Valborgsmässoafton

Idag har jag varit såååååå duktig, först på morgonen joggade jag till stallet - heeeela vägen utan att stanna och på sista gångbanan var de feta motvinden, haha. Sen red jag ut med Lisa men vi skrittade bara efter gamla överkalixvägen för det var en pressening som höll på flaxa åt andra hållet, sen red vi i paddocken och Pilgrim var jätte duktig! Hade sadel idag igen och ett tag hade han en helt underbar galopp i vänster varv♥.
Sen när jag skulle ringa hem åt pappa för skjuts så lyckades Elin övertala mig att följa med henne medan hon red Sickan och när hon vände sprang jag sista biten hem, jag är såååå duktig så ikväll förtjänar jag lite onyttigheter.
Påtal om kvällen så kommer den suga hästballe. Ska till Pirtti :( meeen, jag har med en massa filmer som jag kan se och så borde jag pallra mig ut för en fotorunda också när jag en gång är där.

I know you don't believe it, but I said it and I still mean it.

Idag har 6 och en halv timmar spenderats i stallet! Red Pilgrim med sadel i ridhuset, det gick väll sådär lagom bra. Lite ovant att ha sadel, hehe. Men när jag red Julle gick det jätte bra! Han var sååå duktig och det var riktigt roligt att rida en "ny" häst. Han är ju helt annorlunda än Pilgrim, framför allt smalare! ;)
Sen satt jag och Elin utanför baracken och smorde, blev riktigt varmt så vi tog av oss tröjorna för att lägga grunden för sommarens bränna :D Meeeeen, molnen var inte riktigt på våran sida idag..
Har nyss käkat middag, blev grillat (y) och nu ska jag ladda upp lite bilder från igår och sen duscha och se film.

Pucko ponny ♥

Idag har jag och Matilda gått till stallet, vi tog med kamerorna så vi har fotat litegrann. Sen red vi ut och Pilgrim var heeeeeeeeelt störd, haha. Han har aldrig dampat så mycket! Men han är så söt så jag förlåter han :)♥ Vi plaskade lite i en vattenpöl också - sommarfeeling!
Nu ska jag se A Warrior's Heart, få se om den är lika bra som jag förväntat mig :)
Bilderna fixar jag nog imorgon!

A Warrior's Heart

Okej, JAG AVLIDER IGEN!
Den olagligt snygga KELLAN LUTZ är i en film med ASHLEY GREENE, för er som inte vet är det Emmet och Alice Cullen i Twilight. Och även den här trailern verkar äckligt bra, hehe. Kellan Lutz utan tröja, mums! Och ett extra plus med den här är att den inte är så ny så det finns DVDrip att ladda ner, LOOOOOVE.

The Lucky One

JAG AVLIDER!!!! För er som inte vet avgudar jag Nicholas Sparks böcker och för er som inte vet vem Nicholas Sparks är så har han skrivit Dear John, The Notebook, The Last Song, A Walk To Remember m.fl. Och IDAG är det Sverigepremiär av The Lucky One, en av hans böcker som gjorts om till film. Zac Efron har huvudrollen och trailern är A M A Z I N G!!!!! Gissa vad jag ska ladda ner ;)


Just chillin'

Imorse när jag steg upp kändes det som att jag blivit överkörd av en lastbil, hade ont i hela kroppen och huvudet dunkade.. Kan inte riktigt beskriva känslan. Bestämde mig iallafall för att inte gå till skolan, ingen sjukanmälde mig ju så de blir skolk på schoolsoft menmen. Har tagit det lungt hela dan, läst ut min PLL-bok och sett lite nya avsnitt. Det börjar nästan kännas sorligt att det bara finns 2 avsnitt kvar av denna säsong i mina 2 favvoserier och ett av dom ska jag se ikväll, men life goes on. Snart kommer sommaren och sen hösten och då kommer de förhoppningsvis nya avsnitt. Och jag får ju inte glömma den nya TRUE BLOOD säsongen som börjar i slutet av sommaren, käääääärlek!
Där spårade det lite, haha. Tänkte skriva att jag mår bättre nu och imorgon blir det nog att fara och rida min boyy. På tal om det så ska jag rida Julle också på söndag. Det var ett tag sen och den där hästen är lite speciell så vi får ju se hur det slutar, haha :)
Vilken långt inlägg det blev, hoppas ni orkade läsa. PUSS ♥


Seasons come and go. Älskar dig vännen ♥

Prosit.

Skolan sög som ni kanske märkte på inlägget tidigare, haha. Efter skolan har jag varit med Matilda hela dagen och hon for alldeles just, vi gick omkring på byn och kollade lite och så gjorde jag min kaffila-debut! Och innan hon skulle gå hem tvingade jag henne att följa med mig och duscha för jag vågar inte när jag är ensam hemma! ;)
Nu ska jag se lite nya tvserier och fetta, chao!

Hatar kemi och Jan Björklund.

Har just skrivit världens svåraste kemiprov, döda mig nu!

Skövde - bildbomb!

De var mina bilder de! I början och slutet är det i ordning men i mitten är det lite ihopmixat, hehe.

Snart drar cupen igång på riktigt!

Snart ska vi dra oss iväg mot hallen för första matchen. Jag mår illa, fyfan! Håll tummarna! :D

Skövde

Sitter här på ett fik med Ida. Vi får inte checka in förrän 2 så vi fördriver lite tid hä;r i en galleria. Man känner ju sig sådär lagom fräsch just nu också, hehe. Fick en gullig kommentar av Ida nyss också, jag beställde en pajbit och då sa hon; Du låter helt annorlunda när du pratar med andra, du låter nästan..... Trevlig. Hahahaha, tack Ida! Köpte en tröja nyss också, bara för att den var på rea. Ni får ursäkta felstavningar, orkar inte läsa igenom. Nu ska vi ta och röra på oss. Puss!

I want to taste your lips and feel your skin.

Imorgon åker vi!!!! Tjalalala :)
Det gick riktigt bra att rida idag, hade dock inte tid att rida så länge för hade utvecklings-samtal senare. Nu är det packning som gäller, imorgon klockan 12 lämnar vi Övertorneå.
Hinner kanske blogga imorgon också innan vi åker men annars kommer jag försöka mobilblogga också så helt dött kommer det inte vara här på bloggen!
Och här kommer en bild på den nya hästen, Antonio.


måndag, tisdag, ONSDAG!!!

Anonym om ICAs grillchips.:
vad är det för ny häst? Kan du inte fota den? :)

Svar: Självklart kan jag det! Gör det imorgon när jag far till stallet, om jag nu kommer ihåg :)



Nu är nästan hela denna måndag avklarad, skolan var... ungefär som vanligt. Fick sjuuuuukt mycket läxor i engelskan så det verkar som att datan kommer tas med till Skövde. Ridningen gick också bra, på slutet släppte Pilgrim till ordentligt ♥ Och matchen mot Pol slutade 95-8 (?) till oss :)
Nu håller jag på att tina lite köttfärs, det vankas middag, och lite senare ska jag tömma tvättmaskinen med Skövde-kläder. Det närmar sig i rasande fart nu!
Och btw så fick vi spelschemat över våra matcher och ett lag hade dragit sig ur (eller bara försvunnit;)) och det känns grymt skönt för dom kom 2a förra året, hehe :D
Nu har jag inte tid att slappa mer, vi hörs imorgon! ♥

How I met your mother.

Kollade nyss hur vädret skulle bli i Skövde. Har ett ord att beskriva det med - regn. Men man kan ju hoppas dom har fel! :) Hursom blir det ju kul att bara komma bort från denna byhåla, hehe :) Har fixat bort Pilgrim också så allt verkar gå på räls.
Imorgon blir det skola, sen stallet och sen har vi match mot Pol. Alltså fullt upp, bloggen får lida. Men nu ska jag gå och duscha, sen se lite HIMYM :) PUSS ♥

Youth Gone Wild

På torsdag kväll åkte jag till Elin och sov där, vi bastade jag färgade hennes hår och vi såg en hp film :) Igår red vi ut en sväng och sen gick vi hem till mig och fixade oss innan vi gick till folkets hus. Det var väll sådär lagom kul, höjdpunkten var ju att lyssna på Sebbe. Det är löjligt hur bra han är, haha.
Nu ska jag äta och klä på mig så jag ska och Matilda gå till stallet, blir en skrittur med Pilgrim idag för senare ska han gå privatlektion. Matilda ska med som sällskap och fotograf! ♥ Sen får jag om jag hinner med något annat innan jag ska till Ella som har fyllt år tidigare i veckan :)

Dagen är räddad!

1. MINA HÖÖKS SAKER HAR KOMMIT!!!! :D :D :D ♥ ♥ ♥
2. DET HAR SLÄPPTS ETT NYTT HART OF DIXIE AVSNITT!!!! :D :D :D ♥ ♥ ♥
3. VI HAR (på något mystiskt sätt) FÅTT NYA KANALER PÅ TEVEN!!!! :D :D :D ♥ ♥ ♥

It will rain.

Idag snöar det iallafall inte! Det regnar. Har ingen motivation till att göra någonting alls.
Ska inte till stallet idag för min babe går privatlektion och orkar inte nöta extra mycket i ridhuset, men senare har jag ju basketträning så nån gång måste jag ju gå ut. Och hunden vill säkert pissa snart -.- Och ett extra äckelpoäng till mig - orkade inte duscha igår och mitt hår ser ut som... typ medusas. uäk.
Jag längtar tills detta äckelväder är borta, jag längtar till sommaren ♥
Blondie blev brunett.

Klockrent! Sååååå Stina som de bara kan bli.


Filmtips, komedier.

Har sett lite filmer nu den senaste tiden och här är 3 komedier!
Role models, I love you Beth Cooper, Bad teacher.

Ännu en degar dag!

Jag är trött, så trött. Och det blir inte bättre när man kollar ut genom fönstret, haha.
Ska nog snart ta och släpa mig ur soffan och fara till Matilda, sen till kvällen blir det stallet och nattning.
Idag är det onsdag alltså 1 vecka kvar till SKÖÖÖÖVDE!!! WEEHO!!!


Slö tisdag.

Jag känner mig så slö just nu! Tänkte fara till stallet tidigare men hade ingen skjuts och det snöade så orkade inte gå ut, hehe. Och inte har jag varit ut med hunden heller.
Det visas inget roligt tvprogram på tven heller, måste gå upp och föra över nya supernatural avsnitt på usb-minnet men vill inte ställa mig upp för då blir de sådär äckligt svart för ögonen. Har varit så hela morgonen.
Äh vafan, nu ska jag fixa nåra nya avsnitt så jag hinner se dom innan träningen börjar! Då blir det att bränna bort påskmaten! Over and out ♥

I know distance doesn't matter but you feel so far away.

Är dödstrött och klockan är halv 5, haha något är galet! Hursom, idag for jag ganska tidigt till stallet och red ut med Elin. Sen mockade jag och fyllde en jävla massa vattenhinkar innan jag ringde bror för att tigga skjuts. När jag kom hem åt jag och kollade sista One Tree Hill avsnittet någonsin, lite sorgligt är det ju men det var U N D E R B A R T fint! ♥
Sen fick Jim köra mig till stallet igen för nu skulle Pilgrim få massage. I början var han lite otålig men mot slutet stod han typ och sov med mulen i marken, min fina pälskling ♥
Idag ska jag äta tidig middag så jag inte är så mätt på kvällen så jag inte orkar äta mina chips, för idag är det myskväll som gäller!
Hästarna njuter i det härliga vårvädret!

ICAs grillchips.

Idag har vi varit hit (på bilden) med skotrarna, tänker dock inte ens försöka mig på att stava det.
Sen har jag ridit prinsen och hälsat på nya hästen, skitsöt var den!
'
Asså jag har en oöppnad chipspåse och dipp å allt och jag orkar fan aldrig äta det! Vi köpte det i torsdags och varenda dag har jag tänkt: höhö, nu ska jag tjocka! men jag är alltid så mätt så jag orkar inte äta upp de. Det är typ sjukt :p Fast jag skulle ju kunna pressa lite men då njuter man inte riktigt fullt ut... Och de är ju bara slöseri med chips!
Haha kände att jag var tvungen att dela med mig av mina chips-problem. Puss ♥

Dagen med piggelin.

Steg upp tidigt imorse och for med Elin till stallet. Vi red ut en sväng och sen for vi till siekas för skoteråkning och grillning. Orkar inte skriva nå mer men kan bjuda på bilder :)
Lite skel och osminkad men jag bjuder!

Långfredag.

Idag har jag fått mycket gjort. Jag har bakat en rulltårta, varit på gudstjänst i ötå, bakat lingon och kanel cookies, varit på gudstjänst i hede, ätit middag, målat pappa till påskkärring och sen varit i stallet. I den ordningen :)
Planerar lite inför imorgon, då blir det mest troligt stallet på morgonen sen skoteråkning i Siekas och sen en riktig påskmiddag.
Nu ska jag ta och blanda till mig lite dipp och ta med mig en påse chips och lite påskmust upp på vinden för lite film-mys.
Dagens efterätt - påskbakelse!

Left and right.

Sista tematimmen nu. Maria går omkring som en jävla fängelsevakt och kollar att vi inte spelar på datorerna, såååå jobbigt!
När jag kommer hem ska jag gå och handla lite till påsken och sen ska jag baka en eller två rulltårtor. Hoppas dom blir lyckade! Det ska bli så skönt med en basket- och hästfri dag!

Leader.

Inte för att skryta men man är ju som lite smått stolt över att ha kommit upp i rank 14! Nu kommer resten av dagen flyta på moln.
Nu är det bara matte kvar och sen slutar vi, då blir det stallet. Uteritt och sen att hålla ridlektioner till barnen, när jag kommer hem kommer jag vara dödstrött så bloggar nu istället. Nu börjar matten, PUSS!

When you move me everything is groovy.

Blev så glad imorse när vi fick våran omdömen och jag hade ett A i engelska, de gjorde min vecka! Resten av dagen flöt på tills idrotten. Säger bara fyfan, ville typ lägga mig ner och dö! Sen åkte jag med bussen till stallet och red prinsen, testade han på ett tredelat bett och han funkade super på det. Det var något speciellt med honom idag, alltså galoppen = UUUUNDERBAR!
Har också börjat övertala mina föräldrar att det är dags med nya ridstövlar till sommaren, vi får väll se hur det går med de. Hehe.
Nu blir det biologiplugg, tjingeling!


1 april.

Idag har varit heeeelt perfekt. Steg upp tidigt och for till stallet och mockade och red, sen när jag kom hem åkte vi till Siekas och nu när vi har 2 skotrar får jag köra den ena! Hade inte kört på sisådär 2 år men det gick bra, kunde tillochmed starta den själv 2 ggr (y). Och det var ju en himla tur att det är så bra före nu för annars hade jag ju säkert fastnat trehundrafemtielva gånger! Nu har jag just kommit upp ur källaren efter en lång varm dusch, nu är det dags att laga tacos!
Vilken skönhet!

RSS 2.0