I have my moments







Veckans två praktikdagar är nu gjorda. Ovan är några av hästarna jag fått rida, måste erkänna att jag haft lite förutfattade meningar om travare.. Men nu vet jag bättre! Så trevliga och coola hästar så de är inte sant 💜
Nu sitter jag och stressräknar matte, hade inte fattat att provet var den här veckan, hehehe... Har också en bokredovisning som ska göras och det kan ju som vara bra att läsa klart boken först.
Fast sen ska man ju ha lite kul också så ska träna med Elin senare, hihi!
Nå ska fortsätta med mina omöjliga tal nu, på återseende!

We could be heros

Känner mig lagomt taggad inför ny skolvecka..
Sitter för tillfället och kämpar med matten, vilket uppenbarligen inte går så himla bra, haha.
Snart är det dags att börja förbereda för middagen, laga den, packa väskan och röra sig mot bussen.
Hittade roligaste bilden nyss, den förklarar hur jag känner för matten och passar bra som ett avslut på detta otroligt onödiga inlägg!



Onsdag





Två dagar i rad! Nu börjar det likna något! Idag har jag varit med om den roligaste svenska lektionen någonsin, vi har världens bästa lärare, haha :D
Lyckades pallra mig iväg till gymmetkoll också med Elin - stolt!!
Sitter för tillfället i Ellinors rum och samtalar med henne och Evelina, funderar dock på att krypa mot sängen nu, godnatt på er!

Triss i spets

Först och främst ska jag till mitt försvar säga att jag faktiskt försökte blogga i söndags! Blogg-appen ville dock inte det.
Nåväl, hade en superbra helg. Mitt mål varje fredag är att sova så mycket jag kan för att samla energi inför veckan men det lyckas alltid dyka upp något som sabbar mina planer, haha..
Trots sömnbristen har veckan börjat bra! Gled runt i traktorn halva dagen igår och dagens schema har bland annat bjudit på en uteritt i drömvädret på världens finaste Amor. Ibland slår de mig hur bra jag trivs här och hur nöjd jag är över att jag valde naturbruks!
Träningen har däremot gått lite mindre bra, haha.. Soffpotatisen inom mig har vaknat! Nä men imorgon ska jag ta mig i kragen och dra till med ett sjuhelsikkes axelpass! Tur att jag tvättade håret idag för de lär jag väll inte kunna göra på ett par dagar.. ;)
Nu ska jag nöta det sista inför morgondagens artkunskaps prov i odlade växter och sedan dejta kudden, natti!
 
 
 

Min lördag i bilder








Torsdag





två bilder på två av dagens händelser. har också tränat lite rumpa på gymmet och tagit en kort springtur som avslutades med sandbacks intervaller och en promenad tillbaka med bästa Elin. nu kollar jag oth med Lovisa, Amanda, Evelina och Ellinor - myspys 💜
imorgon bär det äntligen av hemåt mot byn, som jag längtat!!

Måndag

Måndag = stalldag, har endast haft en lektion i skolbyggnaden och det var matte 2. På körningen fick vi körs russen i par! Det var skitkul och skitsvårt :-) Efter middagen körde jag och Elin ett magpass med grym pump!
Har även hunnit med en tripp till dollarstore där en årsförbrukning av schampo, balsam och tvål inhandlades.
Färgade nyss Elins hår och de blev riktigt snyggt om jag får säga det själv :-)
Nu är det kvällsmat dags och sen en dusch och imorgon väntar en ridlektion 👍👍
Pusspuss!



RSS 2.0