Oh yes it's ladies night!

Lektionen gick bra, Tessa var lite rädd för kryssen bara. Haha.
Nu är iallafall Matilda här och Elin är on her way, dom ska sova här, hihihi. Och så ska vi säkert se nån film eller nå :) Myspys ♥

vintertid, äntligen.....

Fan vad man blir förvirrad när man ska byta till vintertid! Har varit vaken jätte länge och klockan är BARA 1, haha.
Har sett alla TSC-avsnitt om släppts så nu tänkte jag börja med mitt HP marathon. Orkar ju inte se alla på en gång men det blir ju ungefär en per dag så hinner jag klart innan lovet är slut (y) :)
Senare ska jag till stallet och mocka åt Pilgrim och Lord och rida lektion på Tessa. Ska försöka fixa upp bilderna från igår här ikväll också om jag orkar.
Puss♥

hihi så söt ^^

Nya ridbilder!

Haha där lurade jag er allt, nu trodde ni att det skulle komma upp en massa fina ridbilder men ack nej. Däremot så har jag nya ridbilder på kameran men orkar inte föra över dom nu. Och med ridbilder så menar jag bilder var jag sitter på pilgrims rygg om någon var på misstolknings humör! :)
Anyway så kom jag just hem från Elin, slingade hennes hår. Som ni säkert såg på web-bilden, om ni sett den alltså. Fick även en superidé att göra en blond slinga i mitt hår. Kom inte på förrän när färgen satt i att den förmodligen inte skulle bli blond utan orange, men den blev bara en ljusare brun nyans och syns knappt. Tänk vad kul det hade varit om den blev helt äckelblond! :D
Nu ska jag iallafall kolla några TSC-avsnitt och sen vila ögonen (läs: sova!) tihihihihi.
orkar inte gå och tända nån lampa ^^

Elin gästbloggar sig lite!


Är med saken Stina i det tråkiga Övertorneå =)

The secret circle

Har hittat en ny äckelbra tvserie, The secret circle. Ska snart fa till stallet och medan jag är där ska jag ladda ner några nya avsnitt så jag kan underhålla mig själv ikväll.
Jaa... Då vet ni vad jag ska göra idag, haha.
Nu ska jag gå och borsta gaddarna!
Gullig video med Cassie och Adam fråm TSC :)

...

Det blev ett entimmes skritt och trav-pass nu när inte handen är helt hundra. Det gick iallafall ganska bra, han gjorde fina flyttningar men blev aldrig riktigt mjuk i halsen, fast har ju inte ridit han på länge så jag borde inte ha förväntat mig något. Han har ju typ bara gått lektion. Men nu i veckan när de inte är lektioner ska vi minsann fixa det!
Han var ovanligt gossig idag också, myshäst :)
Nu har jag just kommit upp ur dushen, ska fixa mig och sen far jag till frippes med Matilda en sväng. Får se hur länge jag orkar stanna :) Puss ♥



You say you speak from your heart but your heart's all gone.

Nu har vi teknik och jag har just gjort färdigt uppgifterna så har inget att göra. Vi slutar väll snart och sen är det bara idrott och sen höstlov!! :D Så skönt det ska bli.
Igår råkade jag nog stuka handleden lite grann på matchen (om någon missat så vann vi med 126-2) så får se hur det ska gå och rida idag, blir nog dressyr i ridhuset. Det var länge sen :)
När jag kommer hem ska jag sätta nya VD-avsnittet att laddas ner, glömde imorse. Så det blir iallafall att se den ikväll. Sen på matten blev jag sugen på att se igenom HP filmerna igen så kanske börjar med 1an idag om jag inte har något annat att göra :)
Får se om jag orkar blogga mer ikväll, puss ♥


favorit bilden från antisaari (?) blogg.se sabbar kvalitéen men ändå.

Was it I?

Nu närmar sig avresan till Överkalix. Matchen börjar halv 8 och jag har pratat med Sara och nu är jag ganska så säker på att vi kommer möta Sofia, hihi häftigt!
Snart är det helg, men den kommer inte bli speciellt kul tror jag :( Emil är inte hemma och vi har ingen match eller nå, buhu. Har iallafall min lilla Pillis! 
Men ska gå och dra på matchdräkten och slänga i grejerna i väskan.



Frozen flowers


Buse :)

Hoho, dagens ridpass var typ allt annat än lyckat!
Red barbacka med Elin och Sickan. När vi var vid Nea's gamla hus började båda hästarna dampa och så kom det en bil som Pilgrim höll på springa på så var tvungen att hoppa av för att få kontroll på han. Sen hade jag som lite problem att komma upp igen, kan säga att det slutade med en genomblöt sko!
Sen hittade vi våran väg genom skogen och när vi kom ut for vi till masten och skulle trava upp där men våra hästar var lite väl piggelina så det blev galopp, hehe. Hursomhelst och när vi kom upp blev det en tvärnit då det sprang en hjord med renar förbi, med plingor! + att det var världens myyyysigaste dimma. Blev lite damp där också så vi ledde dom en bit och sen när vi hoppade upp igen hade Pilgrim glömt vad skritt var för något. Haha och uppe vid heikkiläs skämde vi ut oss lite. Hahahahha.
Någon som är avundsjuk? :)

tvseriekväll

Tisdagar är verkligen den segaste dagen på veckan.
Idag på träningen hade vi Lasse, Frida var sjuk. Det var inte så himla jobbig iallafall (y) Och på torsdag har vi match mot Överkalix. Undra om Sofia fortfarande spelar för det är tydligen ett 97-98 lag. Hursomhelst, Överkalix - you're going down! Hehe. Nu ska jag sätta på en TLG-avsnitt och sen blir det även ett nytt Hart och Dixie-avsnitt och så avslutar vi med ett Desperate Housewives. Kanske får sällskap av Emil också :) Puss♥
Har inga bilder på mammas data..

Måndag, fyfan.

Tänkte slänga in ett snabbt blogginlägg nu på kvällen innan mitt huvud sprängs. Kom just hem från stallet. Sket i träningen då jag kom så sent och plus på de har jag en mysig huvudvärk som kom av min lilla powernap tidigare och så red jag Ella och då spände jag mig så mycket i axlarna så det känns som att armarna ska ramla av när som helst. Positivt inlägg dehär! Nu ska jag se några The Lying Game-avsnitt. ♥

Konfaläger bilder, del 2 :)

Ja, kan ju säga att fotografen till dom flesta av bilderna är Felix Ekersund! ;)
'
noppaface! :D

Konfaläger bilder, del 1 :)

resten kommer under veckan när jag har tid :)

M I R A

Kom hem för typ en timme sen. Har varit duktig och packat upp väskan och överfört bilderna till datorn. Orkar inte skriva nåt om va vi gjorde men ni får se bilder, det var 400 så ska gå igenom dom och sen laddar jag upp några här.
Hursomhelst så går Pilgrim lektion idag så behöver bara fara dit och mocka, gudomligt skönt! Haha.


ånej :(

Glömde min och Pilgrims 2års dag :( Känner mig som den hemskaste personen i världen :(
Haha någon som ser skillnad?
Första bilden är tagen samma vinter han kom, alltså 09. (Detta var den finaste bilden jag kunde hitta!) Haha gud så pinsamt... Hahahahahaha jag dör x) Och ser ni att hans man har bytt sida, fan vad fränt!
Nej men seriöst, tänk hur mycket vi har utveckats tillsammans. Det känns som att man står stilla och att inget nånsin ändras men här har vi ju ett fettstort bevis på att så är inte fallet!
Och nu när jag tänker efter, när vi höll på sätta igång Pilgrim just när han kommit vågade jag inte galoppera igenom ett hörn för att det kändes som att han skulle volta, haha. Och när jag lyckades rida första galoppvolten på honom sken jag som en solstråle resten av dagen.
Minst ett och ett halv år till kommer vi iallafall ha tillsammans och det ska bli kul att se hur vi fortsätter utvecklas :)

A black and white Nutella :)

Nu börjar snart tekniken och sen är det bara idrott innan skoldagen är slut.
När jag kommer hem ska jag packa grejerna till konfalägret, kommer inte bli någon bloggning under helgen just so you know :)
Ha en bra helg! Puss ♥


Pretty Little Liars

Idag började jag göra min onepiece på slöjden. Någon hade snott mitt gröna tyg så den blir nästan helt enfärgad men so what? Efter skolan käkade jag lite och kollade ett Hart of Dixie-avsnitt och for sen på träning, den var rolig och inte helt döjobbig :) På lördag är de ju match mot Gladan, och dom kommer förlora!
Nu ska jag käka, sen dusha och börja packa lite smått till konfalägret imån. Och se de nya PLL avsnittet såklart! :) Puss ♥


I reached for a shooting star

Fick se våra biologiprov idag och blä säger jag bara!
Efter skolan åkte jag med bussen till stallet och red. Var i ridhuset barbacka och det gick väll ganska bra :) Sen när jag kom hem har jag skypat med Matilda och Elin och skrivit färdigt min deckare - äntligen!
Kom just upp ur dushen och nu ska jag läsa lite bloggar innan Grey's börjar. Puss ♥

Awakened

Provet var ruskigt svårt och det kändes inte bra efteråt. Nu är de bara att vänta och se vad resultatet blir, förhoppnings vis får vi veta redan imån så slipper man gå runt och fundera över det nå mer!
Träningen gick inte heller speciellt bra, och efteråt orkade jag inte gå hem (hur illa är inte de?!) så satt där aslänge med Lisa och kollade på dom som badade.
Nu ska jag läsa lite ur min underbara bok (sista delen i House of night-serien som bibblan äntligen fick in!) och sen blir det Desperate Housewives och dillchips, kände för att unna mig något tjockt idag!
Puss ♥

There's no turning back

Idag hade vi första badet för säsongen på idrotten! Hemskt! Nej men så farligt var det faktiskt inte, överdrev lite. Men det värsta är när man blir så sjukt trött efter :(
När jag kom hem tänkte jag plugga men hur tror ni de gick? Slutade med att jag kollade oth, duktigt!
Sen hade jag ridlektion, vi hade hoppning och jag red Tessa. Mycket roligt faktiskt, det var lite svårt att ställa henne i svängarna men hon var mycket duktigare Pilgrim på att hoppa! :)
När vi började skritta av lämnade jag Tessa åt Matilda och stressade iväg till träningen, missade halva menmen.
Nu har jag bastat och nu är det pluggningsdags, ska fan gömma macen så jag inte frestas. Vi hörs imån om jag inte grävt ner mig någonstans för att provet gick åt helvette! Puss ♥

Bildlöst men är på mammas data så..

In search of the great unknown

Har nästan städat färdigt mitt rum, bara dammsugningen kvar! Sen ska jag göra mig iordning och försöka skriva lite på svenska uppgiften innan Ida kommer och hämtar upp mig och vi far till Sanna och Tiina.
Pilgrim går privatlektion idag och kanske vanlig lektion också? så ska inte rida idag men när jag kommer hem från Sanna och Tiina far jag nog förbi på stallet och kollar att allt är okej och pussar lite på min söthäst :)

Cuz I have nothing to lose

Tuppluren varade i 3 timmar, kände mig dock inte ett dugg piggare när jag vaknade. Sen åt jag middag och var till stallet och nattade, nu har jag förhoppningsvis ingen jour förrän i december!
Sen kom Emil hit och han hade Ricko med sig, äntligen nån som gillar mina norge-skämt säger jag bara! Haha. Sen efter ett tag for Ricko (var tvungen att gå ner med han för han vågade inte när pappa var där, hihi) och då var det bara jag och Emil kvar :) Var inte så överdrivet social med han, höll på somna så.. Men nu när han for drack jag lite cola och koffeinet funkade! Nu ska jag se mitt VD avsnitt och dricka lite med cola :)
Imorgon blir det att fara till Sanna och Tiina och städa mitt rum :(
Puss ♥

Okej nu kanske det inte ser så stökigt ut men plockade faktiskt bort lite kläder tidigare och sen ser min garderob förjävlig ut också!

These nights go on and on and on

Blev ungefär 4 timmars sömn inatt och det känns. Haha asså fyfan. Hursomhelst gick jouren bra, sen red jag ut med Elin och vi lyckades hitta ännu en ridväg. Blev mest skritt-klättring och så for vi upp till masten en gång och Pilgrim hade helt underbart bäst galopp!
Ska äta lite mat nu, sen ska jag nog ta en liten (läs: lång) tupplur innan nattningen på kvällen.
Vi kör på två fina arkivbilder :)

The lights make bodies blurry, it's getting hard enough to hear.

Nu sitter det en dödstrött Stina här framför datorn efter en lång dag.
Hade jobbig idrott i skolan, gick till stallet, red ut med Elin, var nästan tvungen att gå hem men Jim hämtade mig (y), gjorde mig iordning och sen disco på zip.
Bluä, har jour imån. Försökte byta med Leif men han ville inte :( Jag orkaaaar inte, måste stiga upp halv 6 om jag ska hinna med pappa. Kill me.

I've lost my way and now I can't find it.

Kom nyss från träningen, jag kan utan att överdriva säga att det gick åt skogen! Förutom i slutet när vi körde stress och jag ägde ut alla (y) ^^
Pilgrim fick iallafall nya skor idag och sen gick han lektion men imån ska jag dit och fara ut och rejsa nånstans :D Måste passa på innan snön kommer.
Nu ska jag vänta tills bastun är klar och sen blir det teve all night long. Kyss ♥
Har inga nya bilder, förlåt!

Svar på kommentar

Ellen - Asså jag kan inte förklara, vi följer ingen stig utan rider rakt genom skogen :)

Okt. 12, 2011

Red ut med Elin på våran nyhittade ridväg. Dock lyckades vi hitta ut alldeles för fort :( Han var iallafall aspigg men när vi kom tillbaka till stallet var vi tvungna att ta bort hans ena baksko för den satt bara fast med typ en söm :( Men sen när jag skulle sätta på hans sadel för lektionen så blev jag jätte glad för man  brukar bara kunna spänna till 3dje hålet på sidan utan resår men idag gick det till 4de :D Jusste, och så satte sig en fågel på mitt huvud!
Sen for jag med pappa till mammas jobb och käkade middag där. Var och kikade (läs: myste) på/med alla små söta kalvar. En var alldeles nyfödd, sååå söt! :') Haha gubbar som bastar och dricker öl är dom roligaste (y)
Kom just upp ur dushen, missade Grey's :( Nu blir det lite käk och sen säng! Puss♥

Piiiiiiiilgrim

Nu är det snart fysikprov.... Haha!
Efter skolan ska jag iallafall till stallet och skritta med Elin :) Han har ju vilat nu i 2 dagar så han är säkert helt överpigg, hihi.
TTYL ♥

SNÖ!!!

Så mysigt att vakna och så ligger det ett lager snö på backen, julen är på väg! :)

Love is all around

Nu är det bara spanska kvar innan vi slutar. Skolan har varit uthärdlig idag, förutom musiken. När jag kommer hem blir det lite snabbt tvtittande och sen träning. Pilgrim vilar idag också, Matilda E sa att han skulle gå så lite som möjligt innan han får nya skor så.
Ikväll blir det Desperate Housewives, tagga!
Haha förra vintern! Kolla halsen!! HAHAHAHAAH xD

I'm only asking you

Skolan idag var snällt sagt förjävlig, blä på den.
Blev ingen ridlektion idag heller, dock gjorde det inte mig nåt för jag hann ta igen mig med en välbehövd powernap innan träningen, skönt!
På träningen var vi bara 8 pers så vi körde mycket skott och lite fintar och sånt, ganska kul faktiskt!
Nu har jag strechat och ska hoppa i dushen. Sen blir det att tillaga en omelett, äta den och samtidigt plugga fysik och lyssna på lite avslappnande klassisk musik. Har fått jävligt svåra koncentrations svårigheter på sistone.
Puss♥




Dag 13 - Min högsta dröm.


Äga en stor, fin hästgård med en massa hästar!
Nu ger jag upp med dom här jävla dagarna! Haha.

I went to a wishing well

Matchen ska vi inte tala om, vinst blev det iallafall. Bussresan hem var hemsk, haha, och nu vill jag fortsätta läsa min bok så... puss.

No pictures today, sorry guys!

Idag hade vi ju första konfa träffen. Var där i hela 4 och en halv timme, kändes lite smått onödigt menmen. Sen for jag hem och fixade Jims tårta (grattis Jim!) och sen for jag till stallet. Mockade åt Lord och tjänade lite pengar - känns jävlig niiiice!(y) Sen red jag ut med Mira och Nutella var helt C R A Z Y! Hon bockade som fan och drog en asfin stegring! Ridpasset blev lite som det blev. Pilgrim gjorde iallafall 2 carreskutt så lite motion fick han nog. Jag orkar inte göra "dagarna" nu, ska fixa lite efterätt och sen blir det tidigt i säng och tagga match imån mot brooklyn! Puss.

Up all night

Har 2 dag-inlägg att skriva, jag vet, men fixar det imån. Haha somnar typ stående. Kom iallafall alldeles nyss hem från frippes, värsta skräckprommenaden! Mycket har hänt idag, tex att jag var tvungen att gå både till OCH från stallet - därav tröttheten. Orkar inte skriva nå mer detaljerat, nu väntar VD och bulla. Är på pappas data så blir bildlöst, sorry.

Vart bajsar björnen?

Emil har en opel.

Neighborhoods

Kanske ingen som är intresserad men skrev ju tidigare att Blink 182 har återförenats och i slutet av september släpptes deras nya album Neighborhoods. Låtarna från detta album håller nu på att laddas ner i min dator - överlycklig Stina.

19.00

Idag var vi i nya grupper i skolan, och jag måste säga att det blev den bästa gruppen hittills (y) Fick gjort allt och en del saker var faktiskt riktigt roliga :) Som tillexempel skidorna! HAHA!
Efter lunch var vi och lyssnade när lite folk spelade på sph, vissa var ju bra medan andra var mindre bra, hehe. Och så märkte jag att det finns riktigt läskiga stirrmänniskor i ötå!
Sen slutade vi 1 men for upp till skolan och fikade och hängde där till 2 bara för att få 1 bulle till, hihi men det var lätt värt de för dom var asgoda! Och sen när jag kom hem höll min mage på att ta livet av mig så det blev en ipren och så hopp i sängen, när jag vaknade var allt borta och då for jag på träning, sista träningen innan seriestarten!!! Nerverna smyger sig på.
Nu ska jag vänta tills pappa värmer bastun och sen typ sova ^^ Puss ♥

Orientering

Nu har mer än halva vi-veckan gått :( Idag hade vi inga vanliga lektioner och det var så skönt! (y) Men förmiddagen var jätte tråkig och seg men efter lunch hade vi orientering (vilket inte brukar vara kul men idag var det det!) och skulle inte starta förrän halv 1 så for hem och kollade awkward med Elin. Hursomhelst så orienterade jag med Davida, vi hittade allt och var bara borta i 55 minuter *stolt*
Nu ska jag se ett awkward avsnitt och sen borde Elin vara färdig i skogen och då blir det stallet :)
Anledningen till att jag valde den här bilden är att det har varit så fint väder idag! :D (alltså som på bilden) hihi :D

Dag 12 - Min favoritgren.

Helt klart dressyr.

Förlåt för usel update!

Har haft en riktigt dålig dag idag, vilket inkluderar 2 fett starka stötar från ett elstängsel. Haha. Nu Desperate Housewives!

Dag 11 - En låt som påminner om en häst du älskar.

Bumbibjörnarna! Helt klart Pilgrim :) ♥

Dag 10 - 10 saker du inte visste om mig

Jaduuu...
Jag tvättar håret varenda dag, ovana!
Jag kan inte sova om det är kolsvart i rummet, monstrena under sängen ni vet ;)
Jag kan inte rida för fem öre i vänster varv.
Jag kan sitta och borsta tänderna hur länge som helst, fråga Elin!
Jag är otroligt töntig och känslig och tycker inte om när någon är arg på mig.
Jag äääälskar Chicken Teriyaki subway-mackor! Yum!
Jag är riktig jävla livrädd för tandläkare. Huvvaligen.
Nu kommer jag inte på nå mer.
Jag vill duscha nu så...
..att jag sen kan se awkward! :D

Där hade ni alla tio :D

Dag 9 - Någon du skulle vela byta liv med för en dag, och varför?

Det skulle nog bli.. Typ en av Malin Baryards hästskötare! Det vore ascoolt tycker jag! :) Typ för att man får resa, träffa mycket hästfolk, se många fina hästar och se stora världscup tävlingar live. Och allt annat sånt som ingår i hästskötarjobbet! :)

Vi-vecka

Nu har vi något som heter vi-vecka i skolan. Det är galetskönt för vi har nästan inga vanliga lektioner! (y)
Idag har vi sett en film och haft typ grupparbete om filmen.
Nu ska jag se tv, vid 4 far jag till stallet och sen rakavägen till sph för träning :)
Busy day. Puss ♥

Spread.

Sofie - Haha fan också!! Äh men gjort är gjort ;)
Sara - Haha jag kommer inte skaffa facebook men du har rätt, vi måste träffas nå snart! :D

Pappa sa att han inte skulle och jaga idag men självklart har han åkt ändå -.- Och nu är jag all by myself. Ska se några filmer och äta enmassa då jag inte känner mig helt 100. Far inte till stallet förrän ikväll då jag har skjuts.
Det var dagens bloggning de. Intressant? ;)

Dag 8 - Min största rädsla inom ridsporten

Typ om en häst skulle skada sig riktigt illa och det skulle ha varit mitt fel. Huvvaligen.

Dagens ridbilder


Svar till Sofie :)

Storlekarna tog ju slut på ellos hemsida så när jag såg dom här på k-kengä blev jag typ helt överlycklig. Dom var en aning dyrare, haha. Men det var det värt.

RSS 2.0