Hej jag suger på att ta bilder

Tjabba! Idag har jag varit till ÖRF och ridit Idas häst Hasse. En stor snygging som gav min balans en ordentlig omgång, haha... Men var faktiskt riktigt nöjd i slutet! Har inte känns så himla bra med ridningen nu här några månader så det känns skönt att kunna vara nöjd efter ett pass :) Glömde ju såklart ta bild på han.. Rackarns..
När jag kom hem från stallet dammsög jag min bil som på insidan börjat likna familjens tredje finskspets, haha.. Fick även premiärbyta däcken så nu är röda faran redo för sommarens bravader!
Lagade kyckling till middag och tog nyss ut en kaka från ugnen. Ska snart agera chaufför till päronen och när vi kommer tillbaka är kakan kall och kan få toppingen på sig. Sen ska den ätas framför film 😁
Eftersom jag, som rubriken säger, suger på att ta bilder så bjuder jag på en bild på snickerskakan från receptet. Min blir minst lika fin!
 

Vila i frid

Idag fick Pilgrim somna in. Kommer aldrig glömma minnena vi skapat tillsammans,  lilla tjocka ponny 💓
Är livrädd att taglet jag klippte från hans svans ska försvinna på posten så att jag inte får mitt tagelarmband till minne av honom. Jag håller alla tummar och tår! Ska vara ledsen en stund nu och låta tårarna rinna, tur att jag har gifflar..
 

💕

 

Wifi SD

Testade mitt nya wifi minneskort nyss, en väldigt smart uppfinning som tillåter mig att smidigt föra över bilder från systemisen till surfplattan. Nu behöver jag inte ta med någon dator till Holland och kan ändå blogga med systemkamerabilder 👍
Pojkarna fick stå för var sin bild,
Ruff har faktiskt sovit hos mig inatt! Det var vääääldigt många år sen sist. Blev måttligt överraskad när han stack in sin söta nos genom dörröppningen. Klippte deras klor nyss också, det är därför Poika ser så ledsen ut på bilden, haha. Klippte Ruff först och han älskar det för han vet att när jag är klar kliar jag han på magen och ger han godis. När det sen var Poikas tur kom han inte när jag ropade, istället kom Ruff och la sig på exakt samma ställe, redo för rond 2. Charmtroll! 
Nu ska jag räkna lite matte och äta lunch, lite senare kommer Elin och vi ska då hälsa på Pilgrim. Min lilla Snoppis ska i nästa vecka få galoppera vidare på de evigt gröna ängarna.. Får massa flashbacks från allt vi hunnit göra tillsammans, fina Pilgrim 💓
Efter stallet blir det gym och sedan väntar en rolig kväll, herrå! 

RäserSherris

Här är en bild från i onsdags när vi hoppade. Vi fick själva välja hästar så satt såklart på Sheraton, gammelgubben som älskar att hoppa 💓 
Daniels båda prov är bortgjorda och har haft en bra vecka på gymmet. Mina händer svider lite men det är sånt man får ta! Har även hunnit se klart första Devious Maids säsongen och började nyss med säsong 2. Ska ta och fortsätta tills ögonen faller igen. Imorgon väntar som vanligt en kort skoldag och sedan hem mot byn för vad jag tror kommer bli en fett rolig helg! 
Puss, kram och nyp i stjärten
 

Tillbaka till verkligheten

Ovan ser ni vilken smaskig måltid jag unnade mig när jag kom till Öjebyn igår kväll och svängde förbi OK för att tanka. Tycker ötåOK också borde börja med pommes!
 
Lovet är bortglömt och allt känns helt som vanligt. Onsdag gör sig lite extra uppmärksammad genom att bjuda på ett prov, ett utvecklingssamtal samt ett hoppass, annars händer inget speciellt. 
Det är dock bara 25 dagar kvar tills jag styr kosan mot Holland, vi fick våra flygbiljetter idag!! Har inte riktigt köpt allt jag tänkt mig, vi får se vad som hinns med. Ett paket från Stadium är iaf påväg mot byn, tyvärr innehåller det inte ett enda träningsplagg menmen..
Nä nu ska jag läsa lite till om första världskriget och sedan avslutar jag kvällen med mitt nya beroende, Devious Maids. Heippa!
 

Ruffe

Två bilder på lill-Ruffe som fyller 10 hela år imorgon! Han älskar att åka bil och slicka slickepotten när jag bakar, hihi...
Nä men idag har jag varit till Happis med Elin och mamma, fick köpt lite kläder till Holland. Det känns så jäkla nära nu!!!! Taggad till tusen!
Vi var runt lite överallt och lyckades till och med hitta gratis p-skivor med Elins hjälp, tumme upp för de!
Nu befinner jag mig ute i skogen och ser minimästerkockarna, puss puss! 

Påskafton

Dagen började med två avsnitt Black Sails, började se de igår och de verkar helt okej än så länge! Åt gårdagens tacos rester, började med dagens efterrätt och sen åkte jag och mamma till Pirtti. När vi kom tillbaka gjorde jag klart efterrätten och sen gick jag till gymmet för ett snabbt magpass. Efter en dusch började jag med middagen och nu är jag parkerad i soffan för resten av kvällen.
 

Påsklov

Det blev lite ändrade planer, vi stannade över natten hos Anneli i Luleå, vi var både på stan och på storheden. Fick köpt mina 2 resväskor, ett regnställ och lite annat smått. Hittade även mina dröm ridhandskar på Hööks som jag ska vara och köpa i Happis under nästa vecka, det kanske även slinker med något annat, vem vet liksom? 
Hursomhelst, så åt jag typ godaste middagen någonsin igår kväll. Matkoma deluxe!! 
Vi började åka hem kring 12 och när vi kom till Ötå lagade vi lite snabbkäk och gick till gymmet för ett benpass. Nu är jag parkerad i soffan och väntar på bastun och sen kanske jag lagar lite middag/kvällsmat och ser en film, ha en skön kväll ni alla! :)
 

 


 

RSS 2.0