ELIN ÄR FIN!

Vi vann dagens match mot Antnäs med 96-30. Gick ganska bra faktiskt :)
Nu är Elin här och snart kommer Matilda. Vi ska göra pizza och sen fika och sen tjocka framför Jag vet vad du gjorde förra sommaren, Jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren och Jag kommer alltid veta vad du gjorde förra sommaren. Hehe :D
HEEEJDÅ! ♥
haha cp hals ;)

Grattis till mig!

Fast egentligen fyller jag inte år förrän 13.03, höhö.
Nu är bara frågan, vilken blir årets födelsedagspresent?

GEEEEEEE MIG INNAN JAG AVLIDER!

Kärlek på hög jävla nivå!

27 Januari 2012

Dagen i allmänhet har gått segt. Är dock nöjd med att jag släpade mig till Frippes - dagens höjdpunkt. Känna lite lagom deppigt att börja kolla bloglovininläggen, 102 st. Tror jag ska rensa bort endel bloggar..
Men imorgon är det en ny och förhoppningsvis roligare dag! Snart är fjortisperioden ute.
PUUSS!♥


Welcome to my emo-life.

Otroligt jobbig dag idag. Har också märkt att jag inte är speciellt lång nåmer, nu börjar alla komma ikapp. Sen lyckades jag på nått sätt riva bort värsta remsan med hud från mitt ben, aj-aj-aj. Helst när de kom schampo dit, aj-aj-aj. Ni vet typ som i någon sjuk skräckfilm där dom kan riva loss huden, haha ;)
Nu ska jag hälla upp lite fil och flingor i en tallrik och sen parkera mig i sängen framför veckans nya avnitt av tvserierna. Sen kommer nog John Blund på besök. Puss♥


Onsdag

Sitter i skolan och väntar på att dagen ska ta slut. Det blir raka vägen till stallet med bussen och rida och städa baracken innan lektionerna börjar, nervös.se här!
Får se om jag hinner blogga mer ikväll.
Här ska ni få höra på en historia. Linnea ledde och skulle vinna, jag la ut min sista bokstav, ett E. Ingen poäng ruta eller något sådant där under och vips, 26p och vinnaren heter Stina! :D

Tisdag.

Imorgon börjar våra ridlektioner!! AHHH! Haha, börjar bli lite smått nervös nu.
Hursom, måste bara nämna att jag briljerade på Kemin, Tage är min favoritlärare. Så härlig gubbe!
Skippar träningen idag, är ju fortfarande lite täppt och slemmig och så måste jag och Matilda fixa allt till lektionerna. Känner mig hemsk men... Jaa, så är det helt enkelt.
Sen måste jag bara tillägga att det äntligen släppts ett nytt Hart of Dixie-avsnitt, kääärlek.
Vi hörs när vi hörs.
Personligt rekord! :)

I ♥ U

Nu börjar flytet komma så sakteliga.. Ridlektionerna närmar sig och det mesta av planeringen är gjord. Skolan börjar flyta på med läxor och inlämningar, man börjar vänja sig vid tidiga morgnar. Och sist men inte minst, Pilgrim.
Alltså jag förstår inte riktigt själv, men efter ridlägret och efter att han kom hem från outinens och fick ha sin 2 veckors vila så har allt börjat gå mycket bättre inom ridningen. Våren var riktigt tuff, det kändes som att vi stod stilla. Det roliga var uteritterna och jag fasade för dressyrpassen. Hösten har varit så extremt mycket bättre, det har gått 'uppåt' hela tiden. Vi började få kläm på traven och allt blev bara bättre och bättre. Idag var han fjäderlätt i munnen (ni som ridit Pilgrim tidigare vet hur han brukade streta emot bettet och bara varja allmänt stark) och några få steg i galoppen fick han rätt form och ryggen sköt uppåt! Vilken känsla. Speciellt nu när det är mörkt och kallt blir det ju extra tufft att kämpa sig iväg till stallet, men när ridningen går så bra märker man knappt av det. Jag förstå fan inte hur allt har kunnat bli så bra, älskar dig min fina lilla häst! ♥












Det är riktigt pinsamt att visa dom översta bilderna, fy så hemskt det såg ut.

***

Vi vann matchen med 62-25, tror jag. Jag spelade dock inte bra, vilka jävla tabbar jag gjorde. blää.. Kom hem från stallet för ett tag sen. Nu ska jag käka middag, hejdå :)

22 Januari 2012

Duktigt, bröt mitt nyårslöfte igår bara för att jag... glömde.
Nu dör datan snart så hinner inte visa bilderna från Linnea men fixar dom ikväll. Snart bär det iväg mot sph, Brooklyn ska krossas.

Helgen är här.

Slutade skolan just före 2, plus sovmorgon till 10. Älskar fredagar! Efter skolan pallrade jag mig iväg till apoteket å köpte tabletter mot min härliga rethosta, skönt att äntligen få sova hela natten utan avbrott!
Nu ska jag snart gå upp till bussen och åka till stallet, ska rida och sen hem igen, duscha, baka och ringa elevernas föräldrar. Sen får jag se vad som händer ikväll, lite osäkert ännu.
Puss ♥

Har inga nya bilder, förlåt!

Torsdag

Träningen idag var jätte rolig. Vi körde lite vågen och sköt mycket, Gammelstad var jätte bra på att skjuta. Dom satte i princip allt så det är ju något vi måste träna på innan vi möter dom igen.
Sen tänkte jag ringa runt lite igen och höra med elevernas föräldrar om onsdag passade bättre som lektionsdag men ingen svarade. (och just när jag började skriva dethär ringde en mamma upp, haha) Och nu ringde en pappa ;)
Mina föräldrar var spårlöst försvunna när jag kom hem men orkar inte ringa och kolla vart dom är så nu sitter jag och kollar 16 and pregnant medan jag väntar på att dom kommer hem så dom kan laga mat åt mig (a)
Nu ska jag koncentrera mig på teven. ♥


Stolt tjej hära!

Nu har jag ringt runt till alla våra blivande elever och dom jag fått tag på ska fortsätta! Allihop! Är grymt stolt över mig själv, tycker de är skitläskigt att ringa till folk. Helst till såna som jag inte har någon aning om vem dom är!
Nu ska jag tagga ner lite och äta lite chips (a) på måndag startar hela skiten.
PUSS ♥

Lalalalalaaa....

Nu har vi bara fysik och matte kvar innan skoldagen är slut, då bär det av till stallet för ett dressyrpass med Pilgrim. Heeeeejdå!

Tuesday

Ännu en jobbig tisdag avklarad. Pilgrim vilar idag och vi har ingen träning så har suttit hemma hela eftermiddagen, skönt.
Nu är Matilda här, Emil dissa. Vi ska nog kanske se nå the secret circle avsnitt. Sen ikväll blir de nytt PLL, TLG och OUAT avsnitt.
Bjuder på lite bilder från kemin!

Rolf Göran Bengtsson

Roffe vann Jerring-priset! Vilken kille. Slår man Marcus Hellner är man inte helt bakom flötet, Grattis Rolf! (snyggt namn) Kul att en elitryttare vinner ett så stort svenskt pris.

Måndag.

Dagen började bra, försov mig till skolan. Haha. Sen flöt skolan på som vanligt. Efter skolan åkte jag med bussen till stallet och red min buse i paddocken, det var mycket snö och fort gick det! Kul att busa lite då och då. Sen skrittade vi lite efter gångbanan och när vi vände var det nära att jag åkte av en gång också. Nu fick jag ett sms av Matilda E att Pilgrim hade hoppat över staketet igen och att hon mätt de och den var 130-135 cm hög och Pilgrim hoppade stillastående, med täcke. Cool häst säger jag bara.
Mina nya ridbyxor har kommit! Så här ser dom ut:

Söndag

Idag har jag varit på gudstjänst i Hedenäset, stolt tjej här! Haha, nu är det iallafall bara 4 kvar! Och nästa konfaläsning skulle vi typ vara tillsammans med andra konfagruppen, kulkul! :)
När jag kom hem chillade jag lite, kollade lite tvserier och läste ut trueblood-boken och sen for jag till stallet. Mockade och sen red jag i ridhuset, Pilgrim var jätte duktig. Mjuk och fin i munnen, Noora höll på att hoppa så det var hinder överallt så red mycket på rakt spår idag så vi tränade förvänd galopp genom hörn och sånt och jag blir glad när jag tänker på att när han kom vågade jag inte galoppera i rätt galopp genom ett hörn för att han kändes så ostadig och förra våren klarade han inte att hålla förvänd galopp genom ett hörn och nu kan han hålla förvänd galopp genom båda hörnen! :)
Har inte tid att skriva mer, orkar inte hämta laddaren till datan och snart dör den. Puss ♥

blogg.se vill inte att ni ska få se nå nya bilder ;(

14 januari 2012

Matchen idag gick väll inte så jätte bra, haha. Ställningen vill ni (som inte vet) inte veta, det var lite pinsamt. Klart det är deppigt med en förlust eftersom det inte händer så ofta men Gammelstad spelade jätte bra, det gjorde inte vi. Dom förtjänade att vinna. Samtidigt är det ganska skönt att nu ha förlorat en match, det känns som att värsta bördan har lyft från lagets axlar. Vi har gått omkring och varit så rädda för att förlora att vi inte vågat göra speciellt mycket alls. Det handlar om att se allt från den ljusa sidan :)
Efter matchen var jag till stallet, fick en smäll i ryggen på matchen så red inte. Mockade och promenerade lite i ridhuset och myste med gubben.
Nu är jag sjukt trött, ska gå och duscha och sen inta ryggläge med lite chips och dipp framför One Tree Hill och The Secret Circle :) Puss♥

Sist vi mötte Gammelstad..

Fredag den 13de.

Känns som att något kommer gå riktigt fel idag, dock har det inte inträffat ännu. *peppar, peppar, ta i trä*

Det där skrev jag i skolan, det gick riktigt dåligt att rida idag! Där kom de. Riktigt tjurig var han, som ett brunstande sto typ. Fick tillslut mitt galoppombyte och då var jag nöjd.
Kvällens planer är lite osäkra, vi får se vad som händer. Puss ♥



Rubriker suger.

Tänkte inte blogga mer idag men är på så bra humör så jag slänga in ett inlägg till!
Idag har jag hunnit med jätte mycket viktiga saker, jag har varit i skolan i mååånga timmar, sen var jag med Emil innan träningen och efter träningen for jag till stallet och red. Det var väll grejer det!
Tänkte belöna mig själv med lite snask mitt i veckan men nu är jag så mätt så det är lite tveksamt om jag kommer orka äta något innan jag somnar... Är skit trött, satsar på 10h sömn inatt. Har ännu en halvtimme på mig tills jag ska ligga i sägen, dags att påbörja tandborstningen. Haha.
Puss ♥

Är på mammas data så har inga nya bilder...

14.40

Sista timmen nu! Sen blir det hem och ta det lite lugnt innan den efterlängtade träningen och efter den ska jag fara och se till min lilla plutthäst. Får se om jag hinner blogga senare, puss♥

Jag och Linnea är lite arga på SOuppgiften ;(

With a friend like you I don't need an enemy

Nu känns det som att vi gått i skolan flera veckor redan, inte bra att man redan börjar bli less.. Sista timmarna idag var dock riktigt roliga! ;)
Åkte sen med bussen till stallet. Jag tycker inte om att Pilgrim går i samma hage som Julle men tydligen skulle han flytta bort därifrån (y) haha. Iallafall så när jag skulle ta in Pilgrim idag så står han högst upp i hagen och det gör han aldrig när dom har bal typ (för han vill ju äta så mycket som han bara kan) så hämtar jag ner han och tänker gå en omväg runt Julle men så bara attackerar han Pilgrim och jagar upp han i hagen igen. Fast jag var där. Då jävlar blev jag sur, haha.
Inne märker jag att Pilgrim har 2 sår på halsen och är varm i ena frambenet, gaaah!! Skrittade bara och när jag förde ut han tog jag med mycket hö (för Julle låter inte honom äta speciellt mycket) och så satte jag honom i den nedre hagen så han fick vara ensam. Stackars min fina prins :( ♥
Nu är jag iallafall skithungrig, blir varma mackor till middag för Stina idag. Sen måste jag läsa Svenska läxan och kanske kika lite på biologin.
Puss♥


10 januari.

Stina är trött.
Tuff dag idag - skolan började (dock "planerade" vi på nästan varje lektion så det blev inte så mycket jobb men vi har redan fått läxor(!!!)), sen hade vi träning (mina ben och armar är helt slutkörda, spaghetti!) och sen var jag till stallet en sväng. Stallet var ju iofs inte jobbig, tesade ut ett nytt täcke åt Pilgrim och fixade en ny grimma då en viss Julle (häst alltså, inte Julia) tagit sönder dom, haha. Nu har han iallafall ett uråldrigt svart vintertäcke, Leif sa att det var Cherrys gamla och hon kommer jag ihåg från när jag gick "ridkurs" innan jag var nog gammal för att börja ridlektioner, haha. Det var iallafall värsta gossigt på insidan! Lite smutsigt dock men det får funka, hinner inte tvätta det nu iallafall :)
Nu har jag just duschat och ska ta och värma mat (kom nu på att jag hade smörgåsar i ugnen så sprang och tog ut dom och såklart var dom just på gränsen till brända, haha) och tagga ner framför mina underbara tvserier, ett PLL, TLG och Revenge avsnitt. Kärlek ♥


Fan vad underbart...

.. nu när alla serierna börjat igen efter sitt uppehåll, de aktiva just nu är:
♥ Vampire Diaries
♥ The Secret Circle
♥ Revenge
♥ Once Upon A Time
♥ The Lying Game
♥ Pretty Little Liars

9 januari.

Kom nyss hem från konfan, bibel äventyret var dagens ämne! Så låååååångtråkigt...
Nu är iallafall Ida här och vi ska se lite VD och äta lite och sen har vi träning, kul. Har inte tränat på ett bra tag, hehe, undra hur de kommer gå!
Vi hörs ♥
En av Matildas bilder :)

8 januari.

Pilgrim var jätte duktig idag! I slutet hoppade han jätte fint och sista "rundan" var så bäst! Har lite bilder här hemma (på min kamera), sen har matilda lite mer och får dom nog ikväll så jag kanske hinner lägga upp dom här direkt. Men här är mina bilder :)
Nej, det gick inte.... men la upp dom på daywievs, ni kan kolla här :) och det länkade är ju vitt såklart ;)

på stallet.....

Sitter i baracken nu och väntar på pappa, har redan väntat i 1h -.- Det gick iallafall bra att hoppa, ni får se bilder när jag kommer hem. Om blogg.se vill sammarbeta. Ni får ursäkta om de blev nå stavfel, mobilen är så jobbig ;)

7 januari 2012

Martina - Gud vad glad jag blir när du säger så, haha! :)

Idag red jag i paddocken litegrann, inte alls länge men han fick röra på sig iallafall. Han har säkert träningsvärk från igår och så får han ändå ta det lite lugnt så han är taggad till hoppningen imån :) Han var ändå helt mjuk från igår och inte alls dragig i munnen ♥ hoppas han är så imorgon också :)
Glömde dock att sätta fast håret innan jag red -.- det blir bara en enda stor tova. Igår fick jag slita bort flera knutar. Snart är mitt hår borta :'(
Nu ska jag se om VD och TSC avsnitten, hehe. Puss ♥




Nu har jag kämpat och lyckades få upp 4 bilder. Lite surt att dom finaste inte går menmen. Bilder som bilder, right? :)

Love!

Blev så arg för det där med bilderna så jag glömde skriva att Vampire Diaries avsnittet var så bra så jag svimma, säger bara Elena och Damon! ♥
Och av en slump upptäckte jag att det även släppts ett The Secret Circle avsnitt, det är nu nedladdat och startar om 10 minuter när jag hunnit smörja in ansiktet och fixa nå käk!
PUUUSSS!! ♥

Världens bästa häst!

Ellen - Jaha, det var ju synd. Inte för att grejerna var nå speciellt ändå men de roliga var ju att en stor klädesaffär gör en hästkollektion :)

Vet inte ens vad jag ska skriva, Pilgrim var fantastisk idag. Helt klart bästa ridpasset någonsin för oss!
Han vilade ju igår och han var lite prillig idag ibörjan, haha. Men sen.... ♥♥♥
Vi lyckades få till ett helt rent galoppombyte, eller 2 egentligen. Inge korsgalopp alls :)
Hade min nya svarta outfit också, här får ni se bilderna!
BLÄÄÄ!! HATAR NÄR DET SKA KRÅNGLA MED BILDUPPLADDNINGEN! JAG SOM HADE SÅ FINA BILDER SOM JAG VILLE VISA, SUUUUUUUUG!

Wow!

Gina Tricot ska göra en hästkollektion!! Se här :)
'
Hittade detta på ponnysanning.com, en häst-skvallerblogg som svallrar schysst! (y) :)
'
Har failat lite när jag gjorde om bloggen, orkar dock inte ändra nu. Den länkade texten är vit men ni borde ju fatta vart ni ska klicka :)

Torsdag.

Känns så onödigt att blogga när jag inte gör något speciellt, men mitt nyårslöfte var ett inlägg (minst) om dagen och jag kan ju inte bryta det redan ;)
Okeeeej... Kan ju säga att idag mår jag sämre än jag gjort resten av veckan, hoppas det ger sig nu för måste kunna hoppa på söndag!
Installerade mitt gamla favvospel på mammas data, mitt djursjukhus. Men det var inte lika kul som jag kom ihåg att det var, haha. Så jag avinstallerade de direkt.
Nu blir det att se en film med mamma, adiooos!
Nutella är coooooooool!

New year's eve.

Detta var filmen jag såg igår.
Verkligen skiiiitbra! När man sett den hade man en värsta good-feeling och ville se den en gång till! Det enda som sabbade den lite var slutet, haha.
Inte ofta det görs en film med såhär många kändisar, det var riktigt kul att se! Rachel från Glee var också med! :D
Önskar jag hade sett den på nyårsafton men nu vet jag ju till nästa år!
Vill ni ha ett tips? SE DEN!



Pilgrrrrrrr....im

Idag har jag äntligen tagit mig ur huset, var till stallet på dan nån gång vid 1 kanske. Pilgrim fick en hel rund knäckebrödsskiva som förlåt för att jag inte varit där på två dagar, han blev glaaad :)
Vi red ut till masten och det gick väll sådär hyfsat bra! Men det var sjukt kallt när det blåste.
Kollade tempen nu och yes, febern är tillbaka + halsont + hosta. Hoppas det försvinner över natten :)
Imån kommer hovis, alltså får Pilgrim fina fötter och nya skor, OCH så släpps ÄNTLIGEN ett nytt VD avsnitt, dock antagligen inte förrän natten till fredag men ändå ;)

Mmmmm....

Det känns som att ett teleobjektiv inte är långt borta. Men nu ska jag inte börja hoppas alltför mycket. Men tänk ändå, fan va najjjs! :D
Perfekt till sommaren ♥
överdriven random bild :)

I wouldn't be here if it wasn't for you.

Febern var borta på morgonen men kom tillbaka på eftermiddagen så ingen träning idag heller, var iallafall till sporthallen och kollade. Dom körde extremt mycket ben, kändes som att jag nästan skulle satsa på att bli en permanent bänkvärmare!
Tidigare på dagen var Matilda här och vi planerade lite, vi har ett litet projekt på G. Hoppas det blir något av det, tror de kommer bli skitskoj!
Fanny skulle rida Pilgrim idag, måste se till att pallra mig till stallet imorgon iallafall. Och på söndag blir det mest troligt en liten hoppkurs, kuuuuul! Var ett tag sen man hoppade.
Det var väl allt för idag, nu ska jag se en film. Är den bra kan jag skriva lite om den. Mycket riktigt kända skådespelare är med, bl.a. Zac Efron, Ashton Kutcher, Josh Duhamel, Katherine Heigl & Sara Jessica Parker (!!) :)

Get your heart on!

Har missat totalt att Simple Plan släppt ett nytt album, lite pinsamt då de släpptes i Juni 2011 men bättre sent än aldrig!
Ännu ett härligt punkrockemo-blandnings album ♥
Albumet består av 11 "ordinarie" låtar och 3 bonus låtar! Har bara snabbt lyssnat igenom alla då jag upptäckte albumet imorse men favoriten är Gone Too Soon.


...

Vad var det jag sa? Febern har smugit sig på under dagen, G R E A T !
Nu ska jag dö litegrann. Vi hörs.

The parent trap.

Sitter och kollar föräldra fällan på tv, haha så jävla gossig film!
Vaknade vid halv 12, 12 och en halv timmes sömn inatt, tror jag håller på bli sjuk. Hade iallafall lite ont i halsen och hade ingen skjuts till stallet så bad Matilda ta Pilgrim idag och som den finaste människan hon är gör hon det! ♥ Har druckit kopiösa mängder forest fruit te och nu känns halsen bättre! Kvart i 6 blir det träning, har inte tid att missa någon nu innan våran viktigaste match...
Ska nog ta och läsa lite Living Dead in Dallas, haha härligt namn på en bok va? ;)
Puss ♥


1 januari 2012

Det känns inte som januari. Januari är för mig skitkallt, typ -20° minst. Har alltid varit så, utom nu. Fast jag klagar inte!
Idag vaknade vi klockan 12, käkade och for till stallet. Hade fasat för mockningen och jag blev inte besviken, fyfaaaaan säger jag bara. Det tog sin lilla tid att få det rent men rent blev det iallafall efter 2 fulla kärror uttömda på gödselstacken.
Det var ruskigt kallt ute tidigare, eller det blåste kallt. Tänkte iallafall rida inne för att inte förvandlas till en isbit men när jag hämtade in Pilgrim blåste det inte mer så bestämde mig för att ta paddocken istället. Ett bra beslut, det var skit mysigt att rida i pudersnön! Började med ett dressyrpass men i slutet så rejsade vi bara lite. Han tar så himla stora steg när det är så mycket snö, det blir nästan lite svårt att hålla sig kvar ;)
Nu ska jag bara ta det lugnt och gå och dusha innan morden i midsomer börjar :) Btw, har jag sagt att jag har färgat håret? Det har jag iallafall, grönt! :)

Min nyårsafton..

.. spenderades med Elin i Korva. Vi kom dit före 8 och gick direkt och började fixa till bastun, först var vi tvugna att plumsa upp vägar till bastun och "ved-stugan", sen fick vi leta ved, dom flesta var för långa så då fick vi såga dom kortare och sen när vi äntligen var klara så tog det en jävla lång tid att få det att brinna. Haha.
Vid 10 gick vi och bastade, vi var i bastun 2 h och vi lyckades med ett snöbad också. Skööööönt! Sen kollade vi lite fyrverkerier och skålade in de nya året och åt efterrätt!
Slutligen la vi oss i Elins säng och kollade en film, Trick r' treat. Trailern verkade så jävla läskig men filmen sög, haha. När den var slut var vi så trött så vi la oss :)
2 finfina mobilbilder. Filmade faktiskt när vi hoppa i snön men den gick inte att kolla på :( Om ni hade sett den hade ni sett att Elin är en liten klenis som inte klarade av att rulla över på rygg i snön ^^
Vi sammanfattar allt detta med: Bästa nyårsaftonen någonsin!

RSS 2.0