HELG!

Har just kommit hem från skolan och håller på att tina upp lite jordgubbar som jag ska ha till glass när jag ser tv :)
Ikväll kanske jag och Matilda har vårat Twilight-marathon, hoppas! :) Kommer bli jätte mysigt. Vi hörs senare ♥



Where would we be now baby?

Fysik provet idag var lätt!




Efter skolan gick jag till stallet och så red jag ut med Elin, hon hade lite bråttom så vi red bara efter gamla ökx-vägen men det gick iallafall jätte bra! När vi kom tillbaka till stallet gick jag ner i ridhuset och red lite till. Först var han jätte seg men sen fick jag igång han och då gick det så otroligt bra! Kommer inte ens ihåg sist han gick så bra :'D
Tränade lite övergångar och skänkelvikting och så försökte jag ha lite tempo också :) Han började tugga asmycket på bettet och dräggla, haha :) Men då tyckte jag att det räckte, för man ska ju sluta när det är som roligast och så var han lite småsvettig och han skulle ju gå lektion efter :)
Nu har jag nyss kommit hem, klockade hur lång tid det tog och jag kan stolt säga att det tog 25 minuter! :D
Nu är mina ben som spaghetti, dags för Gilmore Girls :) Puss♥


han nosar....


han skrapar....


HAN RULLAR! :D

Fysik

Å NEJ!
Haha, kom på att jag inte kan sitta framför datan och se film nå mer. Måste ju plugga till Fysik-provet imån, och jag blir galen för jag vet ju inte vad ur kapitlet jag ska kunna, knappast allt ;s
Har sattit upp håret i en plugghäst-svans, nu kör vi!



29 Mars

Fick tillbaka matte-provet idag. Fick 35,5 p och 37 p är MVG, så VG+. Men är ändå helt sur för det var värsta slarvfelet! ;o
Nu har halva veckan gått för vi är lediga på fredag (y) SKÖNT!
Nu ska jag se film och sen ikväll blir det teve :) Puss ♥



Måndag igen.

Ellen - TACK! :D Ja, att han är!

Skolan är slut för dagen, vi spöade killarna i rugby på idrotten (y) Haha.
Har nyss käkat lite mat - pizza och våfflor, och nu ska jag se Gilmore Girls.
Sen ridning. Puss ♥



Poirot

Hejsan, snart ska jag pallra mig ner från övervåningen och slå mig ner i soffan och se Poirot med mamma :) Och i någon paus ska jag springa ner och snabb-basta då bastun nu är upptagen ;s Haha.
Imorgon blir det skola = dålig bloggning utan bilder (y) Haha längtar ni lika mycket som jag?
Ha en trevlig kväll ♥



Go back, just go back to the moment of truth.

IDAG GICK DET SÅÅÅÅÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR BRA ATT RIDA! :D
Jag och Matilda for först till gamla Överkalix-vägen och sen for vi till Maria Svenn-backen och sen till kyrkogården och sen till gamla Överkalix-vägen igen och galopperade :D
Ökade galoppen ganska mycket och det var helt sjukt kul, han var hur duktig som helst! (y) Höll dock på att skumpa av när vi ökade traven ;)
Sen fotade vi lite :) Pilgrim var verkligen på posar-humör, han typ stod och såg glad ut hela tiden :) ♥
Åh, när jag tittar på sista bilden vill jag bara gråta. Han är så perfekt min älsklings pojke! ♥

Ben Hur

Igår såg jag andra delen av Ben Hur som gick på 3an, och det var ju jätte bra! Fan att jag inte såg första delen men den kan jag ju ladda ner :) Så tips; SE DEN! - om ni gillar typ Troja-filmer.
Iallafall så såg jag nyss Gilmore Girls och jag har jävla lust att ladda hem alla säsongerna :) Fast det är så många och datan är full...
Vid 2tiden ska jag till stallet och jag tar med kameran så lite bilder blir det nog när jag kommer hem :) Puss ♥


bild från igår.

Home again

Nu är jag hemma igen. Blev helt sjukt trött så orkade inte stanna, haha. Och så tänkte jag på stackars Ruffen som var ensam hemma :)
Det var jätte god middag och otroligt mycket fika så är helt proppmätt (y)
Håller nu på att föra över bilderna i datan men ska inte lägga upp dom här för jag tror inte ni tycker det är speciellt kul att se såna bilder :) Eller jag kan lägga upp nån på fikat.
Nu blir det mys framför teven :) Puss ♥


Oskarp bild men det var så mörkt när jag tog den så det blev som det blev :)

26 mars 2011

Hejsan allihopa!
Idag har jag vaknat vid 9 och bara tagit det lungt hela morgonen. Har just varit och dushat och nu ska jag börja fixa mig iordning till Farmors fest. Ska nog åka dit lite tidigare och hjälpa till att ställa allting iordning så det blir nog inge mer bloggning idag förrän till kvällen.
gammal skit bild :)

Fullt hus

För ett tag sen kom min farbror, Ingemar, och hans fru och hälsade på. Han ville se på min kamera och så sa han att han hade ett objektiv och nåt extra batteri som han inte använder som jag kunde få :) Fast har snackar rätt mycket så jag ska inte hoppas på någonting. Haha.
Och alldeles nyss kom Pappa, Eva, Salomon(?) och Maria hit så nu sitter alla i köket och skriker. Jag och mamma hade tänkt se film men vi ser ju hur det blir med det.
Tänkte bara uppdatera snabbt, nu ska jag gå ner och vara social med våra "gäster" ;) Puss ♥


Bara för att påpeka så är inte det här samma bild som jag la ut för någon dag sen! :)

backen :)

Idag var vi ju i backen med skolan och det gick asbra, askul var de också för den delen! :) Haha Matilda krascha 3 gånger och proffset Stina krascha inte en enda gång! (y)
Sen just innan vi åkte hem klättrade vi upp för branta backen och åkte ner i vanliga, haha jag åkte på röven och Matilda på magen. Jag kan ju säga att de blev en jävla fart och det gjorde jävligt ont när man råkade åka över nåt hårt gupp ;)
När jag kom hem var jag en liten sväng ut med Ruff och hade han lös, han var jätte duktig :) Och nu ska jag gå och snabb-dusha kroppen. Håret tvättar jag sen ikväll. Puss ♥







Matilda var en riktig lins-lus idag :D Och förlåt för den usla bildkvalitén :(

All the broken pieces, all the broken pieces of your life

Blev lite ändrade planer. Jag gick med Ruff till stallet och mötte Matilda och Sissi som var påväg hem, men jag övertalade henne att följa med tillbaka. Så vi gick ner till ridhuset och släppte hundarna där och busade lite med dom, sen gick jag upp och mockade och lämnade Ruff med Matilda och Sissi och när jag var klar gick vi hem :)
Det var skönt med lite frisk luft fast det blåste ganska mycket. Haha man känner hur det sticker i låren medan dom tinar upp ;)
Testade slalomgrejerna nyss också, och dom passade. Hade nästan hoppats på att dom inte skulle de.... Så imån blir det backen med skolan. Yeey! haha, känn ironin.
Men det borde gå bra eftersom jag ska åka med min älskade Matilda :) Och Hanna. :)
Fast jag känner mig inte speciellt taggad på att använda min heta ägghjälm.. ;S
Puss ♥


En bild från den gamla goda tiden då jag faktiskt åkte slalom och var en riktig trädkramare ;) Haha det var nog bara Matilda som fattade de sista...

..

Idag gick skolan fort, som den alltid gör på torsdagar.
Vid 5 när pappa kommer hem åker jag till stallet och mockar åt Pilgrim och sen har jag inte något mer planerat för ikväll. Vi ser vad som händer.
Puss♥



Pilleponnyn ♥

Kom nyss hem från stallet, och det enda "felet" med Pilgrim var att han är för tjock! Men det ska det minsann ändras på nu när snön försvinner och man kan börja rida ute ordentligt :D
Han tyckte nog iallafall att det var skönt att få lite massage (y) :)

Halva veckan avklarad!

Matteprovet idag gick helt åt skogen! Äckelbajs på de.
Nu är jag iallafall hemma och ska snart gå ner och läsa lite. Sen klockan 5 far jag till stallet för Pilgrim ska bli masserad och eftersom han inte kan stå i gången måste jag vara där och hålla i honom :) Sen ska vi nog till farmor och fika eftersom hon fyller år idag, grattis farmor ♥

Vi hörs kanske senare, puss ♥



Feeling down - Saddle up

Igår blev det ingen bloggning, förlåt :)
Men idag är det Tisdag och jag har ingen aning varför det fick en stor bokstav med det blev bara så. Kan ju bara säga att det var min otursdag i skolan och vi hade matte prov så vi får väll se hur de gick ;S
Nu snöar det ute, och det är enormt slaskigt! Fast just nu kör det omkring en traktor här utanför så då kanske slasket är borta nästa gång jag kommer ut :)
Har nog inget annat speciellt att säga.. Nu ska jag gå och läsa min nya bok som kom imorse, Puss ♥



So far away from where you are.

Vi var en sväng till Siekas nyss. Pappa förde bara dit saltstenarna och så fikade och sen åkte vi hem, men fick träffa Jennas nya kille iallafall :)
Idag ska jag göra middag, kyckling wok. Och sen på kvällen ska vi fara till Carina och Raimo och typ "disskutera" framors 80års fest. Som kommer vara nästa lördag.
Och sen så visar dom Wild Child på tv så de måste jag ju se :) De dåliga med det är att det är så jävla många reklam pauser :0
Fotade inte mycket i Siekas men jag kan bjuda på 2 bilder :)
Oj, såg nu att bilderna var väldigt oskarpa. Men det var ganska svårt att de hur dom såg ut på displayen i solen så ni får överleva :)

Söndag

Hej allihopa!
Idag har jag faktiskt inte en aning om vad jag ska göra. Igår pratade pappa om att fara till Siekas och åka skoter men jag vet inte hur det blir med det.
Bloggningen kommer nog ligga på en låg nivå idag men det kommer åtminstone ett inlägg till med lite bilder eller något sånt.
Solen skiner och nu ska jag gå ut med Ruff. Puss♥


Älsklings ponny :')

All by myself.

Okeeeej... Nu känns det inte längre lika kul att sitta och titta twilight filmer ensam. Men kanske Harry Potter! :D Fast halvblods prinsen har jag raderat från datan så då måste jag nog se fenixorden...
Och till det blir det grill-chips, vitlöks-dipp, cola och toffifee. :D
Puss och godnatt till senare. ♥

Sunny saturday

Har nyss kommit hem från stallet, jag skrittade ut med Elin barbacka. Vi red först till fågeltornet och sen dit vart vi red den kvällen när det blåste som fan och hästarna blev knäppa, fast idag gick dom förbi och var jätte duktiga :) (y) Sen när vi gick och bytte om så slängde vi ut Måns för att han legat inne hela dagen och då hade solen kommit fram och allt, men när vi hade bytt om och skulle gå upp till stallet så satt han där utanför dörren och såg så ledsen ut så då släppte jag in han igen, haha jag tror att Måns är den slöaste katten i världshistorien!
Matilda kunde inte ha marathon med mig idag men jag ska se de iallafall :) så min dag är inte förstörd. Jag ska äta pizza till middag och köpa chips å så och se film :)♥ Haha tjockt! ;)
Dum som jag är så tog jag ju inte med systemisen för att det var så grått och tråkigt när jag for till stallet men just när vi förde ut hästarna i hagen blev det jätte fint väder :( förlåt....



haha, han pratar :D


18 mars

Elin - Men ojdå, nog kan du säkert också vara med :D

Ellen - Luttu :D

Nu har jag just kommit hem, Lf vann. Och när vi kom dit så sa gubben som pratar i mikrofonen; Vi har gäster från Övertorneå, välkomna till Pontus. Haha då kände vi oss speciella (a)
Och så chockerade Linnea oss, helt plötsligt kom hon där och ba; Jag såg en skit snygg kille nyss! Har ALDRIG hört Linnea säga att en kille är snygg ;o ;)
Sen så skämde jag ut mig lite för på raden ovanför oss på läktaren satt de några killar som pratade finska så jag trodde dom inte kunde svenska... Men jag märkte att dom visst kunde de på vägen hem i bussen -.- Haha så kan de gå.
Nu kommer bilder och sen ska jag försöka sova, fast det kommer nog inte gå då jag är lite övertrött så kommer nog vara uppe nån timme till.
Hade bara med mig lilla digitalkameran så ni för leva med usel bildkvalité. Puss, godnatt ♥

Snabb update.

Nu håller jag på värma mat så detta blir bara ett snabbt inlägg.
Kom iallafall just hem från sporthallen och skolan, lite senare åker vi ju till Luleå. Uppdaterar med bilder ikväll :) Ha en skön fredag ♥



Yes!

Jag är asglad! Äntligen får jag redovisa med nån som är längre än mig :d

Mornin'

Elin - Jag vet.. Fööööörlåt :( Men du hade nog ändå inte varit kvar i stallet när jag hade kommit dit ;)

Godmorgon! Nu har jag just vaknat, pigg och utvilad. Det är inte ofta det.
Att det är sista dagen innan helgen kanske har något med det att göra? :)
Nu ska jag gå och göra mig iordning för skolan, tänkte bara kika in här och säga God morgon, vi hörs senare.

Plans for the future.

Anonym - Nej tyvärr, jag varken vill eller kommer inte någonsin att skaffa facebook, men kommentera inte anonymt, det är så mycket roligare att veta vem ni är!



Haha, med rubriken menar jag planer för imorgon men jag tyckte det lät bra med future så det fick vara så ^^
Iallafall så tar Ellen Pilgrim imån för jag ska och se Lf Basket spela mot Norrköping :D Julle och Eve skulle iallfall också fara med så det blir skojj :)
Nu ska jag snart gå ut med Ruff, eller ska gå sista kvällspromenaden så måste nog vänta en stund men sen blir det iallafall att se lite oth eller något sånt :)
Pusspuss ♥



Open up your eyes

Nu är det bara en skoldag kvar innan helgen.
Pratade just med Ellen och jag ska ta Pilgrim på fredag och lördag, mysmys :) På lördag SKA kameran med till stallet, om det är bra väder då såklart.
Sen ska jag tvinga Matilda att ha The Twilight Saga - marathon med mig :) Hon hade tydligen inte ens sett 3dje filmen ;)
Nu vat jag inte vad jag ska hitta på men något blir det, kanske fixa bakgrund till bloggen?
Puss ♥


-bildbrist...

Ny design.

Nu har jag designat om bloggen, kunde inte bestämma mig för någon bakgrund så den får vara svart och ful tills vidare ;) Men när jag kommer på nåt försvinner den. Jag lovar! :)
Denna headern kanske inte var lika snygg som den förra men den var jag så less på så då blev den den här :) Vad tycks? :)
Om ni inte kan se något nytt, uppdatera sidan (f5)

It is what it is

Too long we've been denying, now we're both tired of trying
We hit a wall and we can't get over it
Nothing to relive, it's water under the bridge
You said it, I get it, I guess it is what it is..




Fin ponny.

Idag har jag också varit sådär jätte duktig, jag både gick till och hem från stallet (y)
Iallafall så var Elin fortfarande i stallet så vi skrittade ut till Tureholm och där vände vi och sen red vi lite på ridbanan, när vi vände i Tureholm blev Pille lite trippig men han skärpte sig sen och gick snällt hem med långa tyglar :') ♥ Finaste hästen.
I paddocken gjorde jag lite skänkelviktningar men det gick inte sådär super bra menmen, jag var glad ändå för att han var så duktig när vi red ut, var helt barbacka också. :)
Nu ska jag lägga mig och kolla tv eller nåt :) Puss ♥




Let me be myself

Idag har varit en riktigt äckeldag. Vi var 8 pers i klassen idag då dom andra var på KM i skidor i Hedenäset så det var ganska lugnt, men ändå så gick allt bajs. Eller inte kemin, för en gångs skull så förstod jag vad hon pratade om (y).
Iallafall så blev Ruff jätte glad när jag kom hem från skolan :) Alltid någonting.
Sen så har jag lagat middag också, super gott blev det faktiskt.
Nu ska jag dusha och så och sen ikväll blir det tv, först Navy CIS, Desperate Housewives och sist men inte minst (men kortast) Cougar Town.
Pusspuss ♥


Imorgon ska jag och skritta min lilla köttbulle som blivit vaccinerad idag :) ♥

Chuck :)

Idag lagade jag och mamma jätte god middag, köttfärssås och spaghetti fast vi hällde ner wokgrönsaker i köttfärsen också och det blev verkligen super gott (y) :)
Nu ska jag gå med min otroliga träningsvärk från igår och sätta mig i soffan med lite chips och se Chuck.
Ha en trevlig kväll ♥

Hold on another day.

Nu är första måndagen efter lovet avklarad. Skönt.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Vi har ingen träning och det blir ingen ridlektion idag heller. Kanske se en film? Haha hur skulle jag klara mig utan en dator och filmer?
Gjorde nyss SO-läxan, det var länge sen.. ANTECKNA :D
Intressant inlägg idag, verkligen. Vi hörs imån.
Puss ♥

Resten av bilderna :)

Ellen - Jadå :)

Endel bilder var jätte bra men sen var endel asmörka så kvaliten suger på dom men här kommer dom iallafall :)
fel galopp? ;)
enjoy ♥

Hoppning, 13/3

Idag gick det jätte bra att hoppa Pilgrim. Och jag fick jätte bra tips från Johanna (y)
När jag gjorde som hon sa att jag skulle göra så gick allt klockrent.
Och jag tycker inte ens om att hoppa, men idag var det helt otroligt kul :'D
Har inte tid att lägga upp alla bilder nu men ni kan få en så kommer resten imån :)
Det här var typ den bilden med sämst kvalité men eftersom det var mitt "favorit-hopp" från idag så var jag tvungen att lägga ut den. Jag försökte ljusa upp den lite men det blev inte bra.. Men det får duga :) Älsklings ponny ♥

Skuttis :)

Det gick asbra att hoppa och Matilda fotade :) Så ikväll får ni bilder ♥
Nu ska jag gå till Matilda en sväng, eftersom att mina föräldrar har lämnat mig hemma för att svälta ;( Hejdå.
Hahaha vilken gullig bild på mig och min bäbis :D

Snart stallet

Snart åker jag till stallet, vet inte om de kommer nå bilder för ingen kan fota men vi får ju se :) Eller nån bild från hagen eller nåt borde det iallafall bli.
Hörs senare ♥



Haha, trött ;p
Fan, imån är de ju skolan kom jag på. Lovet har gått på tok för fort :(

Good Charlotte

Nu sitter jag här och lyssnar igenom alla Good Charlotte-låtar jag brukade lyssna på förut, och sjunger med gör jag ju såklart också då jag kan varenda jävla text ;)
Haha, snacka om minnen jag har till dom här låtarna..
Hursomhelst så var det inte de jag skulle skriva om.
Jag åkte aldrig till Siekas så jag har suttit inne hela dagen och kollat True Blood, haha. Men nyss var jag ut och tänkte gå till Konsum och köpa chips och dipp men jag ångrade mig så då gick jag bara till bankomaten och tog ut lite pengar så jag kan betala Matilda de jag är skyldig henne och sen till hopplektionen imån :)
Ska snart ta och gå och dusha och sen har jag laddat ner 2 filmer jag ska se :)
Puss ♥




Ponsy

Det var verkligen roligt att vara och hälsa på Ponsy :) Man ser att hon trivs och både Annika och Jörgen avgudar henne :) Dom hade tillochmed special-tillverkat en kärra till henne (y)
Vi körde med henne båda dagarna och hon tyckte det var skitkul :D
Vet inte riktigt vad jag ska skriva så lägger upp bilder istället;
Den lilla fuxen är Ponsys pojkvän Bingo, och den stora bruna är Annikas nya häst :)
Och nu den sista bilden, haha den är så sjukt härlig. Tog den bara snabbt utan att kolla hur den skulle bli och så råkade tanten komma med x)

Happis

Här kommer det jag köpte i Happis, det var inte mycket men pengarna tog slut iallafall ;)
T-shirten med text är från Gina - big surprise ;)
Skärpet och den randiga t-shirten är från Kappahl.
Perfekt till sommaren :) (y)

Uppe med tuppen.

Julia - I Linköping köpte jag bara hästgrejer och dom har jag redan tagit till stallet så bilder på de kommer senare men det jag köpte i happis ska jag visa ikväll, jag lovar! :)

Jag vaknade alldeles nyss och nu ska jag gå ner och äta frukost och sen ska vi åka en sväng till Siekas, annars brukar jag inte följa med dit men idag är det ju så fint väder (och jag har inte pilgrim) så då kan jag ju passa på att följa med och se om jag kan få lite fina bilder ellet nåt :)
Ikväll kommer bilderna från resan :) Nu är det för fint väder för att sitta vid datan, puss ♥

Home, sweet home

Nu är jag hemma och har dushat och käkat - alltså är jag nöjd och belåten.
Hade tänkt fixa in alla bilder å de idag men orkar helt enkelt inte börja.
Ska se film om en halvtimme och sen blir det nog sängdags för lilla Stina :)
Vi hörs imån ♥
Btw, på söndag ska jag hoppa Pilgrim för Johanna så ska försöka få Matilda att fota :) Då kanske det kommer lite färska hoppbilder :)


- gammal...

Skellefteå

nu har vi kommit fram, eller det gjorde vi för ett ganska bra tag sen :p vi var nyss ute och körde ponsy - asmysigt :d nu ska jag vara social. Puss <3

Linköping


Matchande djur :)

Idag red ut en sväng efter ökx-vägen med Pilgrim och Matilda följde med och gick med Ruff :)
Pille var lite fjantig men det var antagligen för att det blåste så mycket, men när vi skritta hem blev han jätte lugn. Och annars när man skrittar hem brukar han bli pigg, men när vi kom förbi Heikkiläs fick jag nästan driva på han för att de gick så sakta :)
På bilderna ser ni hans nys schabrak och mina nya ridbyxor ^^

Stallet..

Ikväll blir det mycket bloggning, det kommer komma bilder från Linköping, bilder på mina köp från igår och sen bilder från idag när jag har ridit Pilgrim.
Kika in senare :) ♥

Grattis Elin på 13års dagen! ♥


Haparanda

Det blir dålig uppdatering även idag, då jag ska åka till Happis med Matilda och Elin :)

HOME

Nu är jag hemma :)
Bilder och sånt kommer nog imån :)

Hööks

Idag har jag varit på Hööks, hittade det jag planerat åt mig själv men sen blev jag lite stressad (dom skulle snart stänga) och så var det lite dåligt med grejer men köpte iallafall var sin present åt Matilda och Elin :)
Kan ju säga vad jag köpte åt mig själv; Schabrak, grimma, ridbyxor och ridstrumpor... Och ett läderkoppel åt Ruffen :) Hade pengar över så borde kanske ha köpt ett khakigrönt schabrak som det var halvapriset på menmen ;)
Orkar inte söka upp nå bilder, de kommer sen när vi är hemma.
För er som har missat det så åker vi ju hem imån, trååååkigt.
Nu ska jag packa ihop mina grejer, Puss ♥


Grattis Ida :)

Nu är det en massa jävla folk här. Fullt överallt. Sen så känner jag ju ingen och om någon pratar med mig förstår jag inte ens vad dom säger ;)
Idag har jag iallafall varit på stan en sväng, köpte nya skor (vita reebok) och en ny mascara. Imån ska jag till Hööks också så då går de lite pengar där :)
Puss♥

Tacos

Matilda - JAAA :D



Haha, det blidde ganska mycket bloggning idag. Men vi skyller på att Idas data är så snabb ;D
Iallafall så har vi just ätit middag, Anders gjorde tacos. Det var helt otroligt gott, han hade minimajs och sockerärtor och sånt till (y) Sen satt vi och diskuterade hur man diskar, dialekter och hur många barn, barnbarn och barnbarns barn farmor har :)
Jätte mysigt.
Nu ska jag söka fram något gott recept åt Ida och sen ska vi väll runda av kvällen,
Pusspuss ♥


Fåret Shaun

Bara för att jag inte har något speciellt att göra nu så kan jag blogga igen :)
Jag har hunnit vara med Ida i stallet, vi gick dit med Maya och hundarna och så mockade ida medan jag fixade höpåsar. Och Blenda äter så sjukt mycket hö, haha. IKEA påsarna var helt överfulla ;)
Sen fotade jag Blenda lite i hagen och så gick vi hem.
När vi kom tillbaka satt jag och kollade Fåret Shaun med Maya en stund och sen har jag läst lite ur mina nya böcker, och nu ska jag fortsätta läsa :) Puss ♥


Grattis Matilda på 15års dagen ♥



Förlåt att jag inte är hemma och kan fira med dig. ♥


Linköping

Det visade sig att jag hade fel om Idas data, den är ny och användbar ;)
Fast det betyder inte att jag kommer blogga varje dag för jag ska försöka umgås med Ida och Maya så mycket jag kan :) Men just nu är Ida och Maya ute och det är bara jag och Jim i lägenheten så då ha jag inget speciellt att göra..
Senare idag ska jag hjälpa Ida att baka, eftersom hon fyller år imån. Vi ska göra potatisbakelser, sen skulle hon till stallet också så då följer jag med dit en sväng.
Nu ska jag gå och mysa med Bamse :) Haha han är lika stor som 2Ruffar men han tror att han är ungefär en fjärdedel av det så han typ kommer och lägger sig i ens famn :p myshund.

Vi hörs när vi hörs ♥


-gammal bild..

dusch...

Har fortfarande inte börjat packa -.-'
Fast har iallafall skrivit en lista, jag kan inte packa utan lista. Eller jag kan med då glömmer jag hälften :) Iallafall så ska jag strax gå ner och ta en snabbdusch, eller snabb och snabb...
Men sen SKA jag packa.
Och så är jag väldigt trött redan nu så kommer nog gå och lägga mig tidigt.
Vet inte hur det kommer bli med bloggning nu.. Idas dator är uråldrig (har jag för mig) men det blir säkert lite mobilbloggning, om pappa fyller på min mobil vill säga för nu är mina pengar sluuut :( Bilder kommer det iallafall inte förrän vi är hemma igen. Ni får överleva.
Pusspåer ♥


Min älskling :) ♥

rubriiik

Idag gick skolan ganska fort, for på de andras syslöjd så jag kunde göra färdigt mitt linne men det blev inge bra.. :(
Nu har jag kollat lite tv-serie på datan ;) haha. och det ska jag fortsätta göra nu faktiskt.
Senare blir det väll att packa och så sova :) Hörs senare ♥


Haha, webben suger! x)

one day left..

Skolan gick äckligt segt idag.. Fast det gör inget, för har bara 1 dag kvar innan det efterlängtade sportlovet (y)
Nu ska jag snart till ica och handla och panta flaskor och sen ska vi till Siekas en sväng. Maarit har fyllt år och nu ska vi dit och fika :)
Sen ska jag kanske se en film eller något.. Får se vad kvällen har att erbjuda ;)
Puss♥




RSS 2.0