Fagervik

Nu har jag äntligen lyckats hitta ett program som kan konvertera NEF-filer till JPEG. Satt och tjorvade med en massa program igår så glömde bort att blogga, haha... 
Idag har vi varit ut till ett ställe här nära Öjebyn som heter Fagervik. Vi var ut dit med hela lantbruksklassen och dagen har bestått utav massor med utmaningar/lekar. Det var mot all förväntan superkul och äntligen fick vi en chans att lära känna killarna i klassen och alla var superhärliga! :D En "övning" var extra rolig, dom hade lagt upp ett stort "spindelnät" som vi skulle komma igenom utan att nudda trådarna. Rörde någon tråden var alla tvugna att börja igen. Jag och en kille i min grupp som hette Måns gick igenom först i två hål nära marken och sen började dom på andra sidan lasta över folk i dom höga hålen och vi tog emot dom. Hoppas ni förstod men det var iallafall det roligaste under dagen! :)
Lägger upp bilderna här sen när dom är klara, tar en oändlig tid att konvertera dom och kvalitéen försämras ju så klart, men hellre gröna bilder än inga bilder alls :)
Puss! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0