Bejbi-poika

Nu är praktiken helt slut för denna gång och snart är det även lov.
Idag började vi raka några hästar på hästkunskapen och de ska vi fortsätta med imorgon, imorgon har jag även ogräs-provet och avslutar dagen med en hopplektion. Åker hem antingen imorgon kväll eller fredag morgon, lutar mot fredag dock även fast det innebär sjuuukt tidig uppstigning, har saker jag måste göra klart och hinner inte med någon buss som går hela vägen hem på torsdag. Ska göra risk ettan i happis och det känns ju även mest logiskt att åka dit direkt på fredag istället för hem torsdag och sen buss tur och retur till happis på fredag. Ah, nu blev det tjorvigt menmen.
Är helt galet vrålhungrig! Tur då att det är god middag iallafall! Ska nog gå till skolan nu innan middagen och skriva lite på min debattartikel som jag förmodligen måste lämna in imorgon. Sen snabbplugg till provet och förmodligen träning med Elin, pusspuss!
 
 
 
 
 

Super-lördag!

Idag har varit så himla bra! Började morgonen med att lätta på mitt hjärta och sedan följde en eftermiddag på GÄMs hälsodag på sporthallen. Gick på en kostföreläsning, ett yoga pass och en cirkelträning/crossfit pass, så kul!
När jag kom hem åt jag mellis och hade ett väldigt givande samtal med mamma och sen förhörde hon mig lite på ogräsen jag har prov på till veckan (naturbruks i ett nötskal... ;))
Pappa kockar ihop älgskav till middag idag och på ett tag kommer Ellen och plockar upp mig och så ska vi till Elin och basta. Grymt avslut på grym dag!
Har dock ingen bild att bjuda på men så kan det vara ibland, puss!


Måndag

Allting rullar på dag ut och dag in. Känns inte som att jag har något att skriva men ska försöka ändå.
Idag har förmiddagen spenderats ute på höglandsnäs (?...) med hästarna, red ENDAST 3 stycken idag. Haha förra veckan var min rumpa helt öm efter all tid i sadeln!
När jag kom tillbaks till skolan såg jag det sista avsnittet på förra säsongen och det helt nya supernatural, kärlek till den serien!
Har även hunnit med ett gympass med Elin, blidde lite rygg.
Nu tidig kväll så jag inte är helt zombie imån, natti!



Holland

Nu var de ett tag sen igen, hehe oupsi...
Har haft praktik måndag tisdag även denna vecka och idag börjades skoldagen i stallet. Hoppade över min sovmorgon och gick och tränade häst vid hand med Robzon. Det gick förvånansvärt bra med tanke på hur stor han är, får träna lite till på håltimmar innan provet så ska det nog gå bra!
Efter det, en timme sköthäst och sedan red jag ett dressyrprogram på världens finaste Sheraton. Är så otroligt nöjd, det måste nog vara bästa passet någonsin! Fick han så himla mjuk och lösgjord och när jag väl red upp programmet satt nästan allt där de skulle! Kärlek till den där hästen alltså 💜
Och inte nog med det, det var även hamburgertallrik till lunch och de satt som smäck i kistan!

Har också fått besked om att i maj åker jag till Holland på tre veckors praktik, som dessutom är helt betald av skolan, kan de bli bättre?!

Nåja, nu ska jag byta till mjukisbyxor och göra mig klar för en tvåtimmars samhällslektion, puss!



RSS 2.0