Mobilblogg

Hann inte blogga igår men jag red Sickan på lektionen :) det var jäkligt länge sen jag red en b-ponny! Haha. Imorse åkte bussen till umeå 20 i 7, då var jag astrött och när vi äntligen kom fram hade jag asont i röven. :-P Har hunnit vara på stan en sväng också, köpte 3tröjor och en bok. :-D Mammas läkare ville att hon skulle stanna här ända till torsdag men jag tror jag åker hem imorgon, vill inte missa torsdags träningen också :-P hörs imorgon, puss <3

TAGGA SOMMAR 2011! <3





Amanda och Pilgrim :) <3


Matilda och Ella :) <3


Safir :)<3

Jag och Matilda suger på att sälja lotter!

Idag var det ju första advent! Jippie, snart jul! :)
Vaknade rätt tidigt och kollade lite tv, sen sålde vi fika och bröd utanför Modehuset.
Sen var jag och kollade en match, Överkalix 98 mot Ötås 98:or :) Ötå vann.
Och sen var jag och min älskade Matilda och sålde lotter i de underbara Turovara (stavning?)
Haha fast de gick inte speciellt bra, vid ett hus lät det såhär:

Matilda - Hej vill du hahahahhahahahha.
Och hon skulle fråga: Hej vill du köpa lotter? x)

Så kan de gå! Nu blir de mys framför tven. Puss ♥


stockholm international horse show

Red ut med Elin och Matilda idag, det var askul! :) Pilgrim var jätte snäll också, han bockade bara lite när vi skulle galoppera upp för berget (y) Fast vid Jaxal fick han nå syk ;) Haha han typ trippa och bocka och studsa!
Fast det var jävligt kallt, höll på frysa fingrarna av mig :p Fast efter vi hade galopperat blev man varm :) Sen mockade jag i säkert 1h ;o det var jätte skitigt i hans box (n)

Nu ska jag läsa lite bloggar och sen ska jag se höjdpunkterna från Stockholm International Horse Show, det är på 2an klockan 18 :)


vojvoj.

Haha, pappa är full!
Om man känner han (eller bara vet hur han ser ut, och då syftar jag på hans skinnbyxor, mustaschen och lapp-skorna) så vet man liksom att han aldrig skulle åka utomlands eller ens till Stockholm på vintern och att missa skoter-säsongen.
Och nu sitter han och snackar med Bertil i telefon ba; " Om något år så åker vi till nått varmt ställe över vintern, från 15 november till 15 mars. "
HAHA! Han är ju för härlig :)
inte för att jag skulle säga nej.....

They say that true love hurts, well this could almost kill me.

Nu är det helg! Och på söndag är det första advent :)
Skolan gick fort och sen var jag till stallet och red Pilgrim. Gick lite som det gick men imån vill vi ut och reeeeeejsa! :D Måste söka fram mina täckisar! Haha :)

Har planerat in en myskväll men en massa tjock, ensam ;( Lite tråkigt men de är som de är.

Och btw, blir nog att åka med buss till Umeå ändå men isåfall sover vi där en natt och kommer hem på onsdag istället :)

Puss ♥


Bäbisen var tröttis idag :) <3

Jag kan! :D



Och Matilda, du är inte min vän längre! :( ;)

Umeå.

Seg dag idag, träningen var också jobbig :( Har kört intervaller hela veckan!

Sålde iallafall två lotter åt fammo :) Bara 13 kvar! (y) ;)

Och så ska jag mest troligt fara till Umeå på tisdag :) Mamma ska till läkarn och då passar jag på och följer med för att köpa vinterjacka och skor och kanske någon julklapp :D Fast om dom åker med buss orkar jag inte följa med :p

Nu Vampire Diaries ♥



Julafton förra året :)

Äntligen!

Haha nu har jag äntligen tagit tummen ur röven och länkat till Ellens och Miras blogg också :) Så om någon som inte läser deras blogg läser detta så måste ni kika in där! :)

HAHA!

Ellen - Tack! :)




Träningen var sådär jobbig idag och benen var sjukt sega och det blev även armarna efter armhävningarna! Usch ;s
Sen kom jag hem och är ensam och orkar inte laga mat fast jag är skit hungrig! Vi har bullens pilsnerkorv men inge korvbröd och jag vill inte ha bara korv.. Ringde åt pappa, tänkte han var i ötå så han kunde fara och köpa korvbröd åt mig men han var tydligen i Happis ;O

Sen skulle jag och dusha, är helt super-töntig när jag är ensam hemma på kvällen, så låste dörren, sprang och tände ALLA lampor i hela huset och satte på mammas stereo på värsta hög volym! Haha. Sen gick jag ner i källaren och i dushen var det en spindel ;s Fast är ganska stolt för jag dödade den och sen vågade jag ännu dusha! :)

Nu ska jag gå ner till tvrummet och stanna där tills mamma kommer hem :p och sen blir det att se Greys Anatomy. Puss ♥


Haha favorit i repris! ;)

Me gustan los chicos :)

Skolan var lite rolig idag :) Haha jag tror Hasse tke Lisa sjöng fint! (y) Sen hade vi gruppspel också, Oskar spelade med oss idag också och det gick ganska bra! :) Sen skyndade jag mig till syslöjden och sydde klart mina shorts, fast dom blev ganska fula :(

Var nyss på utvecklings samtal, gick jävligt fort! :D Haha och när Minna frågade om man hade nå "frågor eller funderingar" så kommer pappa ba; Ska det vara någon julfest? HAHAHAHA xD

Nu blir de att ta det lugnt och till kvällen Desperate Housewives och Cougar Town! ♥


Ariell :)

Skulle rida Ariell på lektionen idag och då blev jag jätte lessen :( Gick så dåligt när jag red henne sist på lektionen så ville inte rida henne igen. Men idag gick de dunder-bra! :'D Inte världs-bäst-bra men mkt bättre än sist! (y)
Haha hon hade en väldigt studsig galopp x) :)

Nu ska jag ta och äta middag, pizza *mums* och kolla dom 36 första minutrarna av HP och dödsrelikerna :) Har laddat ner tuuuuuusentals olika versioner men de har fortfarande inte kommit ut någon bra. (n) 
Det enda som är någorlunda bra är ju dom första 36 minutrarna eftersom de är de enda som WB släppt.. Men de är ju bättre än inget :)

Pussipuss ♥


Gud vad gott det skulle vara med en mjukglass till filmen :)<3

Off I go ;)

Skolan gick segt, förklaringen är: Det är måndag!
Basketen gick ännu segare, även här är förklaringen: Det är måndag!
Nu är de ridlektions dags, antar att de kommer gå ännu segare här men vi får hålla tummarna och hoppas för de bästa! (y)
Haha! Det här var jag imorse!

Någon som ser vad det står? :)


Chuck and Blair :)

Har blivit en otroligt seg dag idag, kollade film efter matchen till typ 4, då åt jag middag och sen har jag sovit till halv 7 :p Då ringde Matilda och försökte få MIG att följa med på nå innebandy ;o yeah, suuuure......
Kollade iaf sen cougar town och gossip girl, måste säga att jag inte hade förväntat mig att slutet skulle vara som det var. Inte för att det gör mig nåt, tkr Chuck och Blair ska vara tillsammans :) (y) Hoppas bara det blir så nu då.

Orkar inte föra över nå bilder nu, puss ♥


ÄGDA!

Linn - Haha ja, de såg ut att göra lite mer ont än den första avflyningen ;)



Spelade nyss en hemma match mot Höken. Vann med 108-17 ;D
Fick typ 3-4 fouler, dock :( Fast första var ju ingen foul, #13 i andra laget ställde sig på min fot och knuffade mig samtidigt så jag ramlade och då ramlade hon på mig och armbågade mig mellan revbenen, fick astungt att andas ;o och så fick jag foulen! (n)
Sen i slutet av matchen la hon sig typ på Lisa! Hon är rätt så tjock och stor, trodde vi skulle få sopa upp smulorna av Lisa på planen ;) Haha!

Ringde åt pappa och sa hur det gick och..... - Han bjuder på pizza när han kommer hem ;)

Kyss ♥

Om jag får lust kanske jag lägger ut några bilder på här ikväll, fårse.



Från Leo's. Haha börjar få lite knapert med basket bilder :p

Bilder från matchen kommer nog in på Julias blogg :)

Svar på kommentar :)

Ida - Jaaa! :D <3

Traumatisk händelse!..

.. haha eller kanske inte riktigt. Men idag när jag red i paddocken så var det en tjej som red Lord och så flög hon av och landade med hela hennes kroppstyngd på sin axel :s Lite läskigt var de och hon fick typ jätte ont (n)
Annars så var Pilgrim jätte snäll, red inte så länge för höll på frysa ihjäl. Har inga täckbyxor och ridhuset var bokat.. :(
Nu är typ alla hos farmor så har hela huset för mig själv, ska nog hämta chipsen från igår och kolla hp och halvblods prinsen :) Den har just laddats färdigt (y)
Puss  ♥
Pilgrim och Ella :)<3

Linn gör en snygg avflygning (y)

Linn och Bella hoppade idag i ridhuset, dom är så duktiga! Och dom hoppar sjukt högt ;o Haha.
Finaste <3

Lördag.

Tänkte att jag loggar nu för jag vet inte riktigt om jag kommer hinna med det ikväll. Idag är de ju sista dagen för Ida och Maya här så ska umgås med dom :) Måste även till stallet och rida, far någon gång efter lunch så får se om jag får med mig någon annan! Annars får jag väll ta och rida i ridhuset.
Hörs kanske senare med bilder! ♥

:')


Maya tyckte mammas hemgjorda glass var jätte god ;)

HAHA :D

För någon månad sen satt jag och Jim och disskuterade vilka skräckfilmer vi tyckte var bra, och varenda gång jag sa någon film skrattade han bara åt mig! ;o Men nyss kom han upp på vinden och frågade om jag sett Paranormal Activity.

Jag - Jaaa....
Jim - Vad tyckte du om den?
Jag - Ganska dålig..
(Skrev på bloggen om att jag inte ens tke den var läskig)
Jim - Ofta? Jag tyckte den var skitläskig!
Jag - Haha, nä? ;o
Jim - Jo, jag vågade inte se hela förrän 3jde gången den var på tv!

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAH! xD Han typ såg först dom 30 första minuterna, sen liiiite till och så såg han lite i slutet och till sist vågade han se hela! Hahahahah ;'D

Fredag! :D

Idag är det fredag. Idag var det en lugn dag i skolan. Idag var vi och såg på en konsert. Idag var det inge god mat. Idag bestämde Noppa platser åt oss på matten!. Idag hade vi ingen musik. Idag fick vi sluta en timme tidigare.

Haha det är vad som hänt tills nu :) och de som kommer hända efter nu är;

-Gå till ICA och köpa lite tjock.
-Laga god middag med mamma (y)
-Äta den goda middagen med familjen :)
-Tjocka framför en film <3

Haha hade ingen lust att skriva så de fick bli såhär :) Puss ♥




min fina ♥

Deluxe

Skolan var ju lugn idag, tema 3 sista timmarna :) Och på svenskan läser jag en bok som jag lånade från biblan. Deluxe heter den, och jag tycker den är jätte bra :) Liknar Harlequin böckerna jag och Matilda läste i sommras! (y)

Var nyss på träning, gick inte sådär jätte bra.. Och Lisa bara var ivägen för mig hela träningen, sprang på henne typ 2 ggr, stackars henne :( Och på söndag är de ju match :)

Nu blir de att gulligulla med Maya :'), kolla Vampire Diaries (säsong 2 ♥) och läsa Deluxe :)

Pussåkram ♥




rubríííík.

Idag i skolan var min penna borta! :( då tog jag Julles vanliga blyertpenna och senare på matten bytte jag penna med Rune till en stift (y) :D Haha!


Träningen idag var jätte jobbig :s vi körde 45an i mitten av träningen och inte i slutet som vi brukar. Fast sen i slutet när vi spelade gick de ganska bra :)


Godnatt ♥


Världshistoriens snyggaste hopp!, eller landning kanske... ;)

Hejhopp! Skolan sög idag så den skiter vi i i detta inlägg! Haha dedär var roligt :D

Iallafall så åkte jag till stallet av misstag, fast de var asigt kul att rida ändå, var barbacka i ridhuset å flamsa lite! ;p Matilda E och Elin garvade åt mig och Pilgrim, jätte mycket! Och 2 ggr! :( Haha fast de var faktiskt ganska roligt. Och Vi garvade åt Elin också som ni ser i filmen nedan. ;) Höhö.

Nu dusch, å sen mys framför teven <3


Haha lite söt var den ju :) Bäbisen ser lite... drogad ut :p

HAHA!

Mobil kvalla! (n)

Omdömen.

Fick våra omdömen (?) idag, haha pappa var så nöjd med mina så slapp diska ;) (y)

Iallafall.... så åt jag min glass idag. Såhär lät de när jag skulle få den:

Stina - Har Ingela sagt att jag ska få en glass?
M-L - Nej.
Stina - Men får jag en då?
M-L - Jo.

Hon trodde mig! Man ska se ärlig ut alltså! :)


Var på träning nyss, gick ganska så jätte dåligt! Haha. Och blir ingen ridlektion för Ella var sjuk :( Tråkigt att hästen är sjuk men ett jävligt bra tillfälle var det! Hade massa läxor och ett prov till imån. ;p

Nu plugga kemi, hörs imån om jag överlever! Puss ♥


Sprang med Sanna i evigheten idag :)

Vinst mot Dundret :)

Spelade mot Dundret idag och vi vann med 62-36 62-23 :) Fast vi spelade inte sådär jätte bra, gick ganska segt :p

Är dödstrött så ska sova snart, blir en jobbig dag imån så de är lika att tanka energi medan man kan :)


Haha sjuter liiiiiiite mysko? ;o Men mina pekfingrar pekar iaf åt rätt håll! (y) :D

Bakade igår :)



Perfect

I tried to be perfect, it just wasn't worth it.
Nothing can ever be so wrong.
It's hard to believe me, it never gets easy.
I guess I knew that all along...

Lena kurs :)

Red kurs på Pilgrim idag då... Och det gick hemskt dåligt! Haha. Förstod typ inte alls vad jag skulle göra förrän efteråt. Men de är ju oftast så när man rider för en ny tränare, alla är ju olika :) Men nästa gång går de bättre! (y)
Pilgrim var iallafall söt med fläta i luggen, ny-smort träns och de fina äppelgröna schabraket :') Haha, de är ju det viktigaste!

Nu har jag dammsugit vardagsrummet och hallen, som jag lovade mamma. Och snart ska jag med pappa och handla :) Sen blir det en lugn kväll och imorgon bär det av mot Gällivare! :) Taggad till max! Kul att möta ett lag man aldrig mött förut! :D

Pussåkram♥



Exakt såhär såg vi ut :) minus säkerhetsväst, och luddet i nosgrimman. Och så hade jag mitt eget spö :)

det är dags för fredags myyyyyyyys (y'

Fick tillbaka svenska provet och matte provet idag, är nöjd med båda! :) Sen så sa Ingela vem det var som vann "oktoberdag-tävlingen" och det var jag :) Och då får jag en valfri glass typ på måndag! (y) Fick 30 ord, Linnea kom 2a med 24 ord och Lisa 3a med 23 ord :)
Sen efter skolan hade vi gruppspel, det gick ganska bra faktiskt! :) Helst när jag spelade själv!

Nu är jag hemma och har bakat kladdkaka till ikväll när jag och mamma ska kolla film, Harry Potter och den flammande bägaren. ( haha, tvingar ju mamma att se alla med mig;) )

Ska skriva lite på svenskaläxan nu :)  Puss ♥



11 november = 11/11 :)

Skolan idag var väll ingen höjdare precis, har oroat mig hela dagen över svenska provet och så var de huuuuuur enkelt som helst! Haha :p Och på temat såg jag att svenska sagorna ska lämnas in på tisdag så får ta hem den över helgen :)
Träningen idag var helt otrolig! Inte hela, men i början och i slutet. Vi körde "50" och jag klarade det!, har inte gjort de förut :). Sen i slutet körde vi 45an och jag pressade mig så hårt att jag fick rysningar i hela kroppen i slutet medan jag sprang! ;s ;) Haha! Sprang mycket snabbare än jag brukar (y) :)

Snart är de Vampire Diaries också, sista avsnittet på säsongen :( (n)

Puss på er världens finaste människor! ♥


Tagga Lena Hannu kurs på lördag! :)

Onsdag.

Idag när jag kom till träningen frågade Linnea om jag hade tagit med svenska häftet hem eftersom vi har prov imån, och de hade jag inte! x) Haha så sötLisa skrev av allting från sin bok över på ett papper till mig (y) :) Och de var inte speciellt lite! Haha.
Frida tränade oss idag coh vi körde först moves, som jag suger på! (n) Och sen tävlade vi lite i våra femmor som vi spelar i :) Vi körde match mot varann och skottgrejs typ :) Vi, blåa, vann alla matcherna och dom andra, regnbågarna, vann alla skotten! :)
Och när man förlorade fick man straff, 45 dips.
Haha och så säger Sanna;
- Ska vi göra strips? :D
Haha fail! ;) Skit jobbigt var de iallafall, mina armar höll på dö! Kommer ha en djävulsk träningsverk imån. Sen så gjorde jag en fin liten vurpa också så har såna där svidande små skrapmärken, på ena knäet och ena armbågen, och de jävliga med dom är att dom inte slutar svida förrän dom är helt borta! ;s

Nu ska jag göra SO-läxan, spanska-läxan och plugga till svenska-provet :) Haha allting började på S! :) Puss♥



Svar på kommentar

Sara - Ja, de måste vi! :) Har ju fortfarande inte sett din lägenhet

Lovet är slut! :(

Idag har det varit helt sjukt kallt! Blää... Gillar inte kyla! Fast vem gör väll de? Isbjörnar..
Hur som helst så ska jag snart mysa ner framför tven och tagga EMA!
Och jag kan vara riktigt stolt över mig själv för idag har jag lyckats sälja 18 lotter! (y) Jag gillar (stället där Matilda bor?)! Haha, har ingen aning om hur de stavas! ;)

Nu blir de middag! (har inte ätit någonting sen klockan 11 idag och då åt jag 2 knäckebröds mackor!)

Puss♥



:)

Några bilder från i sommras när vi var på bröllop i stockholms skärgård :)

På kvällarna satt vi ute runt en eld och gravade åt allt och alla! (y)






Och sist men absolut inte minst har vi Micke! Min kusin som gifte sig :)

Yes!

Snart kommer min kära syster upp! Och hon har med sig sin gulliplutt bebis! :D <3
Fan vad kul de ska bli och se Maya, (Ida skiter vi i ;)), hon har säkert blivit jätte stor å allt :)
Å vad glad jag blev! Har inte sett dom sen i sommras, alltså veckan efter skolavslutningen, så de var ju jätte länge sen! :)



Ida, Anders och Maya :)    (bild från hennes dop)

Duktig heeeest!

Pilgrim var jätte duktig idag, skrittade igång ut snabbt bara med Matilda. Sviiiiiinkallt var de! ;s Sen red vi i ridhuset och Pilgrim var helt underbart reglerbar i galoppen! <3 Blev as glad! :D
Sen smorde jag hans träns med läderbalsam och allt! (y) Lite stolt är man ju!

Imån blir de Matilda-dag :) -Can't wait!  Puss ♥


Stina är rolig! :D

Vi satt och käkade middag, - jag, mamma, pappa, Jim & Johan... Och L-G var också där :) Och så håller Jim på att berätta om ett "spöke" som Reidar sett, och tydligen hade han bildbevis på de också. *host, host*
Iallafall så försvann "spöket" in i kaminen (HAHAHAHAH!) och sen gick Reidar ut på gården och så säger jim att;

- Till och med hundarna var tysta!! (dom har jäääääätte många hundar) Ingen hund sa ett ord!

Och så kommer jag helt smart bah;

- Antagligen inte... Hundar pratar inte!

Och då började alla utom Jim skratta! :D Haha Jim blev nog lite suris ;)



Hemmadag

Idag har jag inte gjort någonting utanför huset :) Haha! Läste ut Svart ängel på förmiddagen och sen kollade jag en film och stickade lite på mina strumpor (som aldrig kommer bli färdiga;)) och nyss kollade jag Vampire Diaries :)

Att jag nu läst ut Svart ängel gör mig helt desperat! Jag måste läsa nästa bok NU! Och läääääängtar tills nästa torsdag när jag får se nästa avsnitt i Vampire Diaries! Haha, gud vilken tönt jag är!

Men imorgon blir det stallet och rida min lilla sötnos och sen tar Ellen honom lördag och söndag :)

Puss ♥



Klara, färdiga...... SKRATTA! :D






Nu är de bäst för er att ni skrattade nu när jag bjuder lite på mig själv :)

Uteritt :)

For till stallet vid 12 tiden och red ut med Elin och Nutella och Linn och Dana ;) Eller Linn red inte, hon ledde Dana. Vi red till galoppbacken och sen runt där så vi kom tillbaka i gamla ökx-skogen :) 2h tog de och vi red minst 1 mil! (y) Och Pilgrim bockade 2 ggr och Nutella bara en halv..... Inte bra, inte bra....

Sen var jag tvungen att gå hem och samtidigt så passade jag på att gå till bibblan och hämta ut Svart ängel. Det är den fjärde boken i House of night-serien. Har inte hunnit läsa speciellt mycket men hittills är den hemsk! Haha.

När jag sen kom hem var de bara byta om och sen iväg på träning, var helt seg å allt och så körde vi evigheten och vi var bara 2 pers vid varje hörn :( Jätte jobbigt, ville typ bara gå och dö :p

Nu ska Elin snart skicka bilderna frän igår? och sen ska jag ta och mysa ner mig i sängen med min bok och .... någonting gott! :)  Pussåkram ♥



griskallt ;s

Red ut med Elin idag :) Det var jätte kul fast svinkallt! Vi red förbi Blosans grav och till vattenfalls "galoppbacken" :) , där rejsade vi lite också! :D Och Pilgrim hoppade rakt in i skogen på exakt samma ställe som han gjorde när vi var där sist x') Tönten...

Och vi fotade ponnisarna i hagen så dom bilderna kommer nog imån nångång när Elin skickar :)

Och sen som de står i de tidigare inlägget kom jag inte in i vårat hus så stannade i stallet, fotade Elin, Matilda S och Matilda E lite när dom red och sen satt jag i baracken och läste Bridget Jones Dagbok (y)!
Hade tänkt smörja men mina svampar var helt sabbade för att någon jävel varit och tagit och använt dom utan att tvätta och sätta tillbaka dom! ;@ Antagligen samma jävel som använt mitt läderbalsam. Jag HATAR när folk tar andras saker, även fast man har skrivit namn och allt!

Sen; Desperate Housewives och Cougar Town :) Puss ♥




fail

Stina är smartast i världen! För hon har inte med någon husnyckel så hon måste vänta i stallet jätte länge tills hennes pappa kommer hem. Och de sorgliga är ju att hon endast ätit en mandarin när druckit ett glas oboy i morse när hon vaknade hemma hos elin. :(

Sour Winegums

Då var de dags igen :) Hade ingen lust att blogga igår så sket i de :p haha!

Idag när jag vaknade var jag ensam hemma :( Eller Johan var hemma, men han räknas inte för han har ingen bil och inget körkort! Så jag fick gå till stallet (n)
I stallet gick de dåååligt, Pilgrim hade typ veckans damp-dag idag! ;o Taskigt med tanke på att jag har ont i mina hälar :( Stövlarna är inge bra :( Vill ha nya vinter-fodrade-teddy-stövlar! :D
Sen for jag hem å stressade till ICA för att köpa chips och godis :) Och så for jag och Matilda till Elin i Örat! :D Vi ska kolla film å typ de.... haha!

Kyss ♥


Haha ett minne vi diskuterade idag! ;D Yeee!

RSS 2.0