Fotbollsturnering.

Idag hade vi 2 lektioner före lunch och sen hade vi fotbollsturnering. När vi slutade åkte jag med Elin till stallet och gick ut och gick med Pilgrim en sväng, han skötte sig grymt mycket bättre än sist vi var ute och gick! :) När vi kom tillbaka borstade jag han lite där ute och sen hämtade Elins mamma :)
Nu har jag dushat och ska göra lite käk, bajbaj!
Och ja, Hungerspelen var Ä C K L I G T bra! :D


förlåt, förlåt, förlåt.

Förlåt än en gång för den dåliga uppdateringen! Men nu jävlar!
Idag gick skolan snabbt, torsdagar är alltid så sköna. På träningen hade vi Lasse, han hade inga nycklar så tills Frida slutade körde vi lite cirkelträning och sen när Frida kom med nyckel körde vi lite intervaller. Nu har jag just kommit ur duschen och ska bara föra över lite nya avsnitt på usbet och sen gå ner och käka!
Har inga nya bilder så istället bjuder jag på 3 bilder på 3 grymt snygga killar från Hungerspelen (som jag såg igår!!!!!!!:D)

You're ugly and you show it!

Fittbussarna ville inte gå så kunde inte fara och se filmen, Pilgrim har gått hopplektion och en massa annat skit har hänt. Det enda positiva är min nya tatuering, den kommer sitta där i nacken finfint tills imorgon då jag kommer att svettas bort den. Myyyysigt va?
Ska avsluta detta vidriga inlägg nu, hoppas ni dör en plågsam död ♥

Killers

Idag har jag varit och ridit ut en sväng på min fina prins, sen kom jag hem och duschade och så åkte jag till Tova. Vi var en massa tjejer där och så såg vi Killers, lika bra varje gång! Sen skjutsade pappa oss in till Ötå och så for vi på frippes, det var hyfsat roligt ikväll faktiskt. Om man räknar bort dom extremt dåliga tvprogrammen och att jag vart jävligt pissnödig i slutet, haha.
Nu måste jag gå på jakt efter min sminkborttagning som verkar ha sprungit iväg och sen måste jag hitta något att stoppa i munnen då jag är grymt hungrig.
Puss♥

Just before it all comes crashing down.

Yoyo bloggen! Imorse bestämde jag mig för att inte gå till skolan, jag erkänner, att då var det av ren slöhet men när jag vaknade ordentligt hade jag en finfin huvudvärk som hållt i sig hela dagen och lite smått feber-vibbar har jag också fått. Tänkte inte fara till skolan imorgon heller, då är det promenaden till Ruskola som gäller, men nu börjar min kära far säga att om jag inte far till skolan måste jag fixa någon annan som tar Pilgrim också för "när man har feber ska man inte göra någonting", så jag får se hur det blir med det.. Egentligen kan det ju kanske vara rätt skönt att ta en lång promenad med musik i öronen..
Till helgen är jag iallafall 100% frisk för på lördag är det mycket troligt att jag åker till Lule och ser Hunger Games (som har premiär imorgon!!!!!) och på söndag är det match i Gammelstan som gäller!

And it feels so real from the outside looking in.

Förlåt, förlåt, förlåt! Har inte ens tänkt på att blogga den senaste veckan, har glömt bort bloggen.
Idag har jag iallafall varit och tränat, på en tisdag(!!) Men imorgon blir det att fara till stallet och pussa på min prins och om det är bra väder blir det även en uteritt :)
Nu ska jag tvätta ansiktet, räkna lite matte och sen fixa nåt att käka framför Desperate Housewives, puss ♥
Haha, grym bild!

Tetris

Nu var det ju ett tag sen jag bloggade sist igen. Igår var så jobbig i skolan och jag tog första HPV-sprutan som gjorde ruskigt ont! Bara 2 kvar.....  Tänkte att lektionerna skulle gå åt skogen också, men det gick sååå bra! Alla var så sjukt duktiga!
Nu ska jag strax gå på syslöjd och sen nörda tetris. På tal om det, vissa har gått upp i rank 10 :D

Baby doll, you need some rock 'n' roll!

Bara jag som tyckte Top Cats var grymma? Haha.
Tungt att stiga upp och gå till skolan idag, usch och fy och blä. Efter skolan for jag till stallet och såklart glömde jag Pilgrims bananer :( men istället pussade jag lite extra mycket på honom så då blev han glad iallafall!
Ridpasset idag gick verkligen inte bra, red i lite över 1h och han var så sjukt jobbig. Han hade säkert lite träningsvärk från i Lördags vilket gjorde honom extra stel. Han blev mjukare när vi hade värmt upp men han har blivit så hård i munnen nu när lektionerna börjat så det hjälpte inte speciellt mycket. Och så började han tjorva med huvudet också, och trycka ut bogen. Hojja vilket pass, men det kan inte alltid gå bra! Är taggad till imån, då jävlar! :)
Nu ska jag gå ner och ta mig en dusch och sen sätta mig och se the last song en gång till, lika att passa på när jag en gång har den på datan. Hehe.
Söthunden, som för övrigt är lite pissed off på mig nu. Försäkte få honom att svälja ett piller - ingen höjdare!

Typiskt mig.

Jag har suttit och gråtit som en liten bebis. Vilken underbar film, blir aldrig less. Om ni inte sett den så måste ni ta och göra det! KÄÄÄÄRLEEEK ♥
Nu ska jag borsta tänderna och sen lägga mig i sängen, kanske läser en stund (The last song ofc) innan jag knoppar in.. Och ja, jag vet att klockan är kvart över 8 (hehe) men jag satsar på att vara utvilad imorgon.
Det känns lite läskigt att lägga ut bilder på mig själv såhär. När jag rider är det en sak men såna här bilder... Man blir så jävla granskad, kan bli*. Tur att jag inte är någon storbloggare iallafall :) Gillar ni inte bilderna kan ni ju blunda? :)

The last song

Nu sitter det en trött Stina här med en dunkande huvudvärk, ingen bra kombination. Men ska ändå berätta om både igår och idag (y)
Igår hade jag morgonjouren i stallet, hade tur med vädret och nästan inga hästar behövde täcken så det gick ganska fort och smärtfritt. När jag var färdig mockade jag och sen for jag hem för Fanny R skulle hoppa Pilgrim. Sen for vi till Siekas och tog skotrarna ut i skogen med Bertil, kan konstatera att han kör som en galning. Voltade 2 ggr och när han körde brevid en vak höll jag på svimma av skräck, haha. När jag kom hem satte jag mig framför datan och myste med lite chips och dipp. Och påskmust!
Idag har vi varit och spelat basket i Luleå. På morgonen (06.45!!!) hade min röst sprungit iväg och lämnat kvar ett hemskt halsont men rösten kom tillbaka så småning om. Vi vann matchen, mot Gladan. Men dom ledde i andra (?) perioden, inte bra. Men kassa domare var det verkligen!
Det var bara vårat lag och damerna med och vi hade match i olika hallar så vi blev klara snabbt och kom hem för ett tag sen. Det brukar alltid vara mörkt när vi är hemma men inte idag, och alla har sovit typ. Både på vägen dit och hem, sköööönt!
Jag visste att jag skulle hinna till stallet idag men är så trött så skulle bara ha flamsat bort ridpasset och det känns onödigt så snälla Fanny tog Pilgrim idag. Ska ge banan åt honom imån så han förlåter mig frånvaro :)
Nu resten av kvällen ska jag deppa för att lovet är över och finns något bättre sätt att deppa än att se en sorglig film? Idag blir det en favorit i repris, The last song.




Elin Hietala, 14 år!

Nu har jag gått igenom hela bloggens fotoregister, hehe :D GRATTIS FINASTE DU! ♥

Busy day.

Vaknade alldeles nyss. Detta är de längsta jag sovit på hela lovet ;) Men det blev ju en sen kväll igår, eller tidigt imorse.
Nu ska jag klä på mig, fixa facet, fixa frillan, käka, packa ner mina muffins och gå ut med hunden innan jag pallrar mig ner till ICA i det härliga vädret och står där och säljer fika i nån timme. Blir fan bara att dra på skotertäckisarna!
Sen far jag hem och chillar lite innan jag far till stallet och rider och nattar i det härliga vädret, fast jag tror iallafall att jag skulle få sällskap av lite galna människor och då går det ju fortare!
Och sen kommer nog resten av kvällen spenderas på Frippes.
Vette fan vart jag lämnade macen så då fick jag ta mammas data och där han jag inga nya bilder så jag bjuder på en gammal :)


Haha fyfan vad kul! Måste pissa...


Internationella kvinnodagen.

Såhär mycket bloggning blir det när Stina har en ledig dag! Men det lär nog dröja till påsklovet innan ni får vara med om något sånt här igen, haha.
Dagen började bra men nu har det börjat luta neråt igen, bakade en äppelkaka innan träningen - den blev inte bra! Frida var magsjuk och Lasse var i sin stuga så vi fick ha egen träning och det tog en stund innan vi fick nyckeln till bollskåpet och nu är jag trött och längtar INTE till imorgon.
Vi ska sälja fika imorgon utanför ICA, antingen bakar vi för 150kr eller bara lägger det i kassan. Så frågan är, ska jag baka eller bara ge 150kr? Lätt att jag skulle gett pengar bara om det inte hade varit av mina men nu har jag ett riktigt dilemma.
Snart är iallafall middagen färdig, mamma bjuder på tacogratäng, och redan då blir kvällen bättre :) Allt för idag, vi hörs imorgon! ♥

KONY 2012 from INVISIBLE CHILDREN on Vimeo.

 

Om ni inte sett den ännu, se den! Ni får ursäkta den vita länkade texten...


Ser han ut som 39?!


Torsdag.

Tänkte fara till Frippes-saken men blev slö och så har jag fortfarande ont i halsen så tänkte att jag stannar hemma så jag kanske blir lite friskare innan träningen.
Matilda dissade mig också, blev inget fotande med henne idag. Nog för att det snöar så hade nog ändå inte orkat vara ute, hehe.
Nu ska jag ta något att äta och kolla lite heartland innan träningen!
Haha stortönten visade sig, känner mig så dum när jag ska vara seriös medan jag tar bilder på mig själv.

Luleåshoppingen!

Ett nedmattande kompaktpuder från Make Up Store.
Primer från Kicks.
En rouge och en rougeborste från Kicks.
Ögonbrynspenna från Kicks.
PLATTÅNG! :D från Clas Ohlsson
Jeans från Monki.
Kort linne från Monki.
'
'
'
Tror det var allt, förutom 2 BHar.

Onsdagen

Vaknade kvart i 8 idag igen och for på konfaläsning klockan 9, var där till typ 1 och sen hämtade åkte jag därifrån till stallet med Matilda. Red i ridhuset och det märktes att det var ett tag sen jag red ett ordentligt dressyrpass, stelochslöhäst.se! Men mot slutet släppte det och då gick han bra, han klarade av förvända galoppen genom 2 hörn också! Duktig ponny ♥
När vi hade ridit och gjort klart allt så hade vi ingen skjuts hem och slöa som vi är bad vi Ricko hämta oss, hehe. När jag kom hem gjorde jag en tårta, tillochmed bottnen! Den blev just klar. Nu ska jag och Matilda gå till frippes en sväng, tar bilder på det jag köpte imån till dagsljus, jag och Matilda tänkte ha en liten photoshoot :)
Puss ♥


I'll try..

Ni ville se bilder på de jag köpte och jag ska fixa det imorgon!
Idag vaknade jag tidigt, kollade lite heartland och åt pizza. Sen åkte jag ju till stallet och det kom faktiskt lite folk, och jag tror att det var 3 modiga killar som vågade sig upp på hästryggen. Är lite smått stolt av att 2 av dom satt på Pilgrim, min grabb är bäst! Sen for jag hem, åt middag och sen tillbaka och nattade. Lisa och Tova hjälpte mig och Matilda så det gick på ett kick, tack CCM-bros!
Nu ska jag basta och sen kolla ett PLL-avsnitt och kanske nå Heartland, Puss ♥
Har segt internet så orkar inte ladda upp någon bild, sorry.

Tisdag

Jag har ätit pizza 4 dagar i rad! Stolt tjej hära.
Hursom, idag ska jag till stallet. Det är Frippes goes Stallet idag men vi får ju se om någon vågar komma, måste dit hursomhelst och ta hand om ponnyn. Han ska få testa sina nya benskydd idag! Hoppas dom passar :)
Sen har vi ju träning idag men jag har gått och blivit förkyld med halsont och min stortå är inte vad den brukar vara så jag får nog ta och stå över.
Bloggar mer sen, min pizza är klar! Vill ni se bilder på vad jag köpte igår? :)


Bildlöst.

Är ruskigt trött så slänger bara in ett snabbt inlägg.
Dagen har gått mycket bra, red med Elin till... Ja, vette fan hur man stavar det men dit Matilda bor för vi skulle säga grattis åt henne men hon var inte hemma. Typiskt, haha. Men hästarna fick iallafall lite miljöträning och vi fick några gulliga blickar. Sen har jag smort båda tränsen, stiglädrena och mina vinterstövlar!
När jag kom hem färgade jag mammas hår och sen var jag och fikade hos Matilda en sväng. Imorgon bär det av till Luleå med baskettjejerna, inte för match utan för lite shopping. Det ska bli kul! Kommer nog ha lite långtråkigt i bussen dock, jälva bajstelefon... Inga nummer har jag där heller. Men vilken idé jag fick, smsa 0761139293 imorgon om ni inte har något annat för er! :D
Ska borsta tänderna nu och sen krypa ner i sängen, uppstigning klockan 5 imorgon. TAGGA......

The human centipede....

Nu sitter jag på Elins data... Och ja, PÅ!
Nu kommer Elin och Ellen in från bastun, äntliiiigen. Jag, Matilda och Mira har kommit in för lääänge sen. Vi har till och med hunnit duscha. Nu ska vi typ se äckelfilm, hejdå!

Make believe

Måste verkligen skärpa mig med bloggningen nu! Hursomhelst, igår krashade min mobil. Förde den till Nyberg's nyss men dom fick inte igång den så den ska skickas iväg på lagning. Nu kör jag på men en gammal hederlig knapptelefon - FML.
Ska nu sätta mig och kolla lite Heartland och sen bär det iväg mot stallet för uteritt med Elin och sen kommer kvällen spenderas hos Elin i Korva.

Som sagt, FML.

RSS 2.0