Pain demands to be felt

Hejhopp! Tänkte börja att del med mig av hur sjuuuuukt ont i benen jag har, kan knappt gå... Tycker väldigt synd om mig själv. Plågade mig igenom ett intervallpass med Elin igår men det blev då inte det minsta bättre så idag blir det något stillasittande! 
Haha nog med klagomål, har just städat mitt rum och as we speak är tvättmaskin nummer 2 igång, känner mig väldigt hurtig! 
Imorgon är det kort dag och sedan följer det efterlängtade lovet! Ska dock typ ganska säkert tillbaka hit på måndag och sova till tisdag för har anmält mig till en hoppkurs,  ska bli såååååå kul!! Förhoppningsvis har jag en bil att köra ner med också så jag slipper bussen!
Nu måste jag springa till tvätten och sedan blir det gym, dusch, kvällsmat och plugg till morgondagens prov. Är helt kass på att ta bilder, gör det bara aldrig så tyvärr blir det bildlöst men tjingeling på er!

Legdayyy

Ska försöka hålla igång uppdateringen här ett tag framöver iallafall, ska inte vara överoptimistisk och säga för alltid. Igår och idag har varit bra, egentligen grymt bra för fick resultat på en prov och ett tal och det hade ju inte kunnat gå bättre men ändå är jag inte helt nöjd... Nog är det otroligt hur svårt det ska vara att uppskatta det man har.
Blev även ett grymt benpass på gymmet, benen håller näääästan på att vika sig! Tog en välbehövlig dusch och när jag är klar med detta inlägg ska jag gå och pressa käk = gainzzzzz! 
Bjuder på ett par mobilbilder från min bloggfrånvaro, puss!
 

Lördag

Nu gick det en lång stund igen, vojvoj.. Har fått körkortet för cirkus en och en halv vecka sen, känns dock redan som mycket längre än så. Just nu är bilsökning i full gång, väntar med spänning!
Sedan så är det snart lov, bara en vecka kvar! Dock en jobbig vecka bestående av jour tisdag till fredag, tal i början av veckan och prov i slutet men den ska nog gå vägen ändå.
Avrundar här, nu är det dags för filmmys! 
 

Ojdå...

Tänkte att det kanske är dags för en uppdatering nu igen. Har hunnit bli myndig sen sist och nu är det inte länge kvar tills jag gör mitt första körkortsförsök - livrädd! Får väll tänka att det inte kan gå värre än att jag får försöka på nytt, blir väll mest synd om min stolthet bara.. ;)
Gick über dåligt på gymmet idag så har surat på mitt rum hela kvällen, lyckades dock med ett helt grönt resultat på ett körkortstest så nu känns det lite bättre. Ska bara kika lite på svenskan innan jag tar kväll och sätter mig med lite godis och söndagens Hart of Dixie-avsnitt. 
Imorgon vankas grammatikprov, lunchyoga och ännu mer plugg, natti på er!
 

RSS 2.0