Dag 7 - En sak som aldrig får hända!

Typ att Pilgrim dör, det vore.. Hittar inte ens ord. Fyfan!

Fattiglappen.

Mira - Javisst kan jag de :)

Skippade skolan och åkte till Happis idag istället. Var på Hööks och använde upp hela månadens barnbidrag! (y) Sen gick jag och köpte skor för nästa månads barnbidrag! (y) Nu är Stina fattig ända till den 20de november - och då är det dags för julklappar!
Sen när vi kom hem for jag till stallet och red min fina. Var i paddocken och det blåste ganska mycket vilket resulterade i att han var väldigt tittig och stel, vilket resulterade i att jag blev sur och allt gick bajs. Då blev jag ännu surare på mig själv och började träna övergångar mellan galopp och skritt på volt och efter det var han sååååå underbart fin och mjuk i traven, jag höll på dö!!! Bästa formen hittills! Så bäst. Jag älskar min fina Pilgrim ♥
bajsiga bilder men det är iallafall fodrade converse, 5 gröna tejpar, ridtäckbyxor, vinter ridvantar, vinter ridstövlar och plaststigbyglar. Köpte även såna där magic brush-ar och 2 diskborstar men dom är i stallet.

29 september

Har så himla mycket att göra nuförtiden så bloggen blir lite lidande, men ska försöka uppdatera så ofta jag kan :)
Idag blir det att beställa vinterskor efter skolan, fodrade svarta converse. Sen har vi träningsmatch mot damerna och efter det ska jag till stallet och rida :) Och OM jag hinner ska jag färga håret :D
Snart blir det matteprov, häng mig!

Dag 6 - Alla hästar i stallet

Har kanske inte bild på riktigt alla, inte Alma, Tessa och Aime. Men Alma har säkert alla ändå sett på Ellens blogg :)
haha ojdå, hittade inga fler nu. Här har ni iallafall Pilgrim, Lord, Carsten, Nutella, Ella och Julle :)

Dag 5 - favoritbilder jag tagit. (ej häst)

(Matilda har fotat men ändå ;))

Svar på kommentar

Ellen K - Det är en äng under kyrkogårds vägen, just ovanför pojkijärvi-vägen. :)

DÖÖÖÖ!!!

Igår bloggade jag faktiskt en gång men det hade tydligen inte publicerats men så ni vet att jag inte glömde eller nå :p
Hursomhelst så har idag varit hemsk. Först prov (som säkert gick åt skogen!), sen skolfoto - blev helt miffad och nu har vi just haft träning och det gick skit.
Ingenting funkar nuförtiden.
Men imån är det bara stallet som gäller. Har nattning så far inte dit förrän lite mot kvällen och rider och sen nattar jag såklart :) Mysigt, ska försöka hinna smörja färdigt också.
Kan bjuda på några bilder från igår. Pilgrim var heeeeelt galen, haha! Men ibland gick han jätte fint ^^


Dag 4 - Det här är jag bra på.

Svårt att säga något man är bra på, haha. Men jag kan ju säga att jag är bra på att linda om jag tar mig tid och gör det ordentligt :)

Dag 3 - Det här behöver jag träna mer på.

Det finns mycket men det jag kommer att tänka på först är att inte släppa fram innerhanden och inte dra upp/bak benen.

fram med ytterhanden.

foten låååååångt bak.

Dag 2 - När & varför jag började rida

Jag började rida regelbundet när jag var i 5-6 års åldern men självklart hade jag testat rida innan.
Största anledningen till att jag började rida var nog att Ida alltid ridit och då var det som naturligt för mig, tror jag. Haha jag har iallafall, så länge jag kommer ihåg, alltid velat rida!



All I want is to turn the tide

Filmen igår sög så jävla hårt! Haha, riktigt jävla usel! Just so you know.

Idag var jag och Elin tvugna att gå till stallet, haha fråga inte varför! Vi räknade iallafall ut att vi höll en hastighet på sisådär 4km/h.
Sen märkte vi också att Måns måste vara otroligt uttråkad på dagarna, han kom springande med en mus i käften och släppte ner den och typ la sig på den och busade och sen lät han den springa iväg, haha. Den barmhärtige Måns!
Red ut med Elin och Ida runt sjön och sen smorde jag tills jag hade skjuts hem.

Nu har jag fullt upp ikväll, mer bloggning, plugg och sen hade jag tänkt se film och sånt också. Får se vad jag hinner med :)





Dag 1 - En bild på favorithästen

haha jag bjuder än en gång!

psalm 21

Haha jag orkar inte skriva om dagen, har bara varit i stallet. Utan att rida! (y)
Nu är jag iallafall hos elin och vi ska se en skräckis, psalm 21. Den är svensk = säkert jätte dålig, men alla andra på konsum var antingen uthyrda eller så hade vi redan sett dom.
Vi kör på chips, dipp, godis och läsk! Tjockt? Nejdå!

Godmorgon!

Nu har jag just vaknat. Ska klä på mig och äta lite och sen ska jag dra mig iväg mot stallet. Ska inte rida idag då Ellen har Pilgrim men tänkte ta och fota lite och så ska jag tjäna lite pengar genom att mocka åt Lord.
Visar er lite resultat-bilder senare! ♥

4 timmar och 9 minuter senare...

Kom hem från frippes för ett tag sen. Har varit astrött hela kvällen men det var ändå en helt okej kväll, förutom att det var så galet varmt! Haha.
Sen så har jag varit i stallet i ett x antal timmar idag. Hehe, men jag behövde iallafall inte stressa. Red med Nooras dressyrsadel och hade lite cavaletti också, Elin filmade lite så när hon skickar de lägger jag upp det här om det inte ser för hemskt ut.
Nu, ÄÄÄÄNTLIIIGEN, blir det Vampire Diaries E02!!! :D
arkivbild

lalalalala...

Kom nyss hem från stallet och nu ska jag hoppa i duschen! Uppdaterar om dagen och ridpasset senare!

Bloggningen börjar bli så seg nu så...

.. jag kör på en till 30-dagar, fast med lite hästinriktning! :)


1. En bild på favorithästen
2. När & varför jag började rida
3. Det här behöver jag träna mer på
4. Det här är jag bra på
5. Favoritbilder jag tagit
6. Alla hästar i stallet
7. En sak som aldrig får hända!
8. Min största rädsla inom ridsporten
9. Någon du skulle vela byta liv med för en dag, och varför?
10. 10 saker du inte visste om mig
11. En låt som påminner om en häst du älskar
12. Min favoritgren
13. Min högsta dröm
14. Saker du gör vardagligen (i stallet och till vardags)
15. Varför får hästar och ridning mig att må bra?
16. En bild som gör dig lycklig
17. Låtar som jag lyssnar på när jag är arg,ledsen och glad
18. En bild jag aldrig publicerat förut
19. Bild på min bästa vän och varför han/hon är det
20. Något jag vill göra
21. Någon jag vill träffa
22. Någon jag vill träffa igen
23. Hoppning eller dressyr?
24. Mitt motto
25. Någon jag träffar vardagligen
26. Hur mina vänner beskriver mig
27. Såhär vill jag att mitt liv ser ut om ca 20 år
28. Någon som älskar dig
29. Någon jag skulle riskera livet för
30. Mitt mål med ridning

Torsdag

Sitter här på sista temat, snart slutar vi. Men ska bara hem en stund, sen träning och stallet och när jag kommer hem kommer jag typ dö så inge mer bloggning idag. Hejdå :)

Filmtips!

Killers - Ganska gammal film som jag inte orkat se tidigare då den fått ganska dåliga recentioner men den överraskade mig och var riktigt bra! Lite seg och mysko i slutet men i övrigt så var den verkligen sevärd! Jag verkligen äääälskar ashton kutcher, alla filmer med han är ju helt bra! :D
Det är en action komedi, mest komedi :p

The prince and me - Ännu en gammal film men den var riktigt mysig. Gullig! Och då menar jag den första filmen med Julia Stiles.

Uptown Girls - Här har vi en üüüüber gammal film som jag kände igen från tven, men den var mysig och Dakota Fanning är ju bara för bra! Och grisen!




Världens finste! Jag dör ♥


Barnbidragsdag - jag är riiiiik!

Dagen har gått ovanligt snabbt för att vara en tisdag! (y)
Skolan gick på ett kick, träningen gick inte speciellt super men är nöjd med en del grejer (ni som var där kanske kan gissa?;)) Och kom nyss upp ur dushen med så otrassligt hår det går att få. Haha hade hårinpackning i minst en kvart medan jag rakade benen så nu är det mjuuuuuukt! :D
Nu ska jag äta och se färdigt en film jag började se tidigare. Har sett en hel del filmer på sista tiden så tänkte slänga in ett "filmtips"-inlägg när jag får tid! Kanske inte är någon som bryr sig men iallafall :)
Puss ♥


arkivbild.

Photo Booth = (y)

Det gick fortare än väntat i stallet och ändå stressade jag inte ett dugg och vi red ut till Tureholm och frammåt! Haha jag och Lisa lyckades skrämma bort en älg också men älgjägaren sa att det inte gjorde nåt. HAHAHAH XD
Nu ska jag äta en burk med ananas och se lite film tills träningen börjar.

spanish

Nu sitter jag här på en spanska lektion, vi skulle jobba med övningarna på hemsidan så då passar jag på att blogga. Efter skolan ska jag försöka hinna till stallet innan träningen, kanske blir lite sen menmen. Pilgrim kommer alltid först! Min fina lilla älskling ♥
Ska höra med Elin om hon vill fara ut och konditionsträna, lilla snutten är ju så tjock! Och snart börjar lektionerna och då måste han få på sin sadel.
Nu kom jag in på villovägar här men det jag skulle säga var att jag kanske inte bloggar nåmer idag. Kanske efter träningen om jag orkar. ♥

Städtanten har varit i farten!

Haha alltså den här datorn är helt störd! Iallafall...
I stallet städade jag foderkammaren med Ellen och Bosse, hittade lite roliga saker - bland annat ett oversize-pungskydd. Haha! Och en massa spindlar som jag sög upp i dammsugaren, mouhahaha.
Dammsugaren var kung på att suga upp spindlar och spindelnät men riktigt usel när man skulle få upp skräpet från marken :(
När vi var färdiga så fikade vi i baracken, giftgrön saft, godis och översockrade sockerskorpor. Sen mockade jag åt Lefroy och fixade mat och for hem. Nu tänkte jag sätta mig i soffan här uppe och se en film och vila benen.

Glömde att ta "före-bilder" så ni får nöja er med efter ;)






Morgonstund har guld i mund.

Dags att stiga upp ur sängen nu. Ännu en dag med fint väder, perfekt! Det gör att jag inte vill sova mer och så ska vi städa i stallet och då är det ju mysigt med soligt väder lixom :)
Ska vara i stallet 11, undra hur länge vi ska städa.. Hursom så tar jag med kameran och ska försöka knäppa lite kort. Nu måste jag stiga upp och äta frukost, puss ♥
fina carre :)

16 september


Det var alla som gick att ladda upp :(

Sept. 17, 2011

Först när jag kom till stallet mockade jag, sen hade jag typ privatlektion och tjänade 300 spänn! De ni, sen ska jag även natta ikväll och får då 100 till ^^
Sen red jag ut med Elin och Mira till galoppbacken, flög asmycke sten när man var sist. Haha fick ett litet sår på handen av en sten.
Det blev inte mycket fotande men bilderna från igår kommer iallafall.

Godmorgon världen!

Vaknat för 40 minuter sen och sett VD avsnittet igen. Längtar till nästa fredag!
Nu ska jag iallafall ta och stiga upp och fixa ihop nåt käk och sen pallra mig iväg till stallet där jag ska tjäna lite pengar, rida och njuta av det härliga höstvädret! Kameran hänger med och jag lovar att det kommer upp bilder ikväll, från både igår och idag. Sounds good?
TTYL ♥
arkivbild.

VD

Dagen har gått fort! Lite skola, sen stall och sist frippes. Nu är jag taggad till 1000 då det äntligen är dags för Vampire Diaries S03E01!!! :D
Har nya bilder från stallet men internetet är segt i min säng så vi skiter i dom nu. Och så är överföringskabeln i andra rummet tillsammans med kameran. Haha.
Vi höres!

Äntligen internet i skolan! Livet leker.


Chasing Liberty

Mycket mysig film! Såg den alldeles just. I huvudrollen har vi Mandy Moore (!) och en galet charmig kille med en härlig brittisk-accent, kan det bli bättre?
Den var riktigt lagom. Lagom seriös och lagom rolig, vilket tillsammans gör en sevärd film som funkar att se några gånger! (y)
Lite kul var att Gibbs (Navy CIS) spelade Mandys pappa och då också USAs president :)

thirsty thursday

Blir så dampig när det inte finns nät i skolan. För om man inte har nät finns det typ inget att göra på datan ju :( Men nu har jag iallafall lyckats installera vårat mobila bredband i datorn så nu kan jag åka vart som helst och ända vara på internet! Förutom in i skogen där det inte finns täckning såklart :)

Vi har egen träning idag då Frida typ jobbar. Vi ska skjuta, minst 50 mål skulle det bli.

Och inatt borde första avsnittet av Vampire Diaries season 3 släppas på piratebay!! Jag dör lite. Som jag har längtat!

Har ju fortfarande inga bilder här så vi kör med en gammal goding!

Helt klart min favorit-ridbild! :D

Äntligen!

Äntligen fick jag internetet att funka. Dock endast det fasta. Men ska ladda ner en grej och sen testa det mobila. Var så desperat så att jag tillochmed sökte fram våran gamla router men den var tydligen trasig.. Haha.

Men gud så sköna tangenter den har!! (y)
Nu ska jag äta en semla och sen fortsätta i min kamp mot det mobila bredbandet!

#!*~#^%!

Jag ljög. Jag uppdaterar inte från macen, den är störd och vägrar sammarbeta med nåt av våra internet! Jävla skitdator. GAAAAH!
Sen så hade vi ju SO prov som gick helt åt skogen och i stallet trampade Pilgrim på min andra stortå! Nu ska jag gå i dushen och dränka mina sorger.

SO suger aprumpa!

Träningen gick så sjukt dåligt så det är inte sant! Säkert för att jag hade matchtrosorna... Ska aldrig mer använda dom på en träning.
Hursomhelst så hann jag inte plugga alls innan träningen för att jag läste bloggar (DUM) och sen när jag väl kom hem så kom Emil och störde min koncentration, haha. Men NU ska jag plugga - fast bara till 9 för då börjar American pie: Beta house! ;)
Intressant inlägg, jag vet. Men det som är lite häftigt är att nästa inlägg jag kommer skriva blir med MACEN! :D

Snabbis

Imorgon får vi våra datorer! :D
Nu ska jag plugga SO och sen blir det träning.

Kickoffen 2011

Okej såhär är det! Bilderna sög. Dom här var dom enda som var hyfsat skarpa, hihi.

Sunset

Kan stolt berätta att jag faktiskt redigerat dessa bilder litegrann. Ska försöka bli bättre på det i framtiden! Hann inte fota så mycket igår då ljuset sprang iväg.

KM

Idag har det regnat här i lilla Övertorneå, som fan.
Det var ju KM så vi har varit ute hela dagen, vart helt sjöblöt på en gång. Bytte till torra kläder efter lunch och sen blev jag lika blöt igen.
Men nu har jag tagit världens längsta och skönaste dusch! Och nu blir det ett True Blood avsnitt, kanske sista för säsongen :S ånej!
Ikväll kommer det nya bilder! Promise ♥

11 september 2011 (2001)

Ojdå! Jag glömde blogga igår, tänkte inte ens på det. Haha.
Men det hände inte så mycket, städade mitt rum och red ut med Matilda och sen såg jag film resten av kvällen typ.
Men nu ska jag snart ringa Matilda och så ska vi nog hitta på något :)

Fredagsmys

Kom nyss hem från stallet, red ut med Matilda runt galoppbacken - inte så smart då det hade regnat och man blev jätte blöt men kul var det iaf. 
Hursomhelst så såg jag att mamma och pappa hade köpt hem chips och dipp! Då bestämde jag rätt fort att jag ska se film ikväll, haha! Dock har jag inga nya filmer :( Funderar på att se Star Trek som går på tv klockan 9.. Någon som vet om den är bra? Den hade fått 4 stjärnor i NSD..
Trevlig kväll folket! ♥


Love can change everything

Träningen gick väll inte sådär speciellt bra. Haha den gick faktiskt inte bra alls, menmen.
Såg nyss en film, Love and other drugs, och den var sååå bra. Älskar filmer med hemska sjukdomar - om dom slutar bra alltså :)
Imorgon har vi ju bara 4h skola, sen ska jag och rida min älskling och sen får jag väll se hur kvällen blir, bloggen kanske blir orörd.

Macbook

Patte kom med Macisarna till skolan idag! Hoppas vi får dom snart.
Om 1h är det träning, tror jag. Vi skulle ha en match-lik träning = kul men jobbigt. Haha häng mig! Nej jag skojade bara.. Nu ska jag dra på träningskläderna så kan jag sen se tv tills jag måste gå. Bloggar ikväll om jag orkar, borde ta och föra över kick off bilderna... Vi ser, puss.

Two is better than one

Sara L - Nej, jag har inte facebook :)

Skolan idag var hemsk. Haha hade sån sjuk träningsvärk så jag höll på dö.
Efter skolan for jag direkt med bussen till stallet och red ut med Lisa till galoppbacken, det gick jätte bra. Och när vi kom tillbaka var hans ben helt torra och fina (y)
Imån är det ju träning, ska höra med Ellen om hon kan ta han då men annars så kan jag ju fara till stallet efter. Haha hur ska jag klara mig när Ellen får sin häst? Stina kommer få fullt upp! :)
Nu ska jag duscha, puss♥


fortfarande inga nya bilder... får ta tummen ur röven nån dag pch gå ut och fota!

Den har redan kommit!!!! :D:D:D

Den är lite stor men det spelar ingen roll, då kan jag ju ha den längre :D WEEEEE!!!! :D:D:D:D

Girls don't like boys, girls like cars and money

Skolan idag gick så sjukt segt och det har varit så jävla kallt i klassrummen, usch!
Nu har jag ätit litegrann och ska börja dra på träningskläderna och sen gå iväg till sporthallen för träning. Btw, så är mitt fina pilgrim-armband påväg till mig nu :') ♥
jag dog lite grann ♥

Tagga träning! :D

Hade 4ess idag på skolan. Gick ju bra, hehe.
Sen så fick vi våra data-avtal-grejs som jag och mamma nyss skrivit under! (y) Och innan de hade mamma gjort hemmagjordpizza som vi ätit, yummi!
Om en timme börjar träningen! Fan vad kul!
Och sen ska jag och mamma se en film, jag övertalade henne igår att se Life as we know it och det gick förvånandsvärt lätt, säkert för att pappa inte är hemma. Btw, hörde att dom redan skjutit en älg. Hoppas det var Kim :)

3 filmtips - komedi.

Friends with benefits - Rolig film som jag längtat efter att se och jag blev inte besviken. Liknar No strings attached. Har dock inte släppts på DVD ännu :)
Easy a - Hade höga förväntningar på denna film men den var inte riktigt så bra som jag trott. Alltså den var ju inte dålig, men störde mig lite på skådespelarna - Dan från Gossip Girl och Travis från Cougar Town, kändes konstigt att se dom i den här filmen ;)
Just go with it - Hade verkligen inte tänkt se den här filmen men den överraskade mig och var riktigt rolig! Haha jag äääälskar Jennifer Aniston.

This is the real thing

Idag ska jag ha en Stinadag. Ska bara sitta inne och se filmer och sånt, har äckligt ont i magen så orkar inte med mycket annat ändå.
Det kanske kommer nån bild från kick offen sen, om jag orkar föra över dom till datan vill säga. Nu film i min säng tillsammans med alla kuddar!

Strepsiiiils

Alltså bloggningen.. Igår hann jag inte riktigt, var så trött. Och nu orkar jag inte heller för är hungrig. Senare har vi ju kick offen så kanske bloggar när jag kommer hem, puss.

RSS 2.0