Hiss vs. diss

* Hiss *

- Jim. Han kör och hämtar mig vart jag vill, alltid!

- Pilgrim!

- Bästa sommarvädret som vi har just nu :)



* Diss *

- Alla dumma knott som biter på Pilgrim.

- Vårat usla mobilabredband!

- Imorgon är det 1a augusti = snart är sommarlovet slut.. :(

Min finaste

Helt underbart kul att Pilgrim är hemma nu! Jag var med Ellen och Mira i stallet hela eftermiddagen. Vi smorde våra träns tills hästarna kom och sen tvättade jag och Ellen Pilgrim för han var sådär äckel-myggmedel-och-hästsalva-klibbig. Haha. Och så har vi fixat hö och tvättat och sånt :)
Men lite surt är det att Pilgrim ömmar jätte mycket i ryggen och då ska han vila nu nån dag och sen ska jag skritta han resten av veckan.. Och då kan jag inte fara på Lulekalaset :( Plus att jag har lite dåligt med pengar för nu måste jag köpa nytt myggmedel, hästsalva och såpa..
'
Nu ska jag se lite Bones och sen ska jag fara och ta in hästarna. ♥
hihi hestarna var lite busiga ^^
Hade grymtdåliga inställningar idag! Men när man fotar världens finaste ponniii spelar det ingen roll! :')

Nu ska jag till stallet och pussa på min älskling! ♥



Pilgrims "frisyr" från kadriljuppvisningen


Today I don't feel like doing anything.

Åkte ju med Matilda till Korva igår kväll :) Vi var och badade på Korvaplayan och så bastade vi lite och grillade chamallows och banan... Och sen såg vi film :D
Jim hämtade mig på morgonen typ och så har jag inte gjort nåt speciellt, bara lagat middag :)
Nu bilder från igår :)

Nu...

.. till Elin med Matilda. Kameran hänger med!

Pjärvi


I'm back!

Det var ett tag sen! Cyklade ju till Jänkis på måndag och så kom jag hem igår (med bil;))
Nu har jag galet mycket bilder att visa också.. Men jag börjar med Pirttijärvi-bilderna.
Bloggningen kommer nog fortsättnings vis vara lite halvdålig, snart kommer ju lillkillen tillbaka och då kommer ju han få min tid och inte bloggen.
Men jag lovar att jag ska lägga upp bilderna nu snart! Annars så hörs vi när vi hörs :)

I pray that something picks me up and sets me down in your warm arms

Mycket har hänt nu. Amy Winehouse(?) har dött. Sykgubbe i norge dödade minst 92 personer (!!!). Och snart kommer Pilgrim hem från Outinens (y) :).
Idag har jag kört lite pickis, nu blev alla såååå avundsjuka! :D Och.. håll i er... varit på en gudstjänst (!!!), haha :)
Har lite bilder från Pirtti min orkar inte lägga upp dom med dethär apdåliga internetet så dom kommer senare. Men tänkte att jag bloggar nu för annars blir det inte alls idag ^^
Morgondagen är lite oklar. Far Matilda till jänkis och det är hyfsat bra väder så följer jag med och så cyklar vi dit. Om hon inte far blir det mest troligt mys hos Elin :) Vilket som blir bra så för mig spelar det inte så stor roll :) Vi får se! Blir det jänkis blir det nog ingen bloggning imån bara så ni vet :)
Nu avrundar vi här.
Finaste ♥

Beach pictures

Igår orkade jag inte blogga för gjorde inget speciellt. Men idag har jag varit riktigt aktiv måste jag säga! Jag har varit och solat och badat på tullstranden med Lisa och Ella, sen har jag lagat middag och varit hos eve, GRATTIS EVE! :) Jag är så stolt över mig själv.
Dock känns det lite depp att dom lovat äckligt bra väder till imån och så far jag till stugan :S För jag vågar inte bada i sjön där ensam lixom... Men jag kan ju sola :) Undra om vårat mobila internet funkar där... Antagligen inte men jag kan ju testa! Och hoppas! För isåfall kan ju spotify hålla mig sällskap (y) :)
Hursomhelst, nu blir det PLL. Puss ♥






Pretty Little Liars

Det är alldeles för lugnt här hemma nu. Ingen som skriker. Borde egentligen tycka att det är skönt men det gör jag inte..
Satan vilken idé jag fick! Jag kan ju åka till stugan! :D Fast jag vågar fan inte vara där ensam, hoppas mamma är ledig ihelg.
Som ni kanske har märkt har det varit lite dåligt på foto-fronten också men om jag far till stugan får jag kanske lite inspiration. Yeeeey! :)
Nu blir det ett Pretty Little Liars avsnitt. Om ni missat så är det en galen bra serie!
haha innan jag började se den trodde jag att den handlade om.. jaaa, bilden lixom. Smuts och sånt ;) Men den är riktigt, riktigt bra!

12.40

Imorse åkte Ida, Anders och Maya hem igen. Jag bloggade inte igår då jag ville umgås med dom sista kvällen lixom :)
Men som kompensation tänkte jag bjuda på några bilder från igår kväll då vi var till Siekas.
'
Idag har jag faktiskt varit riktigt flitig, har städat mitt rum för Johan bytte nu till stora rummet och så har jag plockat upp alla kläder som låg på golvet i min garderob och dammsugit! :)
Håller på ladda ner 4de avsnittet i nya True Blood säsongen så det blir att kolla på det ikväll + Morden i Midsomer och kanske lite Pretty Little Liars :)
Puss ♥








SonyEricssonW395

Blev ingen bloggning igår, förlåt. Gjorde en massa andra saker och då blev det inte av.
Idag var ju sista marknadsdagen så får se vad det blir att hitta på imån.. Ska ladda ner lite nytt så jag har nåt att göra om det är dåligt väder :)
Intressant inlägg! Puss♥



Matarengi Marknad

Idag har jag varit på marknaden från typ halv 12 till typ halv 5, alltså 5h. Och det känns i benen kan jag säga! Haha. Fast har suttit ganska mycket iofs... ;)
Det fanns inte speciellt mycke grejer, de bästa är thaimaten! Det var ganska lite folk också. Men vi har iallafall gått omkring litegrann, var på Röda Kvarn med Lisa ett tag och sen åkte jag en äckelkarusell med Elin! Eller jag åkte karusellen först men ja. Haha.
Nu ska jag låta mina Supernatural avsnitt laddas, har inte sett nå nytt på aslänge!
Puss ♥



Jag lyckas aldrig!

När jag slingade håret ville jag ha en ljusbrun-färg men istället blev det helblondt. Nu ville jag ha en mellanbrun-färg med röda inslag men istället blev det ganska mörktbrunt men röda inslag! Haha :D
Orkar inte ta nån ordentlig bild så webben får duga :)
Det positiva är ju att håret ser mycket tjockare ut när det är brunt och så trivs jag bättre som brunett, inga blondinskämt då inte! :)
Nu ska det aldrig bli blondt igen, påminn mig om jag skulle börja snacka om att bli blond igen!! Haha, aldrig mer!

'Cause I'm trying to be somebody, I'm not trying to be somebody else

Ännu en ohändelserik dag är påväg mot sitt slut. Men avslutningen blir grym!
'
Haha, exakt min dag dedär uppe! :D
Men imån är det iallafall marknad, kul att komma ut och träffa lite folk! Elin räddade mig från ensamheten också :)♥
nuuså.

Idag är en bra dag...

... FÖR IDAG HAR HP 7 DEL 2 PREMIÄR!!!

Nu är jag sjukt avundsjuk på alla människor som får se den :( Hihi
Idag är det tänkt att vi ska åka en sväng till Jouksengi (Sjukt svårt att stava, är de såhär?;)) på marknaden som är där :) Och snart blir det marknad här.
Fast det blir nog inte nån bra marknad iår heller eftersom Överkalixmarknad är samtidigt, men pappa snackade nåt om att åka dit också så :)
Men min mobil är fortfarande borta.. Asså det här suger! Får väll gå med Ida på marknaden :( Haha hon är så "vuxen-tråkig" :)

Puss ♥


In my walk-in-closet

Just nu ligger jag nedbäddad i min säng som finns i min garderob. Det känns lite annorlunda måste jag erkänna med alla kläder som hänger här ;)
Har ju sovit med Maya dom 2 senaste nätterna men nu när Ida är tillbaka och Johan fortfarande ockupperar mitt rum så måsta jag flytta in hit, haha.
Ska ta och se film, först Systrar i Jeans och sen om jag orkar så Step Up :)
Försökte nyss ladda upp en webcam bild men webben tycker om inte bloggen så det funkade inte, men kan bjuda på ännu en supersöt exempelbild! :D Nu blev alla glada!

Godnatt!♥


Harry Potter och dödsrelikerna, del 2

Imorgon är det ju premiär för den allra sista Harry Potter filmen. Det känns så hemskt, vill bara gråta. Haha! Har ju funderat på att åka till Luleå och se den men samtidigt vill jag inte se den alls för då är ju allt slut. Och eftersom jag ändå vet hur den slutar så är det väll ingen bråttska?... Men ändå VILL jag se den! :D
Beslutsångest...



Exempelbild

Det är helt otroligt skönt att kunna sitta i sängen och blogga, eller i soffan samtidigt som man ser tv! Lyx kallar jag det! :)
Idag har jag inget planerat, ska iallafall fara och köpa lite myggmedel åt Fanny eftersom jag äntligen fått lite pengar..
Det irriterande är ju att jag äntligen skulle kunna fylla på min mobil om jag nu bara visste var den var, gahh blir galen! Har sökt igenom mitt rum och garderoben men den är typ spårlöst försvunnen. Har testat ringa åt den men har en tyst ringsignal och så kan det hända att den är på ljudlös (haha) och nu måste batteriet vara dött hursomhelst..
Nog med gnällandet, vi hörs! ♥




Tråkigt inlägg men tänkte bara låta er veta att jag lever!

Nu bloggar jag från pappas nya dator med vårat nya mobilabredband :D Fast det går as-segt, haha :(
Mycket har hänt nu i helgen som gjort att jag inte har haft tid att blogga. Ida har blivit inlagd på vårdcentralen så har varit Maya-vakt på heltid, har även tagit hand om Blenda och så har jag lyckats tappa bort min mobil! I huset kan jag ju tillägga... Smaaart, haha :D

Nu är det dags för middag och sen Blenda.. Puss ♥

Jag kommer med solsken till dig!

Hela morgonen och förmiddagen har spenderats ute på gården i en solstol (y) Perfektion på hög nivå! Och nu hoppas jag att det märks också :)
Nu börjar det dra sig mot kväll.. Ska ringa Matilda och se om hon vill hitta på något. I värsta fall får jag sitta inne och se Harry Potter och Hemligheternas Kammare som går på tv ikväll :)
'
Ha en mysig kväll allihopa! ♥

After all I knew it had to be something to do with you


All she wants is just that something to hold on to. That's all she needs.

Och äntligen är värmen tillbaka! Yeee! :)
Alltså idag... ska jag fan ta och göra något vettigt. Hela jävla veckan har varit rumptråkigainnedagar! Nu blir det skärpning. Det jävliga är ju att Matilda jobbar till 4 och sen till helgen tror jag att hon skulle åka någonstans på semester med sin familj och vara borta över marknaden och allt :(
'
Har inget att skriva men kan svara på kommentarerna jag fått nu..
'
Moa - Jodå, skickar dom så fort jag hinner. :)
Julia - Därför att jag blir galet less på den här hårfärgen då den inte jämnar ut sig och så börjar utväxten smyga sig på lite smått.
Anonym - Jag kan inte lägga in mer pengar på mobilen då jag inte har några vanliga pengar att fylla på med :(

IKVÄLL BLIR DET ANDRA AVSNITTET AV THE KILLING MED JOEL KINNAMAN!



VRC, del 3

Haha, alla dressyrbilderna (typ5st) blev asfula! Haha!!!










Det finns några bilder kvar men jag ger upp nu... :)

Ohlala!


bumble bee

Sämst bildkvalité men beskärde dom så....

Red Riding Hood

Det här var en mycket.. öh, typ förvirrande film. För att hänga med måste man verkligen koncentrera sig på filmen och lägga märke till alla små detaljer.
Den hade en bra story. Även om den inte var som jag förväntat mig.
Utspelar sig gör den lixom "förr i tiden" och den har såklart lite Rödluvan-inslag, dock tyckte jag att dom var lite töntiga.. Haha :)
Slutet är verkligen oväntat! Det beror ju hur man ser det men jag tyckte att det var otroligthemsktperfektBRA! :D
VERKLIGEN SEVÄRD!

One in a million

Bloggningen blir lite lidande nuförtiden, har inte tillgång till datorn så ofta då jag måste anpassa mig efter Mayas sovtider och Johans bögande...
Men nu blir det bloggning. Kanske tillochmed hinner tidsinställa nåt inlägg :)
'
Idag har jag inte gjort N-Å-G-O-N-T-I-N-G, kom på mig själv med att må illa för ett tag sen och då insåg jag att jag inte druckit något på hela dagen.. Haha.
Kanske blir att vara med Matilda en sväng nu på kvällen, om jag hinner innan Morden i Midsomer börjar alltså! ;)

Strawberry


VRC, del 2

Nu vill inte blogg.se funka nåmer, resten kommer någon annan gång :)

Siekasjärvi


'Cause my world is bigger than your problems

Pilgrim och Nutella åkte redan idag så det blev ingen ridning. Vi följde med dom och lastade ur och så.. Det är ju iallafall jätte fint där, stora boxar och betes hage :) Men det kommer bli lite tomt utan någon häst att ta hand om :(
'
När jag kom hem från stallet åkte vi en sväng till Siekas för att Freja skulle få bada :) Och så hälsade vi på hos Bertil också såklart!
Men nu är jag hemma och väntar på att middagen ska bli färdig, grillat! Muuuums :) Och sen ska jag vara med Matilda. Och efter det blir det andra True Blood avsnittet och kanske filmen Red Riding Hood (om den laddat färdigt). PUSS♥



True Blood season 4

Äntligen har säsong 4 kommit! :D Laddade ner och såg första avsnittet igår, idag ska jag se andra och sen taggar vi tills det tredje släpps på Piratebay!!! :D
'
Hade hoppats på bra väder idag men det sket sig. Då antar jag att idag blir ännu en innesittardag :) Fast de tråkiga är att jag inte har några nya avsnitt av något... Haha.
På kvällen ska jag iallafall fara till stallet och rida litegrann, och träna på allt det nya vi lärde oss :)

Vännäsbergets ridcentra, 27/6 - 1/7

mer bilder kommer ikväll eller imorgon :)

Running away from the streets we knew

Idag har jag inte gjort något vettigt alls, första gången jag tog mig ut ur huset var vid 3 då jag for till stallet och gav middag åt hästarna. Sen for jag en sväng ner till IP och kollade lite av Matildas fotbollsmatch.
Äckligt väder är det idag också, huvva. Men på ridlägret var det minsann varmt! (y) Haha, nästan lite för varmt...
Nu får jag se vad kvällen har att erbjuda, PUSS♥



Hem ljuva hem

Det gick ju lite som det gick med bloggningen..
Hursomhelst blev Pilgrim jätte glad när vi kom hem igen! Han stod och gnäggade på stallplanen och när jag släppte han i hagen sprang han rakt fram till Nutella och började mysa :')
Orkar inte skriva om lägret, det får räcka med bilder. Dock orkar jag inte lägga ut dom ikväll, Supernatural väntar! - tillsammans med min chipspåse och cola...
Men kan iallafall bjuda på min favorit bild på mig och Pilgrim :)
haha ojdå... den var finare i kameran!

RSS 2.0