:)

Ännu en dag med strålande sommarväder! Eller?.....
Igår var vi till Happis en sväng, jag, Matilda, Eliza och Ylva. Hade  inte överdrivet mycket pengar med mig men fick med mig lite kläder hem ändå :) Fast de kan ha berott på att någon halvdum kusin skickade sitt bankkort med sin lillasyster och sa att vi fick spendera lite pengar :D Hihihihihihi.. Köpte 5 linnen, en t-shirt och en bh med trosor, fast alla linnen var från rean :)
Nu ska vi gå och flytta lite på hagen så ponnysarna får mer mat, sen blir det insmörjning av Pilgrim fossingar. Lilla gubben ♥

Bildlöst :))))

Fan vad det händer saker i ötå, hänger inte alls med i svängarna... Jänkis är inte bra för mig, hehe! Men Emil är här så om fettot vaknar till liv snart och ringer mig kanske jag är med han en sväng innan han åker hem :) De är ju inte sådär överdrivet bra väder ute så det blir nog en inne-mysdag.
Är helt fattig nu också, har inte fått barnbidraget ännu och sommarjobbslönen och ridlärarlönen har inte heller kommit vilket resulterar i att jag inte kunnat ladda mitt refillkort :( Känner mig helt misslyckad, haha! Vill åka och shoppa en jävla massa nya höstkläder innan skolan börjar igen, kanske ska övertala pappa att vi ska åka och kolla på Johans lägenhet i Umeå ^^
Nu får jag väll gå och göra något vettigt, kanske gå och nalla Mackas fyrhjuling och åka till Pirtti... Busigt! :D
 

When I try my best and I do succeed

Näfan, snart åker jag till Jänkis igen så nu är det dags för ett ordentligt inlägg!
Dagarna spenderas i sängen alldeles för länge på morgnarna och sen har eftermiddagarna segats sig fram med tvtittande och ett ridpass, typ. Men Sääskisafarit var kul, vi satt å sålde hamburgare hela kvällen. Fick en gullig beundrare men han tyckte jag var för ung nu så han skulle komma tillbaka om 2 år, hehe ;) Sen har vi vakat hos Macka 2 gånger och vi lyckades få han och rida en gång också! Stackarn var livrädd... Och så har vi varit och fiskat med han å Jens också några gånger.
Nu kommer jag inte på nåmer, bjuder på lite mobilbilder!
 

bästhäst.se

Innan dehär ridpasset hade vi vakat, jag hade inte ätit något (enligt Matilda) och det var vaaarmt. Jag kunde inte rida länge för började må så illa men hästen var grym!!! Sätter man sadeln på honom går han som en klocka, verkar de som ;p Dör när jag jämför dehär bilderna med bilderna i förra inlägget! ♥

Äntligen hemma!

Okej, jag vet inte vad jag ska skriva så bjuder på ridbilder från tidigare i veckan :)
Inget vidare bra ridpass som ni ser... Lägger upp bilder från ett ridpass från senare i veckan snart! :)

Bildlöst.

Hola! Nu är vi tillbaka i Jänkis igen, jag, Matilda och Elin. Bättre väder idag än igår så snart ska jag tvinga med slöisarna ut och rida lite! Har varit å sprungit lite idag också, jag är så duktig! Har gått omkring hela helgen med konstant träningsvärk, precis som det ska va! :D Dags att byta ut soffpotatisen mot något lite hälsosammare! Känns som att lite marknads kola och några remmar skulle sitta helt perfekt just nu, adios!

Fredagen den 13de.

Ja nog märks det av att det är fredagen den trettonde idag! Lite smått iallafall. Min fittmac har gett upp, tangentbordet fungerar inte... Pissigt väder är det också ute och har en jobbig grej som måste göras ikväll!
Har ju inte bloggat dom senaste dagarna för har inte haft tillgång till någon dator, har hunnit med ganska mycket. Vi har påbörjat hårdträningen för ponnysarna, jag har lärt mig att ro och fiska (har tillochmed fått mig en smarrig abborre), jag har vakat för första gången i mitt liv (är grymt trött nu!!) och jag har spelat en jävla massa kort! Det är Jänkislivet.
Är hemma nu, har gått omkring på marknaden lite och kan dystert konstatera att stånden blir färre och färre för varje år. Imorgon blir det iväg till Jänkis igen och så får jag se om vi kommer in till Ötå nåt på söndag. Annars blir nästa grej Sääskisafari i Jänkis på måndag, jag och Matilda skulle kanske hjälpa till och jobba där litegrann och sen om vädret är bra blir det kanske lite fiske på kvällen, hihi. Storfiskaren här!
Nu ska jag gå och sätta på en tvättmaskin, måste se till så jag har rena kläder att ta med tillbaka till Jänkis imorgon! Har lite bilder på mobilen men orkar inte föra över dom i den här datorn så tyvärr blir detta ett långt inlägg med en arkivbild, sorry.. Vi hörs när vi hörs!
 

Spring green

Snabb sammanfattning av igår och idag innan jag kryper ner under täcket. Igår jobbade jag, hade en privatlektion och åkte till Jänkis för att bygga hagen till tjockisarna. Idag har jag jobbat, solen har stekt och vi jobbar ute så han bränt mig på axlarna och bröstet typ. Sen red jag till galoppbacken och när jag kom hem har jag först sovit sen blonderat topparna en gång till och lagt i den gröna färgen! Bjuder på en web bild, håret är ännu blött på bilder också men ni överlever. Tar bättre bilder med systemisen imorgon om jag hinner :)
Det är mycket grönare irl, hehe :) riktigt giftgrönt!

Pilgrrrrrrr....im

Har inget speciellt att skriva men måste bara dela med mig av hur duktig min underbara ponny varit idag. Jag är något så grymt less på att rida i paddocken nu och har ingen att rida ut med så förra söndagen red jag ju en sväng runt Haapakylä och det gick bra. Idag bestämde jag mig för att utmana ödet igen och då red jag vattenfallsvägen. Jag red precis som jag brukar göra när någon annan också är med, alltså i skritt, trav och galopp och det gick så sjukt bra, tillochmed bättre än när vi har sällskap! Ingen bromssträcka, när jag bad honom sakta av från galopp på hemvägen stannade han direkt ♥ Och riktigt svettig blev han också, ska nog testa fara till galoppbacken imorgon.
Lagom pigg häst, strålande sol och grönt runtomkring = kääärleeeek♥

Washed away with the rain.

Nu har mitt liv sjunkit så långt ner på bithuvudetavnågon-skalan som det bara går. Mina dagar börjar i stallet och slutar framför datorn och där emellan äter jag. De är typ allt, patetiskt. Längtar faktiskt till att ta hästarna till Jänkis, det finns alltid något mysigt att göra där. Längtar till att börja 9an till hösten så att jag äntligen kommer härifrån någon gång, för aldrig att jag stannar kvar! Hahaha.. Och jag längtar till vintern så att alla dessa äckligt störda mygg försvinner.

Find the time to breathe.

Det var riktigt tungt att stiga upp imorse, fyyyfan. Men när jag väl kom upp har dagen flutit på. Kom inte hem förrän 4 och då for jag snabbt till Kaarles och köpte lite grejs, dom hade ju rea på mineral puder så köpte ett puder och en puderborste. Sen råkade jag gå förbi parfymhyllan och en Glee-parfym fick också följa med hem, hehe. Nu ska jag gå och värma lite pizza och sen se lite Game of Thrones!

Game of Thrones

Igår hade jag ont i nacken och idag har jag ont i ryggen på vänster sida, märks att man börjar bli till åren. Höhö.
Idag red jag mitt första ridpass på en vecka, vem kommer ha träningsvärk imorgon? Pilgrim har haft en ganska lugn vecka med ridlägret, 2 lektioner med skritt och lite trav, och igår regnade det så mycket och ville inte rida i ridhuset när han gått där hela veckan så han fick en vilodag. Han var nog ganska nöjd över det, lugnt och skönt. Inte fullt med folk runt omkring honom hela tiden.
Har börjat kolla en ny serie, Game of Thrones. Har bara sett halva första avsnittet och vill inte sluta, lite Red Riding Hood-feeling över den här serien. Sen ska jag övertala pappa att värma en bastu ikväll och imorgon blir det hårt jobb, sista veckan och sen är man lite rikare och förhoppningsvis är de då det varma vädret kommer också :)

Aww..

Hittade just detta jätte söta träns med grön (!!!) padding på Hööks rea men tyvärr var det redan slut :( Hade ju varit perfekt på Pilgrim!

RSS 2.0