Helg i Öjebyn

Dagen har börjat med skola och fortsatt med handling, backintervaller och lyxmiddag. Min dumma dator sabbade chanserna till en filmkväll så nu får vi se vad det blir av kvällen.
Imorgon ringer klockan tidigt och dagen kommer att spenderas i stallet och med fikaförsäljning.



bajsbajsbajs

Idag har varit en riktig skitdag! Dagens enda ljuspunkt har varit att mycket tid spenderats med Elin.
Massor av tjorv, onda benhinnor och dåligt med energi. Det ledde även till ett uselt gympass, haha... Fick också veta att jag inte fått nå ob för sommarjobbet även fast jag jobbade helger... Kort sammanfattat = pissdag!
Hoppas på bättre lycka imorgon, hälsningar, en grinig Stina!

Måndag

Nu du Flixi!
Har som inte haft tid, ork eller lust till att blogga under sommaren som ni kanske märkt. Lär väll inte bli alltför ofta nu heller men ska försöka! :)
Skolan har börjat och jag har äntligen fått med mig Elin hit, haha typ min dröm som gått i uppfyllelse! De här första skoldagarna har nästan endast spenderats i stallet, börjar bli mycket häst nu!
Denna helg kommer spenderas här i Öjebyn med jobb både lördag och söndag.. Känner redan nu hur mycket jag hellre hade åkt hem men what to do lixom. Ska traska till godishuset och köpa mig en iso karkipussi att trösta mig med, haha.
På tal om träning så lyckades jag med ett pb i mark idag och krigade mig också igenom lite intervaller. Kan lugnt konstatera att jag sover gott inatt och kommer ha vääärldens träningsvärk i baksida lår imorgon!
Ska försöka hålla igång med uppdateringar, det är ju så kul att kunna gå tillbaka och läsa. Puss och god natt! 

RSS 2.0