day 2

Idag på morgonen red vi ut med Malin, Pilgrim var aspigg och ganska så busig, hihi. Sen var vi till en sjö och badade, utan hästar alltså, och det var svinkallt ;) Och efter det hade vi markarbete med anna-maria, då var Pilgrim jätte duktig och ovanligt mjuk och ställbar (y) :) Nu har jag inget kul att göra, kanske borde tröstäta lite. Puss

Mobilbloggning

Nu har vi gjort allt vi skulle göra.. Haha och jag är såklart helt slutkörd. Resan gick iallafall bra och lastningen gick faktiskt ganska fort. Vi har ju bara ridit ett pass idag, det gick inte så jätte bra då han var lite stel och väldigt tittig men man kan ju förstå varför. Det som gick bäst var galoppen, otroligt nog, och nu står han i hagen och mumsar hö. Avrundar här.

lalalalaa

Har fortfarande inte packat färdigt...
Imorgon blir det att stiga upp klockan 7 och sen fa till stallet och hoppas att Pilgrim är lastvänlig :) Haha.
Det finns ju inte tillgång till dator där men om jag orkar kan jag mobilblogga ibland. Men alla bilder får ni när jag kommer hem :)
Btw, jag tänkte tidsinställa några bild-inlägg åt er. Men det blev lite dåligt med tid nu.... Vi ser ju om jag hinner.
Puss♥



Sittande häst.

Idag var jag med Ida till Piteå och hämtade Blenda. Det tjorvade som fan, vi kom hem för just 1h sen och vi åkte vid 1. Alltså hann jag inte rida Pilgrim, igen. Har sjukt dåligt samvete. Men var iallafall och satte myggmedel och myste lite med han i hagen :)
Nu ska jag se film, sen sova. Imån blir det fullt upp att fixa iordning allt till ridlägret.... På måndag åker vi! :D



Midsommarafton

Tänkte fara och rida idag men istället blev jag Maya-vakt :) Om 2h ska vi börja fara mot Siekas och sen äta middag där med släkten. Synd att det är så tråkigt väder men det finns det inget att göra åt, tar med kameran så det kommer säkert lite bilder imån :)
Har inte något speciellt att skriva om så vi avrundar här.

Nu kommer Maya :D


I need you like a heart needs a beat

Min bror Johan har genomgått värsta totalförändringen! Han började plugga (som 24åring), han flyttade hemmifrån, han har blivit vegetarian och han äter gröt till frukost (förut var det cocopops och mjölk som gällde!) Helt stört. Och det häftigaste av allt är att han faktiskt pratar och svarar när man frågar honom nåt! :)
'
Hursomhelst så red jag ut med Elin idag, vi red först till masten sen lite längre fram och vi avslutade på ängen med bus! :D Hihi, brände fläsk gjorde vi också! Sen startade jag en maskin tvätt med det jag ska ha med till ökx, det närmar sig sakta! :)
'
Nu har jag städat färdigt mitt rum, har tillochmed skurat! (y) Men har ännu "Johans" rum kvar, dags att dra igång...

Fyndat!

Från Stadium köpte jag en till härlig sportbh, denna gång en mörkblå (?) Köpte även bikiniöverdelen ni ser på bilden :)
Från Höök fick jag med mig ett schbrak, en huvtröja, en lädergrimma, kantflätade tyglar, hästsalva och en burk till min lädertvål :) Det var rea där, både shabraket och grimman var det halva priset på! :)

HÖÖKS!

Fyfan vad det har blåst inatt. Låg bara och väntade på att taket skulle flyga iväg! Haha.
Nu är klockan 7.. Och jag är faktiskt inte trött! (y) Måste ta och göra nåt åt håret och sen åker vi! Haha, tyvärr ska vi först till Luleå och hämta min bror Johan, som jag faktiskt inte sett på ett halvår ;O, men sen ska vi till HÖÖKS! :D
Haha såg igår att dom hade värsta feta rean, hoppas det är i Happis också :)

Hurricane and watermelon

Var väldigt seg i stallet, haha. Stannade till halv 7... Hehe ;) Sen for jag med pappa till Jänkis och hämtade nå traktor-gaffel-grejs :)
Jag vet att jag lovade resten av bilderna idag men nu är det såhär att..... Jag orkar inte! :D Haha måste redigera och beskära dom och just nu vill jag se Supernatural så bilderna får vänta :)
'
Imån blir det att åka till Luleå och sen på hemvägen svänger vi förbi happis och Hööks :) Hihi, ska köpa lite grejs åt Pilgrim. Ni får se imån om pengarna räcker till det jag vill ha ;) Men det betyder lååååg uppdatering.
Enda fjantet på hela ridturen och Matilda fick det på bild :)

I'm Miss Nothing, I'm Miss Everything

Nu börjar jag faktiskt bli lite less på allt dehär regnet. De kan ta sig nånstans!
Funderar på om jag ska låta Pilgrim vila idag, bara fara till stallet och mysa lite. Känner inte mig så taggad på att rida i ridhuset precis. Eller om det är tomt i ridhuset kan jag släppa honom och sen träna lite NH från marken...
Sen måste jag börja städa, hela huset ska vara städat till fredag, eller egentligen torsdagkväll då Ida, Anders, Maya och hundarna kommer.
'
Nu har jag inte tid att slöa mer, ♥
Haha alla mina hjärtan i en och samma bild; Pilgrim, Matilda och systemisen

Pilgrim

Idag red jag ut ensam, eller Matilda cyklade med men ingen annan häst var med. Trodde att Pilgrim skulle tjorva och sura och typ inte vela gå frammåt när vi skulle trava och galoppera men min underbara häst var helt tvärt om! Helt otroligt så snäll han var!
Vi red mot kyrkogården och sen till masten och sen ännu en liten bit till, galopperade upp till masten 2 ggr och han gav ALLT fast det inte var någon annan häst med. Sen så testade vi även en bit galopp på hemvägen och han var jätte snäll och saktade av när jag bad honom :)
Det är helt sjukt, tror han har ätit nåt "snäll"-piller. Han står tillochmed i gången helt snällt utan att röra sig det minsta, och då menar jag det verkligen. Han står helt blickstilla. (y)
'
Haha pigg ponny! :) Resten av bilderna kommer ikväll eller imorgon.

Just tonight

Har nyss kommit hem från stallet, Pilgrim var helt dunderbar!!! :D
Matilda fotade så bloggar bättre med bilder senare för nu ska vi till henne. Later ♥

Change is good!

Det blev ju verkligen färgglatt!
Vad tycker ni? För mycket?

I'll stop the whole world from turning into a monster

Idag har varit helt underbart bra! Pilgrim skötte sig jätte fint, gjorde iordning honom i gången (!) och han försökte inte ens slita sig (y)
Sen skrittade jag igång ut men det regnade och var lerigt överallt så red i ridhuset. Trodde att han skulle vara skitsur och bråkig, det var ju trots allt ett tag sen jag red "dressyr" men han funkade jätte bra! Lite stel och hård i vänster sida men inte alls så som han brukar vara annars :) Ibland släppte han  till jätte bra! Gud så glad jag är! :D ♥
Men när vi var påväg upp till stallet igen dummade han sig lite och ställde sig på min fot :( Haha!

Ang. bloggen.

Antingen ikväll eller under morgondagen kommer jag att låsa bloggen för att göra om designen. Vet inte hur länge den kommer förbli låst, beror på om kodmallarna vill sammarbeta ;) men bara så ni vet.

Move along

Nu ska jag snart börja röra mig mot stallet, i bil såklart! Haha. Där ska jag mocka och rida och sen fara hem igen. Sen åker jag och pappa och hämtar Jim från Kallax.
Så kommer dagen att se ut, fun huh? ♥
Haha, kantig mage ^^

one week, and then.... BANG!

Shit! Får ont i magen av dom här bilderna. Fyfan vad kul det ska bli! :D

The friendly game

Idag har jag äntligen varit i stallet! Usch vad länge sen det var!
Myste med Pilgrim i säkert 1 och ½ timme i boxen :) Sen red jag ut med Elin. Han var pigg och det gick jätte bra! (y) Orkade inte ta med kameran, fy på mig.
Nu ska jag börja laga middag, TACOS! :D ♥

STRESS!

Kände på mig att jag skulle få det stressigt idag fast jag hade så gott om tid på dagen. Och här är jag nu - stressad! Haha :) Nej men så farligt är det inte, måste dusha och fixa mig och göra ett litet ärende under tiden av 2h.
Ska åka med Ida till Sofie, vet inte riktigt när dom kommer och hämtar upp mig men hon brukar ALLTID vara sent ute så skulle gissa på att hon kommer vid 5tiden :)
'
Iallafall så har jag sovit en och enhalv timme, det behövdes. Jag kände mig som ett vandrande lik. Men det som var lite mindre bra var att jag valde att sova i en av våra fåtöljer istället för på min säng... Inte så bra för ryggen, men jag är ju ung och frisk. I'll survive!
'
Fårse om jag orkar blogga när jag kommer hem, annars hörs vi imån ♥

I hear them calling.

Har kommit hem från elin för typ 1h sen. Är extremt trött nu då det inte blev så mycket eller speciellt bra sömn, haha.
Nu ska jag en liten nap och sen ikväll ska jag till Sofie. ♥

Plötsligt händer det!

Nu jävlar börjar sommaren ta fart! Fick morgondagens jour bortbytt och ikväll drar jag och Matilda till Elin i Korva! :D
Men nu ska jag ta och klä på mig och sen gå ut... Bära ved, yey!

Filmtips: Water For Elephants

Eftersom jag inte har något annat intressant att blogga om tänkte jag att jag kan ge er ett filmtips :) Jag såg ju filmen Water for elephants för någon dag sen och den är perfekt att se en regnig dag när man bara vill sitta inne och slöa!
Robert Pattinson och Reese Witherspoon har ju huvudrollerna i filmen och båda är ju bra skådespelare så filmen kan ju omöjligt bli dålig. Dock var den inte riktigt lika bra som jag förväntat mig.
Det är lite Titanic-feeling över filmen då den utspelar sig likadant, alltså huvudpersonen berättar om hur det var - filmen utspelar sig i dåtid.
Det kändes som att man visste hur den skulle sluta men när man väl kom till slutet så överraskade filmen med en total omvändning! Positivt! :)
Så helt klart sevärd!




Pilgrims packningslista!

Alltså, nu börjar det ju dra ihop sig till ridlägret... Okej, 1 & ½ vecka men sak samma. Hursomhelst så skriver jag alltid en lista innan jag börjar packa men Pilgrims lista ser så tom ut, och jag vill ju inte missa att ta med nåt (vore ju pinsamt) så om ni ser att nåt saknas - SÄG TILL! :D
Sadel
Träns
Lastningsträns
Shabrak - 3/4 stycken
Grimmor - 4 stycken
Lädergrimma för transport
Transportskydd
Fleecetäcke
Regntäcke
Borstar
Benskydd
Foder
Ridspö
Grimskaft - 3 stycken
Äpplen och morötter ^^
Smörjmedel + svamp
Avsvampnings-svampar
Jodopax + bomull
Hästsalva
Myggmedel
Flyweil

Visst ser det tomt ut? :S

Syren.


Rubriker suger!

Gud så segt dagarna går. Haha.
Igår försökte dom andra få med mig och tälta, det hade ju kanske funkat om klockan inte var 20 i 12 och om jag inte hade sett VD.. Men jag har faktiskt sovit ovanligt bra inatt så är nöjd med mitt val att stanna hemma (y)
Pappa sa nyss att han har mycket jobb åt mig. NEEEEEEJ! ;) Han ska operera sig imån och då kommer han sen inte kunna göra någonting själv... :(
Nu gnäller mamma, dags att börja hänga upp tvätt.
Snälla kom tillbaka.. :)

Black 'n' white

osminkad... :)

Skitdag!

Idag har jag inte gjort något vettigt! Därför har jag inte heller orkat blogga. Pilgrim går ju ridläger nu fram till torsdag så då finns det inget att göra i stallet heller.. Och det fina vädret stack :(
Depp.. Men nu ska jag se Water for elephants och sen lite Vampire Diaries. ♥



Skolavslutning 2011

Haha solen lyste så starkt på sista bilden, därav dom "stängda" ögonen.
Och btw så har Sofie blivit fjortis i lördags och Linnea idag! Grattis! ♥

2 veckor...

For inte till stallet förrän vid 5 med Elin. Vi red ut till vattenfallet och det var jätte mysigt, vi typ pratade och så :)♥ Pilgrim blev tillochmed svettig fast vi bara hade 2 galoppsträckor och skrittade hela vägen hem, men det är ju bara bra egentligen :) Jag vill ha min häst smal!
Nu ska jag fixa ihop nå käk och sen se film. Puss ♥



Sounds of a playground fading

Inatt har jag sovit 13h! Hur sjukt är inte det?! :D
Somnade igår medan jag väntade på att mamma skulle blir klar på datorn. Haha
Nu ska jag äta lunch, klä på mig och sen åka till stallet. Ska även försöka få tillbaka kameran idag.. Vi får se hur det blir med det.

we were always just as close

Tänkte inte blogga idag för att jag blev så sur när det inte gick tidigare, haha. Men sen ångrade jag mig :)
Inatt hade vi värsta catfighten utanför huset. Helt seriöst! 2 katter dampade loss på varandra, haha ;) Det lät förjävligt faktiskt.
Idag vaknade jag iallafall vid 11tiden och for med pappa och fixade stall åt Idas häst och sen for jag till campingen för att sola och bada. Vilket jag också gjorde :) Det har ju varit så extremt varmt att man inte klarar sig hela dagen utan att svalka sig lite. Fast man ska inte klaga på värmen nu när den faktiskt finns, man ska njuta :)
Sen har jag ägnat kvällen framför tven, John Tucker must die. Haha den är lika bra varje gång man ser den! (y) :D
Nu ska jag kika igenom alla bloggar en gång till och hoppas på att någon uppdaterat. PUSS ♥


från i torsdags..

Blogg.se suger!

Skrev värsta långa inlägget nyss men allt försvann. SUUUUG!

Perfekt början på det som kommer att bli bästa sommaren någonsin!

Nyduschad och fräsch! ;D Skönt.
Man blev så sjukt svettig dära, på discot alltså. Ibörjan var det rumptråkigt men sen vid 10 blev det mycket roligare! (y) :D Haha svetten typ rann, visst låter det mysigt? ;) Men så var det iallafall.
Nu tog min adrenalin-kick slut och har inga Supernatural-avsnitt att se så får se hur länge jag orkar hålla mig vaken. Benen känns som spagetti och ögonlocken som stenblock.
Kameran är hos Matilda också så kan inte bjuda på några nya bilder, inte för att jag har några ifrån kvällen iallafall..
En bild på söta Linn från igår :) eller förrgår egentligen..

Sommarlov

Äntligen sommarlov!
Blir ett snabbt bildlöst inlägg nu då pappa tjatar om att det åskar, haha.
Har iallafall varit på campingen och solat och badat idag, skönt. Fast blev inte så stor skillnad på brännan då jag inte hann vara där så länge ;)
Nu ska jag duscha och sen sakta börja göra mig iordning till Clabbe-discot... Bilderna från dagen kommer kanske ikväll, annars imån. Puss ♥

Badkruka? Nejdå!

Fanny - Jo det är det :) Visst var dom söta?

Händelserik dag idag. Skolan sög, men nu är den iallafall helt slut. Vi tömde ju skåpen och sånt idag, skönt att få det gjort.
Sen var jag och kollade utsparken och efter det for jag, Sofie, Lisa, Ella, Tova, Davida och Sanna till campingen, sen kom Tiina också :) Det var iallafall askul, och vattnet var kallt! Försökte sola mina ben så att det inte skulle vara så stor skilland på vart jag haft mina short och vart jag inte haft men det gick inte. Istället brände jag mig där vart jag redan var brun -.- Brände även ryggen litegrann. Menmen.
Nu ska jag sy in min klänning för imorgon är det SKOLAVSLUTNING! YYYYYYYEAAH! :D

A new dawn


8,30 h

Trött tjej hära! Blev sisådär 4 & ½ h sömn inatt. Haha.
Idag red jag ut med Elin och Matilda efter vattenfallsvägen. Det var verkligen jätte fint där nu :') Soligt och grönt. Elin och Matilda skrittade typ bara men jag och Pilgrim travade och galopperade iväg från dom och sen travade och galopperade vi tillbaka :) Jätte mysigt. Red inte ens hårt och Pilgrim var helt genom svettig, haha stackarn klarar inte av värmen :) Spolade av han efteråt, helt själv! (y)
Gjorde ju såklart massa annat i stallet också men orkar inte skriva om det. Ni får 3 bilder istället :)

Pics :)

Idag har jag varit i stallet och inte gjort nåt speciellt. Typ solat i det skööööna vädret! Haha :)
Nu är Matilda här och vi ska se film, puss ♥

Home, sweet home

Igår kom jag hem ganska exakt 12. Fick inte riktigt det varma "välkommen hem" som jag förväntat mig, pappa satt i köket och åt chips och mamma låg och sov. Ruff var den enda som kom och sa hej :) När jag gick och väckte mamma var allt hon sa: Vad brun du har blivit och Imån ska du dammsuga hela huset.
Idag vaknade jag vid halv 12, hade värsta mardrömmen - som vanligt var jag en kille i drömmen och Ruff dog :( Haha, vaknade med tårar i ögonen men när jag satte mig upp såg jag Ruff ligga nedanför sängen :)
Nu ska jag fixa till något att äta och äta det utomhus för att njuta av det fina vädret vi tog med oss från GBG. Bilder kommer kanske ikväll, vi får se. Puss ♥

Pirates con Linnea y Ida!

Idag har jag gjort av med de pengar som blev kvar efter torsdagen, vilket inte var speciellt mycket men nu är det iallafall borta. Och nu klockan 9 ska jag och se Pirates 4 med Linnea och Ida :) Fast jag har sett den förut. :) Imån bloggar jag nog inte alls för vi kommer inte hem förrän på natten men på tisdag, då jävlar! :) Nu dush, sen film. KYSS!

Liseberg

Bloggade inte igår då det blev så sent på liseberg, men nu är vi ute ur spelet iallafall. Men dagens match var väldigt jämn! Efter matchen har vi varit på Liseberg igen :) och julle har brutit benet, har jag skrivit det? Sjukt synd om henne är det iallafall :( nu ska vi snart fara och bada, tror jag. Puss.

i'm in love with the bubbelpool!

Trött tjej hära! Haha, vi har vunnit båda matcherna idag och imån har vi en match, och vinner vi den har vi vunnit gruppen. Vinner vi den däremot inte har vi nog en till match imån och då kan vi inte fara till liseberg :( Idag har vi iallafall varit och shoppat före matcherna, hann göra av med 973 kr på 2 och en halvtimme *stolt* men jag blev värsta nöjd för hittade allt jag ville ha! Efter matcherna har vi suttit jätte länge i relax-rummet i bubbelpoolen. Efter ett tag kom de några norska killar och joinade oss, haha. Men nu däckar jag snart och måste gå och borsta tänderna så PUSS :)

på hotellrummet

Nu ligger jag på min säng med Tovas mobil och försöker skriva ett någorlunda ordentligt inlägg, och det går jävligt sakta kan jag säga. Är verkligen inte bra med touch mobiler ;) Hotellet har värsta lyxiga relax-avdelningen,med typ bubbelpool och utealtan och bastu och gym. Vi badade en sväng idag och vi kommer säkert bada alla andra dagar också :D Imån blir det hotellfrukost (y) och förhoppningsvis blir det shopping innan matcherna vi har imån, första matchen börjar kvart över 5 har jag för mig så vi har ju gott om tid. Bloggar mer imån, puss :)

Snart smäller det!

Har nyss kommit hem från stallet, hästarna var jätte snälla. Även dom som inte fick komma ut :)
Sen så har jag hunnit dusha men det är också allt. Nu måste jag torka håret och fixa det, packa, äta och mer blir det kan jag lova! ;)
Tar inte med systemisen till Göteborg, vill inte riskera något. Men lilla digitalkameran följer med och bilderna får ni se när jag kommer hem. Fast jag kommer ändå uppdatera bloggen, förhoppnings vis från Julias eller Linneas Iphone (a) :D Haha. I värsta fall blir det från min egen lilla sugmobil.
PUSS ♥



RSS 2.0