Stockholm International Horse Show

Hemma från skolan och nyss uppkommen ur duschen. Nu väntar ben-rakning och iordningfixande till lite sthml horse show. Kvällen kommer spenderas på frippes, heippa!

Riding lesson.

Hej bloggen, snart slutar skolan för dagen. Efter den blir de snabbt hem och äta och sen iväg till Överkalix, vi håller tummarna på att det inte blir att rida Arosa - mina stackars armar och axlar är totalt slut. Fast har en ond aning om att det kommer bli just hon jag ska rida idag men vi får se. Orkar inte blogga sen för måste läsa lite kejsarn av portugallien och phantom of the opera, vi hörs på freeeeeedag. Hejsvejs ♥
Denna snygging vill jag rida, Bobby alltså :)))

It's the most beautiful time of the year.

Okej, rubriken stämmer ju inte riktigt men sitter här och lyssnar på förra julens spellista så den duger. 
Försöker göra färdigt min labrapport men så fort jag tror att jag kommit på allt kommer jag på nåt nytt, totalt hopplöst. Nu börjar jag nästan undra om jag har tänkt för mycket, haha. 
Sen så har vi fett kallt här i huset också, bara 21°. Satte direkt jag kom hem på min stall-fleece-tröja, mina tofflor och så har jag en filt runt benen. Det är nästan så jag går och hämtar fingervantar också för dom blir så kalla när man skriver, haha!
Ska skynda mig klart med labbisen nu så jag hinner läsa lite religion till provet imån, små-taskigt med både prov och labrapports-inlämning på samma dag men jag får ju skylla mig själv som lämnar allt till sista stunden. Oj vilket plugg-inlägg, men ibland blir det såna också! :)
Min fina fleece :')

Everything at once.

Så skön! :)))))
Idag upptäckte jag vad denna underbara ljudkreation hette, en av dagens höjdpunkter. Den andra var att jag fick pussa på min sötis igen! Tränar inte idag heller, är fortfarande förkyld (den vill inte försvinna den här jävla förkylningen) och sen känns det meningslöst just nu. Har ingen motivation what so ever. Min bästa El, tagga 2013!!! :D 
Jag har helt cp-ont i nacken också, sitter och knäcker den stup i kvarten. Åldern börjar väll ta ut sin rätt, men nu ska jag fortsätta med min hopplösa labrapport, sänker jag mitt kemi-betyg på den här är mitt liv över, typ. Hejsvejs!

Pilgrim.

Det är konstigt, det har gått en månad sen jag slutade som skötare på pilgrim. En månad sen jag var i stallet, och jag har inte saknat det något speciellt. Har inte ens tänkt på det. Var väl så less när jag slutade och det har varit så skönt att slippa jourer och skönt att slippa tvinga sig ut på uteritter och frysa öronen av sig. Men nu kom en hööks katalog och så sitter jag här och bläddrar och tänker att "dedär skulle Pilgrim se fin ut i". Jag har som inte fattat att jag inte kommer få rida honom nå mer, inte köpa nå mer utrustning åt honom, den här tiden han kännts som en paus. Allting hände så fort, var arg när jag slutade så egentligen hann jag nog inte tänka igenom det.. Men gjort är gjort och det är ju skönt att slippa allt ansvar också men det är bara de att det har varit en så stor del av mitt liv en så lång tid.
 

What doesn't kill you makes you stronger.

Blev inget fotograferande ihelgen kom jag på nu, bajs! Har inte något speciellt att blogga om, igår var en dålig dag med alldeles för många powernaps vilket resulterade i en dålig natts sömn. Min nacke och mina axlar håller på värka sönder, haha. Imorse var mitt illamående tillbaka igen också, kunde inte stå rakt men när jag sovit nån timme var det borta fast ersatt med en huvudvärk.
Nu ska jag fortsätta med tv-tittandet, hejdå!

It does not do to dwell on dreams and forget to live.

Igår var jag ju på frippes och sen for jag hem till Macka och sov. Den jävlen måste drömma att han är en boxare eller nåt, haha så sööööt :)))
Nu sitter jag hemma och degar och funderar på om jag ska fa till sporthallen senare eller om jag ska ta en myskväll med mig själv istället. Men nu ska jag iallafall börja med min labrapport och läsa lite religion, heippa!

Idag e're freeeedag.

Hejhej bloggen, sitter hos Elin i lägenheten nu och disskuterar världsproblem, snart ska vi gå till frippes och hitta på något där. Tänkte bara låta er veta att jag lever :)

Replace fear of the unknown with curiosity.

Idag hade vi dom 2 absolut roligaste ämena i skolan, kemi och engelska, vilket räddade hela dagen. Efter kom Macka hit och vi har myst fram till för ett tag sen när han hittade min förstärkare så nu sitter han och spelar lite gitarr på andra sidan rummet, som ett barn på julafton :) Nu började han klaga på att jag har fönstret öppet för ofta i mitt rum så gitarren blir ostämd, haha, cry me a river ;) 
Hursomhelst ska jag och träna lite senare och lär vara totalt slut efter det så då är det bara att krypa till kojs, heippa!
En riktig kvalitets bild, men ni får skylla på Sofie som odlade affro på min telefon ;)
 

What you've caught on film is captured forever... It remembers little things, long after you've forgotten everything.

Får värsta fotosuget när jag kolla på gamla bilder, ska ta tummen ur röven ihelg när det är ljust ute. Känns så meningslöst att blogga när jag inte har några ordentliga bilder att visa :p Nu håller jag hursomhelst på att plugga spanska och snart ska jag gå över till engelskan, hejsvejs!

Do or do not, there is no "try".

Idag var det en riktig pain in the ass-dag i skolan! Efter kom älskling hit och han höll på svimma när han såg mitt tomma rum, haha det ekar nästan där när jag tömt de på alla kläder ;) Tränade idag för första gången på exakt 2 veckor och kan ju utan att överdriva säga att det gick åt helvette, hehe. Min kondition (den lilla jag hade) har försvunnit och allt slem i min hals har gått ihop för att kväva mig, kul liv :) Nu ska jag plugga och kolla portkod och sen sussa. Känner redan hur benen värker och ser verkligen fram emot att stiga upp imorgon, träningsvärk i mitt hjärta!

Oldies :)

Nu gör jag något jag inte gjort på väldigt, väldigt länge. Haha, kan ni gissa vad? Jo jag bloggar från mammas supersega dator, a.k.a min nedladdningsdata. 
Avbröt mig i en TSC avsnitt för att jag kom på att jag glömt blogga idag, så mycket bryr jag mig om min blogg! Nåmen hursomhelst, idag har jag varit i skolan och där har jag bland annat gjort ett spanska-hör-prov som gick käpprätt och helvette och så har vi börjat kika på beställningslappen för muck-kläderna. Efter skolan har jag varit hemma och pluggat lite spanska och sen varit på utvecklings-samtal och sen var jag och kollade på träningen. Min näsa har stockat igen totalt och tydligen tycker mitt huvud också att det är kul att plåga mig med sprängande huvudvärk så jag tränade inte idag men imorgon blir det nya tag. 
Nu ska jag se färdigt avsnitt 18 och sen krypa till kojs, behöver all skönhetssömn jag kan få. Godnatt!

Bilder är överskattade.

Hann inte med att blogga igår för tog tummen ur röven och städade mitt rum med mamma, vi höll på i två och enhalv timme och det som är kvar att göra idag är bara att ställa tillbaka alla saker och bädda sängen. Grymt skönt! Och det blir också Mackas första gång att se mitt rum i rent skick, haha.
Har kollat lite oth nu på morgonen men nu känns det som att det är dags att jag klär på mig och gör klart i rummet, ska se om jag tar mig tid med lite spanska-plugg också. 

2 månader ♥

Min ängel :D Vet att jag borde lagt ut en bild på oss tillsammans men dom jag har är inte visningsbara, hah! Eller jo, denna är sååå charmig! :) ♥

Always be yourself. Unless you can be a unicorn. Then always be a unicorn.

Var så stressad igår så glömde ju skriva vad jag tyckte om filmen jag såg i onsdags, haha. Ska inte avslöja några detaljer men den var riktigt bra! De viktigaste ur boken är med och dom lyckas med att få in spänning också, höll på kissa på mig där ett tag. Men verkligen ett perfekt slut på the Twilight Saga! Längtar tills älsklingen ska ladda ner den så vi kan se din tillsammans, jag lovar att han kommer fälla en tår! :)
Nog om det. Måste berätta att ridlektionen igår var så inihelvettesjävlakul!!! Roligaste hittills! Vi hade markarbete och på slutet satte hon upp 2 små hinder på en båge och vi skulle reglera galoppsprången mellan dom. Red Elvis och innan vi började hoppa mini-hindrena var han ganska seg så trodde inte det skulle gå så bra men så fort vi var ensamma på spåret och skulle hoppa blev han värsta krutponnyn, haha. Han var jätte lätt att reglera så det var inga problem med att ta bort ett galoppsprång eller lägga till ett extra. Favoritponnyn där, helt klart!
Nu är jag nyss hemkommen från skolan, skrev mitt fysikprov så fick sluta lite tidigare, yeeey! Fick också se mitt matteprov och för första gången i mitt 15åriga liv lyckades jag få alla rätt! Har lite smått ont i huvudet så ska gå och ta en ipren och sen måste jag börja sminka mig enligt min fina vän Elin så vi kommer iväg till frippes nån gång. Fast Elin, varnar dig nu att pappa ska hämta en pizza till middag och jag väääääägrar fara till frippes innan jag har fått äta av den, hihih :D
På tal om min fina vän Elin så är hon ju bäst, otroligt snygg och söt som socker! Alltid när jag inte är med henne saknar jag henne och utan henne skulle jag inte kunna leva. 
Nu blev det ett långt inlägg, bjuder på en bild på Elvis och 2 snabba jag fotade på Grans i lördags.

 
 

Sönderstressad!

Har såååå jäklarns mycket att göra nu ikväll, åker snart till överkalix och sen har jag ett hemprov som ska skrivas färdigt, ett vanligt prov att plugga till och ett fucking brev på spanska!! Till imorgon, och hela min kväll tas upp av bilåkande i kolsvart mörker........ Vi hörs imorgon om jag överlever, nu måste jag stressätaupp min mat :)
 

Breaking Dawn part 2

Första dagen tillbaka i skolan igen och attans vad snabbt den gick :) Efter skolan kom min snutteplutt hit och han for nyss. Nu lagar jag lite mat så att päronen ska vara på bra humör när dom kommer hem och senare ska jag, precis som rubriken säger, och kolla Breaking Dawn part 2. Skumt att det är slut sen, haha. Men vi får höras!

Good news.

Åh, äntligen glädjande nyheter! Såg nyss på schoolsoft att vi fått in omdömena inför utvecklingssamtalen och dom såg bra ut! Det kan ju fortfarande bli sämre innan hösttermins-betygen kommer men vi hoppas på lite bättre. Ska försöka kämpa på med läxor, inlämningsuppgifter och proven nu fram till jul, vill få fler A :D 
 

Make a move to stay in the game.

Imorse började jag sminka mig som vanlig men så drabbades jag av ett akut illamående så stannade hemma från skolan. Sov 3 timmar och när jag vaknade var illamåendet borta och allt kändes som vanligt. Jättekonstigt! Älsklingen kom förbi en sväng och höll mig sällskap innan han skulle på utvecklings-samtal, blir så glad varje gång jag ser han :D
Nu sitter jag och kollar TSC, började om nu med första säsongen eftersom det inte verkar komma en ny. Funderar på att fara och träna senare, mamma tyckte jag skulle stanna och vila men har missat så mycket och nu mår jag ju helt bra och spydde ju aldrig så.. :)
Nu ska jag äta lite ballerina å tagga träning, hihi.

Grans

Idag var jag ju då till Grans på deras "öppet hus". Vi kollade på elevhemmen, stallet, lyssnade på information av rektorn och studievägledaren och så åt vi lunch på deras restaurang. Elevrummen var små men ändå mysiga, stallet luktade bajs, haha men det var rent och fint! Och ett extra + var maten, det fanns 3 olika maträtter att välja på, dock åt jag ju bara av en men allt såg jättegott ut, fick även reda på att det är en vanlig skollunch, alltså att det alltid finns olika matalternativ. Pratade med tanten som var i stallet också och det lät riktigt roligt att ha ridning och sköthäst på skolschemat! 
Det var ju ruskigt dåligt väder ute så tog bara 2 snabba bilder med mobilen men får inte över dom på datorn nu så ni får se dom någon annan gång :) Snart bär det iväg till frippes, hejjdå :)

Bobby Brown.

Fick rida Bobby igår, värsta kuuuuul!! :D Vi tränade öppnor och det gick jätte bra. Kan visa hur snygg han är!
 

Torsdag :))))

Hejhej bloggen! Håller i skrivande stund även på att kocka ihop något att äta innan Överkalix-skjutsen kommer. Provet idag kändes verkligen inte bra, det var bara 5 uppgifter men riktigt jävliga var dom! Vill veta resultatet nu direkt men med tanke på vem min mattelärare är lär jag få vänta någon vecka.. 
Hursomhelst, är sjukt taggad på att rida idag! Hoppas det blir en rolig ridlektion på en rolig häst, har ju inte ridit på så länge nu så förväntar mig träningsvärk i låren och rumpan, annars blir jag besviken på mig själv om jag bara sitter och åker.. Haha lite onödig information men efter varje ridpass i Överkalix är jag dösvettig och har lökat ner mitt linne som inte ens är så nära armhålan!!! hihihihih :D
Nu måste jag vända på stripsen! hejdå! 
 

Algebra å funktioner sugge!

Hade en riktigt seg morgon imorse så det slutade med att man fick skippa frukosten och de var jobbigt :( Sen när jag skulle sätta på mig skorna och powerwalka upp för backen fick jag bråka med skostället som inte ville lämna ifrån sig min högra sko..
Kan stolt berätta att det enda vettiga jag fick gjort i skolan var ett matteprov och så hängde jag upp en snöflinga på bildlektionen :))))
När vi slutade kom Macka hiiiit så var med han en stund och sen gick han å då började jag räkna lite och de är typ vad jag gjort non-stop tills nu. Är lite sur för repetitions uppgifterna sammarbetar inte, dom måste ha gjort fel i facit kom jag och Lisa fram till! Nu skiter jag i de och äter kvällsmat och sen ska jag dejta min kudde som luktar prins, godnatt!

You can't change what people are without destroying who they were.

Gotta love skol-tisdagar säger jag bara, en lektion, fett hål, en lektion till och sen tema. Efter skolan kom älskling hit och var med mig tills jag gick till sporthallen. Vi förlorade matchen men de var kanske inte så oväntat och sen stannade jag och kollade halva ksk matchen innan jag kastade in handduken och gick hem. Nu väntar jag på att päronen ska komma hem och göra mat åt mig, sen måste jag duscha och plugga.. Hojjaaaa, hejdå :)
 

Grans naturbruksgymnasium.

Första dagen tillbaka i skolan efter lovet, kan säga att det var tungt att stiga upp när alarmet ringde! Klarade mig iallafall igenom dagen och nu har jag suttit hemma i en och en halvtimme och läst utbytes-students-bloggar. Tänk om man hade haft chansen att fara på ett High School år, vilken livserfarenhet!
Men nog har jag det bra här hemma i Sverige också, pappa kom nyss och sa att om jag vill åka och kolla på Grans när dom har öppet hus så åker vi dit. Enda kruxet är att det är nu på lördag och jag är ganska säker på att vi hade match då, men vi får ju se. Snälla föräldrar har jag då iallafall så kan inte klaga :)
Nu ska jag fortsätta läsa mina bloggar och om jag hinner ska jag räkna några tal i matteboken innan träningen börjar.

A kiss just like a whisper.

Lagkvällen igår var väll mysig, efter den kom snutten hit och sov. Har sovit så mycket idag, men kan inte rå för de när jag får sova på älsklingens axel :)))) Nu är jag ensam igen och ska avsluta dehär bajslovet med att tjocka framför nån film, sa nån harry potter?....
 
 

The hound of the Baskervilles.

Har inte så speciellt mycket att skriva om här men kan berätta att jag nästan läst ut min engelskabok som ska vara utläst till måndag, har haft heeela veckan på mig men som vanligt sparar man allt till sista minuten. Klockan 6 ska jag till hotellet för en lagkväll med bastu och bubbelpool-bad, tills dess myser jag med min knorrande älghund.

RSS 2.0