Fokus på arbetsmiljö & säkerhet.

Tung måndag. Har haft våran första idrottslektion och dagen i all ära hade idrottsläraren valt friidrott som aktivitet. Ni som känner mig vet hur jag känner för friidrott men det här var så sjukt roligt!!
Efter middagen var jag till gymmet, körde på tyngre vikter = mindre reps idag. Kändes ju aningen........ Skippade även Spartacus nu ikväll för att plugga lite men det gick inte riktigt som jag tänkt mig. Nä men nu ska jag ta mig i kragen, puss!

Home is where your heart is.

Det är svårt att hinna blogga på helgerna. Iaf så tog jag en otroligt mysig hemmakväll igår med familjen och idag har jag bland annat bakat, övningskört och varit ut med hundarna i skogen. Tog lite bilder som kanske kommer upp här i veckan om jag kommer ihåg att föra över dom till datan på Grans :) Nu ligger Marcus här och snarkar brevid mig så ska ta och göra honom sällskap, puss!

Matrix

Imorgon åker jag hem! Älskar torsdagar av den enkla anledningen att jag kan uttala den tidigare meningen utan att ljuga.
Idag har vi haft ridlektion för Lea på förmiddagen. Testade Matrix idag, tror jag har ridit ungefär hälften av hästarna här nu :) Matrix var fin i alla fall men inte min favorit, än så länge. Vi slutade 2 och spenderade en dryg timme i biblioteket med lite skolarbete och efter det har jag kollat ett Spartacus avsnitt i väntan på maten. Är dödligt hungrig, åt min kesella nu även fast jag tänkte spara den till ikväll.. Snart är det middag i alla fall och sen väntas träning. Känner inte för att köra rygg så det får bli mage + biceps.
 

Tisdag

Idag har vi haft 3 lektioner, ändå började och slutade vi vanlig tid utan några hål. Först hade vi elsäkerhet fram till lunch, efter lunch en 50 minuters biologilektion och så avslutade vi med hlr. Eller vi var snabba så vi fick sluta lite tidigare.. :)
Innan middagen gick jag upp till biblioteket med biologi boken och läste lite, jag är så duktig!!! Har hunnit med ett axel-triceps pass och en dusch också efter middagen. Nu ska jag snart kila iväg och äta någon macka innan jag avslutar denna kväll som alla andra - framför Spartacus ♥
Måste ta nya bilder på min lilla grabb när jag kommer hem, han har blivit jätte stor (läs tung!!!!!!)
 
 

Mr Magoo

Äntligen har jag trixat klart med bilderna på när jag red Magoo, här kommer några :)
 
 
 

Måndag

Lärarna var snälla och flyttade ihop våra lektioner idag så jag slutade redan klockan två. Då tog jag mitt pick och pack och gick till biblioteket för att plugga. Två och en halvtimme senare (och helt slut i huvudet) lämnar jag biblioteket för middag. Efter middagen bytte jag om och gick till gymmet, körde en massa kärring-övningar med Sofia men jäklar så tungt det var!! Ser fram emot träningsvärken dom kommande dagarna :) Nu har jag tagit en dusch och när klockan slår 8 ska jag trycka i mig massa kvällsmat och sen avslutar jag kvällen med ett eller två Spartacus avsnitt, pusspuss!
 

Söndag

Då är man på Grans igen efter en helg hemma. Haha, känns alltid lika hemskt att pussa Macka hejdå och säga: Vi syns om en vecka!... Vojvoj, men man vänjer sig väll.
Har just värmt mig en kopp te som jag ska dricka framför ett Spartacus avsnitt innan det är dags att sussa, puss!
 

HP



Mysdag!

Torsdag

Idag har vi haft en väldigt lärorik naturbrukslektion på förmiddagen! Vi fick vaccinera kalvarna mot ringorm. Första kalven jag tryckte sprutan i kändes lite läskigt men det var jätteroligt att få göra "viktiga" saker. Vid 6 åkte jag och tre andra tjejer med våran hästtokiga skolsköterska runt i några stall här i närheten. Bland annat till Hällans hästcenter (?) och Piteå ridklubb. Hällan måste nog vara bland det lyxigaste jag sett! Det fanns en ridsportbutik ovanför stallet!!!! Alltså på övervåningen i samma byggnad som stallet låg i!
Nu ska jag ta och kolla ett avsnitt Spartacus och äta lite morötter till det. Puss och god natt alla! :)

1 år ♥

Har inte hunnit blogga under helgen, sorry.. Kan dra en snabb sammanfattning. På fredag for jag bara hem och lämnade grejer och åt efter bussen och sen åkte jag till Macka och sov där. Kom hem nån gång på dagen på lördag och spenderade då lite kvalitéts tid med mamma och valpen. Sen bar de av till Sofie med Elin, hade en jättemysig kväll där med tjejerna och go-fika fanns det också! :) For till Macka och sov där efter att vi varit hos Sofie och det var ju mysigt som vanligt. Söndagen spenderades hemma (och lite på gymmet) med övningskörning och familjemys innan bussen gick söderut.
 
Idag är det en speciell dag. Det är den 16 september och nu har jag och Macka varit tillsammans i ett år! Tänk vad tiden går.... Haha, lät som en gammal tant där.. I alla fall har jag nu lunchrast och snart börjar min NV-matte. Efter den har vi en lång (praktisk) naturbrukslektion och sen är det slut för dagen. Ska då spendera tiden innan middagen i skolans datasal med att försöka skriva färdigt min krönika. Efter middagen är det träningsdags, blir nog ben och mage idag. Ett långt pass! Anmälde mig till en bak-kväll imorgon så hinner nog mest troligt inte träna då och på onsdag kanske vi åker in till Piteå innan vi har tvättid så det blir lite tajt då också!
Nu blev det långt.. Avrundar här, puss!
 
 

APL

Idag har jag varit flitig! Hade en skoldag med endast vanliga lektioner - skittråkigt! När vi slutade så städade jag min del av huset och sedan även mitt rum. Mublerade om också och var sen iväg och tränade innan middagen! Nu ska jag kolla lite Spartacus och sen sova tidigt. Är dödstrött! Och en sak till, ringde och fixade APL-plats idag. Vecka 48 jobbar jag på Thorells Morgan Ranch!!!!!!!! DRÖM :D

Tisdag

Idag startade dagen med en naturbruks lektion, vi var i smådjurshuset och lilla "stallet" och fick syssla med lite allt möjligt, bland annat borsta kaniner och hoppa med getterna. Efter det vankades lunch och sedan var det dags för stall. I stallet blev vi indelade i två grupper. Min grupp började med att träna knoppning och bandagering och sen fick vi rida. Red en häst som heter Milcon idag, haha typ min nya favorithäst! Skitfin verkligen!!! Tyvärr tog ingen bilder menmen..
Nu sitter vi några tjejer i mitt elevhem och kollar Spartacus, puss!
 

Klamydia-måndag

Hej allihopa! Idag är det klamydia-måndag, här på Grans i alla fall. UM (UMO?) var hit och erbjöd gratis klamydiatester och kondomer. Det fanns en supercool orange kondom och jag var bara tvungen att nalla den :) Efter lunch var det dags för den första traktorkörnings-lektionen. Vi fick testa på två olika och en av dom hade släp. Hann inte försöka backa in i "garaget" med den traktorn som hade släp men traktorläraren sa att jag backade perfekt med den lilla utan släp, hehe... :D
Nu ska jag kanske räkna lite matte eller kolla någon teveserie innan middagen. Efter middagen blir det gym, tänkte köra ett helkroppspass men har så jäklarns träningsvärk i hela överkroppen så kör nog ben istället. Puss på er!
 

Öjebyn

Förlåt igen för uppdateringen men nu har jag den lite snabbare datorn här i Öjebyn så nu ska det nog bli lite bättre! :)
Jaa, som sagt är jag nu i Öjebyn igen. Är dödstrött så ska bara ta och diska undan min tallrik och sen borsta tänderna innan jag slänger mig i säng. Förhoppningsvis är mina huskompisar nog tysta så att jag kan somna.. Imån börjar allvaret igen! :)

Torsdag

Usch, nu har jag bloggat dåligt!! Med det har inte hänt något speciellt förutom att vi red i måndags igen. Denna gång fick jag rida Mr. Magoo och Ellinor fotade även denna gång så ihelg kanske bilderna hamnar på bloggen :) Han var inte helt igång och har stått stora delar av sommaren så var nu nästan bara tömkörd så fick verkligen kämpa för att hitta knapparna på han :) kom iaf nu nyss från gymmet och ska snart iväg å cykla runt i Öjebyn med Evelina å spana efter bland annat apoteket :) puss!

Sunday

Har haft en skön helg hemma i byn. När pappa hämtade mig från bussen i fredags följde Marcus med hem och åt middag hos oss och sen åkte vi hem till honom och spenderade kvällen och natten där. På lördag fick jag hem några påsar kläder som jag gick igenom så nu har jag lite nytt i garderoben, de bästa som finns är ju att få nya kläder! Eller dom är nya för mig iallafall :) For till Frippes på kvällen och träffade lite vänner och sen kom Macka och hämtade mig och vi for till han och sov där. Kom hem för någon timme sen när han skulle till Jänkis och sen dess har jag bara suttit i soffan och degat. När mamma och pappa kommer hem från Siekas lagar dom en tidig finmiddag och klockan 5 går bussen mot ännu en skolvecka, puss! :)


RSS 2.0