stall ohoj!

Mina inlägg har inte publicerats har jag märkt. Men nu ska jag till stallet så har inte tid att blogga, hörs senare!

Wake up, wake up! Don't sleep your life away

Veckans första skoldag avklarad! Bara 2 hemska till och sen är det praktiskt taget helg, så skönt. Och nu är jag så himla taggad på att rida då det gick så bra igår och då är det ju helt perfekt att jag Pilgrim från tisdag till fredag!
Nu ska jag gå och dusha! HAHA och raka benen, det ser fan ut som en djungel där :S Sen Vampire Diaries (ska hinna se hela säsong 2 innan tredje säsongen släpps, 15 september. Dock släpps den ju i USA, i Sverige kommer den ju inte på TV på ett bra tag skulle jag gissa.)

Världens finaste :) ♥

28-08-11

Nu får ni inte mobba mina fötter som sticker ut lite här och var!
Här ovanför gick han klockrent. Fina häst!
Nu vd sen sömn. Puss ♥

What can you do when your good isn't good enough?

Idag plockade jag fram min dammiga kamera ur väskan och tog med den till stallet, äntligen! Matilda följde med och fotade, tack finis ♥
Det gick iallafall bra att rida, stundvis var han helt underbar. Och ett tag hade han värsta jämna och bäriga galoppen, vilken känsla!
Efter att jag gått igenom bilderna på kameran var det 101 kvar, ska gå igenom dom igen nu på datan och sen lägger jag upp några här!
hihi ^^

Never let me go

Alltså vem fan kommer ens på att göra en sån film?!
Den är så sjukt hemsk, jag har aldrig sett nåt värre. Hur kan man göra så med människor, levande människor? Har det verkligen funnits sånt?
Om ni gillar hemska och deprimerande filmer kan jag rekommendera denna, själv ska jag aldrig se den igen! Alltså fyfan.

Abduction

Idag har jag inte gjort något speciellt. Har plockat in lite mer kläder i garderoben och börjat läsa Dark Visions, igen. Och så nu ikväll var vi en sväng till stugan.
Såg just att det kommer en film, Abduction, med Taylor Lautner i huvudrollen jag jag vill se den NU! Men den släpps inte i Sverige förrän den 6 oktober tror jag det var.. Eller 7de..
Nu ska jag iallafall se Never let me go. ♥

'Cause we like having fun at other peoples expense

Mitt förra inlägg stämde inte riktigt.
Efter skolan var jag med Emil en stund, sen var jag till stallet och red. Det spöregnade så red i ridhuset och det gick helt oväntat bra! Han blev helt mjuk och fin och satan vilka flyttningar han gjorde!!! Wow, ponnyn kan när han vill.
Sen for jag ju och kollade fotboll, men Matildas lag förlorade inte så då fick jag skratta åt Pol istället, hihi.
Och sen for jag, Sofie, Lisa och Emil hit och såg film. När filmen var slut typ for Lisa och Sofie hem och en stund senare for Emil.
Nu är jag sådär löjligt glad igen och ska kika på lite bloggar och sen ska jag nog lägga mig, hade tänkt kolla tjejernas match imån. Haha vilken fotbollstönt jag har blivit ;)
arkivbild.

helg

Ellen - Haha jaa :D Lyx, eller hur? ;)

Nu är första halva skolveckan avklarad. Dagen gick löjligt fort, älskar våra fredagar! Nu ska jag vara hemma ett tag och sen fara och rida och sen ska jag se och skratta när Matilda spelar fotboll och förlorar ^^ Hihi ♥
fan vad bra det skulle vara att få ridning på idrotten, äntligen något jag är bra på. eller iallafall bättre på :)

Everybody's got a secret, can you tell me what is mine?

Idag gick skolan fort och imån kommer den gå ännu fortare då första lektionen inte börjar förrän 9.55. Gaaaalet skönt!
Haha det var inte så mycket mer att skriva, känner mig lite nere så ska nog ta och se nån löjligt romantisk film. 
'
Reason to believe

Take a look at my life, all black

Haha idag har typ varit sämsta dagen i världshistorien!!
Skolan började och jag fick nere-skåp som ni redan vet, sen var jag tvungen att cykla till stallet (jag har blivit lite bekväm på senaste tiden, ja) och så var det inte ens kul att rida! Eller okej det var faktiskt ganska kul men absolut inte skönt, hade sån extrem-träningsvärk i muskeln som jag kallar ridmuskeln (därför att jag inte vet vad dens riktigt namn är). Nu tappade jag tråden men hursomhelst så gjorde det galet ont när vi travade, haha usch! Och sen så hade inte ens hästarna fått mockat så då mockade jag åt Pilgrim, och inte nog med det! Jag mockade även åt Nutella. Var ju såklart tvungen att cykla hem också och nu är jag så trött att jag bara vill gå och krypa ner under täcket. Men nej, jag ska hänga upp tvätt, äta och åtminstone se ett Pretty Little Liars-avsnitt.
'
Bara för att det här är ett "världen suger"-inlägg får ni ingen bild (läs: därför att jag inte orkat ta någon;))

Första skoldagen avklarad.

Vårat nya schema var bättre än jag trott det skulle vara. Fredag har vi bara 4h skola och vi har mycket långa raster som blir perfekta när vi får våra datorer. Fast vi får dom inte förrän i mitten av september, sämst! :(
Det som inte är sådär super är att jag fick nere skåp (!) sjukt hemskt, haha! och att Ingela är borta. Fast vikarien verkade helt okej så jag ska nog överleva.
Tar ju ett tag innan man fått nya schemat in i huvvet så det vore schysst om nån kunde smsa och påminna mig imån att jag har HK direkt på morgonen ? (a) Hihi.
Nu ska jag iväg till stallet och rida min fina. Blir uteritt med Elin i det fina höstvädret! (y) ♥

But I'm flying so high, high off the ground - when you're around

Regn, regn och ännu mera regn.
Såklart hade Pilgrim inge täcke på och stackarn sjönk ihop jätte mycket med ryggen när jag kände på den. Han fick stå inne och värma (torka) sig med ett fleecetäcke och lite hö innan jag satte ut han igen med täcke på. Min fina lilla snuttis! ♥
När jag kom hem började jag städa min garderob, tog ut ALLA kläder och nu orkar jag inte sätta tillbaka dom igen. Haha. Skulle ju städa mitt rum också men gör det i helg istället då jag ändå byter (läs: därför att jag inte orkar nu).
Nu blir det lite True blood, sen ansiktsmask och lite mer True blood och efter det dusch! Och sen HP, hihi. Får se om jag orkar stiga upp till skolan imån. PUSS ♥


Börjar bli lite bildbrist här men tänk rubriken och bilden.

Somewhere over the rainbow

Typ sämsta dan idag!
Märkte att jackan hade helt sent leveransdatum så när den väl kommer är det vinter och då är det ingen idé att beställa den, sen så börjar ju skolan imån och nu är det helt otroligt sämst väder! Tur att jag ska städa.
Fast först ska jag fara till stallet, Pilgrim ska vila men måste kolla om han har täcke på sig nu när det regnar så mycket.
- norrbyskär

Hmm...

Nu har jag funderat. Och kollat. Och jag vill ju ha den med sne dragkedja men den ser konstig ut bakifrån och när man har den stängd. Det lutar nog mot den med rak.
Nu är ju den raka lugnt snyggare! Man ser ju hur lösa armar den övre han också... Och det är ju klart man har jackan stängd när det är kallt, och här uppe är det fan alltid kallt :S

Skinnjackor


Alltså det står mellan dom här två. Båda är från HM och tyvärr fejk men det är allt min plånbok klarar av nu. Vill ha en med sned dragkedja men den hade så lösa ärmar jämfört med den med rak dragkedja = PROOOOBLEM!
Nu behöver jag verkligen hjälp, kommentera vilken ni tycker är finast så är ni jätte gulliga! :) ♥

Take a chance and don't ever look back

Idag kollade jag So you think you can dance när jag vaknade. Dom dansar så sjukt vackert, haha nu lät jag som en tönt men jag tycker faktiskt det!
Sen klädde jag på mig och for och kollade fotboll och efter det hem till Matilda och målade naglar! Och nu sitter jag här hemma och lyssnar på Katy Perry, hihi.
Senare blir det ju HP och halvblodsprinsen och sen antar jag att jag kommer somna. Haha nu förmodar jag att ni sitter och antecknar så ska inte skriva mer, spara krafterna tills skolan börjar!

Happis shopping

Bred och ganska kort tshirt från Gina. Lite transparent skjorta från H&M (dock inte riktigt samma färg som den har på bilden). Ett par leggings från Gina. 2 ansiktsmasker och ett nagellack från Seppälä. Puder och saltvattenspray från Kicks och en väska från Seppälä.
'
Det var det mesta. Haha nu får jag ont i magen med tanke på hur mycket pengar jag slösade och hur lite jag fick hem.
'
Förlåt för bilderna men kameran blinkade med lågt batteri-symbolen så jag kände mig lite stressad för jag oooooorkade inte ladda batteriet.

Sommaren är slut :(

Jag har träningsvärk. Från gårdagens shopping. Haha lite pinsamt att erkänna men så är det ;)
Idag har jag inte gjort mycket, såg färdigt filmen. Orkade bara se 30 minuter igår så hade 2 h kvar till idag.
Har just ätit middag, det blev hemmagjord pizza. Smaskigt!
'
Fick en kommentar där det stod att jag skulle visa bild på det jag köpte. Det kan jag ju göra men ni kommer bli besvikna för det var inte alls speciellt mycket. Haha. Ska ta och fixa det nu på en gång!

Bildlöst.

Nu är jag trött!
Har vaknat halv 7 och sen farit till Happis med bussen och varit där och shoppat. Kom hem typ halv 7 (haha) och sen bar det iväg till stallet där jag ridit och nattat. Kom hem för 20 minuter sen.
'
Som vanligt shoppade jag för alldeles för mycket pengar, här ska vi inte avslöja hur mycket men det var mer än jag egentligen hade, trots det fick jag inte med mig så mycket saker hem. Köpte röda benlindor och linimentgel åt Pilgrim, lite kläder, lite smink och en väska. Och jusstja, ett nytt DYRT halsband och två tuggben åt Ruff. Hade även haft med mig en eller två hamstrar om det inte varit en 18-års gräns. Haha.
'
Ridturen idag gick hemskt, Pilgrim drog två asfeta bockningar och var helt barbacka. Det var ett under att jag lyckades hålla mig kvar men tanke på att andra gången satt jag och smsade och hade långa tyglar och allt. Men Matilda hade iallafall roligt ^^
'
Nu blir det HP och den flammande bägaren och TWIX, jusste, köpte twix också! :)

Eclipse icegel

Idag red jag ut en sväng med Elin. Härstarna var helt överspeedade och skrittade helt galet snabbt, haha. Lite pigga i traven var dom också iofs ;)
Tog det ganska lugnt idag då Pilgrim bara skrittat mest i nästan 2 veckor men imån ska vi nog testa en galopp :) Klumparna på hans bakben var gallor, som tur var. Var rädd att det skulle vara nåt annat när dom var så jävla stora men som tur var är dom ju mjuka också :) Men satte ändå icegel på dom. Känner att jag har kvar lite på handflatorna och under naglarna, haha det kyler!
Nu ska jag duscha, puss ♥

exakt sånhär :D Den lilla flaskan :)

Yellow leaves


Stackars lilla pojken.

For till stallet vid typ 6 och så mockade jag och hämtade in Pilgrim å torka och sen kom Elin. Vi tänkte rida men sen ångrade vi oss. Pilgrim ömmade i ryggen nu igen, dock hade han ju stått ute i regnet men iallafall, och så tyckte jag att han hade konstiga knölar på bakbenen. Typ som gallor fast mycker större.. Matilda E skulle kolla dom imån.
Nu blir det HP och hemligheternas kammare. Puss♥


Helt otroligt sämst kvalité men så härlig bild. Vi rejsade i paddocken. Världens finaste.

Just a small town girl, livin' in a lonely world

Ruskigt väder ute! Det tog emot imorse när jag skulle till stallet, haha. Sen kom hovslagaren inte förrän 9 så satt där och frös onödigt tidigt, men som tur var kom Matilda dit också :)
Nu har jag städat lite och ätit. Och Matilda är ute med mamma och kör pickis :)
Senare ikväll ska jag och rida, förhopningsvis med Elin.
Det var väll allt.

14 682

Kom alldeles just hem från matchen, dom förlorade ganska stort. Tror det blev 4-0 men hängde inte med så bra så är inte helt 100. Hursomhelst så började jag spela på Julias IPHONE i slutet av matchen, FingerSlayer som vanligt! Och jag förlorade aldrig, helt sjukt. Mitt rekord tidigare (som ingen slagit;)) var 1 998p och idag så blev det 14 682p (!!!) och jag dog på värsta sämsta sättet. - Jag och Julia hade börjat gå ut från IPparkeringen och så hade jag just sattit fingret mot skärmen samtidigt som jag trampar i en grop och då studsade fingret upp och så dog jag :O Det kallar jag SURT! Fyfan.
Nu ska jag sura resten av kvällen framför nån film tillsammans med min sommarkaka. Hejdå.
men kolla, den här vill jag ha! 

Beastly

Fanny Staaf skrev om en film på sin blogg som var "en ny version av Skönheten & Odjuret" och med Alex Pettyfer i huvudrollen. Jag älskar ju Skönheten & Odjuret och Alex, haha. Så det var ju självklart att jag ver tvungen att se den och nu har jag gjort det. Den var lite fjantig men ack så gullig :)
'
Nu ska jag klä på mig och sen fara till Matilda och ikväll ska jag se när hon spelar fotboll :) Hihi, nu ska jag skynda. PUSS♥



I won't let the world break me

Idag har varit en extremt lugn dag. Emil kom hit på dan och vi har bara varit inne trots att det varit så bra väder, haha. Först såg vi lite tv och sen en film, Taken. (Emils val, kände mig generös så han fick välja ^^) Och den verkade faktiskt bra men vi hann inte se färdigt den :( Får se den själv nu ikväll.
Nu ska jag gå ner och slänga ihop en sommarkaka och sen ska jag smaska på den framför filmen.



Lord Voldemort & Severus Snape

Haha i förrgår såg jag en film med Voldermort (Cemetery Junction) i och igår en med Snape (Love Actually) . Det var ju jävligt häftigt! :D
Och imorgon måste jag börja se HP och de vises sten om jag ska hinna se alla (en per dag) innan skolan börjar :)

Uppdatering av länkar.

Som rubriken säger så har jag nu uppdaterat mina länkar. Vilket betyder tagit bort dom länkarna till skitungarna som slutat blogga och lagt till några nya sötnosar som däremot bloggar på för glatta livet. Typ.
'
Detta inlägget var en pik till Lisa och Sofie att börja blogga igen för dom som inte förstod de!

PUUUUUUUUUUSS ♥

Update: Lisa hade tydligen en ny blogg, men det där uppe gäller fortfarande Sofie ;)

Active!

Idag har jag gjort mycket! Eller mer än vanligt iallafall. Steg upp vid halv 8 och for och gav mat åt Nutella och Pilgrim och sen hem igen och sov nån timme. Senare for Elin, Matilda och jag till tullstranden, vattnet var sjukt kallt men doppade hela mig iallafall.
Sen for jag och Elin till stallet och red, bara skritt runt i Haapakylä. Myyysigt. Gjorde honom snygg igen. Blå-röda Agria-schabraket, svarta senskydd fram och en röd och en blå linda bak :) Plus att jag hade en röd tröja på mig :D Sååå snyggt!  Och sen när vi ridit grillade vi där litegrann.
Nu har jag dushat och ska klä på mig litegrann och sen ska jag se Love Actually (som alla redan verkar ha sett :O) och bara mysa under täcket. PUSSS!♥


- Siekas

Off to the beach

Fint väder = sola och bada! :D

You go back to her, and I go back to, I go back to, black


Utlånad

Idag har jag varit generös och lånat ut Pilgrim. Åt Johanna, eller kanske hennes kille.. Hursomhelst har jag inte ridit idag, ska fara vid 9 och natta.
Men har varit i Siekas och fotat litegrann så såfort jag orkar släpa upp min trötta rumpa uppför trappan till andra datan ska ni få se några bilder.

Wildchild går idag på 3an klockan 8. Så har ni inte sett den rekommenderar jag att ni gör det! Haha :)


Filmtips!

Green Lantern: Hyfsat bra film, eller nej. Ganska dålig faktiskt. Men jag ääääälskaaaar Ryan Reynolds och Blake Lively är ju inte så dum hon heller så var tvungen att se den. Den är lite för sci-fi för min smak. Men funkar att se om man inte har annat för sig eller bara vill se lite på Ryan (och hans mage;))
'
I am number four: Lite konstig film men ändå bra. Fina Alexander Pettyfer och Dianna Agron är med vilket gör hela filmen. Den slutade ganska "fort" så det måste ju komma en uppföljare (kanske redan är en på väg?) Men hursomhelst är den sevärd och ganska mysig stundvis :)
'
Life as we know it: Så fin film! Måste ses minst 73 ggr :) Josh Duhamel och Katherine Heigl har huvudrollerna och båda är ju helt fantastiska! Verkligen en helt perfekt film som alla måste se :)
'
Nick and Norah's infinite playlist: Såg faktiskt denna film alldeles just. Hade läst boken tidigare och båda två är helt okej! Haha filmen var lite äcklig faktiskt, Lisa som inte gillar toy borde inte se den. Haha. Nej men den är lite mysig och funkar bra som fredagsfilm :)
'
Förlåt för bilderna! Men kopierade dom bara från Google så dom är olika storlekar men jag orkar inte bry mig, haha.

La gente esta muy loca

Idag steg jag upp klockan 8 (!) för att fara till stallet, men det var det värt!
Red ut med Elin typ först mot Pojkijärvi(?) och där vid korsningen red vi upp i skogen efter en väg. Men efter att tag tog vägen slut och fast vi fortsatte och sen hittade vi ut till vägen vid masten. Snacka om skills! Där travade vi engång upp till masten och sen skrittade vi hem.
Vi red typ 1 och ½ h och bara skritt. Innan vi travade upp för masten var både Sickan och Pilgrim svettiga. Bra träning var det att skritta i skogen! Och roligt!

PILGRIMMEN ♥

Jag och Pilgrim har ju inte kommit så bra överens nu sen han kom hem från Outinens, men idag verkligen släppte det!
Gossade med han i hagen och boxen och så borstade jag jätte ordentligt och gjorde honom jätte fin i Ellens benlindor, ett matchande schabrak och Ellens träns :) Jag tog en bild med mobilen men den försvann -.-
Hursomhelst gick det jätte bra att rida! (y) Och mina händer börjar bli mycker bättre nu efter ridlägret, tack Malin! ;)
Längtar tills imån, då ska jag försöka få med mig Matilda på uteritt!
Puss ♥


Hittade denna på köksbordet, jag ska beställa lite bilder på Pilgrim och göra ett gulligt fotoalbum :)

What am I supposed to do when the best part of me was always you?

Dagarna går fort, snart börjar skolan igen. Vet inte riktigt vilken dag men jag tror att det var den 24de? Isåfall är det inte ens 2 veckor kvar innan vi börjar skolan och får betyg... och dator! :D Haha.
Kom hem vid halv 8 från Matilda och då gick jag och la mig igen och sov till halv 12 - SKÖNT! Och sen har jag fixat käk och sett sista avsnittet i 5e säsongen av Supernatural. Bara en säsong kvar. Eller det kommer iaf en till men den har inte haft premiär än :p
Senare ikväll ska jag pallra mig iväg till stallet och rida Pilgrim och sen natta hästarna och när jag kommer hem kanske jag ser en film eller något. Kommer nog somna tidigt för jag har sovit otroligt dåligt inatt! :O
bildbrist.

You had my heart inside your hand and you played it to the beat

Min älskade Matilda är tillbaka! Dagen har spenderats med henne och snart kommer hon och hämtar mig igen för onsdagsmys. ♥

Movieday

Hej alla barn, nu blir det ett blogginlägg!

Seg dag idag igen, ingen mamma och ingen Pilgrim. Tänkte mysa med lite filmer men har bara laddat ner en :s Får väll ta och se några gamla klassiker som Hp eller Sorority Wars eller kanske tillochmed Wild Child ;) Haha nej men jag får ju se. Det nya filmen jag garanterat ska se är Bridesmaids, ni vet den nya som går på bio nu typ (?) Hursomhelst har den ju inte kommit på dvd så det blir lite skitkvalité men vem bryr sig. Det var den enda filmen jag kom på att jag ville se.
ÅÅÅÅH! Nu kom jag på en till, hihi med Ryan 'ASSNYGG' Reynolds. Green Lantern.



The burning heart

Mysigt väder idag! Känner bara för att krypa ner under täcket igen men nej.
Har suttit nu på morgonen och lyssnat igenom Takidas nya skiva och jag tycker faktiskt att den är riktigt dålig! Inget speciellt alls. Inte en enda låt i klass med The things we owe eller As you die. Blev lite besviken faktiskt :(
Ingen Pilgrim idag heller. Men ett nytt True Blood avsnitt! - Gissa vad jag ska göra nu ;)


Stackars hästarna :(

Regn SUGER!

Ut med det gamla, in med det nya.

Har länge tänkt fixa om på bloggen och nu är det gjort.

G-A-L-E-T härlig film!


Now it's over.

Det har känts onödigt att blogga dom 2 senaste dagarna då det enda jag har gjort är att sitta inne framför tven *stolt*. Hursomhelst så tyckte jag så synd om mig själv i torsdags så jag bestämde mig för att ladda ner sista hp filmen trots att den är usel camkvalité. Men jag hittade ändå en hyfsad bra version och då legade jag igår kväll på soffan och storböla när filmen tog slut. Haha. Jag visste ju hur den skulle sluta men nu när allt är slut känns det så hemskt.(Kanske borde fixa mig ett HP-marathon nu innan skolan börjar!)
'
Idag kändes foten bättre så for och hade morgonjouren och red Pilgrim.
Skrittade ju bara och jag kan ju inte säga att det gick sådär överdrivet bra, sist jag red han var ju i Överkalix. Han verkade ganska stel och lite stum i munnen men då red jag också med lektionstränset utan nosgrimma..
Nu ska jag se lite Wildfire och bara ta det lugnt. Det började komma såntdär äckel-klet nu igen när jag kom hem från stallet så får väll ta en ipren och vila tills imån :)

Misslyckad.

Idag kom jag och Pilgrim verkligen INTE överens! Helt galet så kaxig han är. Sen lyckades han trampa på min fot och det gör ont som fan där nu. Äcklig och blodig är den också, haha kan inte ens kolla. Hoppas bara jag kan få på en sko imån så jag kan fara och rida :)
Nu blev jag lixom peppad att fara och bråka med han tills han skärper sig! (y) :)
Haha nu ska jag halta vidare. BYYEEE!
Vilken jävla tur att jag redan hade bestämt att jag inte skulle på Lulekalaset. Annars hade jag typ bölat ihjäl mig ikväll...


Min prins tröstade mig när jag kom hem :)

åååå :')


Bad day

Nu blir det tröstätning framför ett efterlängtat True Blood-avsnitt.
Nu blir jag tjock... Men kan ju trösta mig med att jag iallafall dricket vatten. Haha.

RSS 2.0