Chillmode

Har faktiskt inte en enda bild sparad från helgen.. Illa! Men antar att de flesta av er sett bilder på insta och snap :)
Det har iallafall varit en grym helg i Kiruna. Mådde inte helt hundra på lördagen men de var kul ändå, haha..
Min vad och rygg påminner mig om att jag lever nu iaf så tar en extra vilodag från träningen, men imorgon kör vi igen! 
Ska ta de lugnt hela dagen och ikväll ska jag till stallet med Elin. Puss!
 

23.34

Hade en jättetrevlig kväll i Kuiva igår, tack Sofie och Linnea! Man blir ju bara lite less på dessa jävla mygg.. Haha. 
Idag har jag kört ett benpass utan stretching efter så lär inte kunna gå imorgon och allt kommer vara Elins fel! Har varit i stallet också och Pilgrim har fått börja trava idag. Snacka om nöjd kille, han pinnade på riktigt bra på hemvägen.
Har fixat naglarna ikväll också, limmade dom som var lösa med lite karlssons klister och satte sedan ett svart sugarcrush lack på. Lite fail då undersidan är vit menmen... ;)
Imorgon bär de av mot Kiruna! Är dödstaggad och ska gå å sätta sakerna i väskan nu innan jag hoppar i säng. Godnatt på er!

#truetotheend

Alla dagar ser likadana ut nu när det är lov. Blir lite deprimerad när jag tänker på hur dåligt jag tar till vara på tiden, haha.. På onsdag hade Sofie och Linnea hyrt Kuivafolkan så då får jag umgås lite med tjejerna och till helgen blir det ju Kiruna med Elin och Ellen!! Har varit lite neggo till de men nu börjar tagget komma :D
Idag har jag iallafall varit i stallet och hållt en privatlektion samt ridit Pilgrim och efter det krigat mig igenom ett rygg-, bicepspass på gymmet.
Avslutade kvällen med mango och första avsnittet i sista säsongen av True Blood (därav rubriken). Var faktiskt riktigt bra!! Nu är nästa måndag efterlängtad! 
Nu ska jag borsta tänderna och lägga mig i sängen med en bok, natti på er!

Huggorm

Blev väckt 10 och for till Siekas med pappa och hundarna. Vi gick i skogen i runt en timme och när vi var påväg tillbaka såg vi en huggorm.. Den var dödsläskig! 
Efter Siekas for jag och Elin till gymmet för ett magpass och sedan till stallet. 
Nu har jag duschat och middagen är i ugnen. Ska bara sitta i soffan med HoD och sedan ta kväll tidigt för att få igen min förlorade sömn. Kyss!
 

222, 60, 7

Ovan ser ni dagens 3 rätters middag. En sill- och romtårta, ugnstekt lax och ugnsrostad färskpotatis, morot, rödlök och tomat och till efterrätt en brownietårta med hallonmousse! Magen blev nöjd!
Min kropp är helt mörbultad, har hemsk träningsvärk i vader, lår, rumpa och rygg, hej otränad!! Blev ett överkroppspass på gymmet idag också, lär känna av mina bröst imorgon.
 
Rubriken syftar än en gång på mina dag-räkningar. 222 dagar tills jag fyller 18, 60 dagar kvar innan jag börjar tvåan och Elin följer med till Grans och 7 dagar kvar till Kirunafestivalen.
 
Ska spendera resten av midsommarkvällen i soffan framför Hart of Dixie, godkväll på er!
 
 
 
 

A sky full of stars

Igår var en Elin och Stina dag. Vi var på gymmet och körde axlar, triceps, vi var till stallet och red och sen avslutade vi kvällen med utebastu i Korva.
Nu sitter jag hemma, har varit till stallet och det är vilodag från gymmet så dagens sysslor är bortgjorda. Ska slå på de nya GOT avsnittet och sen är det Hart of Dixie som gäller för hela slanten!
 
 
 
 
 
 

Legday

Det går bra dehär med bloggningen.. Haha! Hade en rolig kväll i onsdags, gjorde gelenaglar på torsdag, frippes på fredag och igår Hart of Dixie-kväll med chipspåsen.
Idag har jag hunnit med min dagliga promenad till och från stallet och där emellan är hästsysslorna bortgjorda. Var tvungen att ta till våld i brottningen med vattenslangen..
Nu kom Elin och vi ska gå till gymmet och köra beeeeen, har världens träningsvärk från ryggpasset vi körde igår! Nu byta om, hejsvejs!

There's no "us" i summer, only "u" and "me"

Nu väntar ett 70 dagar långt sommarlov - drööööm! Fast kommer sakna mina granisar jätte mycket!!
Våra mentorer sjöng en sång åt oss imorse med såna där helium-röster. Haha så söta, speciellt Janne! Tänkte dock inte på att filma förrän det redan var slut..
Övningskörde lite hem och nu har jag just kommit hem från stallet. Håller alla tummar och tår att pappa värmer bastu när han kommer in, skulle vara ett bra avslut på denna dagen.
Imorgon ska jag och kolla på Elins skolavslutning och förhoppningsvis hinna till stallet innan kvällen. Puss!!
 

Öjebyyyn

Lyx med Wifi på bussen, har säkert funnits länge men de är nytt för mig!
Klockan ringde halv 9 imorse och en dödstrött Stina steg upp för att hinna med dagens alla sysslor. Börjar ju bli lite till åren nu och kom i säng lite sent igår/idag och det har jag märkt av under dagen, hihi.
Hursom, har varit i stallet och tagit hand om Pilgrim, plockat iordning i mitt rum och rensat kläder samt övningskört med Bertils bil - den var jävla pigg! Haha..
Nu sitter jag på sista bussen mellan Ötå - Öjebyn för den här terminen, vilken härlig tanke!
Får reda på nationella matte imorgon och är lagomt nervös... Kommer bli så jäääkla arg om jag sabbade mitt betyg!...
Känner att det här blev ett konstigt inlägg men nu ska jag fortsätta vara nervös, godkväll på er!

That awkward moment

Såg just that awkward moment, såååå bra! Väckte nog hela huset när jag började garva i mitten av filmen..
Annars då: Ja, idag har jag varit i stallet och ridit, som vanligt. For själv, barbacka runt Haapakylä och hästen skötte sig prima fint!
Imorgon bär det av till Öjebyn igen för tömning av rum, lite provresultat och grillavslutning med klassen. På tisdag kommer los padres och hämtar hem mig för sommaren. Är SÅÅÅÅÅ redo för en riktigt kul sommar!! Hoppas den lever upp till förväntningarna!
Nä men nu ska jag krypa upp till sängen och läsa lite bok, god natt på er!
Snygg Zac Efron!!!
 
 

Ruffe

Dagens enda lektion var idrott. Vi spelade volleyboll ute på sandplanen. Spelade och spelade men ja, ni förstår.. Lektionen avslutades med match - 12 elever mot 1 idrottslärare. Gissa vem som vann? Hahah...
Tog sedan bussen hem, satt ute i solen en stund med mina fina hårbollar och när pappa kom hem var vi och hämtade ut mina nya skor - ÄÄÄÄNTLIGEN!
Nu sitter jag i soffan efter en övningskörnings tur till Siekas med far och djuren. Pappa skulle fixa något med sågen så jag tog en promenix med hundarna. Hann tyvärr inte njuta speciellt av det fina vädret då min tid upptogs av myggbrottning.
Nu ska jag se något avsnitt serie och sen avrunda kvällen!
 

Jun. 04, 2014

Konditions passet blev på hästryggen. Både jag och Amor svettades då iallafall :)




Måste bara tillägga - that stolsits.. Skyller på att han var skumpig och jag hade för långa läder! :D

Maja är bäst!

Sitter och har en stenhård mattelektion just i detta nu! Eller så inte, gjorde nationella igår så nu är kursen slut ♥ Sitter och diskuterar Vampire Academy filmen med Maja, haha :D
Har tydligen inte så mycket lektioner idag, hörde något om att svenskan inte blir av och då slutar jag efter lunch :) Men det är bra för då hinner jag med lite konditionsträning och påbörja packningen innan middagen och senare väntar det ett benpass med Amanda.
Det var väll det.. Bjuder på gårdagens insta bild då jag inte har någon annan

Måndag

Hann inte blogga igår. Mamma väckte mig runt 9 och sa att vi skulle på min kusins konfirmation och fika efter det. När vi kom hem var det bara att börja laga middag och packa väskan!
Idag har vi varit på långtur med klassen, både med häst och vagn och ridhästar. Körde först Snaider med Emelie till en "fika-plats". Där fikade vi och sedan bytte vi med resten av gruppen som hade ridit dit så att vi fick rida hem. Då red jag Pelle, han var piggelipigg och riktigt rolig! :D
Har just ätit middag och nu ska jag gå och byta från ridkläder till träningskläder och sedan väntar gymmet. Efter det blir det stenhårt matteplugg för imorgon står nationella på schemat. Är så otaggad jag bara kan vara menmen, det ska göras ändå..
Puss!

RSS 2.0