2012s arkivbilder.


New year's eve

Nu är detta år nästan slut. Sista dagen börjades på bästa sättet som finns, vaknade brevid min sötnos. For hem tidigt och vinkade av syster och bebisarna, nu är det så lugnt och skönt här i huset! :) 
Johan åker också idag så nu blir allt som vanligt igen, alltså mitt rum är återigen mitt. Har städat och fixat där nu så allt är precis som det ska vara. 
Vet faktiskt inte hur kvällen kommer spenderas, måste nog vara den enda, haha! Mamma och pappa ska vara ute och åka bil, till skogen, för att Ruff blir så rädd när det smäller. Audin har gått sönder så pappa har bara lilla bilen så även om jag hade velat följa med dom så går de inte, inte för att jag vill men ändå.. Så det lutar mot en hemmakväll med lite gottis eller så kanske jag hittar på något med tjejerna. Only time will tell.
På tal om bananer, jag har träääääningsvääääärk! :D
 

You better run!

Fyfan vad roligt det var å spela lite basket igen. Min kondition ligger ju tyvärr i botten nu så var sjukt trött men det var så roligt :D Har saknat gänget lite, alla är ju så snälla och vi har kul tillsammans :) Testade mina nya joggingskor också och dom funkade bra. Kommer sova som en stock inatt! 

Your love is a drug.

Har sovit riktigt dåligt inatt, mamma har snarkat som en albatross.. Hursomhelst ska jag fara till sporthallen på en timme och träna lite basket med tjejerna. Länge sen sist, kommer vara helt död ikväll men det känns som en rolig utmaning! ;)
Har inte dagen färdigplanerad så har inte så mycket mer att skriva.
Haha, tyckte denna var jätte rolig :D fast vi kan byta ut relationship mot kondition, hihi...
 

29 december.

Jag har sovit till klockan 2 idag!!!! :D Mitt rekord genom alla tider är 3 och det var en 1a januari så nu är jag nöjd. Är hos Macka nu och sen ska vi äta tidig och jäkligt god middag med familjen så dethär är en bra dag. Finns nog kvar tårta från igår också, tihihihi :)))) Och nu är det mindre än en månad tills jag fyller 16, life's good.
2 fina bilder på jänkis från Mackas data :)))

Yamaha phazer

Det är omöjligt att sova längre än till halv 8 på morgonen här, men varje morgon tänker jag motbevisa det jag just skrev så jag kämpar på, haha! 
Har ätit lunch och bakat lite bröd med mamma och nu har jag ingenting att göra. Det är fullt med folk här nere förutom i sovrummet, där får jag och Ruff vara ifred. På tal om det, Ruff tycker inte om barn. Låter lite elakt men han är speciell och tycker inte om när folk drar och klänger på honom så Maya får inte gå till honom. Så om jag håller mig nära Ruff får jag vara ifred, haha. En utomordentligt smart plan enligt mig själv. Vill gå upp på mitt rum, där finns det lite mer saker att hitta på men min dumma bror sover ännu...
Är riktigt less på att vara hemma nu, skulle vela hitta på något. Fast vi får ju se hur det blir, det kommer ju folk hit och fikar senare och jag ska inte missa tårtan! Vi ser hur det blir, hejsvejs!
Min pärla som pappa ska sälja :(

Kvällsupdate :)

Nu har jag varit busig igen! Beställde äntligen sminket från elf. Tog dock bort en del saker eftersom det rann iväg lite pengar i Happis idag också, haha! Nu ska mitt kontokort få lite vila, kan behövas efter denna dag :)
Pappa har värmt bastu så snart ska jag gå ner i källaren och koppla av lite. Är det bara jag som alltid blir astrött när jag bastar? Haha somnar typ där inne i värmen..
Och nu är det så lugnt och skönt här i huset också för båda barnen sover, dagens höjdpunkt! Nu är bastun ledig, puss!
 

Nytt i garderoben :)

Känner att bloggen har varit lite tråkig, så nu har jag tagit bilder på de jag köpte/fick i julklapp från Happis i söndags och det jag idag varit och shoppat i Happis med Elin :)
De två översta bilderna är då julklapparna, jogging skor och springbyxor från Intersport på första och lamm-ulls-sulor och ridhandskar från Hööks på den andra :)
Sen idag var vi på mellandags-rea och fyndade lite grann, två stickade tröjor, en t-shirt, svarta jeans, 3 bhar, 4 troser och en parfym :)
 
 
Ikväll blir det hemmamys och imorgon ska vi fira pappa som fyller hela 54 år! :)
 
 

26 december

Är ensam hemma med Johan nu - GUD VAD SKÖNT! Haha, när Maya vaknade på morgonen har hennes viktigaste uppgift varit att se till att jag inte skulle kunna få en sovmorgon. Känner på mig att detta kommer bli en jobbig vecka. 
Nu ska jag njuta av tystheten och ta en smörgås och kolla lite tv-serier. Puss och kram skumbanan!
 

:)

Nu har Ida, Anders och ungarna kommit. Kan lugnt konstatera att det är alldeles för mycket folk i detta hus! Smet undan från Maya och gick upp på mitt rum så jag får lite lugn och ro, men snart är det väll läggdags för dom också.
Lyckades inte få behålla mitt rum, pappa och Johan ska sova i mitt rum då jag har 2 sängar här inne och så får jag sova nere med mamma. Mammas och pappas säng där nere är mjukare än min så då får mina axlar lite sov-semester :) 
Har väll inte så mycket att skriva, just nu lyssnar jag på musik från min nya högtalare.. Haha pappa är så söt, han köpte en högtalare med bluetooth-connection som samtidigt laddar min mobil. Lite onödigt då jag har en stereo med högtalare som jag kan koppla in mobilen i menmen, den nya har bättre ljud iallafall ;)

Juldagen :)

Okej, tog bort dom 2 senaste inläggen. Dom betyder ingenting :) Macka ville försöka igen och det är vad vi gör, känns jätte bra :) Ska väcka det sovande monstret snart, hejpahej :)

Dan före dan före dopparedan.

Idag har jag varit duktig! Steg upp före 10 och gjorde mackor som mamma just nu är och säljer i kiosken på sporthallen. Efter det har jag städat mitt rum, alltså plockat bort alla kläder, dammtorkat och dammsugit! Gjorde även de sista på mammas strumpor, fäst trådarna och sånt :)
Nu är jag och Ruff ensamma hemma, ska på en liten stund gå och duscha och sen när pappa kommer hem skulle han ta in julgranen så då kanske det blir julgrans-pyntning ikväll. Har hursomhelst sattit kamerabatteriet på laddning så nu kanske det äntligen börjar komma färska systemkamera-bilder, haha gud vad slö jag har varit på att fota, får nästan dåligt samvete. Men nu ska jag hitta på nåt att göra, vi hörs!
Förra julen :)

eyes lips face

Nu är syster med kille och barn är i Morjärv, dom ska vara där över jul och kommer hit efter de. Min bror kommer hit imorgon också, det betyder att det kommer blir rum-brist här i huset.. Slåss för fullt om rätten till att få sova ensam i mitt rum, haha! Men det ska bli kul att träffa mina små systerbarn(?) :)
Marcus är sjuk, stackars liten, så orkar inte fara till frippes. Blir en hemmakväll med familjen, lite gottis och Johnny Depp (för andra gången idag, men den här gången en bra film!). 
Har suttit och spanat på smink och sminktutorials heeeela dagen, har fått barnbidraget och pengarna som pappa var skyldig mig så känner mig lite smått rik, har sån galen lust att beställa allt jag vill ha från elf :D Gör nog det också, fast efter jul.
Har iallafall fått tillbaka mitt glada humör från tidigare på dagen, och se på katten - jorden har inte gått under! 
Vill också kunna sminka mig såhär fint fast de känns lite mission impossible ;)
Och om ni inte redan läser denna blogg, gör det! Klicka på bilden för att komma till bloggen :)

I never promised there'd be sunshine everyday.

Idag är det verkligen inget sunshine. Kollade film imorse på folketshus, den sög. Trodde verkligen den skulle vara bättre så blev riktigt besviken. Betygen, jaa en viss lärare är död i mina ögon, alltså är jag inte nöjd. Nu vill jag sova bort alla problem men det är nog inte så lätt. Känns faktiskt som att jorden skulle kunna gå under idag, haha.
 

Elvis tha man!

Fick mitt andrahands val till lektionen, Elvis. Men lika glad för de var jag men gladast var nog Bobby :) Lektionen gick sådär halvt bra och halvt dålig. Hoppade en liten bana och där tabbade jag mig hela tiden men i början när vi bara hoppade ett ensamt hinder gick det bra :) 
Nu ska jag kolla lite tvserier och sen knoppa in, godnatt!

Remember, if you're going through hell, keep going.

Orkade inte blogga igår, hade verkligen ingenting att skriva om. Sov hela dagen, haha.
Kom nyss hem från skolan, efter lunch var vi på folkets hus och kollade/lyssnade på julkonserten. Nu ska jag och mamma göra lite smörkola och så ska jag få något i magen för efter klockan 4 åker jag till Överkalix för sista gången i år. Vi har hoppning på lektionen, har hoppat Flake, Arosa och Elvis tidigare så vi hoppas på att det blir Bobby idag! 
Lagom charmig bild, men hååååååret!!! Snälla kom tillbaka nu :'(

Lakritsknäck

Funderar på att börja simma lite.. de räknas väll som träning? Måste iallafall börja göra någonting, mitt liv som heltids soffpotatis måste få ett slut nu direkt! Fast ska ju som egentligen kanske fortsätta med basketen till DMet, vi är ju inte så många 97or nåmer.. 
Idag efter skolan gjorde jag lakritsknäck, tycker inte om knäck själv men pappa ville ha god mat i julklapp så då får han lite julgodis, hihi! Billigt och bra. Sen vek jag den rena tvätten och satte bort de, äntligen! Och så var jag nyss till biblan och fixade det nya lånekortet och lämnade tillbaka en bok som var försenad, läser alltid ut böckerna fort som tusan men sen orkar jag aldrig gå tillbaka till biblan med dom, haha. Är nog en riktigt hemsk människa!
Har sett alla Teen Wolf avsnitt nu också, måste snoka lite för att se om det kommer en ny säsong. Den slutade ju så spännande! Nu börjar jakten på en ny serie att kolla, puss :)

Jag kan inte sova :D

Var är du nu? - I min säng

Lakrits eller choklad? - choklad

Barndomsidol? - Darin

Vilken tid gick du upp idag? - kvart i 7

Vad ska du göra i helgen? - förhoppningsvis mysa med sötis och julbaka med mami.

Hur brukar du ta dig fram? - med mina två ben.

När kräktes du senast? - en måndag, förra veckan eller veckan före...?

Din favoritlåt just nu? - when christmas comes to town

Var fick du dina senaste pengar ifrån? - mami

Har du sovit i din egen säng inatt? - yee

Det roligaste i ditt liv på länge? - den här dagen!

Vad är Gud? - störst

Senaste alkoholintag? - kommer inte ihåg exakt 

Vad tycker du om sex före äktenskapet? - inte bra, inte bra....

Har du haft mörkt hår? - ja, har de nu också.

Vad har du för färg på väggarna i ditt sovrum? - blå?...

Det starkaste du druckit? - outspädd vinbärssaft!

Vad såg du senast på tv? - Allt för Sverige!

Vad ska du göra idag? - sova

Har du bott i något annat land? - nej

Är du morgonpigg? - kan jag inte påstå..

Vad är du beroende av? - typ, pussar

Vem snackade du med senast? - Elin

Tycker du att det är jobbigt att ringa någon du inte känner? - ja, fyfan!

Vad luktar gott? - Macka ♥, Ruffs tassar och Pilgrims andedräkt när han ätit knäckebröd.

Har du borstat tänderna idag? - självklart

Tycker du om broccoli? - helt okej

Vad är du snabb på? - svälja tabletter


Rubrik var det här!

Snabb skoldag idag, det roligaste var helt klart idrotten! Vi spelade innebandy och jag är ju så ruskigt dålig på det men det är nog därför det är så kul. Hade perfekt lag också, roliga pojkar och vann gjorde vi såklart, men inte tack vare mig! ;) 
Efter skolan for jag med sötis till han, och kom hem för en stund sen. Den familjen älskar typ ugnspannkaka och de gör mig absolut ingenting! Ska ta mig en dusch snart så håret hinner torka lite innan jag lägger mig och sen blir det nog Teen Wolf tittande tills jag kryper ner i sängen. 

3dje advent.

Vaknade vid 12 idag och då började jag sticka och nu är strumporna klara! Är pissless på att sticka nu, haha. Mamma och pappa for till Siekas, vet inte när dom kommer hem men hoppas dom gör det snart för jag är hungrig . Nu ska jag kolla lite Teen Wolf, imorgon börjar sista skolveckan innan lovet och bara två vanliga skoldagar kvar, sen är det roligare grejer! :) 

Lördag.

Tänkte inte blogga idag men när gårdagens inlägg blev så ointresant som det blev fick jag lite dåligt samvete, så nu bloggar jag ändå! :)
Sov hos Macka till idag, när han skulle föra epan till nå garage för att få den fixad körde han hem mig. Hemma har jag suttit och stickat hela eftermiddagen, bara en halv strumpa kvar så är mammas julklapp klar! :) Nu ska jag fortsätta sticka och samtidigt kolla några Teen Wolf avsnitt, puss!

10 dagar till julafton!

Fredag igen. Håller på och sminka mig nu för att senare fara till frippes. Jag lever efter denna hemska vecka, de är väll allt jag har att säga. Puss!

Olofssons bageri bullar.

Pappa kom hem med vanliga kanel-bullar, lussekatter och en saffranslängd från Olofssons bageri, kärlek till honom. Passar perfekt nu när jag ska sitta vid datorn och göra färdigt svenskan! :D Om ni inte visste de så är olofssonsbageribullar världens godaste bullar enligt mig!
Mackas julklapp har också kommit.. Men han har förstört den, haha. Dumma unge! Och Henke hade sattit ut resultaten från matteprovet på schoolsoft och resultatet kändes inte braaa.... Har haft sämre en gång men annars har jag alltid legat mycket högre, där rök min chans på ett a i matte och a:et i kemi är också borta efter dom där jäklarns hemuppgifterna... Min enda chans är svenskan så nu kör vi!

 

Julen är här å lyser frid på jorden.

Idag var vi och kollade på Lucia-tåg? i kyrkan. Lite extra julstämning fick man och det är helt sjukt hur vackert Linneas syster sjunger! Satt där med konstant gåshud i min supervarma dunjacka, haha :)
Hade de sista provet idag - gick käpprätt åt helvette! Nu är det bara svenskainlämningen kvar, har gjort lite på den nu men ska ta en pn innan jag fortsätter. 
Ska bli så skönt när denna dag är över, för det betyder också att det är färdig-pluggat! Det börjar redan märkas att jullovet närmar sig för vi fick sluta kemin en halvtimme tidigare idag. Perfekt tajmat också då de är våran sista lektion för dagen, fast fick ändå inte tummen ur röven för att gå hem förrän efter 3, haha!
Nu pn!
 

Hahaha såå rolig!


12-12-12, 12:12

Ja, jag upplevde 12-ögonblicket! Det kändes verkligen speciellt och spännande. Det är ju en riktigt once in a life time-grej! Skämt åsido, det var som vilken annan minut som helst :)
Idag gjorde jag biologiprovet, kändes inte bra! Tror det är första gången jag inte svarar på frågor på att prov..? Nu ska jag inte tänka på de mer, haha. Matteprovet var som förväntat löjligt enkelt, och jag lämnade också in kemi-uppgifterna. Dom är jag inte heller nöjd med men förstår inget så kan nog ändå inte göra det bättre. 
Nu är det matteplugg på tur, måste räkna hela röd-kurs och sen kanske repetera en sväng. Ska försöka hinna läsa lite i svenska boken också men vi ser.. 
Först ska jag iallafall kolla lite tv och ha några tonårs minuter innan nobelpristagaren i mig får komma till arbete.

Just make it work.

Hemsk dag som bara blir värre! Är äckligt nervös för proven imån. Alla, verkligen ALLA, har sagt att biologiprovet var svinsvårt! Och matte a-dels provet brukar alltid vara super enkla men nu är de så att jag just hunnit räkna till diagnosen, haha och förstår inte riktigt dehär kapitlet och b-delen är på torsdag så lite stress känner man allt över dehär också! 
Hade så gärna sluppit allt plugg och kunnat tillbringa dagen mysandes med söt, men man kan inte få allt. Nu är de dags att köra igång, först läsa biologi sen räkna lite matte och så biologi igen. Känns som en bra klistra-fast-i-huvet-metod :) 
Adjö!
 
 

Mondayyy..

Blev köpt en spontan julklapp åt mamma, dock inget mer.. Elin däremot storhandlade, haha. Sen bjöd hon mig på finmiddag på Rogers, så romantiskt :) 
Sen kom vi hem och nu ska jag underhålla henne tills hon har skjuts till Korva och sen blir det plugg resten av kvällen.

2a advent.

Imorse när jag kom ner från vinden höll mamma på att baka pepparkakor för fulla muggar, fin andra advent! Har stickat färdigt ena strumpan och börjat på den andra, vill bara sticka! Hela tiden, sjukt beroende framkallande! Borde dock läsa lite biologi, räkna lite i matteboken, svara på några kemifrågor och läsa ut svenska boken. Ni kanske förstår varför stickningen lockar?... ;)
Mamma och pappa är borta, kommer inte ihåg vart dom åkte men jag vill att dom ska komma hem NU och laga tacos åt mig. Jag är jättehungrig. Nu ska jag kolla lite Grey's, sticka lite och dämpa min hunger med pepparkakor. Hejsvejs!
Imorgon blir de lite julklappsletande i Ötå city!

Mätt och belåten.

Sov hos Macka till idag, stackarn fick stiga upp tidigt och köra hem mig för var tvungen att fixa mig iordning innan vi skulle åka till Kukkolaforsen på julbord. Det var mycket god mat där och nu behöver jag inte äta mer på hela helgen :) Beställde nyss en julklapp Macka, måste ju säga att de är plågsamt att köpa julklapp åt pojkvännen! Helst när han inte ens ger nåt förslag på vad han vill ha... Jag vill ju ha en önskelista som jag kan gå efter, haha. Nå hoppas han blir nöjd :) 
Nu ska jag sticka lite och så får vi se om de blir hemma mys hela kvällen, puss!

Bambi på hal is..

Äntligen helg! Tycker faktiskt veckorna går riktigt fort nu, de är ju positivt iallafall :) Dock hade vi skridskor på idrotten idag och de suuuuger men nu är de gjort! 
Har hunnit duscha och rakat benen sen jag kom hem från skolan, nu är det dags för sminkningen, påklädningen och sen ska jag, Elin, Mira och Ellen äta på Labonté innan frippes :) Kulkul men nu måste jag skynda!
Jag idag på idrotten.. Som ni ser försökte mina vänner hjälpa mig men det hade ingen effekt ;)

Popularity has its price.

Efter den förra parfym-floppen gjorde jag ikväll ett nytt försök. Har ju varit i desperat parfym-behov och idag hittade jag en ersättare för min mycket saknade Glee-parfym! Det blev Gossip Girl-parfymen Popularity has its price. Min näsa är lite täppt även denna gång men är ganska bombis på att denna luktade gott, hah! 
Mamma gick med på att köpa den som julklapp åt mig, kände inte för att slösa mina julklappspengar, men lyckades övertala henne att jag skulle få börja använda den direkt, hihi :)
Köpte lite små julklappar åt Elin och beställde tidigare idag en julklapp åt mamma så nu är ungefär hälften klart, haha lätt med bara 4 personer att köpa julklappar åt :)
Nu ska jag duscha och avrunda kvällen, imorgon ere freeeedag. Puss godnatt!

Presents for the children, wrapped in red and green.

Usch vilken pissdag det har varit idag, nu först känns allting bättre. Mamma frågade för en stund sen om vi skulle fara ut på byn en sväng nu när de är nattöppet men jag sa att jag inte ville fara för att det är så kallt, fast nu börjar jag få lite second thoughts så vi får se om de blir att ge sig ut i vinternattens kyla. Det hade varit kanske bra för har ju inte fixat någon julklapp ännu, och viktigaste av allt - tror inte mamma har fixat nå julklappar åt mig heller ;) 

Time heals every wound.

Skolan idag gick riktigt fort, skönt! Älsklingen skjutsade hem mig sen, hihi :)))  När jag kom hem läste jag lite biologi och sen har jag stickat lite på strumporna jag ska ge åt mamma i julklapp medan jag tittade tv. Ska fara och se basket också på ett tag, kul och se när KSK spelar :)
Imorgon skulle jag ju ha farit till Överkalix och ridit lektion men nu verkar de lite osäkert, våran skjuts dit kunde inte köra oss imån och pappa är sjuk, men vi får se. Nu ska jag sticka en stund innan jag går till sporthallen :)
Tumblr_meidkfprxr1rhf3rjo1_500_large

Tisdag.

Rolig kväll hos Elin igår, blev tyvärr inte så mycket sömn bara.. Hihi :)
Idag var skolan som vanligt, eller nej men i början iallafall. Som jag skrev i min br, ingen får slå mitt hjärta :( ♥.
Efter skolan kom jag hem och åt, stickade lite och sen har jag sovit ca. 3h, så skönt och välbehövligt! :)
Nu har jag duschat och ska bara göra so-läxan (vilket lär ta typ tre år....) och sen ska jag somna in igen, heijpahej!
hihihihi, min flick-buse ;)

Måndag

Haha önsketänkande igår då jag skrev fredag istället för söndag men så blir de ibland!
Idag slog mitt illamående till igen på morgonen, de är helt sjukt! Hade sminkat mig och skulle gå och klä på mig när jag börjar få lite ont i magen så åt en banan lixom för att få i mig något och efter typ 10 minuter kunde jag inte stå rakt utan att få känslan av att spy. Det är tredje gången det händer nu och varenda gång försvinner det när jag vaknar 3-4 h senare... Och alltid på måndagar tåls att tillägga, riktigt dålig timing. Har missat flera fysiklektioner så hänger ju inte alls med där. Nog om det.
Ikväll blir det nog att fara till Elin och sova där med henne nu när hon är ensam i korva, det var ju ett tag sen vi gjorde något tillsammans så de blir ju perfekt! Jobbigt bara att behöva ta med allt smink och mojs men det är min vän värd. Nu ska jag se en film och försöka få dagen att gå frammåt, hejdåå :)
 

1a advent.

Har inte blivit nåt bloggande ihelg, har sovit hos Macka båda igår och idag. Han är heeelt hopplös att väcka och om man sätter sig på hans rygg när han ligger på mage och kittlar honom på sidorna låter han som Baloo (ni vet när Mowgli kittlar honom;))! Min sötis ♥
Igår var vi till stallet en sväng också och så plockade jag bort mina grejer från stallet och bar ner dom i baracken, måste tvätta dom innan jag tar hem dom men ska inte tvätta förrän man kan hänga ut dom på tork så till våren blir de av :)
Nu ska jag gå och ta en dusch och sen avsluta denna fredag framför lite nya avsnitt av mina favorit serier. Kan det bli bättre?

RSS 2.0