Torsdag.

Idag vaknade jag med feta förkylningen och pappa är tuff så han sa att jag skulle stanna hemma från skolan. Det var så sjukt skönt att lägga sig och sova igen! Har hunnit med lite fysikplugg, tv-tittande och TBläsning. Var ensam hemma och vi hade typ inge mat så åt mitt första mål mat för dagen vid halv 7, en pizza - så värt den långa väntan! Nu skypar jag med eliiiin och snart ska jag läsa lite fysik, kul på hjul.
En till konfabild, nallade den från Lisa :)

Haha, gårdagens opublicerade inlägg :)

Idag har varit bäst! Fick sommarjobb på stallet och en av dom veckorna blir det nog att ha ridlägret. Jag lasttränade Pilgrim idag och han var så duktig! Vi gick in helt 3 ggr, love till ponnyn. Sen red jag och han skötte sig exemplariskt, ballade ur en gång på slutet bara, min fina knäppis! Det har inte gått såhär bra på länge i stallet, äntligen vänder det.
Sen är de lite andra småsaker som också gjort mig glad, till exempel att jag fick eld i bastun. Är jag grym eller är jag grym?! ;)
Nu ska jag äta lite honungsmelon och kolla nåt gammalt avsnitt PLL, vi hörs ♥

Vi tror på Gud Fader allsmäktig, himmelens och jordens skapare. Vi tror.....


She turned her can'ts into cans and her dreams into plans.

Har inte orkat ta fram datan under helgen, lever på mobilen nu för tiden. Fb och instagram är allt jag behöver, haha! Sitter i stallet nu och väntar på att någon ska hem så jag får skjuts, kom hit i onödan.... När pappa kommer hem ska vi till farmor och fika lite morsdags fika i efterskott och sen ska jag försöka orka föra över konfabilderna till datan :p Mina ben är gele (vi sprang intervaller på idrotten och jag är ju inte precis i toppkondis) så om kameran är för långt bort blir de inget. Nu ska jag va social med Älin.

Lev när du har chansen!

Samanfattar dagen lite kort här nu va... Snabb skoldag, fick tillbaka matteproven och fyyyyyfaaan, skrev ett teknikprov och spelade foboll på idrotten, de var askul så ska nog fara och träna med tjejerna på tisdag! Sen åkte jag me älin till stallet, red och plaskade lite och sen dressyr i paddocken. Fin häst! När jag kom hem solade jag lite och duschade och sånt, sen kom älin så sminkade mig och for till frippes. De var mycket lite folk där men puckat kul vissa stunder. Använde dock upp alla krafter där så nu är jag helt död. Hejdå världen!

Torsdag hela dan

Efter skolan släpade jag fram en solstol och så har jag legat där ute tills solen gick i moln, grymt skönt! Lite pinsamt att sola på gården bara, haha.
Nu ska jag slänga på lite kläder och sen fa med pappa och köpa pizza, nyttig mat blir de när mamma är borta!

HAHAHA JAG DÖR!


Raintree

Haha hann inte blogga så mycket tidigare... Konfaläsningen gick bra (nu är det bara själva konfirmeringen kvar!!), vi käka pizza, gjorde provet (som man klarade!!), testade kåpor och tränade i kyrkan. Ska läsa nån text på lördag och det fanns en jävla massa skumma ord så kan ju konstatera att jag kommer stamma när jag ska läsa upp det, kul! Sen skjutsade Julia mig till stallet i hennes EEEEEEPA!!
Vi hade hoppning på lektionerna och våra elever har ju blivit såååå duktiga, stolt ridlärare här! Pilgrim och några andra hästar sover ute inatt för första gången iår, hoppas bara han står kvar i hagen imån.. Hursom så åkte jag hem från stallet med Jull och Lis och vi gled lite genom byn innan vi for hem.
Nu har jag bastat och rakat benen och lita sånt, välbehövligt! Ska kolla lite på tekniken och sen blir det dejt med kudden, gonatt ♥


Oupsi...

Skolan gick asfort idag, den var ganska chill också! :) Nu pressar jag lite kakor och sen ska jag på sista konfaläsningen, oj - nu ska ja gtill sista konfaläsningen, bloggar sen!

You make me so nervous.

Martina om Måndag:
Vilken är den andra hästen? :)

Det är Stina Perssons ponny Antonio, vi kallar han Tino! :)


Idag har jag varit i Luuuuuleåå, jag och pappa dumpade mamma på flygplatsen och sen övertalade jag han att köra in till stan. Kände mig grymt tuff som gick där med min far, och han har en stooor mustach om ni inte märkt de! Hehehe...
Det blev snabbshopping, in i 2 affärer ut med 3 plagg - de kallar jag effektivt! Mötte även världens bästa JUUUULIA som hade klarat sitt prov så nu blir de epaglid! ♥
Sen åkte vi till storheden och Hööks, testade lite olika stövlar och endast ett par passade mina ben och dom fick också följa med mig hem för de var dom jag kikat på tidigare :D Red med dom sen när jag kom hem, dom nöp lite här och var och när jag ridit klart och hoppat av gjorde det gryyyymt ont att gå i dom, haha! Bara att vänta tills dom formar sig. Pilgrim var iallafall duktig, min snutt!
Nu ska jag träna lite maaageee och sen duscha och göra varma mackor! och plugga....

Lite fler Moinalahti bilder, och en fiiiilm!

Först har vi mitt och Tovas mästerverk, Tova stod för de fabulösa ansiktet och håret är min förtjänst!
Och trötta pisse påväg hem ;)
Hehe, Tovas grymma påhitt!
Och jag som kille, snygg min - yes!
Och här är en liten busfilm! Förlåt Mull :p

Måndag

Idag skulle vi springa 3km på idrotten och stolt tjej här som lyckades låta bli att stanna och inte blev varvad mer än en gång av varje person. Haha! Sen stekte jag lite i det sköna vädret medan jag väntade på bussen, grunden för årets solbränna vetni! Pilgrim var också värsta fin idag, har inte ridit dressyr på jag vet inte hur länge och i början var han värsta motsträvig men sen släppte han till och blev jätte fin.
Imorgon ska jag till Luleå, sjuuuukt skönt att slippa en skoltisdag! Men dagens höjdpunkt kommer ju bli att kolla på nya, fina ridstövlar! Ska försöka övertala pappa att köra in till stan en sväng också, har fått månadens barnbidrag! ;)
Bjuder på några bilder på prinsen från idag :)

Moinalahti

De var några av bilderna och kan stolt påpeka att jag endast fotat den sista, hehe - därav den härliga kvaliten ;)

I'm sexy and I know it, call me and I'll show it.

sanna om I've never been perfect but neither have you.:
Ta lite kaffe och ryck upp! ;)

Tyvärr var kaffet var slut och har ännu inte lärt mig hur det ska kokas! ;)


Idag hade vi våran galoppbacksdebut för i år! Nu ska det trimmas, älskar lukten av svettig häst! Sen blev det att fara och fira Tova i förskott. Hon hade gjort en grym tårta, 4 pinsamma bitar slank ner och en jävla massa cola, MUUUMS! Sen var vi en sväng till frippes och spelade biljard och vissas lag vann båda matcherna, pro eller vad?
Nu funderar jag på om jag ska lägga mig tidigt och då vakna tidigt imån eller om jag ska se en film.. De lutar mot sängen, då kan jag läsa lite True Blood först, det blir definitivt sängen! Godnatt! ♥


I've never been perfect but neither have you.

Jag är trött nu. Konfalägret blev roligare än jag trott de skulle bli, det tåls dock att tillägga att mina förväntningar inte var speciellt höga! Tog med systemisen men jag orkade knappt fota med den men nån bild har jag väll att bjuda på... Men vi tar de en annan gång. Blev 1,5h sömn inatt och det börjar kännas nu, puss ♥

Konfaläger is the shit!

Igår hann jag verkligen inte blogga, hade fullt upp hela dagen! Först en chilldag i skolan för att vara tisdag, sen till stallet och longerade min äckligtduktigahäst ♥! Sen prommenad hem från stallet, käkade middag och for och kollade vårkonserten. Mycket småbarn i år... Haha! Sen for vi till Carina och Raimo, och sen till fammo. När jag kom hem packade jag till konfalägret och duschade och pluggade! Som sagt, fullt upp :)
Bloggar nu för efter skolan är det snabbt hem, hämta väskan, köpa mjukglass och sen till församlingsgården... Vi hörs på fredag. Eller lördag ;)

EEEBABEEE!

elin om Detta fält måste fyllas i:
jaa tack så hemskt mycket..

Svar: Elin du är vacker utan spackel! Naturligt fin, jag älskar dig ♥

Damon & Elena


Detta fält måste fyllas i

Mysigt väder har de minsann varit idag, härligt med fotboll ute också på idrotten! For till stallet efter skolan och red och det gick faktiskt bra! Jobbade lite extra på galoppen och det kändes jätte bra, såå glad just nu :) 4de och 5te True Blood-böckerna trillade ner i min brevlåda idag också, loove ♥ Och den 10de Juni kommer 5te TBsäsongen!
Igår bastade vi hos Elin och jag gjorde min bikini-debut i solen, fast de var lite kyyligt... ;) Här kommer bilder :)

OFF TO KORVA! :D

Okej gott folk, nu drar jag på ett spontanbesök till Elin och Korva. Blir nog inge mer bloggning ikväll men vem vet, HADE ♥

Spoilervarning, ni som inte vill veta vem Elena väljer... ;)

Hur i helvette ska jag kunna hålla mig heeeeeeela sommaren utan att avlida?!
Och jävla Klaus!

Dumma människor som skrämmer mig med äckliga skrikande figurer! Hehehe..

Jaa.. Rubriken asså!
Stallet idag gick bajs, ingenting funkade! Nu chillar jag i min kossadräkt och taggar kvällen. De var nog allt.. och jo, LISA IM GONNA SLÄPA YOU TO FRIPPES FAST YOU DONT WANT TO KOMMA! :D

Där ser ni fin pungen... det är nog ingen kossadräkt utan en tjurdräkt! :)

Wednesday

Idag har vi varit och kollat på nå snilleblixt-mässa (?) Det var ju inte sådär överdrivet kul men bättre än vanliga lektioner. Sen blev det stallet med bussen och så red jag ut med Matilda, Pilgrim borde börja tappa kilon nu snart känns det som för jag sliter verkligen med att få hyfsat givande ridpass! Sen hade vi ridlektioner och vi skulle haft hoppning men Nutella var lite dålig så vi tog ett teoripass, det är då riktigt söta tjejer vi har! :) Imorgon ska jag och Matilda sätta oss ner och se om vi kan organisera ihop ett ridläger också.
Nu blir det bastu och lite läsning, puuuss ♥
Charmig bild med ett finfint cykelhjul i bakgrunden!

Loverboy

Idag fyller min prins hela 10 år! Det firades med tårta och proviva = lycklig häst. Dock upptäckte jag att han kommit in i ridningens tioårs-trots-stadiet, haha! ;)
Nu har jag en massa läxor att göra innan bastun. Heipahej ♥
Het outfit idag va? Och visst ser Pilgrim äldre och mognare ut? ;)

Grattis älskling! ♥


I'm not your little bitch anymore.

Skoldagen gick fort därför att jag ville att den skulle gå långsamt, orkade iallafall springa till stallet idag också. Det borde ju bli lättare och lättare för varje gång men det känns heeeelt tvärt om! När jag kom dit väntade jag på elin och sen seeeegade vi oss och så red vi ut och de gick jätte bra, skrittade upp till masten 6 gånger typ. Pilgrim flåsade liitegrann bara, mouhhaahhaha. Kul att bränna fett på ponnyn!
Nu ska jag se ett nytt once upon a time avsnitt, heiidoo! ♥

WEEEEHOOO!

Trodde de var sista VD avsnittet i fredags men nej de kommer ett allra sista för säsongen!!! TAGGA FREDAG!!! ♥


Mitt patetiska försök till att fota fåglar ^^

Lite sådär halvseg dag, blev en aning deprimerad när jag tittade ut genom fönstret imorse men nu börjar de nästan se ut som vanligt igen, tuuuur! Blev inge ridning idag, Pilgrim gick 2 privatlektioner. Och på tal om de så känns det bra att ha tjänat lite pengar, de totala saldot just nu ligger på 127 svenska riksdaler.
Fasar redan för morgondagens idrott och nu ska jag gå och sätta på en film. Haha, måste verkligen ta och göra något av mitt liv! Men det får vänta till någon annan dag, pusss♥

Eye candy

Jag börjar nästan varje inlägg med "Idag...." har jag märkt, ska försöka ändra på de.. Hursom så har jag inte gjort mycket vettigt idag, steg upp sent, slöade hemma och läste lite twilight (ja, jag har börjat om igen och ja, den är fortfarande spännande. haha). När jag äntligen lyckades pallra mig till stallet var vädret uselt och ridhuset onödigt dammigt så blev inte så långt ridpass heller, men de gjorde nog inte så mycket för Pilgrim har inte haft en vilodag på ett tag :) Sen har jag sett sista VD och TSC avsnitten för den här säsongen och jag blev besviken, inge Cassie och Jake och inge Elena och Stefan/Damon :( Faaast, Tyler är nu min nya bakgrunds bild på mobilen. Lyckades tillochmed få Elin att erkänna att han är riiiktigt snygg! :)
Ska avrunda kvällen med lite mer twilight, imorgon väntar en privatlektion åt en tjej. Undra vad jag ska hitta på åt henne att göra..
vad tycks? ♥

Bra kväll!

Ja, jag orkade springa heeela vägen till stallet idag också! Eller kan ju inte kalla det springa precis, haha. Det blev iallafall sjukt tungt när solen kom fram! I stallet mockade jag åt Alma och red Pilgrim, han var jääätte duktig min fina kille ♥ Sen tiggde jag skjuts hem och så har jag slappat hemma medan jag väntade på att Sofie och Lisa skulle bestämma sig om dom skulle till frippes eller inte, det tog ett tag men sen for vi iallafall dit. Blev en lyckad kväll :) Har dock insett att biljard är ingenting för mig!
Har nyss tvättat bort sminket och funderar på att avsluta kvällen med det sista VD avsnittet... Men vill som inte se den för då tar de slut... Dilemma!

Freeeeeedag.

Idag kommer bli en jobbig dag, snart är de lunch och efter de har vi Teknik och Idrott. På idrotten har vi egen planering och dum som jag är satte jag att jag ska springa till stallet, ångrar det litegrann nu ;) Sen ska jag ju rida och sånt och sen får jag se om jag far till Frippes eller om jag sitter hemma och kollar säsongsavslutningarna av mina älskade tvserier.

I'm bringing sexy back.

Igår var ingen bra dag, fysikprovet gick bajs, Nutella bet mig och sen halka jag i bastun och rev upp min tå :( Idag ska jag fixa middag hemma, de blir veckans surprise (för mamma och pappa alltså)! Ska göra fajitas, har aldrig smakat de men de är kul att pröva nåt nytt :)
Vi hade nyss SO med rektorn och han skrev med whiteboardpennan på smartboarden! Hahahahahah ;D
Vi hörs när vi hörs!

Ridbilder.

Hade inte tid att blogga igår, när vi kom hem från Pirtti kom jag på att vi hade fysikprov och engelska grammatikuppgifter som skulle in idag, haha. De blev en pluggdag!
På kvällen for jag till stallet också och red ute i paddocken. Pilgrim var jätte duktig!
Ni vet den där gubben som flyger omkring ibland, han skulle ut och flyga och han startade vid sågen i Haapakylä just när jag kom ner i paddocken. Pilgrim tvärstannade och kollade på "paraplyet" och gubben började flyga mot oss. Jag trodde typ Pilgrim skulle dampa lös och jag skulle dö eller nå och när gubben var som närmast oss släppte Pilgrim bettet och blev helt avslappnad, kääärlek till min häst ♥
Han var västa mjuk redan när jag började rida och Matilda kom och fotade oss litegrann :)
Sen nattade vi hästarna och for hem, då pluggade jag lite till och så kollade jag igenom bilderna på kameran. Galoppbilder är ju det roligaste som finns! ;)
Ser ut som ett litet fetto men hade dubbla tröjor under jackan för de var så kallt ;)

RSS 2.0