Onsdag

Hojja vad jag är dålig på att blogga. Men nu skyller jag på att jag lämnade moliocken hemma så har inte internet till datan, kan ju dela från mobilen men... Nu är det iallafall skit halt här i Piteå, helst på Thorells gård! Att gå tvärs över gårdsplanen är att vara självmordsbenägen. Nu är det en dag kvar av praktiken på Thorells och sen fredagen spenderas i stallet här på Grans. Nu ska vi här i huset plus några till kolla American pie: The naked mile och sen sussa. Heippa hei!



Tisdag

Heeeeeeeeeeej. Idag har vi varit in till stan och köpt julklappar. Fick köpt nästan allt så de känns skönt! Jag fick mig också några julklappar, hihi... Drog en fin vurpa också så nu tröstar jag mig själv med första träningsfria dagen på Grans på länge.
Imorgon ska vi på bio och se Catching fire så lär inte träna då heller men är lite småsjuk så det är nog lika bra. Blöder näsblod i ett och får illamåendekänningar när jag tränar vilket är mindre trevligt. Hursom så ska vi rida lektion för Liselott på torsdag efter skolan, det kommer nog bli skitkul!
Nu ska jag sätta mig i sängen med min bok, adjö!
 

Lördag

Igår hade jag otur så in i bomben! Den snabba Kalixbussen körde bara förbi busstationen i Luleå så fick åka med Haparandabussen. Den var såklart sen till Kalix och jag missade då bussen hem från Kalix. Fick då åka till Happis och vänta på nästa buss men ett fyllo innan jag äntligen kom hem. Åkte 12.20 från Grans och var hemma 18.40... Längsta resan på länge!
Nu sitter jag hos Macka och har just ätit frukost. Mamma och pappa kommer och plockar upp mig här på en dryg halvtimme och så åker vi till Siekas för att släppa valpis och hugga julgran. Tandborsten kallar!

Onsdag

Skulle ju göra ett försök med bloggen men är så dödstrött så mobilen får duga, orkar inte starta datorn.. Idag har vi haft en låååång dag och efter skolan och middagen blev det ett rygg-biceps pass på gymmet. Imorgon startar dagen iallafall mjukt då Maja bjuder på avfallnings tårta, typ veckans höjdpunkt! Ska dricka upp mitt te nu och sen hoppa i säng med en bra bok. Godnatt på er! :)

Tisdag

Gick inte så bra med det där att börja blogga igen.. :p men försöker nu i alla fall. Idag har jag skrivit ett prov om foder och sen har vi varit på studiebesök till en hönsgård. Har just kollat det nyaste VD avsnittet och ska snart knalla över till skolbyggnaden och matsalen för middag. Efter middagen blir det gymmet som vanligt och sedan dusch, kvällsmat, bokläsning, god-natt-samtal-med-macka och sen sovdags.
 
 
 

RSS 2.0