Biskvi-kaos

Igår kväll grillade vi lite på tullstranden och årets första (förmodligen även sista) dopp gjordes. Eller dopp och dopp, vi var i vattnet ganska länge, haha är lite stolt över det! 
Idag har solen lyst hela dagen men jag har bara varit inomhus. Har gjort 4 olika smörkrämer som jag sattit på mina 117 biskvi-bottnar och har även börjat doppa dom i choklad men sen tog chokladen slut..
Lagade middag åt la familia också, blev vad det oftast blir när jag lagar - bacon pasta med spenat! 
Nu ska jag vila en stund och sen ska jag fara och rida med Elin, puss!

fredag hela veckan

Igår kväll var jag och mamma till stallet och flyttade hästarna till stora sommarhagen, lyckliga frukter var det! Det första Pilgrim och Nelly gjorde var att gå rakt genom buskarna för att klia under magen.
Gjorde nyss en beställning från Stadiums rea, är jätte nöjd men kommer att få spendera resten av sommaren pank, haha... Dumma studiebidrag som inte kommer på sommaren!
Dagens gympass blir med Elin och det blir benen som får sig en omgång. Blir spännande att se hur den efterblivna vaden mår imorgon.
Nu ska jag koka gröt och äta gröten till lite Teen Wolf, puss!
 

Grans i mitt hjärta!

Skäms nästan för att erkänna det här men jag längtar tillbaka till skolan. Har tidigare funderat om jag verkligen gjort rätt val när jag började på Grans men det här måste bevisa det! Ska bli så kul att få träffa alla och äntligen rida lite biggohorses igen. Bara 48 dagar kvar.. En sak som dock känns lite jobbig är att vi kommer börja med stallansvar (jour) nu i tvåan. På morgonen innan skolan börjar... Haha lagomt taggad till de!
Blir bara så sjukt uttråkad här hemma. Mina dagar består av gym, stall och tv-serier - alltså väldigt varierande ;) Nåja, snart börjar sommarjobbet och då lär jag längta tills jag blir ledig igen.
Nu ska jag äta lite mellis och sen gå till gymmet för ett axel/triceps-pass!
 

RSS 2.0