Måndag

Nu är engelska nationella också bortgjort! Ruskigt skönt om jag får säga det själv, nu är det bara matten kvar.. Fick också veta hur det gått på våra nationella i biologi, kan inte säga att jag är speciellt nöjd men blev ett B iallafall :) Mattelektionen var också mycket givande, vi diskuterade hur man räknade ut volymen av en penis :)
Efter skolan for jag direkt till gymmet med Mira och Jonne. Mira var väldigt lätt motiverad, endast ett ord räckte, hehe.. Blev bröst biceps idag, jag tycker inte om bröst men jag offrar mig för Jonnes skull.. Då är de väll bara rättvist att han kör juck med mig? De tycker jag iallafall :D
Resten av kvällen ska spenderas med plugg och imorgon är det valborg! :D
Inte mycket kvar nu.. :D

HAHAH!

Känner igen mig här, jag som aldrig borstar håret... ;)

Söndag

Igår var en riktigt jobbig dag, haha.. Efter 5 nån gång kom Mira och Olle hit å sen kom Empo också, vi kollade en skräckfilm och jag vägrade gå med på att se en om vi inte tog en som jag hade sett förut och som vanligt fick jag min vilja fram. Trots att jag sett den förut blev jag skiträdd och nu är jag sådär härligt paranoid.. Iaf, sen for vi till frippes men de var ingen där så då gled vi runt och jag var jättejättejätte trött och riktigt grinig. Stackars dom som var tvungen att lyssna på mig! 
Idag vaknade jag och Mira runt 11 och så lekte jag mästerkock och gjorde våfflor till frukost, sen for Mira och jag gick till gymmet med Jonne. Tror aldrig att jag har pratat så lite som jag gjorde på gymmet idag, mitt usla humör har inte gett med sig. Nu har jag parkerat i soffan och tänker inte stiga upp förän mamma och pappa kommer hem, vågar fasiken inte ens gå och duscha för då kommer de komma upp en hand ur avloppet och klippa av min hälsena, haha... Hejdå!

Lördag

Känner att mina rubriker nu för tiden är väldigt intressanta, haha. Iallafall, igår var jag och Mira till biblan en sväng då och sen spenderade vi resten av kvällen med Empo och Jonne. När jag kom hem var jag dödstrött och slocknade direkt! 
Idag har jag hunnit vara och gymma, jag fick välja vad vi skulle köra för en gångs skull och då blev det axlar triceps. Nu värker mina axlar å armar helt cpmycket.. haha, plus att jag har hemsk träningsvärk i magen från Sofies magpass igår! Har även märkt att jag har fått märken på sidorna av höfterna, dom är fett ömma, typ som blåmärken och de enda jag kan komma på som skulle kunna ha orsakat dom är mina jeans.. Hahah inte bra!
Nu ska jag äta, duscha, städa och fixa mig innan jag får sällskap för kvällen, puss! 
Haha tre grymma mobilbilder, två från idag och en från igår!
 

Fredag

Känns inte som fredag idag, men de säger min telefon iallafall att det är så får väll lita på den. Kom nyss hem från skolan, ska ta och måla mina naglar riktigt gröna och sen ska jag gå och ta en dusch. Senare kommer Mira hit å så ska vi hitta på något :)
På tal om grönt, har ni grönt vatten hemma i kranen? Nej skulle inte tro de va, de har bara vi! :D
De är grönare irl men min mobil är inte så sammarbetsvillig! :p

Torsdag

Ännu en skoldag har passerat, efter skolan har jag suttit hemma och degat, Jonne var också hit en sväng. Sen åkte jag för ovanlighetens skull till Överkalix för ridlektion. Fick rida Flake ute i kvällssolen! Underbart :D Men det var ett tag sen jag red sist så lär ha sjuk träningsvärk imorgon, haha.
Nu ska jag ta en dusch, laga sen middag, äta den sena middagen och sen göra klart geografi inlämningen innan jag somnar in, puss! 
 

Onsdag.

Är så nöjd med nationella idag, fast stör mig på att det var ett fel.. Säkert nåt slarv också, bajsbajs.. :p Nu är det bara uppsatsen kvar å så är engelskan över också! 
Efter skolan cillade jag hemma tills klockan blev 3 och så for jag till gymmet, idag var det ben, känner att dom närmaste dagarna kommer vara otroligt sköna.. ;) Inte nog med de, har ont i benhinnorna och Jonne slog av mitt knä idag, dumma han :( Men sen fick jag smaka hans goda dricka så förlät han :)
Nu ska jag handla med mamma och pappa och sen ska jag försöka skriva klart geografi-inlämningen så jag kan fara till Överkalix och rida imån, puss!

:D

101 av 102 poäng på de nationella vi gjorde idag!!!! DRÖM!!!!

Tisdag.

Har världens godaste smak i munnen just nu :D Jonne har nån sån där proteinmojs som smakar vit choklad och jordgubb, den är så jäääkla god! Nu måste jag tyvärr äta middag och förstöra den goda smaken :( Mamma och pappa åker snart iväg så ska sätta mig i min säng och lyssna musik och kanske plugga lite, gud vad skönt! Känns som att jag inte har gjort nåt sånt på jätte länge! 
Det här kändes som ett otroligt ointressant inlägg menmen, imorgon är de nationellt prov i engelska.. Party.. Puss! 

Måndag

Attans vad måndagar är jobbiga! Blev lite väl lite sömn inatt så det kändes extra tungt när alarmet ringde imorse.. Annars gick dagen helt okej, idrotten kom alldeles för fort... Drog mig ut på en joggingtur, samma runda som sist ungefär, vet inte hur långt de är men det räcker för otroligt otränade jag :)
När jag kom hem från skolan åt jag lite och for sen till gymmet med Jonne. Den dumme fan hällde en halv liter vatten på mig och efter det gick träningen seeeeeegt, haha..
Har nyss kommit hem, är skit hungrig men mamma har gjort ärtsoppa........ Blir nog chips och dipp till middag idag! Hejsvejs! 
 

Söndag

Helt otroligt vilka händelserika dagar jag har nu för tiden! Körde rygg på gymmet och sen cyklade jag 2 mil och heeeelveette vad jag svettades! Haha, hade svettDROPPAR på magen efteråt och typ en svettSJÖ i naveln! När jag kom hem kom Mira hit och vi for till Jonne och segade, tanken var att bara vara in en snabbis och sen gå till stallet men slö som vi var fastnade vi och tiggde skjuts till stallet. Där fotade vi Ellen och Ida när dom hoppade, fick mig ett andra träningspass också, bar Mira på ryggen för att komma förbi dom leriga ställena på stallplanen och sen bar vi hinder fram och tillbaka. Tog även hem mina fina ridbyxor som jag ska tvätta och sen ha med till Grans om vi far dit på tisdag :) Nu har jag nyss ätit middag och ska ta och rulla ner till duschen nu, sen avslutar vi kvällen med ett VD och ett Hart of Dixie avsnitt :) Hade tydligen en inlämningsuppgift till imån men den är i skolan så den kan jag inte göra nåt åt, sköööööönt :) Puss!


 

Where I lead me

Blä vad jag har blivit dålig på att blogga, haha. 
Smörgåstårtan igår hos Bertil var underbar, åkte hem med Kim och Carina och for till frippes direkt. Var otroligt rastlös, det blev en låååång kväll.. Fick testa köra lite rover, förvånade alla med min förmåga att koppla! Sen var vi hem till Jonne å satt där å pratade nån timme :) 
Idag har jag inte orkat stiga upp ur sängen förrän klockan 12, inte bra! På en stund ska jag iallafall till gymmet, var lite dum med Jonne igår så han sa att vi skulle köra hårt idag men vi får ju se hur de blir med de! Resten av dagen är ett mysterium, känns dock som att lite chips inte skulle sitta helt fel.. Pusspuss! 
 
 

Look forward with hope, not backward with regret

Ojdå, blev ingen bloggning igår.. När jag kom hem från skolan hade jag fullt upp hela kvällen :) Mira kom vid halv 5 och så fixade vi oss och sånt å sen kom Älg och körde oss till Ricko. Var där till typ.. 11? Då promenerade (HURTIGT) jag och Olle in till bussgods, satt där ett tag med Mira och Empo och sen for vi till Empo och sen hem å jag slocknade som en sten. 
Vaknade vid 11 idag, tänkte fara till gymmet men vi skulle fara och fira min farbror som fyllt 60 så får en vilodag idag igen. Inte för att det gör nåt, har hemsk träningsvärk i magen från igår! Anyhow, när jag kommer hem från Siekas blir det nog en tripp till frippes, om jag klarar av det, annars ska jag sitta och bli fet i min ensamhet. Vilket fint rim! Men nu ska jag gå och ta en dusch, puss!♥

It's all about us

Skönt att vakna imorse och veta att det bara är en dag till med tidig uppstigning innan helgen! Skolan gick hyfsat fort idag, typ första gången sen jag fick 9ans schema som jag inte varit cptrött på kemilektionen!
Efter skolan for jag och Elin till lägenheten, började färga hennes hår och innan hon sköljde ur färgen spillde jag kaffe över hela köket! Grymt bra jobbat! Kommer inte ens ihåg sist jag spillde nåt... Lyckades även träffa mina byxor och strumpor så fick kila omkring i trosor resten av besöket, haha.. Nå sen började vi färga mitt hår, och under tiden lagade Anneli och Macka mat som vi åt av. Sen kom Elin plötsligt på att hon saknade sin pojkvän så mycket så hon stack, haha. Fick tvätta ur färgen ensam och sen satt vi och diskuterade i köket ett tag. Fick låna byxor och strumpor av Macka så jag slapp dra på dom blöta, tur att han inte är så egoistisk som Elin.. Frågade henne först om jag fick låna hennes men de fick jag inte för dom var nya... 
Nu MÅSTE jag läsa ut penisboken och skriva penisrecentionen, godkväll!
Bild från kemilektionen idag när vi fick järnoxid att reagera med träkol, grym som jag är visste jag att det som bildades var järn och koldioxid :D

It makes me feel a bit complete

Andra och sista nationella provet i historia gjordes bort idag, så äckligt jäkla skönt! Idag var skolan jätte dum och tvingade oss att gå på nå jäkla föreläsning om ADHD så vi fick sluta nästan en timme senare :( Efter skolan var jag hem och bytte om och sen iväg till gymmet med Elin och Macka, hihi syskonen! :D Körde ben och när jag kom hem åt jag lite frukt innan det bar av på promenad med Macka, Jonne och Ruff. Vi gick till stallet och pussade på min prins (ja, alla utom Ruff pussade på honom!!!) och sen hem igen, nu är mina ben trötta på riktigt! Ska sitta och värma upp mig lite under en filt och läsa den jäkla oändligt långa boken som jag borde läst ut till nu medan jag väntar på att bastun ska bli varm, pusspuss!

Navelpillning på g..

Då var dagens 3 lektioner avklarade! Provet gick kändes bra men ändå inte lixom, svårt att förklara. Nu är jag iallafall ensam hemma, eller Jim är här men han räknas inte, så jag måste laga mat. Blev typ självmordsbenägen nu när jag skrev dedär, cp vad jobbigt! Vi har typ inge mat i kylen heller så möjligheterna är begränsade, fast funderar på en tripp till ICA för att köpa chips och dipp till ikväll, såååå värt! Ska till gymmet idag också men.. orkar jag? Haha nu ska jag dö, hejdå ♥

Bildlöst såhär på kvällskvisten

Ber om ursäkt för mitt bittra inlägg tidigare, haha blev riktigt sur när allt försvann.. Iallafall, tog en powernap innan jag for till gymmet vid 6. Körde axlar, triceps och liite mage med Macka, sen kom Jonne och cyklade så kände mig tvungen att cykla en stund innan jag for hem, det blev en mil faktiskt. Man blir så uttråkad av att cykla, haha. Tillbringade lite för lång tid på gymmet, borde kommit hem tidigare och pluggat menmen, nu blir det dusch och sen ska jag skriva på min miljörapport. Puss! ♥
 

Not to spoil the ending for you, but everything is going to be okey.

En ny vecka är nu påbörjad, en hemsk vecka.. Imorgon och på onsdag är det Nationellt prov i historia som gäller och här vet jag ju redan att ett av mina A kommer ryka.. Kommer kännas grymt skönt på onsdag när det är över, då är mer än hälften gjort och de är bara engelska och matte kvar :)
Som grädden på moset denna jobbiga dag har mamma bestämt sig för att laga äcklig middag också så får hitta på något själv, blir ännu tröttare av att bara tänka tanken, haha. Nä men nu ska jag äta och plugga och senare ikväll blir det gymmet. Kommer vara en trött Stina som ramlar i säng ikväll, pusspuss! 
 
RAAAAAWRR!!!!! Jävla bajsdag! Nyss stängdes chrome ner och de betyder att dom två färdigladdade avsnitten jag fixade i skolan måste laddas på nytt!! Det är såna här dagar man är riktigt irriterad på att vi inte har Wifi och måste sitta på dom "bra-ställena" för snabbt internet...... Helvettes jävla skit! Att jag inte kan snapa heller när jag inte har pengar på mobilen suger hästpenis, tack och hej!
 

Pumphaveri.

Igår var en grym kväll! Mira kom hit vid 5 och vi sminkade oss och så innan vi for till frippes. Där spelade vi kort i början och senare ägde jag än en gång ut Olle i snushockey! När frippes stängde glev vi med Älg, hade lite allsång där med Olle och han har ju en otroligt manlig stämma, hehe.. Gjorde också min grilli-debut igår, konstigt nog har jag aldrig ätit där tidigare.. När Älgis skulle hem gled vi med Mattila och runt 4 promenerade vi hem över skolgården, haha :)
Idag har jag varit och gymmat en sväng, var otroligt jobbigt för vi körde ben (de är alltid jobbigt!!) och det var väldigt länge sen jag sov såhär lite som jag sovit inatt.. Orkade inte gå hem direkt efteråt så satt med mina mongon ute och solade en stund, måste ju börja bygga på brännan redan nu så man inte är helt blek till skolavslutningen. Resten av dagen kommer spenderas pluggande. Har en bok att läsa ut och skriva recention till, NP att plugga till och en miljörapport som ska lämnas in i mitten av veckan, kanske belönar mig med att se ett Supernatural avsnitt efteråt om jag inte slocknar. Det är otroligt bra att sätta upp en belöning när man ska plugga, man bestämmer innan att om jag gör dehär och dehär och dehär så får jag äta toffifee och kolla ett avsnitt av någon serie efteråt! Eller så gör alltid jag iaf :) 
Nu blidde det långt, avrundar här. PUSS! 

Don't be sad, be awesome instead!

Igår var en riktigt rolig kväll! Startade hos Ella vid 6 tiden och fikade och lekte lite lekar (haha dedär lät som att vi är 3åringar typ men kul var det!), efter 9 någon gång drog vi oss iväg till frippes. Fick lära mig att spela snushockey och inte för att skryta men vann min första match!.. ;) Sen drog vi en till cruis till Ella och tog lite nattfika och sen degade vi framför teven ett tag (läs: jag var skitsur och ber om ursäkt om jag förolämpade någon...) Sen gled vi en stund innan det var dags att tömma blåsan igen och då var kvällen över. 
Idag har jag hunnit vara och träna med mina två gangsters, mina händer säger AJ!!!! Nu ska jag hoppa i duschen och sen äta, måste städa mitt rum också för får sällskap ikväll, pusspuss! ♥

Apr. 12, 2013




Blue my mind

Idag är det fredag, helt sjukt hur fort den här veckan har gått! På idrotten idag hade vi egen planering så var på gymmet, körde först mage och sen sprang jag lite på bandet. Nu ska jag just måla på ett lager Blue my mind på mina naglar och sen börja sminka och fixa mig till ikväll när vi far och firar Ella. Sen blir det nog även en tur till frippes, pusspuss! 

The Host

Grym film! Ibörjan verkade den så töntig haha men den blev underbar, måste låna boken! När jag kom hem låg Tovas klänning och väntade på mig, även den var underbar! Ska testa den imån med min freebra men det känns som att jag har hittat rätt! ♥
Är jätte trött så orkar inte gå och tvätta håret, tyvärr är mitt torrschampo slut också så mitt hår kommer se ut som ett smörpaket imån. Ber så mycket om ursäkt för det! Nu blir det läsning och sen sleeptime, godnatt!

You are the lucky one.

Är det bara jag eller känns skolan inte så jobbig längre? Haha det kan ju inte stämma.. Dagen har iallafall gått bra och har kanske hittat en jätte fin skolavslutnings klänning :D 
Har nyss stoppat något i magen så jag klarar mig till middagen och nu är det dags att läsa! Senare ikväll blir det bio med två fina, dagens höjdpunkt! Ska också hinna måla om naglarna, hihi, min nya favorit-sysselsättning!
Puss på er!♥
Den tunna delen är det jag har läst och den tjocka det jag har kvar... 

The Notebook

Efter gymmet tog jag på mig mjukisbyxorna och mys-sockarna och åkte till Tova. Än en gång överträffade hon sig själv med en gudomligt god tårta med masser av hallon! Kan dela med mig att jag åt mest också, man måste ju passa på när man har chansen. Nu gör vi bort en läxa också, vi kollar The Notebook. Ska försöka fixa upp några bilder och sen ägna mig åt filmen, puss!








I turn your flaws into beauty, and you're seeing this as a bad thing.

Gjorde biologilaben till de nationella provet idag, heeeej F! Resten av dagen gick faktiskt fort för att vara en onsdag, tacosen däremot stod inte upp till mina förväntningar vilket var lite synd.. Upptäckte att snapchat är skitkul och har nördat de nu i nån timme, hihi! 
Direkt jag kom hem från skolan gick jag till Wasslövs och tog dom där otroligt hemska bilderna man måste ha på skoterkortet.. Varför blir man aldrig fin på dom bilderna? Så orättvist, hah. 
Nu ska jag läsa bok, måste läsa jätte mycket idag så jag hinner skriva rapporten imån och sen måste jag ännu hinna se den där jävla filmen. Har inte tid att göra något annat idag än att plugga egentligen men måste ju som träna så jag inte blir tjockis och sen pratade Tova nåt om tårta och det kan jag ju inte tacka nej till så.. PUSS! 

SOMMAR! ♥


Run from Wade, run from Wade, run from WAAAAAADE!

Ännu en hyfsat lätt dag, hade deeptalk i tygrummet på syslöjden sista lektionen, hihi :) Efter skolan for jag och gymmade med Jonne, orkade inte ta med en vattenflaska men det misstaget ska jag inte göra om, fick värsta huvudvärken mot slutet! Och imorgon kommer min Elin med till gymmet, wiiihooo! :D
Nu ska jag läsa i min dumma bok, blev inte så effektiv läsning igår.. Oth kom emellan, har en känsla att det kommer hända idag också menmen, ska försöka läsa en stund iallafall :)

You get me like I never been gotten before.

Hejhej! Skolan gick jätte fort idag mot all förväntan och imorgon är det sovmorgon och sen 4 lektioner varav 2 är tema-pass :)
En stund efter skolan for jag till gymmet, PT var sjuk idag men klarade mig själv. Mina armar är helt DÖDA!! Haha kommer inte orka tvätta håret.. 
Kvällen kommer att spenderas med skolarbete, ska försöka läsa lite i The lucky one och om jag blir less så ska jag kolla The notebook - allt för skolan! Vi hörs ♥

We're all powerless with love.

Har varit några tjorviga dagar så har haft andra saker än bloggen att tänka på, nu är det bara att glömma och gå vidare! Någon som känner igen sig att bara för att en dålig sak händer tycker man att man har ett värdelöst liv? Nu ska jag försöka tänka på allt positivt: snart är snön borta och det blir sommar, jag ska börja övningsköra och grundskolan går mot sitt slut.
Idag har vi iallafall varit ut och grillat, kanske sista gången för i år. Fick köra omkring med storebror på fin-pantern igen, sen var jag och pappa och körde en sväng i lös snö på en myr, kort och gott - jag fastnade inte!
Blir en tidig kväll som uppladdning till skolan imorgon, tidig bastu och sen ska mamma pyssla med mina fötter, wheeeey :D 
 

I enjoy long romantic walks to the fridge.

Tvingade mig själv att stiga upp ur sängen där runt 10 vilket var otroligt jobbigt, jag och min lilla säng har fått ett bättre förhållande med varandra nu på senaste tiden! Har hunnit vara till gymmet en sväng redan, en ganska lång sväng faktiskt.. Och nu äntligen ska jag få äta min efterlängtade sallad. Senare idag kommer mammas polare från Göteborg hit med sina barn, känner att det kommer bli en jobbig kväll.. Pusspuss ♥

Don't think of yourself as an ugly person, think of yourself as a beautiful monkey.

Idag blev det bröst och triceps på gymmet, mina armar är trötta nu och vill inte lyfta sig över mitt huvud.. :) När jag kom hem ville mamma att jag skulle följa med henne på en promenad, kände mig på snällt humör så jag sa ja - BIIIG MISTAKE! Hon går ju så sakta, haha. Mot slutet frös jag så mycket så jag och Ruffen lämnade henne och joggade hem, vilken hemsk dotter jag är... ;) 
Träffade Ella och Tova på gymmet också och dom sa att dom kanske skulle hitta på något ikväll, isåfall hänger jag på dom. Blir det inget av det så blir det ännu en oth-kväll. Nu ska jag hoppa i duschen och tvätta mitt smutsiga hår, hejhej :)

Onsdag

Det här är inte bra.. Stiger upp senare och senare för varje dag, haha :) Har sovit så jäkla bra inatt, gjorde bort en grej igår kväll jag funderat på jätte länge och det känns så enormt bra! Nu ska jag på en liten stund börja dra mig till gymmet, pappa pratade nåt om en tur till Siekas men vi ser ju om jag hinner åka med, puss ♥
PUSS ELIN! :D

Who says I can't be free from all of the things that I used to be?

Kom nyss hem från gymmet, Jonne kom hem tidigt så hann inte städa, hihih. Får se om jag orkar senare, oth känns mer lockande.. ;)
Iallafall så hade någon gullig person lämnat på ett löpband så sprang en liten stund, nu i efterhand känns det otroligt korkat för hostar som ett cp nu men då kändes det värt de, haha :) Nu ska jag återhämta mig en stund och sen trippa ner för trappan till duschen, hejsvejs!

Godmorgon!

Känns som att det här kommer bli en lång dag. Vi ska inte ut i skogen och jag måste städa mitt rum..... Haha tycker riktigt synd om mig själv just nu, har jag tur kanske det blir en tur till gymmet senare iallafall. Hoppas ni får en fin dag i det soliga vädret!

Någon som vill smaka?

Fick en söt polare under bordet när jag åt kvällsmat, dock stack han så fort maten var slut...

Those three words are said too much. They're not enough.

Dumma blogg.se som bråkar.. Idag har vi varit i Siekas igen, vi åkte till samma ställe som vi var på igår och kan fortfarande inte stava namnet på sjön, hehe.. Fick köra fin-panter och min bror följde också med så det var kul :) Vet inte vad jag ska skriva så bjuder på lite bilder från igår och idag istället.

RSS 2.0