And I'm like, fuck you.

Idag efter skolan har jag inte gjort någonting! Kommer inte ens ihåg sist jag hade en dag utan både basket och stallet. Eller jo, förra måndagen. Men då sov jag bort hela kvällen så det gills inte! ;)
Skolan var hursomhelst mycket rolig idag, helst med tanke på att det var en tisdag! När jag kom hem tänkte jag baka men då drabbades jag av något ni kanske inte hört talas om... Slöhet. Så istället gick jag upp på vinden, satte på ett Supernatural och käkade upp näääästan allt av mitt ICA-godis. Såå skönt.
Nu ska jag gå och duscha och sen slå på ett Hart of Dixie-avsnitt och avrunda kvällen.

Indestructible

3 bilder från igår när vi var ute med skotrarna :)
'
'
'
Kan snabbt summera helgen, på lördag hade vi match mot.. ett lag (hehe, vilket det var har jag glömt!) och vi vann. Sen for jag med Matilda till stallet och vi red vid jaxal, verkligen jätte härligt. Himlen var fint rosa-orange färgad och man kunde låta hästarna sträcka ut i galopp på vägarna där. Mums! På söndag var vi ju till Siekas och åkte skoter med Peter, hans familj och Eva. När jag kom hem for jag direkt till stallet där jag red ut med Mira och sen raka vägen till kyrkan för en gudstjänst. Det var min helg de.
Idag har jag varit i skolan, inget sportlov i Övertorneå ännu heller! Sen åkte jag med bussen till stallet och red ett ordentligt dressyrpass och det gick ruskigt bra, kärlek till min häst! ♥ Sen hem och på träning, enligt Frida var det ett lätt fyspass, enligt mig ett bajsjobbigtfyspass. Fyfan.
Är grymt trött nu, hade snölek på idrotten = jobbigt. Sen ett RIKTIGT ridpass och sist äckeljobbig basket träning, nu vore det skönt med ett Supernaturalavsnitt och lite middag men nej, skolarbete väntar.
Over and out!

Lördag

Har inte haft tid eller lust att blogga nu på senaste tiden...
Nu ska jag börja göra mig iordning för att sen gå till sporthallen och spela match, sen far jag till stallet och mockar och rider och sen får jag se om jag kör på en hemmakväll eller om jag far till frippes och umgås med människor.
Puss ♥


I'm sorry but it's for the best.

Andra dagen på ICA avklarad! Imorgon ville Björn att vi skulle komma in lite extra tidigt för att hjälpa till att ta fram böcker till bokrean, yeeeeejj...
Sen var jag och red Pilgrim. Var ut med Elin till kyrkogården och lite längre, det gick jätte bra.
Hade ett tufft samtal med Emil när jag kom hem och nu ska jag avrunda kvällen med en bok, humöret är inte på topp!

You don't know what it's like, to be like me.

I helgen har det spelats 2 basket matcher. Vinster. På lördag var jag även till frippes en sväng men det var lite sådär halvtråkigt.
Idag har jag varit och ridit min prins. Han hade fått stryk i hagen och hade 2 blödande sår på benen, lilla gubben min. Men som tur var var dom bara ytliga och med lite blåspray på var allt bra igen. Red i ridhuset och han var duktig, hade lite för mycket kläder på mig dock. Hehe.
Nu ska jag gå och göra mig redo för sängen, imorgon börjar ju våran prao-vecka. Fyfasiken vad skönt att slippa skolan, lalalalala!

Fredag.

Idag red jag ut med Ellen runt Haapakylä och sen red jag liiiite i paddocken också.
Nu har jag grymt ont i nacken, hoppas pappa kommer hem snart och värmer bastu. Det skulle vara skönt. Samtidigt skulle jag nog passa på att raka benen, det var ju som ett tag sen sist... Mysigt att ha lena ben när det är en baskethelg. Äntligen har jag köpt raklödder igen också! Hatar att bara använda tvål, får typ feta utslag. Fast de kanske beror på min slöa rakhyvel, kan byta blad i den idag när jag en gång är igång.
Haha jaa.. Här fick ni höra mitt liv med min rakhyvel, jag cuttar mig iallafall inte med den (y)
Puss♥


Torsdag.

Märkte att jag glömde att blogga igår, ajdå. Men har så äckligt mycket att göra hela tiden = en trött Stina som bara vill dö i sin säng. Så ser alla mina dagar ut nuförtiden, det som gör det värt att stiga upp på morgonen är Pilgrim. Min fina älskling.
Känner mig lite smådeppig nu. No kidding.
Efter träningen idag försökte jag koncentrera mig på SOboken, men det gick inte så bra. Men belönade mig iallafall med lite fika och en film. En underbar och perfekt film som lämnade efter sig blöta kinder för både mig och mamma, haha :)
Får väll avrunda här och klampa upp för trappan till min kalla säng.
Vi kör på bildlöst inlägg för att förstärka deppighetskänslan!

Pilgrim

Visar inte svartvita bilder nog ofta, tyvärr. Dom är ju verkligen vackra och framhäver bildens mening lite mer tycker jag! Så här har ni lite finfina svartvita bilder.

Tisdag.

Jag ääääälskar Pilgrim. Det gör jag verkligen, världens finaste häst! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Det gick jätte bra att rida idag, asså shit vad kul det är när det går bra. Sen travade och skrittade av Sickan, haha. Såhär såg det ut:
Btw så håller jag just på att ladda kamera batteriet så dom nya bilderna kommer nu, tror jag ska slänga in en i headern när jag en gång är igång. Men vi ser ju. Puss ♥

Cat, cat, cat.


Alla hjärtans dag!

Deprimerande dag, verkligen...

KM i innebandy.

Idag har det varit KM i innebandy, 8:1 var ju på prao och 9orna är bara 4 så vi i 8:2 fick vara med i 9ornas tjejlag, skönt att slippa skolan! Vi behövde bara vara på Kf och matten och sen fick vi sluta halv 2 (y) Och nu är ju vissa kommunmästare i innebandy ;)
Sen for jag hem och käkade och så åkte jag och Matilda till stallet, första skrittade jag omkring lite runt stallet och sen red jag lite i ridhuset, blev lite oseriöst.. Var lite okoncentrerad, men Pilgrim skötte sig finfint.
Galopperade på lite halvlånga tyglar och då sänkte han huvudet och kom upp med ryggen och han har ju studsig galopp annars också så det tog ett tag innan jag insåg att han inte bockade hela tiden, hihi :D Matilda fotade lite men kameran är död så ni får se bilder någon annan dag :)
Sen satt jag lite med Elin där innan jag åkte hem, dock glömde jag shortsen i ridhuset så fick låna Fridas på träningen. Träningen gick bra och till helgen väntas en borta- och en hemmamatch.
Nu ska jag duscha och sen chilla lite framför Supernatural med lite cooooookies :)
Hihi, Sickans mage idag. Hon var helt uppblåst men när hon blev riden och fick fisa lite blev hon som vanligt igen ;) Söthäst :)

Söndag 12/2

Nu är jag hemma efter morgonjouren. Allt gick bra, fast Nutella tog sig en sväng runt hagarna men lät sig snällt fångas in när jag kom med foder.
Jag skulle ju ta hand om både Nutella och Pilgrim idag så när jag skulle ta in Nutella såg hon så glad ut i hagen med sitt hö så jag tog ut hennes borstar och borstade henne ute, det var ju så skönt väder också! Hon tyckte det var skitskönt när jag borstade henne på halsen och bara tryckte sig närmare, haha :) Sen hämtade jag in Pilgrim och red han lite runt omkring stallet i typ 30 minuter. Han var jätte duktig! Sen tog jag med mig Nutella och gick och hälsade på Heikkiläs nya häst. Det var supersöt, när den skulle komma till grinden kom den i fullfart och så kom ett dike och hela hästen försvann i snön, haha :') Och när han kom upp igen var han snöig i hela ansiktet!
Nu ska jag äta lunch och se lite Supernatural. ♥

Pilgrim

Idag red jag ut med Pilgrim runt Haapakylä, han var jätte duktig och gick lugnt och snällt. Red utan täckbyxor också, grymt skönt!
Nu ska jag runda av kvällen framför ett eller två Supernatural avsnitt. Puss

Spring feelings, in February

-2° ute. Me like!
Ska snart pallra mig iväg till stallet och idag SKA kameran med så ni får se bilder (om jag inte drabbas av akut slöhet) ikväll :)
Sen ska vi Carina och Raimo och fika för Robin fyller år idag och sen får jag se lite vad som händer. Imorgon är det iallafall jour, men det känns ganska skönt ändå. Lixom att mysa i stallet på morgonen och så :)
Jag återkommer!

'Cause when a heart breaks, no, it don't break even.

Idag har jag blivit moster igen, äntligen fick Ida sin lilla bebis. En pojke till på köpet. Vill åka ner dit NU!!! :D
'
Gudomligt skönt att sova ut imorse och skolan gick fort, vi hade volleyboll på idrotten och det var ruskigt kul! Sen har jag varit till stallet och nu ska jag snart börja fa till Elin och sen ska vi till frippes en sväng och sen ska jag typ se film och tjocka lite, hihi.

Stina uppdaterar!

Det var ju ett tag sen jag bloggade så tyckte det var dags nu igen. Det har blivit mycket varmare utomhus nu, stort +!
Och idag märkte jag att någon otroligt uttråkad person har låtsats vara "blogresponse" och ställt frågor på min blogresponse, haha. Kul liv ;)
Iallafall så känns allt sjukt skönt nu, har gjort bort allt viktigt skolarbete. Typ inlämningar och prov, har bara matte b-del imån men det går säkert ganska bra så orkar inte bry mig om det nu. Har nyss kommit hem från en ganska jobbig träning och väntar på att papi ska komma hem och laga mat åt mig och sen ska jag slänga mig i sängen och titta lite tvserier och sen sovmorgon imån till 10. Käääääärleeeeeek!
En liten uppdate på hästfronten nu då... Pilgrim har blivit vaccinerad så han ska skrittas resten av veckan men till nästa vecka hoppas vi att vädret håller i sig och isåfall blir det fettbränning!
Nu väntar jag bara på att min hjälm ska komma och de nya schabraket och lindorna! :D
Vi hörs när vi hörs ♥
Och btw, om Elins hår ser förjävligt ut imån så skyll på mig!

Lite dåligt med bilder men vi lägger in en på min lilla buse som kutade ungefär sådär fort nyss när jag tog in han :)

Gissa vem som just klickat hem detta? ;D


Fredag.

Just nu visar termometern -33,3° ute och 22,2° inne. HAHAHA :D
Nej men idag har varit en jobbig dag och det känns INTE som en fredag. Tvingades frysa röven av mig i skolan, och när vi gick till isladan vågade jag inte röra min näsa för det kändes som att den skulle lossna. När vi väl var på isladan tvingades jag skämma ut mig totalt, skridskor är inte riktigt min starka sida. Sen var jag och handlade med familjen och for sen på träning. När jag kom hem från träningen käkade jag och så berättade pappa att Ruff hittat min dipp-pulver-påse, bitit sönder den och käkat upp innehållet - som sagt, inte min dag!
Sen for jag iallafall till stallet, svinigt kallt även det. Pilgrim var plankig i vänster sida igen :( Det som hade börjat försvinna nu.... Men när vi avslutade passet var plankigheten näääästan borta.
Nu ska jag se ett Pretty Little Liars avsnitt, ett The Secret Circle avsnitt och ett Vampire Diaries avsnitt. Imorgon blir det match mot Gladan 98, storstryk ska dom få :)
Puss♥


Onsdag

Jag har ju inte bloggat på ett tag som vissa kanske har märkt...
Men nu ska jag iallafall snart till stallet, inte sådär överdrivet lockande att stå 2h i ridhuset och frysa och efter det ta in alla hästar men det måste göras! Haha nej men det blir säkert kul, våran första RIDlektion! ;)
Tidigare på dan har jag varit med Emil några timmar och så..
Haha det var väll allt. Nej jusste, JAG HAR BESTÄLLT MIN HJÄLM NU! :D


RSS 2.0