kunna lyssna på mobilens låtar i högtalarna ♥
Kom hem 3 igår och sov till 1 idag så dagen är lite förstörd, fast det passar mig perfekt! Ska kolla filmer och planera en eventuell Linköpings resa resten av dagen :)

All it is, is a memory.

Allting är helt upp och ner just nu, vet inte alls hur jag ska ordna upp mitt liv. Imorgon kommer iallafall Pilgrim hem, vilket också betyder att jag kommer hem på heltid. Dags att komma in i rutinerna igen.
Tog den där cp HPV-sprutan idag, bara en kvar - om 3 månader. Helt klart den värsta sprutan jag någonsin tagit, armen dör totalt! Slapp iallafall kärringen som gav mig den sist, denna gång var jag till barnmorskan. Fast hon var också lite småläskig. Tog mitt livs första blodprov också, i fingret, känns grymt! ;)
Har fått sommarjobbslönen och ridlärarlönen också så är typ rik, jag har aldrig haft såhär mycket pengar samtidigt! Hihihihi.. 
Nu ska jag kolla lite awkward och sen lägga mig och sussa. För över bilder från kameran när jag hämtar den från Jänkis, tills dess blir de bildlösa inlägg tyvärr.
 

RSS 2.0