Pikku Poika

Har ett erkännande att göra.. Datan har fungerat nu i några dagar men jag har inte orkat blogga.. Fy på mig!
Inatt har jag i alla fall spenderat med Macka, åkte med päronen och bror till Happis runt två och valde valp. Vi tog den vi hade som favorit första gången vi såg dom! Eller jag valde, hihi :)) När vi kom hem gav jag med ut med Ruffe på en springtur, var äckligt jobbigt.. Nu ska jag borsta tänderna och lägga mig och sova, imån börjar sommarjobbets sista vecka!
Denna valpis valde vi, dom kallar han Pikku Poika för när han föddes var han minst. Nu är han ungefär lika stor som dom andra storleksmässigt men lite smalare :) Ska kämpa för att han ska få behålla sitt namn, tyckte de var gulligt! Man kan ju kalla han Pikku eller PP :D
 

---

bajsdatan kraschade igår och biblans Wifi samarbetar inte så lär inte bli någon bloggning ett tag framöver :)

Söndag

Hemma efter en mysig helg i skogen. På fredag badade vi utebastu, så jäkla skönt! Igår var de ju lite taskigt väder ute så de blev en inne-mysar-dag. Överträffade dock mig själv med middagen då jag gjorde egen klyftpotatis i ugn från scratch, blev riktigt mumma! Sedan avslutade vi kvällen med Rambo, värsta spännande! Höll på kissa på mig!
Ska iväg till gymmet senare ikväll och imorgon fortsätter jobbet. Är lite nervös för dom ska ha sommarbiblo den här veckan och då kommer det massa barn och jag ska ha hand om de... :S Och dumma Macka jävlades lite så har ett gigantiskt rött sugmärke mitt på halsen, kommer vara pinsamt.. Måste söka fram en tröja med hög krage, tveksamt att jag har en men vi får hoppas.. Puss! ♥
 

Midsommar

Jonnes hår är kirrat. Lyckades cutta mig på foten idag när jag rakade benen (!?). Ätit smörgåstårta. Nu jänkis å pojkvän. Glad midsommar på er! ♥
 
 

Torsdag

Vet inte riktigt vad jag ska skriva... Veckans sista jobbdag är förbi, tog en powernap efteråt. Läste även ut min bok och fixade med mina naglar. Av en händelse såg jag frippes status på fb och fick bråttom ut ur huset - jordgubbstårta! Mysig kväll med alldeles för mycket mygg.. Imorgon blir nog en riktig superdag, ska bland annat träffa pojkvän som jag inte sett på en jäkla vecka(!!!!!) å sen ska jag göra Jonne hårlös. Eller dedär med Jonne gör jag först men ja, haha :p Nu ska jag sova, pusspuss!
 

Onsdag

Tredje dagen med mördar-träningsvärk är nästan över. Den borde ju börja ge sig snart... Igår var jag till Jonne och fikade, Mira var också där å henne skjuts kom inte så hon sov hos mig inatt. Är less på mitt jobb, nu ska jag laga mat och sen kolla det nya True Blood avsnittet och det nya PLL avsnittet, drööööööm ♥
Bara en jobbdag kvar i veckan å sen är det helg, skönt! Men puss på er!

 

Teenager posts

Tyckte dessa passade så bra in på mitt liv så ville dela med mig av dom till er. Idag har också min kära vän Jonas fyllt år, äntligen är du ett år äldre mig ;) Den andra bilden är riktad mot dig. Nu har jag inte tid att skriva nå mer, nördar True Blood. Nya säsongen släpptes igår och kollade inte klart förra säsongen sist så heeeeejdå!
 

..

Om ni undrar varför det började spöregna så var de för att jag dödade en spindel innan jag gick till gymmet, sorry..

Måndag

Första dagen på jobbet avklarad! Var faktiskt riktigt roliga att jobba på biblan :) Ska chilla lite nu tills maten är klar och sen ska jag på ett välbehövligt gympass. Nog för att jag har träningsvärk i i stort sett hela kroppen från Grans, men de känns inte riktigt som att de var träning så då tränar vi lite mer! Dock gjorde min ömma handled sig hörd idag när jag jobbade så vi får ju se hur det går att lyfta vikter senare.. :)
Pussåkram!

Söndag

Har haft en underbar helg! Ridit 3 helt underbara hästar, alla roliga på sitt sätt! Längtar tills jag får testa fler! Inget ridpass har gått åt skogen heller som tur är! Vi har också fått tömköra två sötponnysar idag, superkul! Tog tummen ur röven och överförde bilderna från systemisen, hann inte fota så mycket där borta men lägger upp dom jag tog iaf :)
Ska slå igång Twilight och somna till den, imorgon börjar jobbet. Puss!
 
 
 

@ Grans

Sitter i min fina säng i mitt och Elins dubbelrum. Är helt död i kroppen, har blivit två ridpass, ett sitspass och så fick vi köra travare en sväng idag. Det har varit en sjukt rolig dag och nu är det snart läggdags, imorgon blir de ännu mera häst innan det bär av hemåt igen. Och på måndag börjar sommarjobbet, yeeeey.... Puss!



Fredag

Sommarlovets första hela dag börjades på bästa sätt, vaknade bredvid min Marcus. For hem från han på dan och senare på kvällen åkte vi till Jänkis. Kom hem därifrån för en stund sen, nu ska jag äta, duscha och packa till imån och om jag hinner går jag förbi på frippes. Puss!

<3

nybastad och ren, nu supernatural och sen sova med mitt <3







Soooooommaaaaaarloooov

Då har jag gått ut grundskolan med 322.5 poäng. Om jag förstod de hela rätt.. :) Hojja vad konstigt det känns, kommer sakna alla fina lärare.. Och Marja-Lisa!! Är helt deppig nu, haha.
Efter skolavslutningen gick vi tjejer och åt på Labonté, pressade i mig en hel pizza - kanter och nu är jag aika mätt! Mira kommer hit på en stund och senare ska jag med henne, Elin, Ida och Djånas å kolla utsparken. Tills dess ska jag kolla DET NYA PLL AVSNITTET I SÄSONG 4!!!! Taggar nå insane!!!!! Å ikväll blir det onki och kolla på packade människor.
Igår sprayade vi ju förrästen på skolgården, jätte kul var de! :D

Måndag

Kall dag i Pajala idag, vi har nu lärt oss allt som finns att veta om Northland-gruvan, ätit thaimat, besökt ett museum(?) och kikat på nå mikro-grej. Attans, glömde att vi åt mjukglass också :)
For till gymmet när jag kom hem, första ordentliga gympasset på länge. Det var jobbigt men skönt nu att ha det bortgjort! Vi körde ben och sen avslutade jag med en mil cykling, jääääklar vad jag svettades, haha!
Nu har jag ätit och ska packa ihop lite grejer och sen fara till Macka (läs: gååååå.....). Pusspuss!
 

Söndag

Morgonen har spenderats med att torka upp valp-piss, jag börjar bli riktigt bra på de nu! :) Pallrade mig hem därifrån runt 4 och direkt när jag kom hem gick jag iväg till fammo. Hon var förkrossad över att inte kunna komma på min skolavslutning, haha..
Skickade nyss in mina newbody grejer och nu ska jag chilla resten av kvällen, funderar på att traska ner till ICA och köpa nåt gott och fira att imorgon börjar sista veckan som 9onde klassare! Puss!

Lördag

Var nyss till gymmet med Jonne, blev inte mycket gjort där men fick i alla fall ta en varm dusch ifred från myggjävlarna :) Kunde tillochmed raka benen!
Nu blev jag helt akut trött.. Ska kolla lite pll och sen kanske vara med Elin och senare Macka, puss!

Fredag

Nu är alla mina hästgrejer hemma. Skönt att äntligen ha de gjort! Orkar inte överföra bilderna nu för var för ett tag sen ner i källaren och stoppade i en myggdödare så de borde nog vara fritt fram att gå och duscha nu. Har lite ärenden att göra på byn, hoppas jag har rätt att affärerna är öppna till 5 så jag hinner. Ikväll blir det nog antagligen frippes eller nåt sånt, pusshej!
 

<3






Torsdag

Tessa var skitrolig att rida, hon har blivit så himla fin! Hann få allting tvättat också så de är bra. Det får hänga ute på tork under natten och när vi kommer till stallet imorgon tar vi in de :) Elin fotade så när jag har tid ska jag överföra bilderna hit till pissdatan :) men nu ska vi iväg till Korva för bastubad och myskväll, puss!

6 juni

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Sveriges nationaldag, hurra, hurra, hurra! Nej kanske inte så speciellt men ja :)
Avslutade kvällen igår med en liten joggingtur, kändes inte bra när det inte har blivit nåt gym på två dagar så tvingade mig själv ut igår kväll, pust...
Vaknade tidigt idag så tänkte att det var lika att stiga upp. Ska ta och äta lite frukost och sen kolla ett pll avsnitt. Vid 11 blir det att åka till stallet, har värsta mycket saker att ta med hemifrån dit, haha. Grön såpa, tvättmedel, klädnypor, gamla handdukar, ikea-påsar m.m  Hihi, vad kul det ska bli! Hörs kanske ikväll!

Onsdag

OMG! Har behövt starta om den här pissdatan med våld 2 gånger och den har gett upp totalt när de gäller swefilmer.. Grr..
Nu tar vi dagens positiva: Fick veta att GZ ger mig ett A i biologi också, det var vääääldigt oväntat! Fick också sluta just efter 12 så de gjorde humöret bättre!
Nu ska vi fara iväg på en kvällstripp till skogen med familjen, förhoppningsvis får jag sålt lite newbody också. Imorgon blir det hel-dag i stallet. Ska rida och mocka åt Tessa och så ska jag och Elin tvätta alla våra grejer, har borstar och schbrak och lindor och kläder m.m att tvätta och läderutrustning att smörja. Tur att det blir fint väder imorgon så tvätten torkar fort! Hejppahej!

En macbook fattigare..

Nu är min älskling inlämnad.. Den kommer vara saknad men man ska ju inte vara på datorn på sommaren när man kan vara ute så detta borde resultera i en extra brun Stina i höst :)

Varma

Har just stoppat in ett gäng varma mackor med tonfisk och tomat i ugnen. Väntar nu otåligt på att dom ska gräddas klart :) Har sparat de bilderna jag vill ha kvar så nu är det bara att lämna in datorn, kommer bli riktigt tugnt att behöva slåss med mamma och pappa om andra datorn i sommar.. Men när jag tänker på att jag till hösten mest troligt kommer bli ägare av en egen och ny macbook känns det bättre! :)
Jag och datorn firar våran sista kväll tillsammans med pll (och varma mackor såklart)! Bloggningen lär bli sämre här fram över, eller iallafall bildmässigt, men ni överlever till hösten! :)
Beställde alldeles just en ny bikini och ett par shorts från Bikbok så nu känns allt ännu bättre! Puss på er! 
haha hösäck, men fin pålle i fina kläder!

Tisdag

Tog riktigt lång sovmorgon idag, så skönt! Har bestämt mig för att jag kan leva utan data över sommaren så nu är det bara att börja rensa och spara bilder och skolarbeten.. Kilade till ICA efter skolan och köpte marabou och lite nappar som motivation.. Nu kör vi, hejdå!

Måndag

Vilken jäkla pissdag! Haha ingenting har fungerat... Sitter nu och funderar på om jag ska köpa ut den här datan eller om pappa får köpa en ny data till hösten. Det som gör att jag ens funderar på att ha kvar den här är för att då slipper jag tömma den och lämnar jag in den blir jag utan data hela sommaren.. Nu ska pll få mig på bättre humör, puss!

***


Söndag

Vilken rolig söndag jag har haft! Och klockan är bara 4.. :D
Mamma väckte mig vid 8 och vi bestämde oss för att åka till Happis. Första stoppet blev skopunkten. Jag verkligen HATAR att köpa skor, inte min grej.. Iallafall slutade de med att jag kom ut därifrån med 3 par skor, två par klackar och ett par platta. Dom platta är mina reserv-skor om jag skulle fega ut på klackarna till skolavslutningen, haha!
Efter sko-shoppingen åkte vi och kikade på valparna, såååå söta var dom, små falukorvar! Jag och pappa har redan smått bestämt vilken vi ska ha, nu är de bara hitta på ett namn :)
När vi kom hem från Happis var det bara att snabbt byta kläder och sedan iväg på en-veckas-försenad-morsdagsmiddag på Kattila, åt lax och den var ruskigt god! 
Nu ska jag byta om och kila iväg till gymmet och träna bort veckans onyttigheter och sen blir det att göra klart dom två sista inlämningarna någonsin i 9an innan det blir Macka-time, puss! 

Lördag

Igår var det en lugn skoldag, pressade ute i solen i typ en och en halv timme efter skolan och sen for jag med Mira till frippes. Var en seg kväll och skötsam som jag är kom jag hem 11, före mamma och pappa tåls att tillägga!
Vaknade alldeles för tidigt idag av att jag höll på stekas levande i mitt rum, mindre kul. Sitter nu och kollar pll så ska fortsätta. hejsvejs :)

RSS 2.0