Hand in hand.

Igår var jag till Luleå med Elin och shoppade. Det var jättekul och hittade lite nytt och fint också! När jag kom hem var jag med bebii :) Han sov här och idag har vi bara latat och kollat lite prinsessfilmer, prinsen min är så säker i sin manlighet så han kan bete sig som en tjej för min skull :)))) Lovet bjuder på riktiga "göra-ingenting"-dagar, har därför inte så mycket att blogga om, men vi hörs!

bajsdag.

Åh... idag är det en fml-dag.... Nu är det bara att äta, gå ut en snabbis med hunden och sen gå till stallet, där ska jag gå ut med hästen och promenera och sen gå hem igen, laga middag åt familjen och sen iväg på träning. Vill gå och gömma mig under täcket och låtsas att jag inte vaknat alls. Ingenting kul att se fram emot på hela dagen typ..
Jaja, nu har jag inte tid att sitta här och slöa.
 
 
 

There ain't no word in this world that describes you.

Nu har jag visst glömt bort att blogga igen, ajaj.. Drar en snabb sammanfattning här.. På fredag var jag i skolan, sen till stallet där jag red prinsen i ridhuset, sen hem för att duscha och fixa mig innan jag for till frippes, var där en stund och sen for jag och älsklingen hem och sov :) Igår degade jag hemma med Macka hela morgonen och sen for jag till stallet och red, sen hem å duscha och sminka mig och så iväg till frippes. Var halloween kväll där.. Sen for jag hem till Macka å myste och så sov vi där och idag när jag vaknade har vi degat där tills jag for hem så var jag hemma en liten stund innan jag for till stallet och red och nu ska jag äta chips och dipp, hihi. Heeeejdåå ♥

In the future this will be the past.

Gick till skolan imorse men orkade inte stanna kvar, kände mig lite hängig och jovisst lite feber hade man också. Har legat i sängen och kollat tv-serier heeeeela dagen, började även kolla 3 nya serier som det bara släppts två avsnitt av, Emily Owens, M.D (tyyp?), Chicago Fire och Beauty and the beast. Älskar sjukhus-serier! Varje år är det en ny :D
Imorgon ska jag iallafall till skolan, har mycket att göra så har inte tid att vara hemma, nu ska jag ägna mig helhjärtat åt att äta upp min choklad, heiippa!

I still look for your face in the crowd.

Idag var skolan olidligt plågsam. Och ruskigt jävla kallt var det ute! När vi slutade var jag med min prins på två ben, när han for på ett av sina mystiska uppdrag lagade jag faktiskt middag (ja, även jag är förvånad). Mina föräldrar blev iallafall på riktigt bra humör så de är ju ett +. Kollade nyss nya PLL-avsnittet och som vanligt längtar man till nästa, Toby kan ju sticka dit pepparn växer, han förlorade sin snygghet i förra avsnittet och i det här blev han bara ännu fulare.. Nu blir det tandborstning och sen hopp i säng, får sova i min låga säng för tog bort sängkläderna i den andra och har inte orkat sätta dit nya, hehe ;) godnatt folket! ♥

Shoot across the sky like a broken arrow.

Nu har jag tagit tummen ur röven och fort över bilderna från kameran till datorn. Dags att börja blogga på riktigt igen med lite bättre bilder, hehe.. 
Fast börjar imorgon! ;) en bild kan jag iallafall bjuda på!

;))

USAs politiska historia är mycket intressant, känner att det väcker min uppmärksamhet och kreativa sida. Antar att det är därför jag bloggar på lektionen, hehe... Dagens sista lektion äger rum just nu och efter den blir det att gå hem och steka mini-plättar och plugga i hela 3h tills träningen börjar. De var väll allt, ciaooo :) 
 
 
 
 
 

Love cannot be found where it doesn't exist, nor can it be hidden where it truly does.

Igår blev det en sov-kväll hos Macka, den jäveln tänkte tvinga mig att kolla paranormal activity 2 och sen sova ensam men nej där fick jag min vilja igenom och det slutade med att han kollade nån bajs-serie och jag fick snarka på hans axel :)
Hade morgonjouren idag så åkte till stallet när pappa for till skogen. Mr. omöjligattväcka skulle hämta mig från stallet sen vid 11 när jag var klar, ställde tillochmed ett alarm på hans mobil igår så han skulle vakna men nej, jag fick promenera hem. Hahah sötisen ♥
Kollade nyss en typ 2 och en halvtimme lång film, War Horse. Grät väll på sisådär 3-4 olika ställen, tycker inte om att hästarna blir skjutna i krigfilmer.. Menmen, den var bra iallafall! :)
Nu ska jag gå och duscha, heiidoo!
 

Touching him is like realizing all you ever wanted was right there in front of you.

Mitt huvud tycker inte att jag ska få en ordentlig sovmorgon på helgerna, det spelar ingen roll att jag sovit mindre än 6 timmar, jag vaknar klockan 9.. Mycket irriterande! Nog för att det var lite självförvållat idag då jag inte drog ner rullgardinen eller stängde dörren till mitt rum innan jag somnade.
Gick till stallet senare på dagen, vid 1. Red ut till galoppbacken och han skötte sig jätte bra ända fram tills när vi kom tillbaka till Tureholm igen. Det stod en samojed ute på en gård och Pilgrim är ju jätte van vid hundar, dom kan typ springa runt fötterna på honom och han bryr sig inte. Samojeden var kopplad till en bil och stod helt tyst och bara kollade på oss, Pilgrim måste ha trott de var en isbjörn för han bara slängde sig om och började galoppera åt andra hållet, haha.
Får se om jag far till frippes en sväng nu på kvällen :)))
 

One step forward, two steps back.

Nu var det ju ett tag sen, ber så mycket om ursäkt. Det har väll inte hänt så mycket under veckan, fick lite dåliga nyheter på måndag, har varit med Macka några dagar och inte så mycket mer.. :)
Idag efter skolan har jag varit på byn och gjort några nödvändiga inköp. Min(a) parfym(er) börjar ta slut så tänkte köpa en till likadan som jag hade men den var slutt så då testade jag en ny. Blev dock lite osäker på om den luktar gott nu för är lite småtäppt i näsan så känner inte lukter så bra... Hahah.. Och mitt transparenta puder från MUS är nästan slut så köpte nå BB-puder, får se hur det funkar :) 
Sen pallrade jag mig ner till ICA för att köpa foderhinkar åt Pilgrim, fick med en marabou digestive och ett paket tuggummi också, hih :D
Nu ska jag sitta och sega tills Elin kommer hit och sen ska jag sminka mig och så far vi väll till frippes en sväng :)
2 bilder från förra helgen :)

Vampire Diaries Season 4!!!!

Idag har första VD avsnittet i säsong 4 kommit!!!!! Obeskrivlig glädje ♥ 
Efter skolan ska jag en snabbis till stallet och sen får jag se vad kvällen har att erbjuda, kul inlägg - PUSS ♥

Torsdag 11/10

Igår efter skolan fick jag skjuts av finaste till stallet och så skyndade jag mig att rida och sen myste jag med Macka hela kvällen. Borde ha gjort lite läxor men det får jag göra idag istället, haha. Blir iallafall ingen träning för mig idag utan ska och rida i Överkalix. Vi ska ha markarbete så de blir nog skoj :) Får ta med datan i bilen och göra klart min svenska bokredovisning och när jag kommer hem får jag stressa igenom engelska grammatiken som kommer på provet imorgon, nemas problemas! 
Glad pojke som hittade pappas jakttidning ;)

:*

När jag kom till stallet idag hade snutten inget täcke på och när jag tog in honom var han alldeles kall och ömmade i ryggen, satte på han ett fleece täcke och så fick han gossa i den ett tag innan vi gick ut på en powerwalk. Tycker det är lite illa när hästen måste trava ikapp mig, han har ju trots allt dubbelt så många ben som jag! Efter promenaden hade han fått upp värmen och nästan blivit helt torr så han fick gå ut i hagen och så kom Macka och hämtade mig. Vi myste lite här innan träningen och nu ligger jag helt utslagen i sängen, hade en sten i skon under hela pw-en och nu ömmar det som fan just på det stället och så har samma fot svullnat upp lite i den där banan-böjen under foten, ja ni fattar vilken jag menar, dumma basketskor... Nu ska lilla jag försöka sova, godnatt ♥

Tisdag 9/10

Orkade inte blogga igår men var som sagt till Lule och lämnade Jim på Kallax, undra när vi får träffa honom nästa gång. Han borde nog vara framme nu, är lite avundsjuk på att han slipper vintern. De hade jag också gärna gjort.
När vi kom hem från Luleå åkte jag direkt till stallet och red, premiäranvände mina turkosa lindor också. Måste säga att pälsklingen såg riktigt stilig ut, kikade på ett turkost dressyrschabrak på Hööks tidigare och nu ångrar jag att jag inte köpte det, vilken perfect match det hade varit :)) Efter stallet var jag med sötisen tills träningen och efter träningen duschade jag och gick och sov, typ. 
Nu efter skolan blir det stallet och sen får jag se om jag hinner med något annat innan träningen, puss ♥

As perfect as it can be.

Maten på Kievari igår var jätte god, och mammas fika satt som smäck efteråt. Sen for jag och Kim till frippes med Carinas cheesecake och så stannade jag där med Macka. Gled lite fin merca med Tova innan jag och Macka for hem, vi myste hela kvällen och kollade lite tvserier. Väckte honom vid 10 imorse så kan kunde köra mig till stallet, kan säga att det inte var lätt, fick typ hoppa på honom ;) Var bara snabbt till stallet och gav lunch åt hästarna och sen kom vi tillbaka hit och så lagade jag gourmet lunch och sen for vi till han och kollade lite tv. Nu har jag just kommit hem från dagens andra vända i stallet och äntligen är det dags för middag och PLL-tittande. Imorgon blir det att följa med till Luleå och vinka av storebror, chaoo :))

Lördag

Känner för att skryta lite om min fina ponny, jag tror han vilade på torsdag eller lugnt blev det iallafall och då brukar de ju vara lite extra turbo dagen efter. Bestämde mig iallafall igår för att rida ut barbacka och han var ju som en ängel! Kunde till och med galoppera på hemvägen och skritta av på långa tyglar. Nu skulle jag inte byta ut honom för nåt i världen ♥
Macka skulle hämta mig från stallet sen men han hade somnat så fick vänta ungefär sådär en timme extra, haha gullisen :D När jag kom hem duschade jag och fixade mig och for till frippes en stund och sen kom jag och beibi hit och kollade ett avsnitt av en tv-serie... Tråkiga människor som inte vill se flera på rad ;) Och så myste vi resten av kvällen.
Nu ska jag iväg till stallet och mysa med ponny, senare middag på Kievari, Jims 28-års och avskeds kalas och sen kanske frippes. Puss ♥

5 oktober :))))

Heeeeej bloggeeeen!
Nu har jag glömt att blogga igen, fy på mig! 
Igår var jag iallafall på ridlektion i Överkalix, red Bobby och han var så fin! Det var skitroligt och det kändes som att jag lärde mig mycket :) 
Nu är snart denna skoldagen slut och då bär de av mot stallet för att motionerna mitt snuttegull och senare blir det nog frippes och tv-serie-mys med min beibii :)
På tal om det så har jag tagit mig i kragen och laddat ner alla nya avsnitt ur dom nya säsongerna. Blev lite Supernatural, Hart of Dixie, Heartland, PLL och Awkward. Underbart med valmöjligheter!

Kort och koncist.

I helg har jag varit i stallet, myst med Macka och spelat säsongens första basketmatch som slutade med en förlust. Bra helg överlag :)) Idag har varit en seg dag i skolan, red ut med Elin efter det och kom nyss hem från sporthallen. Är på halvdåligt humör men snart kommer söti hit så då blir jag nog happyhappy igen, heiiidooo ♥
 

RSS 2.0