2014s näst sista dag

Åren går himla fort när man blir äldre! 
Idag har jag inte gjort mycket, har hunnit med ett gympass, en dusch och lite aktivering av hundarna.
Väntar på att pappa ska komma hem från jobbet så vi kan åka till Siekas och byta bil, har inte kört sen jullovet började tror jag :S
Ikväll ska iallafall la familia kolla senaste Pirates filmen. Tro det eller ej, men det var faktiskt pappas förslag! 
Hmm men jag är hungrig så ska äta lite heeeejdå
Går inte att infoga någon bild, sry.

28 december

Idag är det pappas födelsedag vilket innebär att det är exakt en månad till min födelsedag..... Stressen kommer sakta smygande!
Idag har hursom varit en produktiv förmiddag, mamma glömde såklart väcka mig så vaknade inte förän vid 10 men då började jag nästan direkt baka en långpannekaka. När den var klar gick jag och gymmade med Elin och när jag kom hem klädde jag tårtan jag gjorde igår kväll i grädde.
Planen var en tidig middag och bastu innan släkten kom på fika men några var ute tidigt så ja.. Det sket sig, haha..Åt väldigt dålig lunch då jag förväntade mig en tidig middag så nu sitter jag här dödshungrig. Tryckte i mig lite tårta när vi fikade men det gjorde det hela nästan bara värre. Sitter för övrigt också ännu i mina träningskläder haha, men man kan ju inte alltid vara fräsch hela tiden ;)
I väntan på föda tänkte jag fördriva tid med hjälp av Revenge, det börjar bli riktigt spännande nu! 
 
 

27/12-14

Blev en tripp till Happis idag och jag är mycket nöjd med det som följde med hem, även med bästa sällskapet Elin! Hittade ett linne på rean som har lite nyårspotential, köpte en ögonskuggspalett, ögonprimer och två borstar till det och avslutade resan med att köpa en foamroller från Stadium. 
När vi kom hem var vi på gymmet och körde ett pass och nu under kvällen har jag "rullat" lite (hahahhha), testat sminket och bakat en tårta. Helt okej dag måste jag säga!
Ska nu avsluta den framför lite Revenge med mina vänner chips och dipp, puss!

Julstjärnor

Ovan ser ni mina smarriga julstjärnor jag nyss tagit ut från ugnen. De blev aningen mer lyckade än förra årets, även om dom släpper lite från mitten så blev dom riktigt spröda! :D
Har förutom att baka också varit och gymmat med Elin så är lite svajig i benen nu, haha. Ska snart börja slänga ihop lite middag och sedan ta en lång, varm bastu.
Imorgon, beroende på kylan, kan det hända att vi styr kosan mot Haparanda och mellandagsrean. Det vore ju kul om man skulle hitta något fint till nyår!
Puss!
 

Imponerar mig själv med alla systemkamerabilder, heheheh.. 
Julafton i all ära påbörjades med en lång sovmorgon. Jullunchen bjöds på av farmor och åts i sällskap med en del av släkten. Farmor sa att hon skulle bjuda på en lättare jullunch men där fanns allt som ska finnas på ett julbord förutom Jansson...
Tränade lite körkorts teori innan Kalle Anka och efteråt var det julklappsöppning, efter jul inviger jag mina orangea ridbyxor på (för hoppningsvis) världens bästa Sheraton!
Jag och pappa kockade ihop vår julmiddag och efteråt tog jag en ofrivillig koma-nap. Bjöd nyss pappa på pepparkaksbiskvier, rockyroad och mintkokosfudge och nu spanar vi på Svensson, Svensson. 
God fortsättning på er!
 

God Jul!

 

Dan före dopparedan

Jag har faktiskt inte glömt att blogga, har varit ute på äventyr utan surf i mobilen. Efter min hemkomst har jag hunnit julhandla, tvingat mig igenom ett snabbt träningspass och klätt julgranen. 
Får känslan att jag varit stygg i år då jag endast har en julklapp som väntar på mig under granen, haha! Är lite sad då min fina julgran jag själv valde från Siekas skogar har blivit brun......
Står emot uppesittarkvälls-trenden, själv ska jag se nån serie och sedan hoppa i säng. Så skönt att sova i egen säng! Puss!
 
 

20.31

Nu börjar det nalkas kväll och bastu. Har gjort lite julgodis under kvällen och ska fortsätta baka under helgen, bland annat pepparkaksbiskvier. Efter bastun ska jag börja se i kapp Supernatural, dumma swefilmer som inte lägger upp dom! Nåja, nu ska jag knalla ner till bastun och börja raka benen, godkväll på er!
 
 

Sista bildlösa, jag lovar!

Glömde heeeelt bort att jag börjat blogga igen, hehe... Kom iallafall hem från Öjebyn halv 11 igår kväll, något trött! Tog en lång, härlig jullovssovmorgon idag och har nyss ätit en smarrig frulle och skrivit upp vilka ingredienser jag behöver till julbaket. Ska på en stund klä på mig och kila till gymmet för att plåga min redan ömma kropp. 
När jag kommer tillbaka har mitt kamerabatteri laddats klart så jag kan överföra lite nya bilder som jag kan bjuda er på! :D

@ Åjbåjn

Är nu tillbaka i Öjebyn för sista skolveckan detta år! Fyfan så skönt!
Blev ingen halkbana för min del ännu, men snart så!
Haha jaa.. Har inte allt för mycket att komma med för tillfället. Ska ta och fixa gaddarna för kvällen och sedan dejta kudden. Puss!

Retry

Haha, ni trogna bloggläsare som kikar in här någon gång varje dag även fast jag inte uppdaterat på något månad, ni är allt gulliga!
Ska än en gång försöka ta tag i bloggandet. Efter jul kommer jag ha med datorn till skolan vilket förhoppningsvis leder till fortsatt uppdatering. 
Hursom så har mycket hänt sen sist. På skolfronten känns det äntligen som att jag och kärnämnes-lärarna är på samma spår och i stallet har vi börjat träna och planera inför julshowen vi ska ha nu på torsdag. Angående Holland har vi fått bekräftad plats, det verkar vara ett superfint och stort stall! Beställde i veckan ett european health insurance card, haha, så att jag har rätt till sjukvård inom EU. Hästar är ju oberäkneliga djävulsavkommor så kortet kan nog komma väl till pass. Haha nu var jag rolig!
Ifall någon missat det så tänkte jag konstatera att vi närmar oss jul och jag är nästan klar med alla klappar, har dock inte börjat med julbaket men det får bli när lovet börjar.
Jaa, det var väl allt för den här gången! Avslutar med kommande veckas schema, ev. ska jag göra halkbanan på måndag och missar då hela dagen i skolan (!!!) men får besked imorgon.
 
 

RSS 2.0