Catch up.

Då var det ett tag sen igen, mycket har hänt.
Blonderade topparna på torsdag, de blev inte jätte blondt men hoppas det räcker för att den gröna färgen ska fästa ändå, bara den kommer snart.
Igår var sista ridläger dagen, Hanna bjöd på tårta och jag och Elin fick också varsin ros. Söta tjejer, det var en rolig vecka! Gina paketet kom också, efterlängtat! Var sjukt trött hela dagen, for till frippes en sväng men det var muy aburrido så for till Elin och deppade en stund runt köksbordet innan jag gick hem. Däckade totalt med kläderna på och allt smink kvar, vem kände sig lagom fräsch imorse? Haha. Vädret gjorde ju inte saken bättre, S-P-Ö-R-E-G-N. Slappade i sängen hela morgonen och lyckades få hit Emil en sväng, typ dagens höjdpunkt. Sen var jag till stallet och gav middag åt hästarna och när jag kom hem degade jag lite till innan pappa var och köpte pizza åt mig, sen sminkade jag mig och for och nattade hästarna och sen till frippes. Idag var det veeerkliiiigeeeen dött där så vi gick till Elin och kollade lite PLL och nu är jag hemma. 
Sämst ljus men det är blondt högre upp också, på en del ställen är det kanske ca 15cm :)

Torsdag :)

Tufft att blogg.se fixat att man kan svara på kommentarerna direkt, snabbt och enkelt! 
Nu sitter jag och väntar på att tjejerna ska lägga ihop ett träns, måntro om dom får alla rätt? Vi har nyss varit och ridit och det gick jätte bra, lite sega hästar bara. 
Snart är det slut för dagen och då ska jag hem en sväng och köpa hårfärg och sen komma tillbaka, eftersom alla människor är påväg till Kirunafestivalen så tänkte jag, Elin och Sofie sova här på stallet. Då ska vi färga Elins och mitt hår och mysa lite. Funderar om jag ska blondera topparna redan idag så får jag lite hjälp med det men frågan är ju hur länge det tar innan färgen kommer, kommer kännas skumt att gå omkring med blonda toppar, haha. Vi ser om Sofie lyckas övertala mig :)
Nu börjar tjejerna bli klara, hejjs ♥

Impulsköp!

Bror tipsade mig om en hemsida som sålde olika hårfärger som han själv beställt från så kunde inte hålla mig, beställde hem en grön toning så nu är de dipdye på G! Färgar bort utväxten mest troligt imorgon och när paketet kommer blir det blekning och färgning av topparna, kul att testa något nytt och grönt är och förblir min favoritfärg!

Give me a forever that we both can share

Orkar inte hämta datan så mobilbloggar istället, så duktig jag är! Nu har mer än halva ridlägret gått, tjejerna är så härliga! Sickan fick fång idag också, på tal om tråkigheter. Klippte nyss av ett par jeans till jeansshorts och dom blev faktiskt riktigt fina och nu har jag inget att göra, sitter och väntar på att ett fetto ska svara och på att mitt pll-avsnitt ska ladda klart, bara 50 minuter och 42 sekunder kvar! Märkte att säsong 3 har börjat sändas, sommaren blir bara bättre och bättre. Vädret stör mig inte så mycket heller, de får hällre vara dåligt väder medan jag sommarjobbar och bra väder när jag är heeelt ledig :) Peace out!

I still get those stupid butterflies, but it's just what you do.

Trött tjej här! Somnade igår efter 3 någon gång, Emil kom dit och höll mig vaken :) Det är illa när rideleverna sitter och ser film medan ledarna ligger utslagna på en soffa, haha!
Satte nyss en myggdödare i källaren så på en stund kan jag nog våga mig ner och duscha, helt sjukt vad mygg de är där alltså! Sen ska jag nog ta en (till) powernap och tagga klockan 9, sommarens första Morden i Midsomer ♥

The green outfit.

Elins uppställning..... fråga inte!

Eyes can only see so far....

Just nu sitter jag med Elin i baracken, övernattning i stallet på G! 
Idag var första dagen av ridlägret och det gick väll bra, bara 4 dagar kvar ;) Hehe, men nu när vi sover här behöver vi inte vakna så tidigt (y) 
Vi kollade nyss ett Supernatural-avsnitt men nu är vi uttråkade.... Jag försöker övertala Elin att kolla mer Supernatural men hon är inte så sugen på de :( 
Okej, nu ska jag vara social(are), hejdooo!
Det tar sig.... ;)

I fake it all so well that God himself can't tell.

Äntligen har blogg.se velat sammarbeta, hehe. Okej, ärligt så har jag inte orkat blogga förrän igår men då funkade det inte :p
Igår red jag med min nya gröna outfit och Elin fotade, det blev mycket bilder - någon som vill se? Känns onödigt att lägga upp om ingen bryr sig, de tar så lång tid. 
Idag var jag och Elin och handlade till ridlägret, som börjar imorgon (!!!). Lite nervöst har de nästan börjat bli nu... Sen var vi och lämnade maten i stallet och så tog jag in Pilgrim, det är sjukt hur mycket mygg som de finns! Man klarar inte av att vara inne i stallet och borsta och så tog myggmedlet slut, tur att Granngården är öppet imån! Hursom, det var så varmt och är så less på den där jävla paddocken så bestämde mig för att testa lyckan och rida ut ensam. Först red jag lite till Tureholm och sen runt Haapakylä, barbacka och på en häst som inte blivit utriden på länge! Vi skrittade mest men travade lite och tog 2 galopper också och han skötte sig sååååå bra ♥
Beställde nyss lite underkläder från gina med Elin och nu har jag hemskaste huvudvärken, måste äta något tror jag. 
 

Utsparken 2012


Take it in, feel it all.

Bra dag! Har hunnit jobba från 7 till 3. Skrubbade en hel box, alla väggar + krubba, vattenkopp och gallret med en diskborste! Först med såp-vatten och sen med rent vatten, STOLT TJEJ! Sen tjänade jag även 100kr på en privatlektion, det var 4 gulliga tjejer som red lite och alla blev förälskade i Pilgrim, charmtrollet ^^ När jag kom hem hann jag vara en stund med Emil också och sen for jag till Elin för en bastu, och för att gratta Ulric såklart! :D Är så glad för trots att jag har varit äckligt trött hela dagen har jag hunnit umgås med alla jag velat umgås med!
Nu ska fanimej se det nya True Blood avsnittet, vi höres!

There is a "end" in friend.

Så jävla onödigt att gå och trycka ner folk, så jävla onödigt. Ni måste vara så sjukt osäkra i er sjäva för att ens säga något sånt, tycker synd om er!

Har inte haft världens bästa dag idag. Uppstigning klockan 6 och sen en mysig cykeltur till stallet i spöregn - ingen höjdare! Har slitit hårt idag i stallet också, tungt jobb. Lisa lyckades skada tummen så jag fick köra lite fyrhjuling också, lätt dagens höjdpunkt! Pilgrim var också jätte duktig idag när jag red, man måste bara älska min häst!
Nu ska jag avsluta denna kväll med ett True Blood avsnitt och ett eller två Two and a halv men avsnitt, imorgon väntar mer jobb!

Söndag

Har fått fett många nya myggbett inatt..... Älskar dom i ansiktet som blir feta röda märken!
Elin är iallafall hemma nu, äntligen! Men hon vägrar att komma och säga hej och ge mig en kram :( Och lite halvdeppigt väder ute är det också, ska städa lite och mublera om i mitt rum, det var ett tag sen sist. Sen ska jag väll till stallet en sväng också men de får bli senare på kvällen.
Imorgon börjar sommarjobbet, morgonjouren i 3 veckor = lycka! Men det nya True Blood avsnittet kommer också so I'll survive!

You let me know like no one else that it's okey to be myself.

Har varit lite dåligt med bloggningen.. Igår red jag och Matilda ut med Alma och Pilgrim sen var jag till Julia och fixade mig till discot med dom andra tjejerna och sen gick vi till discot. De var ganska tråkigt där, inte vann jag pengarna heller. Efter discot gled jag lite epa och sen for jag hem och sov :)
Idag vaknade jag seeeeent, gick ut och solade på gården och sen for jag till stallet. Alma fick vila men jag red Pilgrim, vilken dröm han var idag! ♥ När jag var klar nattade jag, nu är jag hungrig, trött och sur för mina pengar på mobilen är slut och kan inte fylla på ännu. Heidoooo!

Yoo broo!

Hej people, jag är trött. Kom hem från mucken för ett tag sen, har tvättat bort smink å sååå... Lagomt fulla människor fanns det där, kliiiiiisteeeer hihihi. Ska fortsätta underhålla Matilda nu och sen blir det dejt med kudden. Ska orka ladda upp lite bilder här nån dag också, hihihihi. Godnatt!

Sista dagen som åttonde-klassare!

Idag slutade vi just efter 12, då gick några av oss tjejer till Roger's och köpte glass och njöt av solen. När jag kom hem stekte jag lite på gården men molnen var inte riktigt på min sida idag.. Sen lagade jag middag, de blev fajitas - supersmarrigt! Vilade på maten en stund och sen cyklade jag till stallet. Först red jag Alma och nu börjar det ta sig, det går lite bättre för varje dag! Hade dubbla schabrak och en padd så min stackars rumpa skulle orka med, hehe. Sen red jag Pilgrim och han skötte sig över förväntan, han är så biffig och de är så stor skillnad på honom och Alma så det är nästan komiskt. Dom är varandras motsatser, vilket gör det lite extra kul att rida båda!
Matilda kom och hjälpte med nattningen också och sen åkte vi hem till mig och gjorde lite varma mackor a la Impi som vi åt tillsammans med mamma framför ett Supernatural avsnitt, perfektion.
Pappa åkte till Linköping idag och kommer inte hem förrän på måndag, skönt att slippa han men hade gärna följt med....
Haha ojdå, blev 2 snea bilder på Alma ;)

You should've known.

Idag hade vi en massa lekar i skolan, det sög! Vi fick sluta halv 2 och då cyklade jag till stallet, började med att rida Alma och hon var mycket lugnare än igår! Paddade upp henne lite grann och då blev hon vips en aning skönare att sitta på, haha. Det gick iallafall mycket bättre idag än igår, skritten funkar och fick faktiskt kläm på traven också mot slutet. Alma är verkligen i knepig häst, Ellen är såååå duktig som rider henne så bra som hon gör! :D
Sen tog jag in min prins och red lite på han också, ett busfrö som vilat i 4 dagar är allt riktigt piggelin den 5te dagen! Haha, han drog till med 4 enorma bockningar men rodeo-ryttare som jag är satt jag kvar. Det var riktigt kul att rida, när han hade fått dra till sina skutt och kommit igång hade han en riktigt fin bjudning. Skönt att rida när hästen bjuder själv så jag får bromsa lite istället för att driva! Red inte länge på Pilgrim, skritt och lite trav, men han var så mjuk och fin ♥♥♥
Måste ju också bara säga att vädret idag har varit GRYMT!
Nu ska jag ta och slå på en film och mysa resten av kvällen, det blev inte riktigt som jag planerat...

:)

Jag har blivit så duktig på att blogga nu alltså, de är inte sant!
Okej, jag red Alma litegrann idag. Hon är verkligen inte vad jag är van vid, haha! Fick ganska bra kläm på skritten mot slutet men de var också allt. Kan meddela att hon är myyyycket obekvämare att sitta på än Pilgrim, min tjockis! ;) Sen lämnade jag Alma i gräshagen och myste lite med Pilgrim, han låg ner i hagen så gick och satte mig med honom och så hade han huvudet i min famn, det är inte klokt hur mycket jag älskar den där hästen! ♥ Vill komma igång med ridningen nu igen, känner mig riktigt taggad inför ett tufft dressyrpass i min nya, gröna, oanvända outfit!
Såg just färdigt True Blood avsnittet och jag längtar redan till nästa! Alexander Skarsgård måste ju vara en av jordens hetaste människor!
Nu ska jag börja runda av kvällen med lite läsning och sen blir det tidigt i säng ikväll, har varit trött flera dagar i sträck så nu får jag trycka in lite extra sömn. De var allt för mig, sov gott!

Nothing's gonna change the things you said.

Chillin' in tha school! Vi har inte gjort något vettigt överhuvudtaget ännu.. Har lämnat in alla böcker också så de känns lite onödigt att vara här, vill hem till mitt True Blood avsnitt!
Snart är det iallafall lunch, sen går det fort. Åker med bussen till stallet och där ska jag pyssla med Pilgrim och mocka åt Alma, ska försöka våga mig upp på henne en sväng också. Hon ser så skör ut när jag är van vid Pilgrim, hehe..
Orkar nog inte blogga sen så...

Everything is at Stake.

Skrittade ju Pilgrim idag och shit vilken krutponny han var, inte bra med två vilodagar i rad... Blir bara skritt imorgon också och inatt ska han få sova inne, så skönt. Mindre skönt för mig dock för det betyder att jag måste mocka åt Alma imån, hehe. Och inatt visas första avsnittet ur True Blood säsong 5!!!! Jag avlider!!! Har sån jävla lust att vaka inatt så jag hinner ladda ner och se avsnittet innan jag går till skolan imorgon men de är nog ingen bra ide. Får väll sätta de och ladda ner på morgonen och se de på kvällen när jag kommer hem istället.
Ska avsluta denna kväll med att börja läsa 5te TB boken och se om jag får en liten hint om vad denna säsong kommer handla om.

Söndag

Vilken fin kväll det var igår, midnattssol ♥. Men nu regnar det igen! Håller på koka nudlar och så blir det att äta det framför några Supernatural-avsnitt, börjar om med säsong 1 nu :D Sen ska jag till stallet också men Alma skulle vila så det blir bara att blanda foder åt henne och Pilgrim ska bara skrittas och så ska såret tvättas.
Alltså en perfekt söndag, bara ta det lugnt inomhus hela dagen typ, LOOOOOOOVE!
Bild från Moinalahti :)

Äck åkk bejkon.

Jag har träningsvärk i ryggen och de är så grymt skönt! Vet dock inte varför, har inte gjort något ansträngande över huvudtaget den här veckan. Har inte ens ridit (?!)
Sitter nu och käkar dagens lunch, stekt ägg och bacon. Så jobbigt att göra men så äckligt värt de! Min bror kom också så sen får han skjutsa mig till stallet till min prins ♥ Och sen vet jag inte vad jag ska göra nå mer.... Vi tar de som de kommer, adios!

Fredag igen.

Bjuder på en bild på dagens hångel, hahaha..
Vi hade HLR idag och vi var tvugna att ha de efter skoltid, såå bitchigt! Sen fick jag skjuts av Julia till stallet, skönt att slippa åka buss.
Pilgrim hade fått en asäckligt sår på bogen, vette fan hur han lyckades med det... Det såg typ ut som att han fastnat i taggtråd och sen bara dragit sig bort, fast det är helt omöjligt men ungefär så såg det ut. Det var ganska svullet också så tvättade det och sen betade vi lite grääääs och sen for jag hem.
Nu har jag också hunnit med att duscha och rakat + smort in benen, nu är dom mjuka och lena! Ska börja fixa mig lite så får vi sen se vad kvällen har att erbjuda!

Don't judge me by my past, I don't live there anymore.

Så skönt att ha lämnat in allt för den här terminen! Har slagit på chillmode nu, kollar One Tree Hill och dricker äppeljuice ♥
Pilgrim går lektion idag så ska inte till stallet heller. Heiidoooo!

Superbloggaren...

Orkar inte blogga, bjuder på en rolig bild från igår! Hahaha assååå. Måste börja fota mer med mobilen.... Ska bli!

Hur söt?!

Cupido är ju bara olagligt söt! Och tänk Pilgrim i de tränset, muuuums ♥

Söndag...

Tänkte fara och kolla konfirmationen idag men vaknade inte i tid, oupsi..
Igår skulle jag ha en hemmakväll efter jouren men Elin lyckades övertala mig att fa till frippes istället. Haha försökte hålla mig vaken igår, det var inte lätt. Tror jag sov när jag skrev dom sista smsen igår, haha har lixom no memory av dom. Grym man är!
Nu ska jag dra mig i sängen en stund till och senare blir det väll att fara och ta hand om min heffaklump, over and out.
Skulle inte sitta så dumt med en hotellfrukost nu......

Godnatt!

Fredagarna blir bara roligare och roligare! Idag gled jag lite epa först med Julia, Ida och Elin och sen men Acke, Pisse och Elin. Bortdomnad rumpa, ja!
Nu ska jag ladda om för imorgon, uppstigning klockan 6 - ja, jour var det ja! Yeeyy...

RSS 2.0